Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Εκκίνηση στα PLAY-OFFS !!!



Ξεκινούν απόψε το βράδυ τα πολυαναμενόμενα play-offs με το ζευγάρι των Τέξανς απέναντι στους Τσιφς και συνεχίζονται με άλλες 3 αναμετρήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Χιούστον, Σινσινάτι, Μινεσότα και Ουάσινγκτον οι πόλεις που θα ανάψουν τα φώτα τους για τη μεγάλη γιορτή, ενώ Μπρόνκος, Πάτριοτς (AFC) και Πάνθερς, Κάρντιναλς (NFC) περιμένουν τους αντιπάλους τους την επόμενη βδομάδα. Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Τέξανς
Τσιφς
Μπένγκαλς
Στίλερς
Βάικινγκς
Σίχοκς
Ρέντσκινς
Πάκερς


Αμυντική μάχη προμηνύεται στο Χιούστον ανάμεσα σε δύο πολύ φορμαρισμένες στο ανασταλτικό κομμάτι ομάδες. Από 3 σερί νίκες προέρχονται οι Τέξανς, από 10 οι Τσιφς!
            Μεγάλο ντέρμπι με δυνατή αντιπαλότητα το ματς στο Σινσινάτι, όπου οι Μπένγκαλς θα επιδιώξουν να ξορκίσουν το αρνητικό τους σερί στα νοκ άουτ από το 1991, ενώ οι Στίλερς ψάχνουν ρυθμό μετά τα δύο τελευταία flat παιχνίδια της κανονικής σεζόν.
            Παγετός στη Μινεσότα, οπού προβλέπεται θερμοκρασία γύρω στους -15 βαθμούς την ώρα του αυριανού αγώνα και οι καιρικές συνθήκες μοιάζουν ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους καυτούς Σίχοκς.
            Τέλος, στην πρωτεύουσα οι ομάδες θα μπουν στον αγώνα με εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία καθώς οι Ρέντσκινς τρέχουν σερί 4 νικών με τον Κάζινς οδηγό, ενώ οι Πάκερς του Ρότζερς απογοητεύουν επιθετικά σε όλο το β’ μισό της σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ 4 ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου