Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

PLAY OFFS - Divisional Round H ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ



Τα πλέι-οφς συνεχίζονται με τον Divisional Round γύρο! Οι 8 καλύτερες ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο σπουδαιότερο Σαββατοκύριακο της σεζόν και με μία νίκη θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο. Διαβάστε παρακάτω την προαναγγελία των νοκ – άουτ αγώνων:

Σιάτλ Σίχοκς
Νιου Όρλεανς Σέιντς
Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς
Ιντιανάπολις Κολτς
Καρολάινα Πάνθερς
Σαν Φρανσίσκο 49ερς
Ντένβερ Μπρόνκος
Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς













Σάββατο
11/1
23:30

ΣΙΑΤΛ ΣΙΧΟΚΣ
(13-3)
NFC
ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝΣ ΣΕΪΝΤΣ
(11-5)
Εντός έδρας: 7-1
Νίκες: 49ερς, Τζάγκουαρς, Τάιτανς, Μπακανίρς, Βάικινγκς, Σέιντς, Ραμς
Ήττες:   Κάρντιναλς

Εκτός έδρας: 3-5
Νίκες:  Μπακανίρς, Μπερς, Φάλκονς
Ήττες: Πάτριοτς, Τζετς, Σίχοκς, Ραμς, Πάνθερς
26,1 (#8)
Επίθεση
25,9  (#10)
14,4 (#1)
Άμυνα
19  (#4)
136,8 (#4)
Ράννινγκ
επίθεση
92,1 (#25)
202,2 (#26)
Πάσσινγκ
επίθεση
307,4 (#2)
101,6 (#7)
Ράννινγκ
άμυνα
111,6 (#19)
172,0 (#1)
Πάσσινγκ
άμυνα
194,1 (#2)
Ράννινγκ μπακ: Λυντς 1257 γιάρδες, 12 τάτσνταουν (ράννινγκ)
316 γιάρδες, 2 τάτσνταουν (πάσσινγκ)
ΜVP
Κουόρτερμπακ:
 Μπριζ  5162 γιάρδες, 39 τάτσνταουν, 12 ιντερσέπτιονς

Στο Σιάτλ ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου των πλέι-οφς με δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο στις 13 Δεκέμβρη. Εκείνη τη Δευτέρα οι Σίχοκς ήταν εκπληκτικοί και υποχρέωσαν τους Σέιντς στην χειρότερη τους επιθετική εμφάνιση από το 2006 που υπάρχουν στην ομάδα ο κουόρτερμπακ Μπριζ και ο προπονητής Πέιτον. Ο Μπριζ δέχθηκε τρομερή πίεση, η κάλυψη της πίσω ζώνης άμυνας ήταν άψογη και ο βετεράνος πάσαρε μόνο για 147 γιάρδες (προσωπικό αρνητικό ρεκόρ). Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και δεν επέτρεψαν ούτε ανάσα στον αντίπαλο, επικρατώντας τελικά με 34-7 και σβηστές μηχανές στην 4η περίοδο.
Οι Σίχοκς είχαν ρεπό στον πρώτο γύρο των πλέι-οφς καθώς τερμάτισαν στο #1 της NFC, θέση στην οποία βρίσκονταν σε όλη τη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερή τους εμφάνιση απέναντι στους Σέιντς φέτος και εντός έδρας μετρούν 15 νίκες και 1 ήττα τις δύο τελευταίες σεζόν. Η ήττα ήρθε μέσα στο Δεκέμβρη από τους Κάρντιναλς και λειτούργησε ως αφύπνιση για την ομάδα. Η άμυνα των Σίχοκς είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα και εντός έδρας ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο από την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι. Ο εκρηκτικός ρισίβερ Χάρβιν (μεγάλη μεταγραφή που έχει αγωνιστεί σε μόλις 1 ματς φέτος) προπονήθηκε μέσα στη βδομάδα και αν είναι σε καλή κατάσταση θα κάνει τη διαφορά επιθετικά. Εκτός ο βασικός αμυντικός Ράιτ.
Οι Σέιντς πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στην ιστορία των πλέι-οφς με το διπλό στη Φιλαδέλφια στον wild card γύρο. Ο αγώνας στην ανατολή ήταν αμφίρροπος και στο τέλος μίλησε η εμπειρία του Μπριζ. Τη μεγάλη διαφορά στον αγώνα έκανε η αποτελεσματική άμυνα που κατάφερε να περιορίσει την αντίπαλη επίθεση και κυρίως το αντίπαλο ράννινγκ παιχνίδι. Επιθετικά μεγάλη συμβολή ήρθε από το ράννινγκ παιχνίδι (με τον Ινγκραμ) που σε όλη τη σεζόν είχε σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα πέφτει επίπεδο όταν φεύγει από την έδρα της και δυσκολεύεται σε ανοιχτά γήπεδα, όμως στην «μαλθακή» έδρα των Ιγκλς τα κατάφερε. Η έδρα των Σίχοκς είναι κατά γενική παραδοχή η πιο δύσκολη στο πρωτάθλημα για τον φιλοξενούμενο και για να μπορέσουν να φανούν ανταγωνιστικοί οι Σέιντς θα πρέπει να έχουν και πάλι πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και να περιορίσουν τον αντίπαλο ράννινγκ μπακ Λυντς που είναι και ο κινητήριος μοχλός της αντίπαλης επίθεσης. Εξαιρετικά αμφίβολοι ο καλός αμυντικός Χικς και ο #1 ράννινγκ μπακ Τόμας.
Οι Σίχοκς είναι το φαβορί για τη νίκη όπως θα ήταν και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός έδρας. Για τους Σέιντς είναι πλεονέκτημα ότι επισκέφτηκαν πρόσφατα τη δύσκολη έδρα στο Σιάτλ και έχουν εμπειρία για το τι θα συναντήσουν. Πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί μία τόσο ευρεία νίκη για τους Σίχοκς, όμως είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί το χαμηλό σύνολο πόντων. Οι άμυνες είναι πολύ καλές και οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Η άμυνα των Σίχοκς είναι ασφυκτική, ενώ επιθετικά αντιμετωπίζουν προβλήματα τον τελευταίο μήνα. Οι Σέιντς έχουν αποδείξει φέτος ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλή άμυνα, όμως τα match ups για την επίθεσή τους είναι αποθαρρυντικά. Όλα συνηγορούν στο UNDER 47,5

 --------------------------------------------------------------------------------------










           

Σάββατο
11/1
03:30


ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΠΑΤΡΙΟΤΣ
(12-4)
AFC
ΙΝΤΙΑΝΑΠΟΛΙΣ ΚΟΛΤΣ
(11-5)
Εντός έδρας: 8-0
Νίκες:  Τζετς, Μπακανίρς, Σέιντς, Ντόλφινς, Στίλερς, Μπρόνκος, Μπράουνς, Μπιλς
Ήττες: -

Εκτός έδρας: 5-3
Νίκες: 49ερς, Τζάγκουαρς, Τέξανς, Τάιτανς, Τσιφς
Ήττες: Τσάρτζερς, Κάρντιναλς, Μπένγκαλς
27,8 (#3)
Επίθεση
24,4  (#14)
21,1 (#10)
Άμυνα
21,0  (#9)
129,1 (#9)
Ράννινγκ
επίθεση
108,9  (#20)
255,4 (#10)
Πάσσινγκ
επίθεση
232,8  (#17)
134,1 (#30)
Ράννινγκ
άμυνα
125,1  (#26)
239,0 (#18)
Πάσσινγκ
άμυνα
231,9  (#13)
Κουόρτερμπακ: Μπρέιντι 4343 γιάρδες, 25 τάτσνταουν, 11 ιντερσέπτιονς
ΜVP
Κουόρτεμπακ: Λακ 3822 γιάρδες, 23 τάτσνταουν, 9 ιντερσέπτιονς
Αμυντικός: Μάθις 19,5 σακς

Στα προάστια της Βοστόνης οι Πάτριοτς θα φιλοξενήσουν τους Κολτς, στο μοναδικό ζευγάρι του Σαββατοκύριακου που οι αντίπαλοι δεν έχουν ξανασυναντηθεί τη φετινή σεζόν. Οι δύο ομάδες όμως έχουν ιστορικό μεγάλων αναμετρήσεων στα πλέι-οφς από το 2000 και μετά. Τις 3 τελευταίες φορές που ο γηπεδούχος της συνάντησης κέρδισε, συνέχισε ως το τέλος και κατέκτησε το τρόπαιο!
Οι Πάτριοτς είχαν ρεπό στον πρώτο γύρο των πλέι-οφς και το κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων καθώς η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς. Γκρονκόσκι (βασικός τάητ έντ / καλύτερος επιθετικός), Βίλφορκ και Μέγιο (βασικοί αμυντικοί) και Βόλμερ (επιθετική γραμμή) χάνουν τη σεζόν και αφήνουν δυσαναπλήρωτα κενά στο ρόστερ. Ο κουόρτερμπακ Μπρέιντι είναι και πάλι αυτός που  «τραβάει το κουπί» και γύρω του χτίζεται όλη η ομάδα. Ο προπονητής Μπέλιτσικ θεωρείται ως ο καλύτερος στη λίγκα καθώς βρίσκει λύσεις μέσα και από ένα φτωχό σε ταλέντο ρόστερ. Εντός έδρας φέτος η ομάδα είχε μόνο νίκες (8), αλλά οι 3 ήρθαν με απίστευτες ανατροπές! Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Γκρονκόσκι, αλλάζει όλη την επιθετική εικόνα της ομάδας.
Οι Κολτς το προηγούμενο Σάββατο έκαναν τη 2η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των πλέι-οφς, αφού επικράτησαν των Τσιφς ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ 10-38 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου!!! Ο κουόρτερμπακ Λακ έκανε απίστευτο δεύτερο ημίχρονο και ήδη χτίζει φήμη μεγάλου παίχτη ανατροπών! Ο ρισίβερ Χίλτον ήταν άπιαστος και έγραψε 224 γιάρδες και 2 τάτσνταουν! Απέναντι στους Πάτριοτς η επίθεση θα πρέπει να βασιστεί στο ράννινγκ παιχνίδι απέναντι σε μία αδύναμη ράννινγκ άμυνα. Ο Μπράουν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. Ακόμα οι Κολτς θα πρέπει να βελτιώσουν δραματικά την άμυνά τους καθώς για 35 λεπτά ο Σμιθ των Τσιφς έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Με εξαιρετική ψυχολογία ταξιδεύουν οι Κολτς και με αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να νικήσουν τους πάντες. Φέτος έχουν νικήσει τους εξαιρετικούς Μπρόνκος, 49ερς και Σίχοκς. Υπέγραψαν το βετεράνο ρισίβερ Μπραντς (χρόνια βασικός στους Πάτριοτς και πρωταθλητής με την ομάδα) μέσα στη βδομάδα για να τους βοηθήσει στην αντίπαλη κατασκοπία και ίσως πάρει κάποια λεπτά. Απίθανο να αγωνιστεί ο ρισίβερ Χάουαρντ-Μπέι.
Οι Πάτριοτς είναι το φαβορί, όμως δεν αποτελούν φόβητρο με τις απουσίες να είναι πολύ κομβικές. Οι Κολτς έχουν τρομερή ψυχολογία και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε στη λίγκα. Αναμένεται άκρως ανταγωνιστικός αγώνας και το ΔΙΠΛΟ με +7,5 σπρεντ είναι ζεστή επιλογή.

-----------------------------------------------------------------------------------







 



Κυριακή
12/1
20:00

ΚΑΡΟΛΑΪΝΑ ΠΑΝΘΕΡΣ
(12-4)
NFC
ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 49ΕΡΣ
(12-4)
Εντός έδρας: 7-1
Νίκες:  Τζάιαντς, Ραμς, Φάλκονς, Πάτριοτς, Μπακανίρς, Τζετς, Σέιντς
Ήττες: Σίχοκς

Εκτός έδρας: 6-2
Νίκες:  Ραμς, Τάιτανς, Τζάγκουαρς, Ρέντσκινς, Μπακανίρς, Κάρντιναλς
Ήττες:   Σίχοκς, Σέιντς
22,9 (#18)
Επίθεση
25,4 (#11)
15,1 (#2)
Άμυνα
17 (#3)
126,6 (#10)
Ράννινγκ
επίθεση
137,6 (#3)
190,2 (#29)
Πάσσινγκ
επίθεση
186,2 (#30)
86,9 (#2)
Ράννινγκ
άμυνα
95,9 (#4)
214,3 (#6)
Πάσσινγκ
άμυνα
221,0 (#7)
Κουόρτερμπακ: Νιούτον 3379 γιάρδες, 24 τάτσνταουν, 13 ιντερσέπτιονς  (πάσσινγκ) /  585 γιάρδες, 6 τάτσνταουν (ράννινγκ)
ΜVP
Ράννινγκ μπακ: Γκορ 1128 γιάρδες, 9 τάτσνταουν
            Στη Σάρλοτ οι Πάνθερς θα υποδεχθούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος 49ερς, τους οποίους κέρδισαν εκτός έδρας 9-10 στις 10 Νοεμβρίου. Εκείνος ο αγώνας ήταν διαφορετικός καθώς από τους 49ερς έλειπαν οι δύο καλύτεροι επιθετικοί (Κράμπτρι και Ντέιβις) με τραυματισμούς, ενώ τώρα είναι υγιείς και άκρως φορμαρισμένοι. Η άμυνα των Πάνθερς είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα τον Κάπερνικ κάνοντάς του 7 σακς!
            Οι Πάνθερς είχαν ρεπό το προηγούμενο Σ/Κ καθώς τερμάτισαν 2οι στη NFC. Εντός έδρας ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τους Σίχοκς, αλλά έκτοτε έχουν επικρατήσει όλων των αντιπάλων. Η ομάδα στηρίζεται στην εκπληκτική άμυνα που στραγγαλίζει τους αντιπάλους και δίνει καλές θέσεις στο γήπεδο για την επίθεση. Επιθετικά το μεγάλο φορτίο πέφτει στο ράννινγκ παιχνίδι με πολλούς πρωταγωνιστές, ακόμη και τον κουόρτερμπακ Νιούτον. Ο 3ετής σταρ έχει πραγματοποιήσει την πιο μεστή του σεζόν και μπορεί να απειλήσει ποικιλοτρόπως τον αντίπαλο. Αν βελτιώσει και την ευστοχία τους στις πάσες θα είναι ακαταμάχητος. Σημαντική η πιθανή απουσία του βετεράνου ρισίβερ Στίβι Σμιθ, προπονήθηκε ελαφρά μέσα στη βδομάδα, ίσως πάρει κάποια λεπτά στον αγώνα.
            Οι 49ερς πήραν μεγάλη νίκη στον wild card γύρο μέσα στο παγωμένο Λάμπο Φιλντ και συνεχίζουν την πορεία τους για τελικό. Έφτασαν τις 7 σερί επιτυχίες και δείχνουν πιο πλήρεις από ποτέ. Την προηγούμενη Κυριακή τη διαφορά έκανε ο κουόρτερμπακ Κάπερνικ που έτρεξε και για 87 γιάρδες και ολοκλήρωσε απίθανες φάσεις που έκριναν τον αγώνα. Ο ρισίβερ Κράμπτρι έχει επιστρέψει για τα καλά από το σοβαρό τραυματισμό και το απέδειξε με την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στους Πάκερς. Οι Καλιφορνέζοι τρέχουν μεγάλο σερί, έχουν πολύ καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ότι θα πάρουν αυτό που έχασαν για 4 γιάρδες πέρσι στο Superbowl. Εξαιρετικά αμφίβολος ο έμπειρος αμυντικός της πίσω ζώνης Ρότζερς.
            Οι δύο ομάδες μοιάζουν πολύ στο πως αγωνίζονται και ποια είναι τα δυνατά τους σημεία. Εξαιρετικές άμυνες, πολύ ράννινγκ παιχνίδι στην επίθεση και από ένα νεαρό κουόρτερμπακ που μπορεί να απειλήσει και με τρέξιμο. Πλεονέκτημα για τους 49ερς οι εκρηκτικοί Κράμπτρι και Ντέιβις που κάνουν την ποιοτική διαφορά. Οι Πάνθερς δε διαθέτουν σταρ ρισίβερς και αν δεν αγωνιστεί καθόλου ο Σμιθ θα φανεί η αδυναμία στο πάσσινγκ παιχνίδι. ΔΙΠΛΟ για τους 49ερς,  την πιο πλήρη και φορμαρισμένη ομάδα.

---------------------------------------------------------------------------------------------







 





Κυριακή
12/1
23:30

ΝΤΕΝΒΕΡ ΜΠΡΟΝΚΟΣ
(13-3)
AFC
ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΤΣΑΡΤΖΕΡΣ
(9-7)
Εντός έδρας: 7-1
Νίκες: Ρέηβενς, Ρέιντερς, Ιγκλς, Τζάγκουαρς, Ρέντσκινς, Τσιφς, Τάιτανς
Ήττες: Τσάρτζερς

Εκτός έδρας: 4-4
Νίκες:  Ιγκλς, Τζάγκουαρς, Τσιφς, Μπρόνκος
Ήττες:  Τάιτανς, Ρέιντερς, Ρέντσκινς, Ντόλφινς
37,9 (#1)
Επίθεση
24,8 (#12)
24,9 (#22)
Άμυνα
21,8 (#11)
117,1 (#15)
Ράννινγκ
επίθεση
122,8 (#13)
340,2 (#1)
Πάσσινγκ
επίθεση
270,5 (#4)
101,6 (#7)
Ράννινγκ
άμυνα
107,8 (#12)
254,4 (#27)
Πάσσινγκ
άμυνα
258,7 (#29)
Κουόρτερμπακ: Μάννινγκ 5477 γιάρδες, 55 τάτσνταουν, 10 ιντερσέπτιονς
ΜVP
Κουόρτερμπακ: Ρίβερς 4478 γιάρδες, 32 τάτσνταουν, 11 ιντερσέπτιονς
Ράννινγκ μπακ: Μάθιουζ 1255 γιάρδες, 6 τάτσνταουν

            Στο Ντένβερ θα αναμετρηθούν οι Μπρόνκος με τους Τσάρτζερς για 3η φορά τη φετινή σεζόν. Οι δύο ομάδες ανήκουν στην ίδια περιφέρεια και μετρούν από μία εκτός έδρας νίκη. Στις 10/11 οι Τσάρτζερς – Μπρόνκος 20-28 και στις 12/12 Μπρόνκος – Τσάρτζερς 20-27. Οι Μπρόνκος κυριάρχησαν επιθετικά στο πρωτάθλημα και σκόραραν κατά ριπάς απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όμως οι χειρότερες επιθετικές τους επιδόσεις ήρθαν απέναντι στους Τσάρτζερς και αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν. Δις οι Τσάρτζερς κράτησαν την αντίπαλη επίθεση κάτω από τις 440 επιθετικές γιάρδες και 30 πόντους σκοραρίσματος και το κατάφεραν με πολύ και αποτελεσματικό ράννινγκ παιχνίδι και καθόλου επιθετικά λάθη. Ήλεγξαν το ρυθμό, κράτησαν την κατοχή μ.ο. 38 λεπτά και άφησαν στον πάγκο πολύ ώρα τον MVP του πρωταθλήματος Μάννινγκ.
            Οι Μπρόνκος είχαν ρεπό τον προηγούμενο γύρο καθώς κατέκτησαν την 1η θέση στην AFC καταρρίπτοντας πολλά επιθετικά ρεκόρ στη σεζόν. Ρεκόρ πόντων, ρεκόρ τάτσνταουν πασών, ρεκόρ επιθετικών γιαρδών! Η επίθεση βγάζει φωτιές με πολλές επιλογές σε ρισίβερς και έναν Μάννινγκ από άλλο πλανήτη! Ο 37χρονος μελλοντικός Hall of Famer διανύει τις τελευταίες του σεζόν και γι αυτόν ένα ακόμη δαχτυλίδι πρωταθλητή αποτελεί διακαή πόθο. Εντός έδρας κέρδισε όλους τους αντιπάλους με διψήφιες διαφορές εκτός από τους Τσάρτζερς από τους οποίους ηττήθηκε εμφατικά. Ενώ η επίθεση είναι σε άψογη κατάσταση, υπάρχουν θέματα στην άμυνα για τους γηπεδούχους, καθώς επιτρέπουν πολλές μεγάλες φάσεις στον αντίπαλο και αυτό μπορεί να χειροτερέψει με την απουσία του καλύτερού τους αμυντικού Βον Μίλερ που χάνει τη σεζόν. Επιστρέφει από απουσία ενός μήνα ο πολύπειρος ρισίβερ Γουέλκερ.
            Οι Τσάρτζερς πήραν μεγάλη νίκη στον wild card γύρο με 10-27 μέσα στο Σινσινάτι και εξέπληξαν άπαντες. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή και αναπάντεχα καλή η αμυντική συμπεριφορά. Η αμυντική επίδοση της ομάδας όλη τη σεζόν δεν ήταν καλή, όμως τον τελευταίο μήνα και με αποκορύφωμα την προηγούμενη Κυριακή έχει αλλάξει πρόσωπο και επιτρέπει ελάχιστες φάσεις στον αντίπαλο. Θα χρειαστεί ανάλογη εμφάνιση απέναντι στην πυρηνική επίθεση των Μπρόνκος, ειδικά η πίσω ζώνη άμυνας που θα κληθεί να αναχαιτίσει τους τόσους ποιοτικούς ρισίβερς. Επιθετικά η ομάδα έχει ποιοτικές επιλογές και μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο κουόρτερμπακ Ρίβερς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν, ενώ το ράννινγκ παιχνίδι είναι άκρως αποτελεσματικό και παίρνει ολοένα και περισσότερες προσπάθειες. Απέναντι στους Μπένγκαλς οι Τσάρτζερς έτρεξαν την μπάλα 40 φορές, ενώ πάσαραν μόλις 16! Τρέχουν με τους Μάθιουζ, Γούντχεντ και Μπράουν, όλοι τους με διαφορετικά προσόντα που κάνει πολύ δύσκολη την αντιμετώπισή τους. Προβλήματα προέκυψαν με τους Ρόγιαλ (ρισίβερ), Χάρντγουικ (επιθετική γραμμή) και Μάθιουζ (ράννινγκ μπακ), οι δύο τελευταίοι αναμένεται να αγωνιστούν. Ο προπονητής Μακόι ήταν πέρσι ο επιθετικός υπεύθυνος για τα συστήματα του Μάννινγκ.
            Οι Μπρόνκος είναι το φαβορί για τη νίκη και για να φτάσουν ως το Superbowl, όμως αν κάποια ομάδα φέτος έχει δείξει ότι μπορεί να τους αντιμετωπίσει στα ίσια, αυτή είναι οι Τσάρτζερς. Ο αγώνας του Δεκεμβρίου θα είναι πυξίδα των φιλοξενουμένων  για μία νέα έκπληξη στο Ντένβερ και δε θα είναι εύκολη η βραδιά για τους Μπρόνκος. ΔΙΠΛΟ με +10,5 σπρεντ.



5 σχόλια:

  1. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις για τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες διότι αν δεν κάνω λάθος όλα τα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες είναι ανοιχτά. Σ ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά, όλα είναι ανοιχτά.
    Στα ματς του Σαββάτου σε Σιάτλ και Μασαχουσέτη αναμένεται βροχή δίχως ακραία φαινόμενα. Το κρύο κανονικό.
    Η Σάρλοτ είναι νότια οπότε καλός καιρός για Πάνθερς και 49ερς.
    Στο Ντένβερ όπως πάντα τέτοιο καιρό θα έχει κρύο με αέρα, σχετικά απίθανη η χιονόπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση... άρα αναμένουμε περισσότερο rushing game από passing, λογω αυξημένης περίπτωσης λάθους ελέω βροχής... είδωμεν... καλή τηλεθέαση να έχουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστό αυτό. Τελευταία ενημέρωση: δυνατός άνεμος στο Σιάτλ
    Ακόμα πιο δύσκολο το passing game

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδαμε το 1ο ματς...αχ αυτα τα Field goals..αμα τα εβαζαν οι αγιοι κάτι θα μπορούσαν να κάνουν παραπάνω... πιάσαμε το under όμως... τώρα πάμε για over ...ήδη TD με κλασικό IN Luck.... ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή