Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Offseason Power Rankings



Με το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016 να έχει ανακοινωθεί και το draft να είναι στον κοντινό ορίζοντα (28-30/4), το blog μας ανασκοπεί τις offseason των ομάδων και κατατάσσει τις δυναμικότητες τους στις 2 περιφέρειες ανάλογα με τις κινήσεις τους. Η free agency δεν είχε τα μεγάλα ονόματα άλλων ετών, ούτε ολοκληρώθηκαν σημαντικές ανταλλαγές όπως πέρσι, όμως κάποιες ομάδες βγήκαν ενισχυμένες και κάποιες αποδυναμωμένες (θεωρητικά) από τις μεταγραφικές κινήσεις της άνοιξης. Ας δούμε λοιπόν πως έχουν διαμορφωθεί οι συσχετισμοί σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο για την 2016 σεζόν: 


Ακολουθεί μία ιεράρχηση των ομάδων στις δύο περιφέρειες σύμφωνα με τη δυναμική της κάθε ομάδας ενόψει της 2016 σεζόν. Ποιότητα παιχτών, μεταγραφές, ανανεώσεις, επιστροφές τραυματιών, ανερχόμενα ταλέντα συνθέτουν τα κριτήρια της βαθμολόγησης. Ορίστε λοιπόν τα Power Rankings του blog μας:

AFC
1.
New England
PATRIOTS
Παραμένουν το φαβορί στην περιφέρεια όσο ο Brady οδηγεί την επίθεση και ο Belichik  είναι στον πάγκο. Βέβαια η τιμωρία των 4 αγωνιστικών που (ξανα)επιβλήθηκε στον Brady για την εμπλοκή του στο  περσινό “Deflategate” αλλάζει τα δεδομένα για τον 1ο μήνα της σεζόν, όχι όμως και για το κρίσιμο κομμάτι του χειμώνα. Ο quarterback της ομάδας θα έχει δύο νέους στόχους στο passing παιχνίδι με τον θηριώδη tight end Μαρτέλους Μπένετ και τον οξυδερκή receiver Κρις Χόγκαν να έρχονται από Μπερς και Μπιλς αντίστοιχα. Τα επιθετικά σχήματα με Γκρονκόσκι και Μπένετ αναμένονται να είναι μη αντιμετωπίσιμα από τις αντίπαλες άμυνες σε red-zone καταστάσεις. Υπήρξαν προσθήκες και στην άμυνα με τους βετεράνους linemen Κρις Λονγκ (Ραμς) και Νάιτον (Ρέντσκινς) να προστίθενται στο rotation. Στα μείον, η αποχώρηση του καλύτερου παίχτης της αμυντικής γραμμής Τσάντλερ Τζόουνς, ο οποίος έφυγε για τους Κάρντιναλς με αντάλλαγμα τον ανεπαρκή (στη διετή του καριέρα) επιθετικό lineman Κούπερ. Οι Πάτριοτς υπέφεραν στην επιθετική γραμμή πέρσι και χρειάζονταν ενίσχυση ενώ ο Τζόουνς την επόμενη άνοιξη θα ζητούσε υπέρογκο ποσό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τέλος, απορία προκάλεσε το κόψιμο από το ρόστερ του αμυντικού Ίσλι που ναι μεν ήταν εύθραυστος αλλά όσο αγωνίστηκε έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.
2.
Pittsburgh
STEELERS
Οι Στίλερς λίγο έλειψε να αποκλείσουν εκτός έδρας τους μετέπειτα πρωταθλητές όταν αποδεκατισμένοι από σημαντικότατους τραυματισμούς έχασαν το ματς στο Ντένβερ, ενώ είχαν τον έλεγχο. Διατηρούν μεγάλη ποιότητα στην επίθεση παρόλο που ο #2 receiver της ομάδας Μαρτέβις Μπράιαντ τιμωρήθηκε με ετήσιο αποκλεισμό από τους αγώνες λόγο χρήσης ουσιών. Μεγαλύτερο ρόλο, λοιπόν, θα έχει ο Γουίτον, ενώ από πίσω έρχεται ο Κόουτς που έδειξε καλά στοιχεία στο λίγο που αγωνίστηκε πέρσι. Ο ταχύτατος tight end Λαντάριους Γκριν που ήρθε από τους Τσάρτζερς αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο passing παιχνίδι αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Χιθ Μίλερ. Στην επιθετική γραμμή ο Χάρρις ήρθε στη θέση του Μπίτσαμ με τον απερχόμενο να είναι υψηλότερου επιπέδου, ενώ επίσης αποχώρησαν οι μέτριοι cornerbacks Μπόικιν και Μπλέικ. Η άμυνα παραμένει πεδίο με πολλά περιθώρια βελτίωσης παρόλο που εμφανίστηκε βελτιωμένη στα play-offs με τον Σεϊζίερ να αναδεικνύεται σε ηγέτη της.
3.
Denver
BRONCOS
Οι Πρωταθλητές Μπρόνκος έχασαν αρκετά στελέχη από την ομάδα που έφερε τον τίτλο στο Ντένβερ και ο δρόμος προς την υπεράσπιση του θρόνου θα είναι δύσβατος. Κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο με κακό εως μέτριο παιχνίδι από τους quarterback τους το 2015, όμως η κατάσταση για το 2016 στη θέση προαλείφεται πολύ χειρότερη με τον Μαρκ Σάντσεζ που ήρθε στη free agency να είναι αυτή τη στιγμή ο #1 στην ιεράρχηση των πασέρ του ρόστερ. Ο Μάννινγκ αποσύρθηκε, ο Οσγουάιλερ προτίμησε την πρόταση των Τέξανς, ενώ το ίδιο σημαντικές ήταν οι απώλειες και των δύο βασικότατων αμυντικών Μαλίκ Τζάκσον και Τρεβέιθαν. Αλλαγές στην ταλαιπωρημένη πέρσι επιθετική γραμμή, ενώ μέχρι να τραυματιστεί πολύτιμος ήταν και ο safety Μπρούτον που πήγε στους Ρέντσκινς. Από τις αφίξεις ξεχωρίζει αυτή του επιθετικού lineman Οκούν από τους Σίχοκς, όπου όμως δεν ικανοποίησε τα 2 τελευταία χρόνια. Αναζητείται quarterback. Έγιναν πολλές επαφές για ανταλλαγή του Κάπερνικ των 49ερς, ακούστηκαν κι άλλα ονόματα, ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξουν πασέρ με την 1η επιλογή τους στο draft.
4.
Cincinnati
BENGALS
Οι Μπένγκαλς διέθεταν ένα από τα πλέον γεμάτα ρόστερ το 2015 και παραμένουν γεμάτοι ταλέντο παρόλο που υπήρξαν απώλειες στο πρώτο κομμάτι του 2016. Μεγαλύτερη απώλεια για το σύλλογο υπήρξε αυτή του επιθετικού συντονιστή Χιου Τζάκσον που ανέλαβε καθήκοντα head coach στο Κλίβελαντ. Επίσης, σημαντικό κενό αφήνουν και οι αποχωρήσεις των #2 και #3 receiver Μάρβιν Τζόουνς και Σανού. Στο passing κομμάτι υπάρχουν πάντα οι εξαιρετικοί Γκριν και Άιφερτ, ενώ εκτός από την προσθήκη του έμπειρου receiver ΛαΦέλλ, η ομάδα αναμένεται να επιλέξει παίχτες στο draft για τη θέση. Με πίεση θα μπει στην νέα σεζόν ο head coach Μάρβιν Λιούις που σε 12 σεζόν στην ομάδα δεν έχει επιδείξει ούτε μία play-off νίκη, ενώ η τελευταία ήττα το Γενάρη από τους Στίλερς και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αφήνει αλγεινή εντύπωση γι αυτόν και το κοουτσάρισμά του.
5.
Kansas City
CHIEFS
Οι Τσιφς είχαν να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη offseason καθώς πολλών βασικών αμυντικών τους τα συμβόλαια έληγαν, αλλά κατάφεραν να ανακτήσουν τους σημαντικότερους αυτών με ανανεώσεις. Αναγκαστικές απώλειες ο βασικός και ποιοτικός cornerback Σον Σμιθ που πήγε στους ανταγωνιστές Ρέιντερς και οι δύο safety Αμπντούλα και Μπραντς. Μικρή (θεωρητικά) αποδυνάμωση στην επιθετική γραμμή, ενώ έφυγε και ο καλός για αναπληρωματικός quarterback Ντάνιελ. Επιστρέφει υγιής ο σταρ running back Τσαρλς αν και εν τη απουσία του οι Γουέρ και Γουέστ τον αντικατέστησαν επάξια. Εντυπωσίασαν με το σερί των 11 νικών τους πέρσι και έχουν την ποιότητα και την κατάλληλη τεχνική καθοδήγηση (για τη regular season τουλάχιστον) να επιστρέψουν στα νοκ άουτ.
6.
Houston
TEXANS
Οι Τέξανς αποκλείστηκαν στα play-offs λόγω τραγικού παιχνιδιού του τότε quarterback τους Χόγιερ και ο ιδιοκτήτης της ομάδας έθεσε ως ξεκάθαρο #1 στόχο για την offseason την απόκτηση ενός μελλοντικού franchise πασέρ. Το Φλεβάρη πλήρωσαν αδρά τον Όσγουάιλερ για να γίνει ο ηγέτης της επίθεσης. Είχε σκαμπανεβάσματα στα λίγα του ματς στο Ντένβερ, όμως ήταν η καλύτερη λύση για τους Τέξανς στη φετινή offseason. Επιπλέον, στο Χιούστον αφίχθη και ο running back Λαμάρ Μίλλερ που στα χρόνια του στο Μαϊάμι κακοδιαχειρίστηκε ενώ έχει το ταλέντο να λάμψει. Μία η άλλη στην επιθετική γραμμή με τους Άλλεν και Μπέργκστρομ να αντικαθιστούν τους Μπρούκς και Τζόουνς αντίστοιχα. Φουλ ταλέντο στην άμυνα με τον Γουάτ φυσικά να ξεχωρίζει, αναζητείται και η επιθετική σταθερότητα με τον Οσγουάιλερ στα ηνία, υπό τις οδηγίες ενός πολύ δημιουργικού head coach.
7.
Baltimore
RAVENS
Οι πρωταθλητές του 2013 έζησαν μία πολύ άσχημη περσινή σεζόν με το ρόστερ να εξοντώνεται από τραυματισμούς. Έχασαν όλους τους ηγέτες τους από σοβαρούς τραυματισμούς, όμως άπαντες επιστρέφουν υγιείς το 2016, όπως και η #1 επιλογή του περσινού draft της ομάδας, ο receiver Πέρριμαν και η ποιότητα δεν λείπει από την ομάδα, συν του ότι επιλέγουν ψηλά στο επερχόμενο draft και έχουν παράδοση να πετυχαίνουν διάνα στις επιλογές τους. Οι αφίξεις ήταν μόλις 3, όμως όλες τους μοιάζουν ιδανικές για τις ανάγκες της ομάδας. Ο ταχύτατος receiver Μάικ Ουάλας που προέρχεται από κάτω του μετρίου χρονιές, έχει τα στοιχεία για να αποτελέσει την απειλή για τις αντίπαλες άμυνες στις βαθιές πάσες του Φλάκο. Ο πολύπειρος tight end Γουότσον θα βοηθήσει και στο passing αλλά και στο running παιχνίδι, ενώ ο safety Γουέντλ θα κλείσει πολλές τρύπες στην πίσω ζώνη άμυνας που προβλημάτισε τις 2 τελευταίες σεζόν. Από τους απερχόμενους, βασικότατος ήταν ο επιθετικός lineman Οσέμελε, ενώ είχαν ρόλο στην άμυνα ο Ντάρυλ Σμιθ και ο Άπσο.
8.
Oakland
RAIDERS
Οι Ρέιντερς πέρσι ήταν ένα κλικ κάτω από το επίπεδο των play-offs και η πορεία τους είναι ανοδική μετά από πολλά χρόνια αποτυχιών. Το 2015 φάνηκε ότι υπάρχει ταλαντούχος κορμός από νεαρούς παίχτες με τους Καρ και Μακ προεξάρχοντες σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα και με τις λίγες αλλά πολύ ποιοτικές προσθήκες της άνοιξης η ομάδα φαντάζει ακόμη πιο επικίνδυνη για το 2016. Στην ήδη πολύ σταθερή επιθετική γραμμή προστέθηκε ο δυναμικός guard Οσέμελε από τους Ρέιβενς, ενώ ο linebacker Ίρβιν (πρώην Σίχοκς) και ο cornerback Σον Σμιθ (πρώην Τσιφς) αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο το αμυντικό κομμάτι της ομάδας που ήταν αναιμικό πέρσι. Κανείς από τους αποχωρήσαντες δεν είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Παρά τις προσθήκες υπάρχουν τρύπες στο αμυντικό ρόστερ που θα πρέπει να καλυφθούν μέσω draft.
9.
Indianapolis
COLTS
Η περσινή σεζόν ήταν σκέτη καταστροφή για τον σύλλογο. Οι προσδοκίες πριν από αυτή ήταν τεράστιες και ο τίτλος έμοιαζε εφικτός, όμως απέτυχαν να μπουν καν στα play-offs. Ο Λακ ήταν κακός στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ έχασε το υπόλοιπο λόγω άσχημου τραυματισμού στο νεφρό. Ο head coach Παγκάνο προς έκπληξη όλων παρέμεινε στη θέση του λόγω της πολύ καλής του σχέσης με τους παίχτες, υπογράφοντας μάλιστα επέκταση συμβολαίου, όμως οι προσδοκίες από  αυτόν παραμένουν υψηλές. Πολύ ήσυχη η offseason για τους Κολτς σε αντίθεση με το 2015, οι 4 αφίξεις θα παλέψουν για μια θέση στο ρόστερ, ενώ υπήρξαν φυγές που είχαν θέση στο rotation.  Οι Λάουερι και Τόλερ στην πίσω ζώνη άμυνας, ο linebacker Φρίμαν και από την επίθεση ο βασικός tight end Φλίνερ και ο βετεράνος receiver Άντρε Τζόνσον. Βαρόμετρο η παρουσία του Λακ, αν δεν αφήσει πίσω του το κάκιστο 2015, η ομάδα δεν έχει τύχη.
10.
Buffalo
BILLS
Φειδωλοί στις μεταγραφικές τους κινήσεις οι Μπιλς με το salary cap τους να μην τους επιτρέπει πολλά.  Μηδαμινή ενίσχυση. Ο ρολίστας safety Μπλάντον ήρθε από τη Μινεσότα και ο αναλώσιμος tight end Dray από τους Μπράουνς. Από την άλλη, οι αποχωρήσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες.  Ο linebacker Μπράνταμ και ο receiver Χόγκαν είχαν θέση στο rotation της ομάδας, ενώ ο έμπειρος αμυντικός lineman Μάριο Ουίλιαμς που δεν αξιοποιήθηκε σωστά πέρσι, έφυγε για το Μαϊάμι. Παραμένουν μία ομάδα με πολύ ταλέντο στην επίθεση και έναν head coach με ταλέντο στην αμυντική καθοδήγηση του συνόλου, έστω κι αν ο συγκεκριμένος απέτυχε πέρσι στην 1η του χρονιά με το σύλλογο.
11.
New York
JETS
Οι Τζετς που είχαν καλύτερη των αναμενομένων πορεία πέρσι και έχασαν τα play-offs την τελευταία αγωνιστική, έχουν ένα τεράστιο ερωτηματικό οδεύοντας προς τη νέα σεζόν και αυτό δεν είναι άλλο από τη θέση του quarterback. Ο Φιτζπάτρικ που εξέπληξε θετικά το 2015  είναι free agent καθώς δεν τα έχει βρει ακόμη στο οικονομικό, με την ομάδα να προσφέρει πολύ λιγότερα από αυτά που ζητά ο παίχτης. Με την πράσινη φανέλα θα αγωνίζεται το 2016 ο πολύπειρος running back Ματ Φορτέ ερχόμενος από επιτυχημένη καριέρα στο Σικάγο και θα αντικαταστήσει τον Άιβορι. Έφυγαν οι επί χρόνια αμυντικοί της ομάδας Ντέιβις και Χάρισον, στις θέσεις τους ήρθαν οι Κάρτερ και Τζένκινς με τη ζυγαριά δυναμικής να μην γέρνει υπέρ των Νεοϋορκέζων. Τέλος, τη θέση του επί 10ετία σπουδαίου επιθετικού lineman Φέργκιουσον, ο οποίος αποσύρθηκε, θα πάρει ο άλλοτε εξαιρετικός, αλλά πρόσφατα επιρρεπής σε τραυματισμούς Κλέιντι που ήρθε από τους Μπρόνκος.
12.
Jacksonville
JAGUARS
Οι Τζάγκουαρς είναι σε ανέβασμα και δεν θα είναι έκπληξη αν βρεθούν στην postseason αυτό το Γενάρη. Υπάρχουν πολλοί νεαροί ταλαντούχοι παίχτες στο ρόστερ και είναι θέμα χρόνου να ωριμάσουν και να οδηγήσουν το σύλλογο σε επιτυχίες. Στο νεανικό κορμό των Μπορτλς, Ρόμπινσον, Χερνς κτλ προστέθηκε ο έμπειρος δυναμικός running back Άιβορι από τους Τζετς και ο σταθερός επιθετικός lineman Μπίτσαμ από τους Στίλερς. Υπήρξαν ποιοτικές προσθήκες και στην άμυνα, η οποία χρήζει ενίσχυσης για το βήμα παραπάνω. Ο πρωταθλητής με τους Μπρόνκος (σκόραρε στο superbowl) Μαλίκ Τζάκσον ήρθε και θα αποτελέσει την άγκυρα στην αμυντική γραμμή, ενώ οι Γκίμπσον και Αμουκαμάρα εμπλουτίζουν το rotation στην πίσω ζώνη. Σα νέα μεταγραφή θα είναι και το περσινό #2 του draft, ο αμυντικός lineman Φάουλερ που τραυματίστηκε πέρσι το καλοκαίρι και έχασε όλη τη 2015 σεζόν. Η πίεση στον head coach Μπράντλεϊ να δημιουργήσει μία νικηφόρα ομάδα.
13.
Miami
DOLPHINS

Οι Ντόλφινς άλλαξαν προπονητή με τον Άνταμ Γκέις να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει στις επιτυχίες έπειτα από πολλά χρόνια μία ομάδα με αρκετά προβλήματα. Προτεραιότητα του νέου coach θα είναι η πρόοδος του quarterback Τάνεχιλ που στην 5η του σεζόν θα κληθεί επιτέλους να κουβαλήσει την επίθεση. Άγνωστο ποιος θα αγωνίζεται στο πλάι του Τάνεχιλ ως running back μετά την αποχώρηση του Λαμάρ Μίλερ και τις αρνητικές απαντήσεις των μεταγραφικών στόχων. Σημαντικές επίσης και οι αποχωρήσεις των Ρισάρντ Μάθιουζ (receiver), Γκράιμς (cornerback), Βέρνον (αμ.lineman) και Σέλμπι (αμ.lineman). Από τις αφίξεις ξεχώρισε ο βετεράνος Μάριο Ουίλιαμς (αμ.lineman) και ο Μπούσροντ που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή, ενώ με ανταλλαγή από τη Φιλαδέλφια ήρθαν ο προερχόμενος από κακή σεζόν Μάξγουελ και ο «γυάλινος» Αλόνσο.
14.
San Diego
CHARGERS
Τραυματική η σεζόν για την ομάδα του – ακόμη -  Σαν Ντιέγκο το 2015 με πολλούς τραυματισμούς και πολλές ήττες. Ο Ρίβερς δεν παίρνει βοήθεια από το υπόλοιπο σύνολο και βλέπει το τέλος της καριέρας του να πλησιάζει απειλητικά. Στην free agency απέκτησαν τους βετεράνους αμυντικούς Μίμπεϊν, Λάουερι και Χέιγουαρντ και τον ταχύτατο receiver Mπέντζαμιν. Αντιθέτως έχασαν τον tight end Γκριν, τον ηγετικό safety Γουέντλ και τον αμυντικό lineman Ρέγιες. Στοίχημα ο running back Γκόρντον, ο οποίος παρόλο που πέρσι επιλέχθηκε ψηλά στο draft  με πολλές προσδοκίες, απογοήτευσε οικτρά. Επιστρέφει υγιής ο #1 receiver Κίναν Άλλεν  έπειτα από άσχημο τραυματισμό στα μέσα της προηγούμενης σεζόν.
15.
Tennessee
TITANS
Οι Τάιτανς παραδόξως κράτησαν τον υπηρεσιακό τους head coach Μαλάρκι από πέρσι, όμως έκαναν αλλαγές στους συντονιστές και τους προπονητές θέσεων. Παρά το φτωχό τους ρόστερ και τα πολλά διαθέσιμα χρήματα στον προϋπολογισμό τους δεν ξόδεψαν αδρά στην free agency. Ήρθε με ανταλλαγή από τους Ιγκλς ο running back Μάρεϊ που είχε ένα οδυνηρό 2015 μετά από ένα μαγικό 2014 και καλείται να βρει ξανά τη φόρμα του και να αποτελέσει το στήριγμα και το μηχανισμό αποφόρτισης για το νεαρό quarterback της ομάδας Μαριότα, ο οποίος θα υποδέχεται την μπάλα από νέο center μετά την άφιξη του Μπεν Τζόουνς. Ακόμη, στόχος του Μαριότα θα είναι ο receiver Ρισάρντ Μάθιουζ που έκανε καλή σεζόν με τους Ντόλφινς πέρσι, ενώ στο rotation της πίσω ζώνης άμυνας προστέθηκαν οι Ρασάντ Τζόνσον από τους Κάρντιναλς και ο Μπλέικ από τους Στίλερς. Μικρής σημασίας οι απώλειες βετεράνων στην άμυνα. Τέλος, αντάλλαξαν το δικό τους #1 του επερχόμενου draft με τους Ραμς και απέκτησαν επιπλέον επιλογές και στο φετινό αλλά και στο επόμενο draft.
16.
Cleveland
BROWNS
Οι Μπράουνς άρχισαν και πάλι από το μηδέν αυτή την άνοιξη, με νέο πρόεδρο, νέο γενικό διευθυντή και νέο τεχνικό τιμ. Ο Χιου Τζάκσον που ανέλαβε καθήκοντα head coach έχει να επιδείξει πολύ επιτυχημένες σεζόν ως επιθετικός συντονιστής, ενώ γνωρίζει καλά την division, αλλά του λείπει το υλικό για να πετύχει άμεσα. Το ρόστερ της ομάδας είναι το πλέον φτωχό στο πρωτάθλημα και οι 3 νίκες μοιάζουν ταβάνι για την επερχόμενη σεζόν, που θα είναι αποκλειστικά ανοικοδόμησης. Από τις μονάδες που ξεχώριζαν ήταν ο επιθετικός lineman Μακ, ο #1 receiver Μπέντζαμιν και safety Γκίμπσον που αποχώρησαν. Ήρθε ο «τελειωμένος» quarterback Γκρίφιν για μεταβατική λύση. Αμφίβολο το κατά πόσο θα επιστρέψει το 2016 στην ομάδα ο τιμωρημένος για όλο το 2015 σπουδαίος receiver, αλλά προβληματικός χαρακτήρας Τζος Γκόρντον. Αντάλλαξαν το #2 στο draft για περισσότερες επιλογές φέτος και το 2017 με το πλάνο στο μέλλον.






NFC

1.
Carolina
PANTHERS
Οι Πάνθερς απέτυχαν να ολοκληρώσουν τη μαγική τους 2015 σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, χάνοντας το Superbowl από τους Μπρόνκος με μία εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών. Δριμεία κριτική δέχθηκε ο Νιούτον και για το παιχνίδι (και την έλλειψη αυτοθυσίας που φανέρωσε) αλλά και για το πώς δέχθηκε την ήττα. Η μετάβαση από μία τέτοια σεζόν δεν θα είναι εύκολη για το σύλλογο, παρόλο που το ρόστερ τους παραμένει το ίδιο δυναμικό. Στο μεταγραφικό παζάρι απέκτησαν τον θηριώδη αμυντικό lineman Σολιάι από τους ανταγωνιστές Φάλκονς και το rotation στη γραμμή γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο για τους αντιπάλους. Αναλώσιμοι οι έτερες προσθήκες των Μπόικιν (cornerback) και Γκραντκόσκι (επιθ.γραμμή).  Μεγάλο πλήγμα η φυγή του ταλαντούχου cornerback Νόρμαν που δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τη διοίκηση και αφέθηκε ελεύθερος το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να υπογράψει άμεσα στους Ρέντσκινς. Το κενό του είναι προφανέστατα δυσαναπλήρωτο από τη στιγμή που η πίσω ζώνη άμυνας ήταν ήδη η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας ακόμη και με τον ίδιο στο ρόστερ. Επιπλέον, αποχώρησαν αρκετοί βετεράνοι με τον receiver Κότσερι να είναι το σημαντικότερο όνομα. Επιστρέφει υγιής ο #1 receiver Μπέντζαμιν που έχασε όλο το 2015 λόγω χιαστού. Άφθονο ταλέντο στο σύλλογο με πολλούς νεαρούς παίχτες που είναι πολλά υποσχόμενοι όμως είναι άγνωστο ποιο θα είναι το hangover από την περσινή σεζόν.
2.
Seattle
SEAHAWKS
Οι Σίχοκς είχαν μία ταραχώδη σεζόν πέρσι στον απόηχο της πικρής ήττας στο Superbowl, ειδικά στο ξεκίνημά της και τα στραβοπατήματα νωρίς το φθινόπωρο στοίχισαν σε βάθος χρόνου, φέρνοντας την ομάδα να κυνηγά την επιστροφή στον τελικό εκτός έδρας. Παρά την αποτυχία στα play-offs η σεζόν άφησε αισιόδοξα μηνύματα κυρίως χάρη στο τρομερά εξελιγμένο παιχνίδι του Ουίλσον. Ο quarterback της ομάδας μετά τον τραυματισμό του Λυντς πήρε τα ηνία της επίθεσης και έδειξε πως έχει την ποιότητα να διαλύσει κάθε αντίπαλο, με τις εμφανίσεις του Νοέμβρη – Δεκέμβρη να βγάζουν μάτια! Ο Λυντς αποσύρθηκε μετά το τέλος της σεζόν, όμως ο ρούκι Ρόουλς έδειξε ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια, έχοντας τον καλύτερο μέσο όρο γιαρδών (με διαφορά) ανά προσπάθεια σε όλη τη λίγκα! Υπήρξαν απώλειες στην free agency. Οι Ίρβιν και Μίμπεϊν είχαν ρόλο στην άμυνα, ενώ από την προβληματική επιθετική γραμμή αποχώρησαν οι Μπέιλι, Σουίζι και Οκούν. Οι Σοουέλ και Γουέμπ που αποκτήθηκαν για κει δεν είναι ιδιαίτερης δυναμικής, ενώ ούτε οι βετεράνοι Κλέμονς και Σιλίγκα στην αμυντική γραμμή θα κάνουν τη διαφορά. Παρόλα αυτά το ρόστερ παραμένει ιδιαιτέρως ποιοτικό με μονάδες που ξεχωρίζουν και το draft είναι πάντα σύμμαχος της ομάδας με τη διοίκηση να καταφέρνει εύστοχες επιλογές κάθε χρόνο. Προτεραιότητα η ενίσχυση των γραμμών, ενώ υπάρχουν και συμβόλαια που πρέπει να διευθετηθούν. Άγνωστο σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο tight end Γκράχαμ που τραυματίστηκε άσχημα στο πέλμα πέρσι το Νοέμβρη.
3.
Green Bay
PACKERS
Οι Πάκερς αναπάντεχα πως υπέφεραν επιθετικά το 2015 με τον Ρότζερς να πραγματοποιεί ίσως τη χειρότερη του σεζόν από τη στιγμή που πήρε τα ηνία στην Γκριν Μπέι. Οι στόχοι του στο passing παιχνίδι αδυνατούσαν να βρουν χώρους και ο quarterback έχασε την αυτοπεποίθησή του. Τα πράγματα όμως προμηνύονται καλύτερα για το 2016 με το #1 receiver Νέλσον να επιστρέφει υγιής και τον Λέισι να βρίσκεται ήδη σε καλύτερη σωματική κατάσταση. Παραδοσιακά ανενεργοί στην free agency οι Πάκερς, έκαναν μία και (πιθανώς) καλή προσθήκη. Ο tight end Κουκ ήρθε από τους Ραμς για να δώσει ταχύτητα στη θέση, που τόσο πολύ έλειψε πέρσι. Αντίο είπε ο cornerback Χέιγουαρντ και ο αγαπημένος των φιλάθλων αμυντικός lineman Ράτζι που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 30 του. Προτεραιότητα ενίσχυσης για το draft στους linebackers με ειδίκευση στην running αναχαίτιση.
4.
Arizona
CARDINALS
Οι Κάρντιναλς ήταν εντυπωσιακοί το 2015, όμως δε συνέβη το ίδιο και στα play-offs του Γενάρη. Ήταν τυχεροί που πέρασαν τους Πάκερς και ισοπεδώθηκαν στη συνέχεια από τους Πάνθερς. Κοινός παρονομαστής των δύο αγώνων οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του quarterback Πάλμερ, που ακόμα και στα 36 του δεν έχει την ψυχολογία να ανταπεξέλθει σε μεγάλης πίεσης αγώνες. Το σύνολο σφύζει από ταλέντο και την άνοιξη μάλλον ενισχύθηκε, όμως η εικόνα του Πάλμερ θα είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού όλων όταν και η επόμενη σεζόν θα πλησιάζει στα κρίσιμα ματς του χειμώνα. Στην offseason απέκτησαν με ανταλλαγή τον εκρηκτικό αμυντικό Τσάντλερ Τζόουνς από τους Πάτριοτς καλύπτοντας μάλιστα την μεγαλύτερη αδυναμία τους, που ήταν η έλλειψη πίεσης στον αντίπαλο πασέρ δίχως blitzes. Ο Μάθις ήρθε στη θέση του Κούπερ που πήγε ως αντάλλαγμα στους Πάτριοτς και ο Μπραντς ήρθε στη θέση του Ρασάντ Τζόνσον. Υπήρξαν απώλειες στην επιθετική γραμμή με τις αποχωρήσεις των Μάσι και Λάρσεν και θα πρέπει να επιλεχθούν παίχτες εκεί μέσω draft όπως και ένας διάδοχος για τον Πάλμερ. Από εγχείρηση στο γόνατο θα επιστρέψει ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας Μάθιου, που έχασε τα play-offs.
5.
Minnesota
VIKINGS
Οι Βάικινγκς βρέθηκαν στο ελίτ επίπεδο της NFC πέρσι και φέτος φιλοδοξούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Χτυπητή αδυναμία της ομάδας υπήρξε η επιθετική γραμμή και η διοίκηση φρόντισε να υπογράψει δύο ικανούς βετεράνους στα πρόσωπα των Μπουν (πρώην 49ερς) και Άντρε Σμιθ (πρώην Μπένγκαλς) που θα συνεισφέρουν άμεσα. Επιπλέον, στη Μινεσότα έφτασαν και οι συμπληρωματικοί αμυντικοί Γκρίφιν (safety) και Λεμούρ (linebacker). Αποχώρησε ο receiver Ουάλας που απογοήτευσε πέρσι. Στοίχημα για το σύλλογο η περαιτέρω βελτίωση του quarterback Μπριτζγουότερ που στην 3η του πλέον σεζόν στη λίγκα θα κληθεί να κουβαλήσει μεγαλύτερη ευθύνη στο επιθετικό κομμάτι με τον Πίτερσον να κουβαλά φθορά από το 2015. Αναζητείται ενίσχυση στους receiver καθώς μετά τον Ντιγκς (ρούκι - αποκάλυψη πέρσι) υπάρχει το χάος.
6.
Washington
REDSKINS
Οι Ρέντσκινς είναι πια η ομάδα του Κάζινς, ο οποίος υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ομάδα και θα ηγείται της επίθεσης για τα επόμενα χρόνια. Η περσινή του σεζόν ήταν μία αποκάλυψη και το 2016 θα έχει έξτρα πίεση για αποτελέσματα. Ο σύλλογος έκανε το μεγάλο μπαμ μεταγραφικά μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν υπέγραψε τον αναπάντεχα free agent Νόρμαν. Ο πρώην cornerback των Πάνθερς είχε μία εξαιρετική σεζόν πέρσι στην τρελή πορεία προς το superbowl και πληρώθηκε αδρά για να μετακομίσει στην πρωτεύουσα. Θεωρείται μέσα στους 5 καλύτερους στη θέση και αυτομάτως ανεβάζει επίπεδο την πίσω ζώνη άμυνας της ομάδας, τομέας στον οποίο πονούσε το 2015. Νωρίτερα την άνοιξη, ήρθαν στο σύλλογο ο safety Μπρούτον που ήταν παραγωγικός με τους Μπρόνκος πέρσι πριν τραυματιστεί, ο βετεράνος και σε μεγάλη πτώση tight end Βέρνον Ντέιβις και ο αμυντικός Lineman Ρέγιες από τους Τσάρτζερς. Αποχώρησε ο running back Μόρρις με τον Ματ Τζόουνς να έρχεται από πίσω, όπως επίσης και οι αμυντικοί Νάιτον και Κίναν Ρόμπινσον. Το ρόστερ χρήζει έξτρα ενίσχυσης αν θέλουν να αποτελέσουν πραγματικό διεκδικητή στην περιφέρεια.
7.
Dallas
COWBOYS
Η 2015 σεζόν ήταν καταστροφική για τους Κάουμποϊς που ξεκίνησαν με πολλές φιλοδοξίες το Σεπτέμβρη. Μόλις στα 2 πρώτα ματς της σεζόν τραυματίστηκε ο quarterback Ρόμο και ο σουπερσταρ receiver Μπράιαντ και η ομάδα δίχως τους ποιοτικότερους παίχτες της έχασε το μπούσουλα. Το ρόστερ διαθέτει μπόλικο ταλέντο και με αυτούς τους δύο υγιείς μπορεί να διεκδικήσει πολλά στην περιφέρεια. Με το salary cap να είναι γεμάτο η διοίκηση δεν μπόρεσε να κάνει μεγάλες κινήσεις και από τις αφίξεις μόνο ο running back Μόρρις (πρώην Ρέντσκινς) και ο αμυντικός lineman Θόρντον (πρώην Ιγκλς) αναμένεται να έχουν ρόλο. Δεν υπήρξαν όμως ούτε σημαντικές απώλειες, με μοναδική αξιοσημείωτη αποχώρηση αυτή του προβληματικού χαρακτήρα Χάρντι. Επιλέγουν ψηλά στο #4 μεθαύριο και θα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν έναν δυναμικό αμυντικό με το επιθετικό κομμάτι να μοιάζει πλήρες. Πολλά υποσχόμενο ρόστερ, ικανό για πολλά… αρκεί να παραμείνει υγιής ο 36χρονος εύθραυστος Ρόμο.
8.
Detroit
LIONS
Η offseason των Λάιονς σημαδεύτηκε από την απόσυρση του Κάλβιν Τζόνσον. Ο εμβληματικός receiver αποφάσισε να σταματήσει μόλις στα 31 του χρόνια, νιώθοντας πως το κορμί του δεν αντέχει άλλη φθορά. Πέραν του «megatron» όμως οι Λάιονς δεν έχασαν κάποιον άλλο σημαντικό παίχτη στη free agency  με τις αποχωρήσει των Μπελ (running back) και Ραμίρεζ (επιθ. γραμμή) να είναι αμελητέες. Από τις προσθήκες ξεχώρισε η υπογραφή του receiver Μάρβιν Τζόουνς που είναι ταλαντούχος αλλά θα έχει μεγάλη πίεση να καλύψει το κενό του Τζόνσον. Αποκτήθηκε επίσης ο Σουάρτζ για την επιθετική γραμμή, όμως η 5αδα μπροστά από τον Στάφορντ χρειάζεται ολική αναμόρφωση. Αισιόδοξα μηνύματα για το 2016 άφησε η απόδοση του quarterback της ομάδας στο β’ μισό της περσινής σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου επιθετικού συντονιστή Κούτερ.
9.
Los Angeles
RAMS
Οι Ραμς επέστρεψαν στο Λος Άντζελες έπειτα από 20 χρόνια στο Σεντ Λούις! Ο σύλλογος θέλει να κάνει ένα ολοκληρωτικό restart και γι αυτό προέβη και στην εντυπωσιακή ανταλλαγή για το επερχόμενο draft, ώστε να επιλέξει στο #1 τον εν δυνάμει franchise quarterback του μέλλοντος. Το ρόστερ έχει παίχτες που μπορούν να κάνουν τα διαφορά, όμως για το βήμα παραπάνω λείπει ο ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Μέσω draft ένας εκ των Γκοφ ή Γουέντζ θα έρθει στο Λ.Α. και θα έχει το φορτίο να οδηγήσει μία ταλαντούχα ομάδα στα play-offs έπειτα από μία 10ετία αποτυχιών. Στην free agency το ρόστερ αποδυναμώθηκε καθώς ο tight end Κουκ πήγε στους Πάκερς, ο Λονγκ στους Πάτριοτς, ο Λορινάιτις στους Σέιντς, ο ΜακΛάουντ στους Ιγκλς και ο Τζένκινς στους Τζάιαντς. Άπαντες είχαν ρόλο στην ομάδα. Οι προσθήκες των Κόπλς και Σένσαμπα στην άμυνα δεν κάνουν τη διαφορά. Ανάγκη ενίσχυσης στους receiver ενόψει 2016 και με έναν rookie στα ηνία θα χρειαστούν περισσότερους στόχους στο passing παιχνίδι.
10.
New York
GIANTS
Στους Τζάιαντς υπήρξε τέλος εποχής με τον coach Κάφλιν που έφερε δύο τίτλους στη Νέα Υόρκη να απομακρύνεται. Διάδοχος ο μέχρι πρότινος επιθετικός συντονιστής ΜάκΑντου, ο οποίος πέρσι εμφάνισε μία παραγωγική επίθεση βασισμένη πάντα πάνω στον εκρηκτικό receiver Μπέκαμ. Ο Μάννινγκ είναι βελτιωμένος επί Μάκαντου την τελευταία διετία και αναζητείται η αμυντική ενίσχυση για να επιστρέψει η ομάδα στα play-offs έπειτα από 4 άνυδρες σεζόν. Με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση τίναξε την μπάνκα στις πρώτες μέρες τις free agency και κατάφερε να υπογράψει 3 δυναμικούς αμυντικούς. Ο Βέρνον ήρθε από τους Ντόλφινς και ο Ντέιμον Χάρισον από τους Τζετς και θα ενισχύσουν σημαντικά την αναιμική μπροστινή γραμμή, ενώ ο cornerback Τζανόρις Τζένκινς (πρώην Ραμς) πληρώθηκε αδρά για να κάνει τη διαφορά στο πίσω κομμάτι. Απώλειες στην επιθετική γραμμή με τους Σουάρτζ και Μπίτι να χαιρετούν, παρελθόν επίσης και ο #2 πέρσι receiver Ραντλ. Με τον Κρουζ να είναι σχεδόν 2 χρόνια εκτός αγώνων το κενό δίπλα στον Μπέκαμ στο passing παιχνίδι μοιάζει τεράστιο και λογικά θα επιλεγούν παίχτες εκεί μέσω draft.
11.
Philadelphia
EAGLES
Οι Ιγκλς ξερίζωσαν το project του Τσιπ Κέλλυ καθώς μετά την απομάκρυνση του coach ξεφορτώθηκαν και πολλές από τις επιλογές του αυτή τη free agency. Ο Ντεμάρκο Μάρεϊ πήγε με ανταλλαγή στους Τάιτανς, όπως και οι Αλόνσο, Μάξγουελ στους Ντόλφινς. Με το ένα πόδι στην έξοδο είναι και ο quarterback Μπράντφορντ μετά την ανταλλαγή στην οποία προχώρησε ο σύλλογος για το επικείμενο draft  με σκοπό να επιλέξει έναν rookie πασέρ. Παρελθόν επίσης αποτέλεσαν και οι αμυντικοί Θόρντον και Ράιανς, όπως και ο μετριότατος receiver Κούπερ. Από τις αφίξεις ξεχώρισαν αυτές των ΜακΛάουντ (safety) από τους Ραμς, Ραντλ (receiver) από τους Τζάιαντς και του Μπράνταμ (linebacker) από τους Μπιλς. Υπήρξε ενίσχυση και στην επιθετική γραμμή με τους Βισνιέσκι και Μπρουκς. Νέος head coach της ομάδας ο Νταγκ Πέντερσον, τα τελευταία χρόνια επιθετικός συντονιστής για τους Τσιφς, με έντονο παρελθόν στους Ιγκλς και ως παίχτης και ως βοηθός προπονητή. Μεγάλο στοίχημα για το σύλλογο η επιλογή του νέου quarterback στο draft, καθώς υποθήκευσαν πολλές επιλογές του μέλλοντος ώστε να μπορέσουν να ανέβουν στο #2.
12.
Atlanta
FALCONS
Οι Φάλκονς παρότι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με ένα 5-0 την περσινή σεζόν απέτυχαν να μπουν στα νοκ-άουτ, φανερώνοντας στο β’ μισό της σεζόν την έλλειψη βάθους στο ρόστερ τους. Αυτή την άνοιξη διεύρυναν τις επιλογές τους με τις προσθήκες έμπειρων και ποιοτικών παιχτών σε άμυνα και επίθεση. Ο linebacker  Άπσο (πρώην Ρέιβενς) και ο lineman Σέλμπι (πρώην Ντόλφινς) θα βοηθήσουν άμεσα στην άμυνα, ενώ στην επίθεση ο Μακ (πρώην Μπράουνς) θα είναι ο βασικός center και ο Σανού (πρώην Μπένγκαλς) θα είναι το #2 στο passing παιχνίδι πίσω από τον σούπερσταρ Χούλιο Τζόουνς. Αποχώρησε ο βετεράνος receiver Ουάιτ που είχε μία πολύ επιτυχημένη καριέρα με την ομάδα, όπως και ο θηριώδης Σολιάι από το κέντρο της αμυντικής γραμμής. Το σύνολο έχει αδυναμίες και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ για να κάνει το βήμα παραπάνω, ο quarterback Ράιαν θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από το 2015.
13.
Tampa Bay
BUCCANEERS
Η εποχή Ουίνστον ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα στην Τάμπα, με τον ρούκι quarterback να ικανοποιεί στην πρώτη του σεζόν πέρσι. Η ομάδα βρέθηκε με ρεκόρ 6-6 και στο κυνήγι των play-offs τον περασμένο Δεκέμβρη, πριν καταρρεύσει με 4 ήττες στο φινάλε. Ο Ουίνστον φανέρωσε πληθωρικό ταλέντο αλλά και ψυχολογία ηγέτη και καλείται να χτίσει πάνω σε αυτά φέτος. Στη free agency οι Μπακανίρς δεν ξόδεψαν, αποκτώντας τον επιθετικό lineman Σουίζι από τους Σίχοκς, τον cornerback Γκράιμς από τους Ντόλφινς και τον αμυντικό lineman Έιρς από τους Τζάιαντς. Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι linebackers Κάρτερ και Λανσάνα, ενώ αποσύρθηκε ο επιθετικός lineman Μάνκινς. Από το περσινό draft προέκυψε ηγέτης και στην άμυνα με τον ρούκι Αλεξάντερ να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Χαρακτηριστικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε πέρσι, η ομάδα έκανε το 0-4 σερί στο τέλος.
14.
New Orleans
SAINTS
Η δομή της ομάδας δεν πειράχτηκε στην offseason παρά τα πολλά σενάρια που μιλούσαν για αλλαγή καθεστώτος και στον πάγκο και στα ηνία της επίθεσης.  Ο head coach Πέιτον θα καθοδηγεί και το 2016 τον quarterback Μπριζ, όμως από κει και πέρα το ρόστερ έχει πολλές και φανερές αδυναμίες. Η άμυνα ήταν ιστορικά κακή πέρσι. Στο δυναμικό της προστέθηκαν οι 3 linebackers Στούπαρ, Λορινάιτις και Ρόμπερτσον και ο lineman Φέρλι, όμως κανείς τους δεν μοιάζει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επιθετικά, προσδίδει ποιότητα στη tight end θέση ο Φλίνερ, αν και υπερπληρώθηκε και για να έρθει στο Νότο. Αποχώρησε ο επί χρόνια αγαπημένος receiver του Μπριζ, Κόλστον με την παραγωγικότητά του να έχει πέσει αισθητά τελευταία. Παρελθόν επίσης ο έμπειρος επιθετικός lineman Έβανς και ο πολύ καλός πέρσι tight end Γουότσον. Προτεραιότητα για το 2016 το χτίσιμο της μπροστινής γραμμής στην άμυνα γύρω από τον Τζόρνταν.  
15.
Chicago
BEARS
Οι Μπερς ήταν καλύτεροι απ’ ότι αναμενόταν πέρσι χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπήρξαν ουσιαστικά ανταγωνιστικοί για τα play-offs. Ο quarterback Κάτλερ ήταν βελτιωμένος, όμως ο επιθετικός συντονιστής Γκέις που ήταν υπεύθυνος γι αυτή την πρόοδο έφυγε για το Μαϊάμι. Το ρόστερ μοιάζει ενισχυμένο για το 2016. Οι δύο linebackers Τρεβέιθαν (πρωταθλητής με τους Μπρόνκος) και Φρίμαν (πρώην Κολτς) θα βοηθήσουν σημαντικά στο κέντρο της άμυνας. Καλή η προσθήκη και του αμυντικού lineman Χικς, όπως και των βετεράνων επιθετικών linemen Μάσι και Ραμίρεζ. Σα μεταγραφή και μάλιστα πολλά υποσχόμενη η επιστροφή του receiver Κέβιν Ουάιτ, που επιλέχθηκε πέρσι στο #7 του draft και δεν αγωνίστηκε καθόλου το 2015 λόγω τραυματισμού. Αποχώρησαν ο tight end Μπένετ και running back Φορτέ που είχαν κομβικούς ρόλους στην επίθεση της ομάδας, όμως φαίνεται πως υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες στο ρόστερ. Ακόμη, παρελθόν αποτέλεσαν ο επιθετικός lineman Μπούσροντ και οι ρολίστες αμυντικοί ΜακΛέλιν και Τζένκινς. Οι μεταγραφές στην άμυνα ήταν ποιοτικές όμως το ρόστερ έχει πολύ περισσότερες τρύπες, ειδικά στην πίσω ζώνη και στην επίθεση ο Κάτλερ δεν εμπνέει.
16.
San Francisco
49ERS
Εποχή Τσιπ Κέλλυ πλέον στο Σαν Φρανσίσκο με τον coach που εκδιώχθηκε ως αποτυχημένος από τη Φιλαδέλφια να παίρνει μία ακόμη ευκαιρία στο NFL. Δυστυχώς γι αυτόν η κατάσταση στο σύλλογο δεν είναι η καλύτερη καθώς το ρόστερ είναι πολύ φτωχό σε ποιότητα, ενώ πολύ μπερδεμένη είναι η κατάσταση και στη θέση του quarterback με τον Κάπερνικ να έχει δείξει πολλάκις πως δεν θέλει να παραμείνει στο σύλλογο. Πίσω του υπάρχει η λύση Γκάμπερτ που για τα δικά του πολύ χαμηλά στάνταρ ήταν ανεκτός πέρσι. Ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ από πέρσι με ένα πάρε-δώσε στην επιθετική γραμμή (έφυγε ο Μπουν, ήρθε ο Μπίντλς). Ξεκάθαρος στόχος της διοίκησης το χτίσιμο της ομάδας μέσω draft, όπου διαθέτουν αρκετές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου