Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σίχοκς - Πάτριοτς στο Superbowl !!!




Τα φαβορί επικράτησαν στην Championship Κυριακή και το ζευγάρι του superbowl αποτελείται από το #1 της AFC Πάτριοτς και το #1 της NFC Σίχοκς. Οι δύο ομάδες κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό με πολύ διαφορετικό τρόπο καθώς οι Πάτριοτς ποδοπάτησαν τους Κολτς με 45-7, ενώ οι Σίχοκς πραγματοποίησαν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των play-offs για να επικρατήσουν με δραματικό τρόπο στην παράταση με 28-22 των Πάκερς!

Γκλέντεϊλ, Αριζόνα / 1 Φεβρουαρίου / 01:30
SUPERBOWL XLIX
Σίχοκς
Πάτριοτς






Σίχοκς   28-22   Πάκερς
             Στο Σιάτλ διεξήχθη ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες στην ιστορία των play-offs με τους πρωταθλητές Σίχοκς να κάνουν την ολική ανατροπή και να επιστρέφουν στο superbowl για να υπερασπιστούν το θρόνο τους. Οι Πάκερς θα θυμούνται για πάντα την τεράστια ευκαιρία που έχασαν να ταξιδέψουν αυτοί στην Αριζόνα με το σκορ στο 7-19 με 4 λεπτά στο χρονόμετρο!!!
«Ποτέ μην υποτιμάτε την καρδιά του πρωταθλητή» είπε πριν 20 χρόνια ο Τομζάνοβιτς και αυτή η φράση έγινε τρομερά επίκαιρη χθες το βράδυ στην βορειοδυτική γωνιά των ΗΠΑ. Οι Σίχοκς δεν παράτησαν ποτέ τον αγώνα και πήραν μία επική νίκη ενώ στην μεγαλύτερη διάρκειά του ματς ήταν κατώτεροι των αντιπάλων.
Εξαιτίας τεράστιων λαθών της επίθεσης και των σπέσιαλ τιμς βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-16 στο ημίχρονο και 7-19 βαθιά μέσα στην 4η περίοδο, όμως όταν η μπάλα έκαιγε ολοκλήρωσαν όλες τις μεγάλες φάσεις και εκμεταλλευόμενοι φυσικά την αδυναμία των αντιπάλων να τελειώσουν τον αγώνα κατέκτησαν μία νίκη που θα μείνει στην ιστορία!
Ο Ουίλσον ήταν πραγματικά άθλιος για 3 και πλέον περιόδους πασάροντας για 4 ιντερσέπτιονς και δείχνοντας εντελώς εκτός κλίματος με την αδυναμία του να βρει τους συμπαίχτες του. Το κουόρτερμπακ rating του στο πρώτο ημίχρονο κυριολεκτικά τερμάτισε τα κοντέρ με το 0.0 να απεικονίζει το τραγικό της εμφάνισής του. Η άμυνα των Πάκερς είχε τις λύσεις και για μεγάλο διάστημα του αγώνα έμοιαζε καλύτερη από την περιβόητη των γηπεδούχων. Ο Ρότζερς έδειχνε πιο υγιής από μία βδομάδα νωρίτερα και κατάφερνε να πάρει γιάρδες στο γήπεδο, όμως το συντηρητικό κοουτσάρισμα του ΜακΚάρθι άφησε πολλές ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λέισι (73γ) τρυπούσε εύκολα την πρώτη γραμμή άμυνας και οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα με το 0-16 της ανάπαυλας να μοιάζει μικρό.

ασταμάτητος ο Lynch
Στην 3η περίοδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη τους και να κρατήσουν δίχως πόντο τους φιλοξενούμενους, όμως η επιθετική εικόνα των Σίχοκς δεν ήταν ενθαρρυντική με τους πρώτους τους πόντους να έρχονται από fake κικ που εξελίχθηκε σε τάτσνταουν του ρούκι Γκίλιαμ που αγωνίζεται ως αναπληρωματικός της επιθετικής γραμμής! Το μομέντουμ άρχισε να αλλάζει προσωρινά προς τη μεριά των γηπεδούχων, όμως η επιθετική τους ανεπάρκεια στα επόμενα ντράιβ τους, σκότωσε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να είναι με τον αυτόματο πιλότο για την πτήση στο superbowl, με το σκορ στο 7-19 νωρίς στα μέσα της 4ης περιόδου. Ο προπονητής των Πάκερς δεν ρίσκαρε για να «σκοτώσει» τον αντίπαλο, έδωσε εντολή για συνεχόμενες ράννινγκ προσπάθειες, οι οποίες αποσκοπούσαν αποκλειστικά στο ξόδεμα του χρόνου και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επιστρέψουν.
ο Bostick αδυνατεί να πιάσει την μπαλα στο onside kik
Με 5 λεπτά στο χρονόμετρο , ο Ουίλσον υπέπεσε στην 4η ιντερσέπτιόν του και οι πρώτοι φίλαθλοι στις κερκίδες άρχισαν να αποχωρούν με την ομάδα τους στο -12 και δίχως ελπίδες για ανατροπή. Η συνέχεια όμως έκρυβε ένα από τα πιο «τρελά» φινάλε στην ιστορία του NFL! Οι Πάκερς έδωσαν την κατοχή ξανά στους Σίχοκς με ελάχιστα δευτερόλεπτα να έχουν ξοδευτεί και οι γηπεδούχοι με γρήγορες πάσες του Ουίλσον και κοντινή του ράννινγκ προσπάθεια μείωσαν τάχιστα σε 14-19 κι ενώ το χρονόμετρο έδειχνε 2:09. Στην επαναφορά επιχείρησαν Onside κικ και επανέκτησαν άμεσα την κατοχή στη μέση του γηπέδου καθώς ο αναπληρωματικός τάητ εντ Μπόστικ των φιλοξενούμενων απέτυχε να πιάσει την μπάλα σε μια εύκολη για επαγγελματία παίχτη φάση. Οι Σίχοκς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με γρήγορο ντράιβ, το οποίο ολοκληρώθηκε από εξαιρετική 24ων γιαρδών κούρσα του Λυντς , πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στον αγώνα! Το 20-19 έγινε 22-19 με μία ακόμη απίθανη φάση στην 2ποντη μετατροπή! Η ανατροπή όμως ήρθε υπερβολικά γρήγορα αφήνοντας 1:25 στο χρονόμετρο για τον Ρότζερς (178γ / 1Τ / 2ΙΝΤ). Ο ταλαντούχος κουόρτερμπακ, που δεν έκανε καλή εμφάνιση γενικά στον αγώνα, με 2 «χειρουργικές» πάσες πήρε γρήγορα γιάρδες στο γήπεδο και ετοίμασε το 5ο εύστοχο φιλντ γκολ του κίκερ Κρόσμπι που έστειλε τον αγώνα στην παράταση!
o Kearse στο νικητήριο touchdown
Στο στρίψιμο του νομίσματος οι Σίχοκς πήραν την πρώτη κατοχή στην έξτρα περίοδο και δεν έδωσαν καμία ευκαιρία αντίδρασης στον αντίπαλο. Ο Ουίλσον με 2 βαθιές πάσες τέλειωσε γρήγορα τον αγώνα, με τον Κερς να σκοράρει το νικητήριο τάτσνταουν έπειτα από 35αρα μπαλιά! Ο κουόρτερμπακ των γηπεδούχων βρήκε το σθένος να επανέλθει και να μην καταρρεύσει από τα πολλά μεγάλα του λάθη στον αγώνα και τέλειωσε την αναμέτρηση με 6/7 πάσες για 135 γιάρδες και το νικητήριο σκορ! MVP των νικητών ήταν ο Λυντς με 183 συνολικές γιάρδες και 1 τάτσνταουν μοιάζοντας πιο δυνατός και πιο εκρηκτικός στις κούρσες του όσο περνούσαν τα λεπτά!
Οι πρωταθλητές Σίχοκς θα δώσουν το παρών για 2η συνεχόμενη χρονιά στο superbowl , κάτι που έχει να συμβεί από το 2004 όταν, οι επόμενοι αντίπαλοί τους, Πάτριοτς έκαναν το repeat. Επιστρέφουν στην Αριζόνα, όπου την 16η αγωνιστική επικράτησαν με 6-35, ενώ και πέρσι είχαν επισκεφτεί το γήπεδο του superbowl (Νέα Υόρκη) και είχαν επικρατήσει με 0-25 νωρίτερα στη σεζόν.
Οι Πάκερς έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους πετώντας πολλές ευκαιρίες μέσα στον αγώνα είτε να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα νωρίς είτε να τελειώσουν τον αγώνα στην 4η περίοδο. Τεράστια ευθύνη στον προπονητή που διάλεξε πολύ συντηρητικό παιχνίδι και φυσικά στην άμυνα που από το 55ο λεπτό και μετά ήταν απούσα επιτρέποντας στον αντίπαλο τόσες μεγάλες φάσεις σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα.









Πάτριοτς   45-7   Κολτς
            Στα προάστια της Βοστώνης , οι Πάτριοτς ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα από την 1η περίοδο ως το τέλος και με την εύκολη επικράτηση κατάφεραν να φτάσουν για 6η φορά στο superbowl επί Μπρέιντι – Μπέλιτσικ! Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στον αγώνα και μετρούν πια 47,25 πόντους επίθεσης μέσο όρο στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στους Κολτς!
            Η αναμέτρηση ήταν ένα απόλυτο miss match υπέρ των γηπεδούχων που για 4η συνεχόμενη φορά που αντιμετωπίζουν τους Κολτς τους διαλύουν με τον ίδιο τρόπο! Όπως και πέρσι στα Play-offs , όπως και φέτος νωρίτερα στην κανονική σεζόν οι Πάτριοτς επιτέθηκαν συστηματικά με βαριά σχήματα και έτρεξαν κατά βούληση την μπάλα με τον Μπλάντ να κάνει εκπληκτική εμφάνιση. Ο δυναμικός μπακ (που ξεκίνησε τη χρονιά στους Στίλερς) ήταν πραγματικά ασταμάτητος με 148 γιάρδες και 3 τάτσνταουν και αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για την άνετη νίκη, όπως έκανε και πέρσι στον divisional γύρο! Ο Μπρέιντι που έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ στα play-offs (6η συμμετοχή σε superbowl) ήταν και πάλι υπέροχος με 226 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες με μοναδικό του λάθος την ιντερσέπτιον σε προσπάθεια του να βρει τον Γκρονκόσκι. Η άμυνα των Κολτς κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον θηριώδη τάητ εντ, όμως ήταν το μοναδικό παράσημο της στο παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι έμοιαζε να σκοράρουν κατά βούληση! Προηγήθηκαν 14-0 και πήγαν στα αποδυτήρια 17-7 μπροστά, με την υπόθεση νίκη να τελειώνει νωρίς στην 3η περίοδο με το επί μέρους 21-0!
o Blount εφορμά
Εκπληκτικό κοουτσάρισμα σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι από τον Μπέλιτσικ που με τις καινοτομίες του στην επιθετική γραμμή μπέρδεψε και τους Κολτς. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο το τάτσνταουν του αριστερού τακλ Σόλντερ που ανακοινώθηκε ως διαθέσιμος ρισίβερ και σκόραρε στη φάση του 31-7!
            Οι Κολτς αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και με την αναιμική τους εμφάνιση φάνηκε σα να μην άνηκαν σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Η άμυνα εν αντιθέσει με τους προηγούμενους αγώνες ήταν ευάλωτη και η αδυναμία της να σταματήσει το αντίπαλο ράννινγκ παιχνίδι ντροπιαστική. Και επιθετικά όμως η εμφάνιση ήταν το ίδιο κακή, με τον Λακ να πραγματοποιεί το χειρότερο φετινό του ματς απέναντι σε μία άμυνα που για μία ακόμη φορά έδειξε ότι έχει τον τρόπο να τον εξουδετερώνει. Ο ταλαντούχος κουόρτερμπακ ήταν σε πολύ κακή μέρα και δίχως να έχει βοήθειες από τους συμπαίχτες του τελείωσε τον αγώνα με 12/33 πάσες, μόλις 126 γιάρδες , 0 τάτσνταουν και 2 ιντερσέπτιονς. Πλέον μετρά 0-4 ρεκόρ απέναντι στους Πάτριοτς με μέσο όρο διαφοράς 28,5 πόντους!!!
απογοήτευση ο Luck
            Οι Πάτριοτς επιστρέφουν σε superbowl με τελευταίες παρουσίες τους εκεί το 2008 και το 2012 όταν ηττήθηκαν δις από τους Τζάιαντς, με την πρώτη ήττα να λαμβάνει χώρα στην Αριζόνα, όπου διεξάγεται ο φετινός αγώνας. Τελευταίος τίτλος τους το 2004.
            Οι Κολτς στην 3η χρονιά του Λακ στα ηνία της ομάδας έκαναν ένα ακόμη βήμα μπροστά φτάνοντας ως τα ημιτελικά αυτή τη φορά, όμως η ομάδα χρειάζεται ενέσεις ταλέντου για να μπορέσει να κάνει το άλμα τις επόμενες σεζόν. 



12 σχόλια:

  1. Οι Packers είναι αιτία κατάθλιψης αυτή την εβδομάδα.
    Αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, θα ακούγαμε ότι οι Packers δε θα πρέπει να γυρίσουν στο Green Bay ή ότι ήταν στημένο το ματς. Αχ…
    Γενικά όσο δραματικό και να ήταν το παιχνίδι μου έδωσε μία αίσθηση deja vu…
    Κύριε Μike McCarthy, δεν φτάνει μόνο ένας καλός QB, απολύεστε! (Έπρεπε να ειπωθεί από κάποιον)
    Γενικά όσοι τρέξουν να χρεώσουν την ήττα των Packers στον καημένο τον Bostic, ο οποίος είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, ας σκεφτούν με πόσους άλλους τρόπους θα μπορούσαν να είχαν νικήσει:
    Τη διστακτικότητα του McCarthy να παίξει το 4th & inches στην endzone που είχαν οι Packers στην αρχή του παιχνιδιού.
    Τον ηλίθιο τρόπο που κάλυψαν οι Packers το fake FG που κατέληξε στο 1ο TD του Seattle. Και να έτρεχε ο Punter που θα πήγαινε με τρεις παίκτες δίπλα του; Προτεραιότητα είναι η κάλυψη της πάσας μέχρι ο υποψήφιος passer να περάσει τη line of scrimmage!
    Ότι και να έχει κάνει ο Clinton Dix σε όλο τον αγώνα, το 2-point conversion των Seahawks, με το οποίο αύξησαν τη διαφορά στους 3 στο τέλος του αγώνα, ήταν εγκληματικό coverage. Ακόμα και το flag ήταν προτιμότερο από ένα “άκυρο πήδημα”.
    Είπαμε να σημαδευτεί ο Sherman σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά όχι σ’ αυτή τη σπάνια στιγμή να είναι underthrown η πάσα.
    Επιπλέον στην τελευταία φάση ήταν λίγο Steelers. Δηλαδή Losers. Το TD του Kearse μου θύμισε αυτό του Demaryious Thomas. Όλοι μπροστά και πίσω τίποτα, κανένα βάθος!
    Υπότιτλος στην σεζόν των Packers: “το χειρότερο που μπορεί να συμβεί.., θα συμβεί!”

    P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία παιχνιδια, ειδικά αυτό στο Σιάτλ αλλα εχω κάποιες απορίες...οι πακερς μόνο τον εαυτό τους πρέπει να κατηγορούν. Ο προηγούμενος δεν ανέφερε ακόμη πως στο int στην Τετάρτη περίοδο ο παίκτης των πακερς έπεσε κάτω αντί να προσπαθήσει να τρέξει προς την μεριά των σιχοκς...γιατι???ο Μποστιτς επρεπε να κάνει μπλοκ και όχι κατς το οποίο λογικά θα έκανε ο Τζόρντυ Νελσον ο οποίος ήταν απο πίσω του...πολύ κακό κοουτσάρισμα και ίσως αυτη η ήττα στοιχειώσει μια ομάδα που ουσιαστικά απο πεντε το πολύ έξι κακά σνακς σε όλο το ματς έχασε όλο το παιχνίδι...θα θυμάμαι για πάντα το άκυρο πήδημα του Κλίντον Ντίξ στην πάπια που πέταξε ο ρασελακος στο 2 point conversion...
    Τι να πω...ποιον να υποστηρίξω ???
    Τους πατς του Brady η τους δυσκοίλιους seahawks ???

    Paris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα..,
    Ο τελικος της NFC δεν ηταν το καλυτερο παιχνιδι που εχω δει, ουτε καν φετος, αλλα ηταν αυτο που μου θυμησε γιατι γουσταρω τοσο πολυ το football.. Φιλαθλος των giants, λογο του οτι εζησα απο κοντα το θαυμα του ELI-te και της παρεας του τετοιες μερες το '08, εκατσα να δω το ματς χωρις να υποστηριζω ξεκαθαρα καποιον εκ των δυο, μαλλον ηθελα green bay λογο rodgers.. Αληθεια τι σκεφτοταν στο πρωτο interception..; μαλλον την δηλωση του sherman πριν το ματς για το ποσο τσαντησμενος ηταν που στο πρωτο παιχνιδι τον αγνοουσε ο aaron.. Ο mccarthy δηλωσε οτι αποφασισε τα 3ποντα απο τα inches 4down λογο του οτι θεωρουσε πολυ σημαντικο να σιγουρεψει οσους περισσοτερους ποντους μπορουσε απεναντι στην αμυνα των seahawks..; τωρα σοβαρα μιλας..; δηλαδη οκ, αν ειχαν κερδισει θα λεγαμε μπραβο καλα εκανε.. ; Η αμυνα τι σκεφτοταν στο trick play του ryan; μαλλον το οτι δεν υπαρχει στο ροστερ του σιατλ, η μαλλον πουθενα στο nfl παιχτης με το ονομα gary gilliam.. Ο burnett τι σκεφτηκε και ξαπλωσε στο χορταρι στην 4 interception του wilson με το γηπεδο ανοικτο; μαλλον να μην τραυματιστει για το σουπερμπολ.. ο clinton dix τι σκεφτηκε στο 2ποντο του wilson; μαλλον ηθελε να εχει καλυτερο view στο σακ που ερχοταν πανω στον αλλο wilson.. και ολοι packers του κοσμου τι σκεφτηκαν στο τελευταιο play..; μαλλον οτι τα παντα στην φυση γυρω μας μπορει να ζευγαρωνουν εκτος απο τον russel wilson με τον jermaine kearse εκεινο το βραδυ..!!
    Seahawks 1 : Ο marshawn lynch ειναι ο καλυτερος rb τα τελευταια (ελευθερος χωρος να βαλει ο καθενας οσα θελει) χρονια στο nfl... ωραια συμπαθω τον gore, φοβερη χρονια ο demarco, ο lacy μπορει να ειναι ο επομενος lynch, o mccoy και ο adrian ειναι απιθανοι αλλα αυτος ειναι ΗΓΕΤΗΣ..
    Seahawks 2 : σε μια αμυνα που μαλλον ειναι η καλυτερη στην ιστορια(;) του nfl και που το εδειξε και προχθες, ο sherman ειναι ο καλυτερος, οχι για το interception, αλλα γιατι μισος sherman για τοση ωρα αρκουσε να φιλαει το 1/3 του γηπεδου απεναντι στον mvp quarterback της λιγκας..

    Ερωτηση Α: θα δειξει καποιο καναλι τον τελικο οπως περυσι το fox;
    Ερωτηση Β: βλεπει κανεις απο nfl game pass να μου πει; και
    Ερωτηση Γ: υπαρχει αλλο σιτε εκτος του myp2p;

    Ευχαριστω, δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτηση Α: θα δειξει καποιο καναλι τον τελικο οπως περυσι το fox;
    Logika h nova h to otetv tha parei ta dikaiwmata mono gia to SuperBowl
    Ερωτηση Β: βλεπει κανεις απο nfl game pass να μου πει;
    Nai egw...ti tha itheles na matheis?
    και
    Ερωτηση Γ: υπαρχει αλλο σιτε εκτος του myp2p;
    yparxoun alla thewrw pws den tha prepei na anaferthoun mesa se ayth thn apanthsh

    Paris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε παρη σ'ευχαριστω που εκανες τον κοπο να απαντησεις..
    Σχετικα με το game pass ειδα οτι κοστιζει 30 δολαρια και βλεπεις ολη την σεζον και τα πλειοφς. Αφορα ολα τα παιχνιδια ολες τις ωρες η καποια επιλγμενα; ειναι live; σου κολαει καθολου; ειναι hd; μπορεις να βλεπεις και απο ταμπλετ; γενικα εισαι ικανοποιημενος; ρωτησα για αλλο site γιατι η αναληση δεν ειναι καλη στο myp2p.
    Thanks.. α, τι ομαδα εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι 30 alla 150-170.
    Αν μένεις Αθήνα μπορούμε να μιλήσουμε και να το μοιραστούμε. Να βλέπουμε παρέα τα ματς Κ.α.και άλλου να είσαι γίνεται αλλα θα πρέπει να κανονίζουμε ποια ματς θα βλέπουμε μιας και δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη πρόσβαση.
    Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    1)live hd όλα τα παιχνιδια
    2) condensed versions...σε 40 λεπτά έχεις δει όλο το ματς χωρίς διακοπές
    3)δεν κολλάει καθόλου
    4)τρομερές οι έκπομπες αλλα και τα αφιερώματα.
    5) μπορείς να δεις όποτε θέλεις τα παιχνιδια online kai off line με το section my downloads
    6) τρομερό και στο ταμπλετ ειναι πολύ καλο.βασικα άψογο.
    Άκουσε ειναι μικρή σεζόν και μπορεί να σου φαίνονται πολλά αλλα αν έχεις πραγματική αρρώστια με το άθλημα τα δίνεις διότι μπορείς να παρακολουθήσεις τα ματς και χωρίς να έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ. Και μην μου πεις πως αν πας στο γραφείο το πρωί της Δευτέρας θα βρεθεί άνθρωπος που θα σου πει ...τρομερό ματς χθες το 49ers-new England ...εκτός κι αν δουλεύουμε μαζι...
    Το πρώτο Super Bowl μου ήταν packers Broncos αλλα είμαι φανατικός οπαδός των ny Giants
     Παρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδελφε μου, να σε καλα, σ' ευχαριστω πολυ..
    Νομιζα οτι ηταν 30 δολαρια αλλα μαλλον ηταν μονο τα playoffs..
    Λογο τεκνων ο χρονος ειναι πολυ λιγος για να παρακολουθω οσο θα ηθελα και τα λεφτα μαλλον πολλα.. Οπως και να'χει, ειλικρινα thanks παρι για την προταση..

    Πρεπει να πω κατι εδω...
    Γνωρισα το blog, πριν κανα μηνα, ηταν τα πρωτα post που κανω και ξαχασα να δωσω συγχαρητηρια στον στον κυριο βασιλακο... Φοβερη δουλεια.. Μονο μπραβο κυριε δημητρη..!!! (εσεις τι ομαδα ειστε;)..
    Αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φίλε μου είμαι φίλος των Seahawks από το 2005 και τη σεζόν που κατέληξε στο άδοξο superbowl (ας όψεται η άσχημη διαιτησία). Μεγάλος φαν τότε της μουσικής σκηνής του Seattle, ταυτίστηκα και με την αξόφθαλμη αδικία και έδεσα με τον σύλλογο. Πανευτυχής τα δύο τελευταία χρόνια...

      Διαγραφή
  8. Πάντως στη διάθεση σου...θα έχεις έναν ολόκληρο χρονο να σκεφτείς...
    Ουσιαστικα με 60 -70 ευρώ θα μπορείς να βλέπεις διότι εκει θα ειναι το κόστος αν το μοιραστούμε.η πρόταση παραμένει ανοικτή.
    Αναμένω με αγωνία και αντικειμενικότητα το κείμενο του Δημήτρη για το Super Bowl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά καλησπέρα.Υπάρχει κάτι νεότερο για το αν θα δείξει το σούπερ μπολ κάποιο κανάλι;Δεν έχω δει κάτι ακόμη και οι μέρες πλησιάζουν απειλητικά...Seahawks για back to back!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ φίλε δεν έχω δει κάπου ότι θα το δείξει είτε η nova είτε το otetv. Θα περίμενα να έχει βγει κάποια ανακοίνωση ως τώρα και φοβάμαι πως εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, θα αναγκαστούμε να το παρακολουθήσουμε ιντερνετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή