Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Divisional Round Preview



Το καλύτερο Σαββατοκύριακο της σεζόν έφτασε και οι 4 αγώνες του Divisional γύρου των play-offs προδιαγράφονται άκρως συναρπαστικοί! Οι 8 πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος στο πάλκο με το superbowl να απέχει πια μόλις 2 νίκες! Ξεχωρίζει σε δυναμική ο αγώνας στη Σάρλοτ, ενώ σε Φόξμπορο και Ντένβερ μεγάλο ρόλο στις «εξισώσεις» έχει η υγεία κομβικών παιχτών. Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Πάτριοτς (2)
AFC
Τσιφς (5)
Κάρντιναλς (2)
NFC
Πάκερς (5)
Πάνθερς (1)
NFC
Σίχοκς (6)
Μπρόνκος (1)
AFC
Στίλερς (6)



Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα το βράδυ (23:25) στα προάστια της Βοστώνης, όπου οι πρωταθλητές Πάτριοτς θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους απέναντι στους «καυτούς» Τσιφς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από άσχημες εμφανίσεις στο φινάλε της κανονικής σεζόν και 2 σερί ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 11 σερί νίκες συμπεριλαμβανομένου του εύκολου περάσματος από το Χιούστον πριν μία βδομάδα! Αμφότερες ομάδες έχουν θέματα τραυματισμών με αρκετούς σημαντικούς παίχτες να αναμένεται να αγωνιστούν λαβωμένοι.
            Στις 3:15 τα ξημερώματα οι Κάρντιναλς υποδέχονται τους Πάκερς με τις δύο ομάδες να προέρχονται από εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα σε σχέση με τη γενική τους εικόνα όλη τη σεζόν. Οι εξαιρετικοί Κάρντιναλς ταπεινώθηκαν στο φινάλε της κανονικής σεζόν εντός έδρας από τους Σίχοκς, ενώ οι Πάκερς που «σέρνονταν» το τελευταίο δίμηνο πέτυχαν εντυπωσιακή νίκη στον wild card γύρο.
           
Αύριο το πρόγραμμα ξεκινά νωρίς στις 20:00 με τον σπουδαίο αγώνα ανάμεσα σε Πάνθερς και Σίχοκς, με τις δύο ομάδες να είναι σε φουλ φόρμα. Οι Πάνθερς ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν και σε ρεκόρ και σε αριθμούς, ενώ οι Σίχοκς μοιάζουν ως η πλέον επικίνδυνη ομάδα στο β’ μισό της σεζόν. Παρένθεση για τους φιλοξενούμενους το ματς του wild card γύρου στην «κατεψυγμένη» Μινεσότα την περασμένη Κυριακή,  από όπου δραπέτευσαν χάρη σε αναπάντεχα χαμένο field goal των Βάικινγκς.
            Τέλος, στις 23:40 οι Μπρόνκος με τον Μάννινγκ στα ηνία πλέον υποδέχονται τους πληγωμένους από τραυματισμούς Στίλερς. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις και με αξιόπιστο κουόρτερμπακ στον πάγκο για παν ενδεχόμενο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον #1 ρισίβερ τους και καλύτερο του πρωταθλήματος Μπράουν, ενώ ο Ροθλισμπέργκερ αναμένεται να αγωνιστεί με σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του χεριού με το οποίο πασάρει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ:





1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα, ειναι κριμα που φετος δεν υπαρχουν αρθρα μετα τα παιχνιδια και σχολια.. Ειδικα τωρα στα πλει οφ που οπως παντα δεν μας απογοητευουν.. Ελπιζω να μεγαλωσει λιγο η παρεα, βοηθαει και το φοξ σπορτς σε αυτο φετος.. παντως και παλι μπραβο για την προσπαθεια σας γιατι οπως καταλαβαινω ειστε μονος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή