Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Thanksgiving Football !



Μεγάλη γιορτή σήμερα στις ΗΠΑ που παραδοσιακά συνοδεύεται από 3 αναμετρήσεις στο NFL. Όπως κάθε χρονιά οι Λάιονς και οι Κάουμποϊς είναι οικοδεσπότες στα δύο πρώτα ματς της ημέρας απέναντι σε Ιγκλς και Πάνθερς αντίστοιχα σήμερα, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι του Βορρά : Πάκερς εναντίον Μπερς. 


                3 αναμετρήσεις στη NFC περιλαμβάνει το φετινό εορταστικό πρόγραμμα με σημαντικές επιπτώσεις στην εικόνα των play-offs
19:30
Λάιονς (3-7)
Ιγκλς (4-6)
23:30
Κάουμποϊς (3-7)
Πάνθερς (10-0)
03:30
Πάκερς (7-3)
Μπερς (4-6)

                Νωρίς, οι αλλαγμένοι προς το καλύτερο αλλά αδιάφοροι βαθμολογικά Λάιονς υποδέχονται τους Ιγκλς που βρίσκονται σε κρίση έπειτα από τις 2 τελευταίες απογοητευτικές εντός έδρας ήττες.
                Στη συνέχεια οι ανεβασμένοι ψυχολογικά Κάουμποϊς με την επιστροφή του Ρόμο φιλοδοξούν να χαλάσουν το τέλειο ρεκόρ των Πάνθερς, που μοιάζουν πλήρης και δυνατότεροι όσο περνούν οι βδομάδες, και να συνεχίσουν την τελική τους αντεπίθεση στην αδύναμη ανατολική division.
                Τέλος, η βραδιά θα κλείσει με το ντέρμπι της NFC Βορρά, όταν οι Πάκερς θα υποδεχτούν τους Μπερς στην ιστορικότερη αντιπαλότητα του αθλήματος με τους δύο συλλόγους να κοντράρονται από την αρχή του προηγούμενου αιώνα. Από εκτός έδρας νίκη προέρχονται οι Πάκερς, από εντός έδρας ήττα οι Μπερς, πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια για τους γηπεδούχους.


     ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ:





1 σχόλιο: