Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Φινάλε στην κανονική σεζόν



Πέφτει η αυλαία στην κανονική σεζόν με την 17η αγωνιστική και η εικόνα των επερχόμενων play-offs είναι αρκετά ξεκάθαρη. Στη NFC οι 6 ομάδες είναι γνωστές και απομένει το τελικό τους πλασάρισμα, ενώ στην AFC ανοιχτή παραμένει μόνο η 6η και τελευταία θέση με διεκδικητές τους Τζετς και τους Στίλερς. Κατά 99% θα δώσουν το παρόν στα νοκ άουτ και οι Τέξανς που για να χάσουν την 1η θέση στο νότο από τους Κολτς θα πρέπει να συμβούν πολλά και απίθανα αποτελέσματα. 


            Στην AFC οι Πάτριοτς έχουν εξασφαλισμένο το ρεπό στον πρώτο γύρο και με νίκη στο Μαϊάμι εξασφαλίζουν και το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ.
Στο #2 οι Μπρόνκος έχουν ελπίδες ακόμη και για την 1η θέση αλλά με ήττα από τους Τσάρτζερς κινδυνεύουν να πέσουν ως και 5οι.
Στο #3 οι Μπένγκαλς εκτός από νίκη επί των Ρέιβενς, αναζητούν στραβοπάτημα και από τους Μπρόνκος για να έχουν ρεπό στον wild card γύρο.
Στο #4 οι Τέξανς που για να χάσουν τη νότια division θα πρέπει να ηττηθούν εντός από τους Τζάγκουαρς και συνάμα να κερδίσουν οι Κολτς, Φάλκονς, Ρέιβενς, Μπιλς, Μπρόνκος, Ντόλφινς, Ρέιντερς και Στίλερς.
Στο #5 οι Τσιφς με βλέψεις ακόμη και για την 3η θέση, καθώς υπερισχύουν των Μπρόνκος σε πιθανή ισοβαθμία.
Την 6η και τελευταία θέση διεκδικούν Τζετς και Στίλερς, με τους πρώτους να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς αν επικρατήσουν στην έδρα των Μπιλς μπαίνουν στο «χορό». 


Στη NFC οι Πάνθερς χρειάζονται τη νίκη επί των Μπακανίρς για να κλειδώσουν τη 1η θέση, μία νίκη πίσω τους οι «καυτοί» Κάρντιναλς που έχουν εξασφαλισμένο το ρεπό στον 1ο γύρο.
Την 3η θέση θα κατακτήσει ο νικητής του αυριανού ντέρμπι στο Βορρά Πάκερς – Βάικινγκς, με τον ηττημένο να πλασάρεται 5ος ή 6ος ανάλογα με το αποτέλεσμα των Σίχοκς που είναι η μόνη σίγουρη wild card ομάδα στην περιφέρεια.
Τέλος, στην 4η θέση οι Ρέντσκινς που κατέκτησαν την ανατολική division και περιμένουν αντίπαλο εντός έδρας το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου