Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Το φιλμ του Wild Card γύρου



Ο Wild Card γύρος ολοκληρώθηκε με τους Τάιτανς, Φάλκονς, Τζάγκουαρς και Σέιντς να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ο Μαριότα οδήγησε την ομάδα του σε επική ανατροπή, οι Φάλκονς εκμεταλλεύτηκαν την απειρία των Ραμς, η άμυνα των Τζάγκουαρς κυριάρχησε ξανά και ο Μπριζ ήταν συγκλονιστικός απέναντι στους Πάνθερς.

ΤΣΙΦΣ
21-22
ΤΑΪΤΑΝΣ
ΡΑΜΣ
13-26
ΦΑΛΚΟΝΣ
ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ
10-3
ΜΠΙΛΣ
ΣΕΪΝΤΣ
31-26
ΠΑΝΘΕΡΣ





ΤΣΙΦΣ   21-22   ΤΑΪΤΑΝΣ
                Στο Άρροουχεντ οι Τσιφς ξεκίνησαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Μετά το punt στο 1o τους drive, σκόραραν 2 touchdowns στις επόμενες ισάριθμες επιθέσεις τους. Δημιούργησαν  μεγάλες φάσεις με τον Χιλ, ο οποίος είχε 2 drops νωρίτερα και εξαργύρωσαν μέσα στη red zone με τον Χαντ στο έδαφος από τη 1 γιάρδα και τον Κέλσι από τις 13.
                Στη συνέχεια οι Τάιτανς, που είχαν δύο 3 & outs στις πρώτες τους κατοχές, άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό αλλά όχι και σκορ. Ο Ντέκερ έχασε πολύ εύκολη υποδοχή σε 3rd down πάσα και ο Μαριότα υπέπεσε σε interception από τις 21 γιάρδες των γηπεδούχων. Η άμυνα των Τάιτανς σταμάτησε τους γηπεδούχους στην επόμενη κατοχή και η ανοδική επιθετική εικόνα των φιλοξενούμενων έφερε 3 πόντους. Το drive των Τάιτανς σταμάτησε με ένα βίαιο SACK του Τζόνσον, αλλά ο Σάκοπ ευστόχησε από τις 49 γιάρδες για το 14-3.
                Στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου ο Κέλσι έπαθε διάσειση  και αποχώρησε, όμως ο Σμιθ, που ήταν συγκλονιστικός στο 1ο μέρος οδήγησε την επίθεσή του στο 3ο touchdown με 3 ενδιάμεσες πάσες στον Ρόμπινσον, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ.
                Με το σκορ στο 21-3 στην ανάπαυλα και την άμυνα των Τάιτανς να δείχνει ανήμπορη να περιορίσει το passing game του Σμιθ, όλα έδειχναν πως οι Τσιφς θα σπάσουν το αρνητικό σερί 5 εντός έδρας ηττών στα playoffs. Οι 231 passing γιάρδες του Σμιθ στο 1ο ημίχρονο ήταν η 2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία των playoffs! Στην επανάληψη όμως ο αγώνας είχε εντελώς διαφορετική εικόνα.
                Οι Τάιτανς είχαν την 1η κατοχή και με ένα χρονοβόρο drive σκόραραν το 1ο τους touchdown με επεισοδιακό τρόπο. Ο Μαριότα έτρεξε για 15 γιάρδες σε 3rd down κατάσταση, ο Χένρι είχε 30αρα υποδοχή και ο Μαριότα έγινε receiver σε δική του εξοστρακισμένη πάσα για το 21-10!
                Οι Τσιφς δίχως τον Κέλσι στο γήπεδο έκαναν 3 & out και την ώρα που το μομέντουμ έδειχνε να γυρνά προς τη μεριά των φιλοξενούμενων ο Τζάκσον υπέπεσε σε fumble στην υποδοχή του punt και έδωσε ευνοϊκή κατοχή στους Τσιφς. Αυτοί δεν την αξιοποίησαν και ο Μπάτκερ αστόχησε σε 48αρι field goal.
                Έχοντας μπει πλέον στην 4η περίοδο, η επιθετική ανάπτυξη των Τάιτανς είχε φανερά βρει ρυθμό με τον Χένρι να βρίσκει διαδρόμους στο έδαφος και τον Μαριότα να εκμεταλλεύεται τη ζώνη των γηπεδούχων. Ο 2ετης back ξέφυγε για 35αρι touchdown και μείωσε σε 21-16, αφού η 2ποντη μετατροπή των φιλοξενούμενων ήταν αποτυχημένη.
                Στη συνέχεια η επίθεση των Τσιφς «κόλλησε» ξανά με τον αναπληρωματικό tight end Τσαρλς να χάνει εύκολη υποδοχή στο κέντρο του γηπέδου και οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν για το προβάδισμα. Ο Γουόκερ υποδέχθηκε πάσα σε κρίσιμη 3rd down φάση και o Μαριότα έτρεξε για 20 γιάρδες σε αντίστοιχη κατάσταση λίγο αργότερα. Με την κατοχή λίγο έξω από την αντίπαλη red zone ο quarterback των Τάιτανς αστόχησε, ψάχνοντας τον Ντέιβις, αλλά επέστρεψε στην επόμενη φάση με 22αρα touchdown πάσα στον Ντέκερ, ο οποίος εξιλεώθηκε για την μέχρι τότε κακή του εμφάνιση και έκανε το 21-22, με τη 2ποντη μετατροπή των Τάιτανς να αποτυγχάνει ξανά.
                Οι Τσιφς είχαν μία τελευταία ευκαιρία να σώσουν την παρτίδα και έδειχναν πως θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν ένα field goal, φτάνοντας στο κέντρο του γηπέδου με δύο κρίσιμες πάσες του Σμιθ στον tight end Χάρις. Εκεί, το drive τους «κόλλησε» εκ νέου και οι Τάιτανς «κλείδωσαν» την πρόκριση με δύο 1st downs στο έδαφος από τον Χένρι, ο οποίος έκανε θραύση σε όλη την 4η περίοδο και τελείωσε τον αγώνα με 156 γιάρδες σε 23 προσπάθειες! Με 205 γιάρδες στον αέρα και 46 καθοριστικές στο έδαφος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Μαριότα, που οδήγησε την ομάδα του σε επική ανατροπή στο playoff ντεμπούτο του!
                Καθίζηση για τους Τσιφς, που έβγαλαν ξανά τον συμπλεγματικό τους χαρακτήρα, δεχόμενοι μία ακόμη εντός έδρας ήττα. Αναμένονται ριζικές αλλαγές στο στρατόπεδο των γηπεδούχων την άνοιξη με τον Σμιθ πιθανότατα να αποχωρεί, καθώς ο σύλλογος έχει ήδη επιλέξει τον διάδοχό του,  ενώ αβέβαιο μοιάζει πια και το μέλλον του coach Ριντ, ο οποίος ήταν κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ακόμη νοκ άουτ παιχνίδι.





ΡΑΜΣ    13-26    ΦΑΛΚΟΝΣ
                Στο Λος Άντζελες, οι άπειροι Ραμς ξεκίνησαν πολύ νευρικά τον αγώνα με τρία 3 & outs στις πρώτες τους επιθέσεις. Το ίδιο αναποτελεσματικά ξεκίνησαν στην επίθεση και οι Φάλκονς, όμως ένα fumble των γηπεδούχων special teams, τους χάρισε τους 3 πρώτους πόντους του αγώνα και στην 3η τους κατοχή έκαναν το 0-6 με μακρινό field goal (51γ.) του αγέραστου Μπράιαντ.
                Ένα νέο fumble σε punt επιστροφή των Ραμς, έδωσε ξανά πολύ ευνοϊκή κατοχή στους φιλοξενούμενους και αυτή τη φορά, αφού οι Σανού και Χούπερ ολοκλήρωσαν κρίσιμες 3rd down υποδοχές, ο Φρίμαν σκόραρε από κοντά στο έδαφος για το 0-13.
                Στο επόμενο τους drive οι Ραμς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, αλλά το running game του Γκέρλι δεν έβρισκε διαδρόμους και αναγκάστηκαν σε ένα ακόμη punt. Οι Μπρόκερς (τραυματίστηκε στη φάση) και Ντόναλντ συνδυάστηκαν για το sack, που «σκότωσε» την επόμενη επίθεση των Φάλκονς και οι γηπεδούχοι απέκτησαν νέα ευκαιρία να μειώσουν. Ο Γκέρλι ξέφυγε για 25 γιάρδες, η άμυνα των Φάλκονς δέχθηκε ποινή 15 γιαρδών και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε απόσταση βολής πολύ γρήγορα. Ο ρούκι receiver Καπ είχε 15αρα υποδοχή και ο ίδιος σκόραρε από τις 13 γιάρδες για τους πρώτους πόντους των Ραμς και το 7-13.
               
Μάλιστα οι Ραμς κατάφεραν να μειώσουν και σε 10-13 πριν το ημίχρονο με τον Γουντς να έχει 38αρα υποδοχή, που έστρωσε το δρόμο για κοντινό field goal στη λήξη του 1ου μέρους.
                Στην επανάληψη, οι Φάλκονς προσπάθησαν να εδραιώσουν το running game τους, καθώς η αμυντική γραμμή των Ραμς είχε περιορισμένο βάθος στο rotation της, λόγω τραυματισμών. Ξόδεψαν σχεδόν τη μισή 3η περίοδο με τους Κόουλμαν και Φρίμαν να παίρνουν πολλές προσπάθειες, αλλά συμβιβάστηκαν με field goal για το 10-16.
                Στο επόμενο drive των Ραμς ο Γουντς υποδέχθηκε υπέροχη 25αρα πάσα του Γκοφ, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να κάνουν punt. Οι Φάλκονς είχαν πλέον ρυθμό στην ανάπτυξή τους και με τον Χούλιο να υποδέχεται δύο πάσες έφτασαν σε απόσταση βολής για τον Μπράιαντ, ο οποίος έκανε το 10-19 από τις 54 γιάρδες.
                Οι Ραμς, στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, απάντησαν με δικό τους field goal από τις 32 γιάρδες για το 13-19, στο μοναδικό drive που ο Γκέρλι βρήκε πεδίο δράσης, αλλά έκλεισε με sack στον Γκοφ.
               
Η άμυνα των Ραμς ήταν φανερά πια εξουθενωμένη και ο Ράιαν οδήγησε την ομάδα του στο touchdown που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση των Φάλκονς. Οι Χούλιο και Χούπερ ξεκίνησαν το drive με κρίσιμες υποδοχές και η 52 screen πάσα στο Σανού, ετοίμασε το σκοράρισμα του Χούλιο για το 13-26 από τις 8 γιάρδες, με τον Ράιαν να πασάρει εκτός ισορροπίας.
                Στα τελευταία λεπτά οι Ραμς έφτασαν πολύ κοντά στη μείωση του σκορ, αλλά ο tight end Χίγκμπι απέτυχε να ολοκληρώσει το touchdown σε 4th down κατάσταση.
                Με 218 γιάρδες και 1 touchdown πάσα σε 21/30 προσπάθειες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ράιαν, ο οποίος ήταν πολύ ψύχραιμος υπό πίεση και είχε πολύ καλή κίνηση πίσω από την επιθετική του γραμμή. 106 γιάρδες σε 32 προσπάθειες στο έδαφος είχαν οι Φρίμαν και Κόουλμαν. Πολύ καλή εμφάνιση συνολικά από το αμυντικό κομμάτι των νικητών, ξεχώρισε ο cornerback Άλφορντ με 4 κομβικές άμυνες σε πάσες του Γκοφ, δύσκολα tackles σε προσπάθειες του Γκέρλι κατάφερε ο έτερος cornerback Πουλ.
                Για τους Ραμς, στοίχισε το νευρικό ξεκίνημα και οι ανορθογραφίες στις punt επιστροφές, που έδωσαν ουσιαστικά 10 πόντους στους φιλοξενούμενους. Βελτιώθηκε μετά το πρώτο 20λεπτο ο Γκοφ, στο ντεμπούτο στα playoffs, αλλά συνάμα προβλημάτισε όταν αναγκάστηκε να κινηθεί λόγω αντίπαλης πίεσης.

                



ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΣ   10-3   ΜΠΙΛΣ
                Στο Τζάκσονβιλ, ο αγώνας ήταν κάκιστος από άποψη θεάματος, αλλά είχε σασπένς μέχρι τέλους. Όπως αναμενόταν οι δύο άμυνες κυριάρχησαν και οι δύο περιορισμένων passing δυνατοτήτων quarterbacks υπέφεραν να βρουν πεδίο δράσης, με χαρακτηριστικό στατιστικό, το ότι η μεγαλύτερη φάση στον αέρα δεν ξεπέρασε τις 20 γιάρδες!
                Οι Μπιλς ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και στα πρώτα 3 τους drives στην 1η περίοδο κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, όπου «κόλλησαν» και αναγκάστηκαν σε punts. Την ίδια ώρα οι Τζάγκουαρς κατάφεραν μόλις ένα 1st down με τον Μπορλτς να αστοχεί σε πολύ εύκολες προσπάθειες.  
                Στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου, ο Τέιλορ υπέπεσε σε Interception, μετά από εξαιρετικές αμυντικές προσπάθειες των Τζακ και Κόλβιν, με τον δεύτερο να ολοκληρώνει το λάθος. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν την κατοχή στις 35 γιάρδες των φιλοξενούμενων, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα με την μπάλα και λόγω δυνατού ανέμου δεν επιχείρησαν field goal.
                Το επόμενο drive των Μπιλς ήταν και το καλύτερό τους στον αγώνα. Ο Μακόι έδωσε 1st downs στο έδαφος και στο passing κομμάτι, η άμυνα των Τζάγκουαρς δέχθηκε τρεις ποινές και οι φιλοξενούμενοι είχαν 1st & goal από τη 1 γιάρδα. Παραδόξως δεν έτρεξαν την μπάλα με τον Μακόι και η πάσα στον Μπέντζαμιν οδήγησε σε επιθετική ποινή στον υψηλόσωμο receiver, η οποία «σκότωσε» τις ελπίδες των Μπιλς για touchdown. Ο Χάουσκα ευστόχησε για το 0-3 από τις 31 γιάρδες, αλλά η επίθεση των φιλοξενούμενων αποχώρησε απογοητευμένη για τον πάγκο.
                Στο επόμενο drive των Τζάγκουαρς, ο Μπορλτς ήταν ξανά χαρακτηριστικά άστοχος και μάλιστα ήταν τυχερός που η άμυνα των αντιπάλων δεν ολοκλήρωσε interception. Ακολούθησε 3 &out από τους Μπιλς και η επιλογή του coach ΜακΝτέρμοτ να μην ξοδέψει το χρονόμετρο, έδωσε νέα ευκαιρία στους γηπεδούχους, δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο. Ο Μπορτλς κέρδισε τις απαραίτητες γιάρδες για το 44αρι field goal του Λάμπο, όχι με πάσες, αλλά με προσπάθειες στο έδαφος! Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια 3-3 παρότι οι γηπεδούχοι είχαν μόλις 28 γιάρδες passing!
                Στο εναρκτήριο drive της επανάληψης o Μπορτλς ολοκλήρωσε 20αρα πάσα στον Γουέστμπρουκ μετά από play action, αλλά η επίθεση έληξε άδοξα στο κέντρο του γηπέδου. Την ίδια κατάληξη είχε και το 1ο drive των Μπιλς στο 2ο μέρος.
                Έπειτα ήρθε η επίθεση που άλλαξε το ρου της αναμέτρησης. Ο Μπορτλς έτρεξε ξανά αποτελεσματικά με την μπάλα, ο Φουρνέτ βρήκε διάδρομο για 16 γιάρδες, που ήταν και η μεγαλύτερη του κούρσα στον αγώνα και  το play action παιχνίδι έφερε καρπούς, με αποκορύφωμα το κοντινό touchdown του αναπληρωματικού tight end Κόγιακ από τη 1 γιάρδα για το 10-3. Σημείο κλειδί του αγώνα υπήρξε ο τραυματισμός, του probowler safety Χάιντ, των Μπιλς, ο οποίος αποχώρησε στο συγκεκριμένο drive και η απουσία του ήταν καταλυτική.
                Έχοντας μπει στην 4η περίοδο, η επίθεση των Μπιλς ήταν ολοένα και λιγότερο αποτελεσματική. Στα δύο επόμενα drives της αναγκάστηκε σε punts κοντά στο κέντρο του γηπέδου, ενώ ούτε οι Τζάγκουαρς μπορούσαν να διατηρήσουν την κατοχή με μοναδική απειλή το running game του… Μπορτλς. Στο τελευταίο δίλεπτο οι Μπιλς είχαν την τελευταία τους ευκαιρία, αλλά με την κατοχή ξανά στο κέντρο του γηπέδου, ο Τέιλορ υπέστη διάσειση και μπήκε στη θέση του ο Πίτερμαν. Ο ρούκι ολοκλήρωσε πάσα σε 4th down, αλλά λίγες φάσεις μετά υπέπεσε σε interception (Ράμσεϊ), που «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση για τους Τζάγκουαρς.
                Για τους νικητές ο Μπορλτς (12/23 πάσες) είχε περισσότερες running γιάρδες (88) απ’ ότι passing (87)!!! Ο Φουρνέτ σημείωσε μόλις 57 γιάρδες σε 21 προσπάθειες στο έδαφος και από τους receivers της ομάδας κατέγραψε υποδοχές μόνο ο Γουέστμπρουκ! Σε συνέχεια της κανονικής σεζόν, η άμυνά τους ήταν εξαιρετική, με τους cornerbacks Ράμσεϊ και Μπούγιε να «στραγγαλίζουν» το passing game των Μπιλς.
                Οι Μπιλς πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά οι προπονητικές επιλογές στο τέλος του 1ου ημιχρόνου αποδείχθηκαν καθοριστικές. Δεν έτρεξαν την μπάλα ενώ είχαν την κατοχή στη 1 γιάρδα από την αντίπαλη end zone και δεν ξόδεψαν τα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα δίνοντας χρόνο στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν.



ΣΕΪΝΤΣ   31-26   ΠΑΝΘΕΡΣ
                Στη Νέα Ορλεάνη οι Σέιντς ξεκίνησαν νωχελικά τον αγώνα και στις δύο πρώτες επιθέσεις τους δεν κατάφεραν ούτε ένα 1st down. Αντιθέτως οι Πάνθερς ήταν πιο κινητικοί στα αντίστοιχα δικά τους drives, αλλά ούτε αυτοί κατάφεραν να σκοράρουν. Στην 1η τους κατοχή έφτασαν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, ενώ στη 2η έχασαν χρυσές ευκαιρίες, αρχικά με τον Κλέι χάνει touchdown μέσα από τα χέρια του και στη συνέχεια με τον πολύ αξιόπιστο Γκανό να αστοχεί σε πολύ κοντινό field goal.
               
Στην επόμενη φάση από το άστοχο λάκτισμα, ο Μπριζ βρήκε τον Γκιν στην πλάτη της φιλοξενούμενης άμυνας και ο ταχύτατος receiver σκόραρε 80αρι touchdown για το 7-0!
                Στην επόμενη κατοχή τους οι Πάνθερς επιχείρησαν και αυτοί βαθιά πάσα, με την άμυνα των Σέιντς να υποπίπτει σε ποινή που έστειλε τον Νιούτον σε απόσταση βολής. Αυτός αστόχησε σε 3rd down και ο Γκανό μείωσε σε 7-3.
                Η επίθεση των Σέιντς και πιο συγκεκριμένα ο Μπριζ έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση ήταν ασταμάτητη στα δύο επόμενα drives και σκόραραν ισάριθμα touchdowns με τους Χιλ μετά από play action και τον fullback Λάιν από τη 1 γιάρδα. Πρωταγωνιστής των επιθέσεων ο Τόμας.
                Ενδιάμεσα, η επίθεση των Πάνθερς «κόλλησε» ξανά μέσα στη γηπεδούχο red zone με τον Γκανό να μειώνει σε 14-6, πριν το 21-6 με λιγότερο από 1 λεπτό στο χρονόμετρο για τη λήξη του ημιχρόνου. Ο κίκερ των Πάνθερς εξιλεώθηκε με “buzzer beater” λάκτισμα από τις 58 γιάρδες για το 21-9 της ανάπαυλας.
                Στο εναρκτήριο drive του 2ου μέρους, οι Πάνθερς έφτασαν ξανά γρήγορα στην αντίπαλη red zone μετά από υποδοχές των Φάντσες και ΜακΚάφρι και 29αρα κούρσα του Στιούαρτ, που ήταν η μεγαλύτερη running φάση του αγώνα. Ο Νιούτον δεν βρήκε τις λύσεις εκ νέου και ο κίκερ των Πάνθερς σκόραρε από κοντά για το 21-12.
                Οι Σέιντς απάντησαν με δικό τους field goal για το 24-12 μετά από κομβικές υποδοχές των Κόουλμαν και Γκιν.
                Ακολούθησαν δύο  - σπάνια – εκατέρωθεν punts και ο αγώνας μπήκε στην 4η περίοδο. Εκεί ήρθε το drive του Όλσεν. Ο έμπειρος tight end πήρε 3 πάσες για 65 γιάρδες και  σκόραρε το touchdown για το 24-19.
                Στο επόμενο drive τους, οι Σέιντς έφτασαν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, εκεί ο Μπριζ σε μία σπάνια φάση αστόχησε και οι Πάνθερς ανέκτησαν την κατοχή, όμως και η δική τους επίθεση δέχθηκε στοπ με βάναυσο sack, το οποίο ζάλισε το Νιούτον με αποτέλεσμα ο φαντεζί quarterback να αποχωρήσει προσωρινά από τον αγώνα.
                Στη συνέχεια, ο Μπριζ επανήλθε με μία υπέροχη μακρινή (46γιαρδών) πάσα στον Τόμας και ο εξαφανισμένος σε όλο το ματς Καμάρα σκόραρε από κοντά για το 31-19.
                Σ’ εκείνο το σημείο όλα έδειχναν πως ο αγώνας είχε κριθεί, όμως ο Νιούτον παρότι χτυπημένος επέστρεψε στον αγώνα και βρήκε τον ΜακΚάφρι, ο οποίος σκόραρε 55αρι touchdown για το 31-26 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
                Με 4 λεπτά στο χρονόμετρο οι Σέιντς χρειάζονταν δύο 1st downs για να «καθαρίσουν» τη νίκη. Το 1ο ήρθε με πάσα του Μπριζ, ενώ με 2 λεπτά πια να απομένουν ο coach Πέιτον ρίσκαρε, κρατώντας την επίθεσή του στο γήπεδο σε 4th down και οι Πάνθερς πήραν την κατοχή στις 30 τους γιάρδες.
                Δίχως πια time outs ο Νιούτον ολοκλήρωσε δύο πάσες σε Φάντσες και Κλέι και έφτασε σε απόσταση βολής για τον εν δυνάμει νικητήριο touchdown, αλλά μία ποινή για intentional grounding γκρέμισε τις ελπίδες τους για ανατροπή.
                Συγκλονιστική εμφάνιση από τον 38χρονο Μπριζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 376 γιάρδες και 2 touchdown πάσες σε 23/33 προσπάθειες και κουβάλησε στις πλάτες του την επίθεση των Σέιντς, με τους Καμάρα και Ίνγκραμ να βρίσκουν τοίχο στο έδαφος σημειώνοντας μόλις 45 γιάρδες σε 19 προσπάθειες. Ασταμάτητος ο Τόμας με 8 υποδοχές για 131 γιάρδες.
                Πολύ καλός στην αναμέτρηση ήταν και ο Νιούτον, ο οποίος είχε 349 γιάρδες και 2 touchdown πάσες σε 24/40 προσπάθειες, αλλά η αναποτελεσματικότητά του σε red zone καταστάσεις αποδείχθηκε καθοριστική. 


Τα ζευγάρια του DIVISIONAL γύρου διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ιγκλς - Φάλκονς

 Πάτριοτς - Τάιτανς

Στίλερς - Τζάγκουαρς

Βάικινγκς - Σέιντς





               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου