Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση - Προγνωστικά 6ης Αγωνιστικής



Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται με 13 Κυριακάτικες αναμετρήσεις και κλείνει όπως πάντα ξημερώματα Τρίτης. Ξεχωρίζουν η αναμέτρηση των Πάκερς με τους Ρέηβενς και αυτή των Σέιντς με τους Πάτριοτς. Διαβάστε παρακάτω ανάλυση όλων των αγώνων και στοιχηματικές προτάσεις όπου προκύπτουν.


13/10   -  20:00
Κάνσας Σίτι Τσιφς                  -           Όκλαντ Ρέιντερς
Τάμπα Μπέι Μπακανίρς         -           Φιλαδέλφια Ιγκλς
Μπάλτιμορ Ρέηβενς                -           Γκριν Μπέι Πάκερς
Κλίβελαντ Μπράουνς             -           Ντιτρόιτ Λάιονς
Μινεσότα Βάικινγκς                -           Καρολάινα Πάνθερς
Χιούστον Τέξανς                     -           Σεντ Λούις Ραμς
Νιου Γιορκ Τζετς                    -           Πίτσμπεργκ Στίλερς
Μπάφαλο Μπιλς                     -           Σινσινάτι Μπένγκαλς

13/10   -  23:00
Σιάτλ Σίχοκς                            -           Τένεσι Τάιτανς
Ντένβερ Μπρόνκος                -           Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς

13/10   -  23:30
Σαν Φρανσίσκο 49ερς             -           Αριζόνα Κάρντιναλς
Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς         -           Νιου Όρλεανς Σέιντς

14/10   -  3:30
Ντάλας Κάουμποϊς                 -           Ουάσινγκτον Ρέντσκινς

15/10   -  3:45
Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς          -           Ιντιανάπολις Κόλτς


 Μπάλτιμορ Ρέηβενς (3-2)  -  Γκριν Μπέι Πάκερς (2-2)
Κρας τεστ και για τις δύο ομάδες, άκρως ενδιαφέρον αγώνας για τηλεθέαση. Οι Ρέηβενς πήραν οριακή εκτός έδρας νίκη επί των Ντόλφινς δίχως να εντυπωσιάσουν. Κλειδί της νίκης η πίεση στον αντίπαλο κουόρτερμπακ. Ο Φλάκο έκανε και πάλι μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο, όμως δεν στοίχισε τελικά. Ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό του ο σταρ Ράις. Η επίθεση συνεχίζει να προβληματίζει και αν δεν ήταν τόσο καλή η άμυνα της ομάδας το ρεκόρ θα ήταν πολύ χειρότερο. Οι Πάκερς έπειτα από το ρεπό τους επανήλθαν δριμύτεροι και νίκησαν πειστικά τους Λάιονς, όμως εκτός έδρας έχουν 2/2 ήττες μέχρι στιγμής. Ο σούπερ σταρ Ρότζερς δεν έχει πιάσει  μέχρι τώρα τα πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης που έχει συνηθίσει τον κόσμο να πιάνει και είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί από βδομάδα σε βδομάδα. Τα επιθετικά όπλα είναι άφθονα, όμως για τον αυριανό αγώνα υπάρχουν προβλήματα στην άμυνα με τις απουσίες των Μάθιουζ, Χέιγουαρντ και Τζόουνς. Οι Πάκερς είναι πιο ποιοτικοί, είναι επιλογή το ΔΙΠΛΟ, όμως πέφτει στο β’ ράφι λόγω απουσίας του κομβικού Μάθιουζ. (Την προηγούμενη αγωνιστική βγήκε anytime ο J.Jones, αύριο θα πάμε με anytime Jordy Nelson)

Μπάφαλο Μπιλς (2-3)  -  Σινσινάτι Μπένγκαλς (3-2)
Οι Μπιλς έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και λογικό όταν τα ηνία κρατά ένας ρούκι κουόρτερμπακ. Ο εν λόγω όμως ρούκι Μάνιουελ τραυματίστηκε και θα λείψει για καιρό. Ο αντικαταστάτης δεν είναι της ίδιας ποιότητας Στον προηγούμενο αγώνα ηττήθηκαν δύσκολα από τους φορμαρισμένους Μπράουνς.. Υπάρχουν και ερωτηματικά για την υγεία των πολυτιμότατων Σπίλερ και Τζόνσον, θα αποφασιστεί η παρουσία τους την ώρα του αγώνα. Οι Μπένγκαλς σε έναν αγώνα-φεστιβάλ άμυνας πήραν σπουδαία νίκη επί των μέχρι πρότινος αήττητων Πάτριοτς. Αμυντικά «στραγγάλισαν» τον βετεράνο σταρ Μπρέιντι, όμως επιθετικά και πάλι ο κουόρτερμπακ Ντάλτον δείχνει «μικρός» για το ταλέντο αυτής της ομάδας. Αν ξεμπουκώσει η επίθεση το σύνολο είναι τόσο ποιοτικό ακόμα και για τίτλο. Υπάρχει διαφορά ποιότητας υπέρ των Μπένγκαλς και η απουσία του Μάνιουελ είναι πλήγμα. ΔΙΠΛΟ όμως προσφέρεται χαμηλά. 

Κλίβελαντ Μπράουνς (3-2)  -  Ντιτρόιτ Λάιονς (3-2)
Οι Μπράουνς έχουν ανατρέψει τα προγνωστικά με το σερί των 3 νικών και έχουν μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της περιφέρειας, πράγμα που κανείς δεν το περίμενε μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Οι Κάμερον και Γκόρντον επιθετικά είναι «καυτοί», όμως τραυματίστηκε ο αναπληρωματικός κουόρτερμπακ Χόγιερ που οδήγησε την ομάδα στο σερί. Επιστρέφει ο βασικός Γουίντεν που είχε τις 2 ήττες και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς θα αποδώσει. Ήταν καλός στο μισό αγώνα με τους Μπιλς, δεν υπέπεσε σε λάθη. Το Ντιτρόιτ έχασε με κάτω τα χέρια μέσα στους Πάκερς και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έλειψε ο σούπερ σταρ και καλύτερος ρισίβερ του πρωταθλήματος Κάλβιν Τζόνσον που κάνει τη διαφορά. Το αν θα αγωνιστεί στο Κλίβελαντ θα αποφασιστεί την ώρα του αγώνα και η μεταβλητή αυτή είναι πολύ σημαντική για να είναι άγνωστη και να προκύψει επιλογή σημείου. ΝΟ ΒΕΤ. Επιλογή στα ειδικά το anytime Jordan Cameron.

Χιούστον Τέξανς (2-3)  -  Σεντ Λούις Ραμς (2-3)
Οι Τέξανς απογοητεύουν με το ξεκίνημά τους και μέσα στο Σαν Φρανσίσκο ταπεινώθηκαν με 34-3 από τους 49ερς! Ο κουόρτερμπακ Σαμπ είναι κακός και γράφει αρνητικά ρεκόρ (4 συνεχόμενα ματς με ιντερσέπτιον που επιστράφηκε για τάτσνταουν), όμως δεν υπάρχει και η επιλογή της αντικατάστασής του. Η ομάδα κατά τ’ άλλα έχει πολύ ταλέντο σε άμυνα και επίθεση και χρειάζεται μια επιθετική σπίθα για να κάνει ένα καλό σερί νικών. Πλήγμα ο τραυματισμός του τάητ εντ Ντάνιελς. Οι Ραμς είναι κατώτεροι των προσδοκιών πριν τη σεζόν, το επιθετικό παιχνίδι είναι μονοδιάστατο ενώ και οι σημαντικοί Μπράντφορντ και Όστιν αποδίδουν κάτω του μετρίου. Προφανώς στα χαρτιά είναι φαβορί οι Τέξανς, αλλά δίχως αξία πονταρίσματος. NO BET.

Κάνσας Σίτι Τσιφς (5-0)  -  Όκλαντ Ρέιντερς (2-3)
Οι Τσιφς είναι αποκάλυψη της σεζόν καθώς πέρσι είχαν ρεκόρ 2-14 και φέτος είναι ήδη στο 5-0! Η ομάδα είναι αναγεννημένη και πήρε μία ακόμη νίκη μέσα στο Τενεσί. Δεν έπαιξε πολύ καλά και ο κουόρτερμπακ Σμιθ έδειξε εγκλωβισμένος, όμως η άμυνα έκανε και πάλι τη διαφορά και έδωσε τις λύσεις όποτε χρειάστηκε. Ελαφρώς αμφίβολος για την Κυριακή ο σπουδαίος αμυντικός Χιούστον. Οι Ρέιντερς εξέπληξαν όσους τους είχαν υποτιμήσει και μέσα σ’ αυτούς ήταν και οι Τσάρτζερς την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Πράιορ είναι πολύ καλύτερος του αναμενόμενου και απέναντι στο Σαν Ντιέγκο έδειξε ποιοτικά στοιχεία και παραδειγματική ψυχραιμία. Η ομάδα όμως ως σύνολο δεν έχει πολύ ποιότητα και πέρα από κάποιες διάσπαρτες νίκες δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη σεζόν. Υπάρχουν θέματα τραυματισμών στη θέση του ράννινγκ μπακ για την Κυριακή. Οι Τσιφς προτιμήθηκαν 2 σερί αγωνιστικές και δικαίωσαν το ποντάρισμα, όμως αυτή τη φορά δεν έχει κάποια αξία ο άσος. NO BET.   

Μινεσότα Βάικινγκς (1-3)  -  Καρολάινα Πάνθερς (1-3)
Οι Βάικινκγς έκαναν την πρώτη τους νίκη ακριβώς πριν το ρεπό τους και επανέρχονται με καλή ψυχολογία. Παρά το κακό ξεκίνημα, υπάρχει η πεποίθηση στον σύλλογο ότι μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση και να διεκδικηθεί θέση στα πλέι-οφς. Ποιότητα υπάρχει με πρωτοστάτη τον MVP Πίτερσον. Στη θέση του κουόρτερμπακ υπάρχει πια συνωστισμός με την μεταγραφή του Φρίμαν και είναι γρίφος το ποιος θα ξεκινήσει την Κυριακή. Το καλό για τους Βάικινγκς είναι ότι θα υπάρχει συναγωνισμός και επικείμενη βελτίωση στην θέση. Οι Πάνθερς επέστρεψαν από το ρεπό και έμοιαζαν σκουριασμένοι στην ήττα με 22-6 από τους Κάρντιναλς. Η επίθεση (με εξαίρεση τον αγώνα απέναντι στους τραγικούς Τζάιαντς 38-0) δεν είναι καλή, οι επιλογές είναι περιορισμένες και ο κουόρτερμπακ Νιούτον είναι τρομερά ασταθής. Υπάρχει αμφισβήτηση για τον προπονητή που δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί και στα μέσα της σεζόν αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα. Στα θετικά η άμυνα που περιορίζει τους αντιπάλους. Σημαντικό προβάδισμα στον ΑΣΟ για μία ποιοτικότερη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας.

Νιου Γιορκ Τζετς (3-2)  -  Πίτσμπεργκ Στίλερς (0-4)
Αναμετρούνται μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις σ’ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν με μία από τις αρνητικές. Οι Τζετς άφησαν άφωνους άπαντες με το χιτσκοκικό διπλό στην Ατλάντα, ενώ και το ρεκόρ 3-2 είναι πέραν των προσδοκιών. Ο ρούκι κουόρτερμπακ Σμιθ έκανε το παιχνίδι της ζωής του, ενώ η άμυνα έκανε τη ζωή δύσκολη στον Ράιαν. Το μεγάλο ερώτημα το αν μπορεί ο ρούκι να συνεχίσει έτσι και στα επόμενα ματς καθώς έχει επιδείξει μια γενικότερη αστάθεια. Οι Στίλερς απογοητεύουν με τις 4 ήττες και έχουν πολλά θέματα να λύσουν για αναστρέψουν την πορεία τους. Η επιθετική γραμμή δεν μπορεί να προστατεύσει τον κουόρτερμπακ και απέναντι στους Τζετς θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ πίεση. Στην άμυνα τα κομμάτια υπάρχουν, όμως κάτι λείπει για να δέσει. Το ρεπό ήταν βάλσαμο για τους Στίλερς, καθώς οι ικανότατοι προπονητές είχαν χρόνο να διορθώσουν πολλά. Είναι πιθανό η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη στη συνέχεια καθώς υπάρχει εμπειρία και εγωισμός. Το ΔΙΠΛΟ έχει πτωτικές τάσεις και δικαίως καθώς είναι value bet, το ποντάρισμα στην αντίδραση των Στίλερς και την εμφάνιση συμπτωμάτων hangover από τους Τζετς έπειτα από τη σπουδαία Δευτεριάτικη νίκη.

Τάμπα Μπέι Μπακανίρς (0-4)  -  Φιλαδέλφια Ιγκλς (2-3)
Οι Μπακανίρς είχαν ρεπό την προηγούμενη βδομάδα και χρόνο να επουλώσουν τις πληγές τους μετά το τραγικό ξεκίνημα. 2ο παιχνίδι στην καριέρα του ρούκι Γκλένον αυτό με τους Ιγκλς, στο πρώτο του ήταν κάτω του μετρίου και δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, όμως είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθεί. Αμυντικά η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και ακόμα και στις ήττες έχει περιορίσει σημαντικά τους αντιπάλους. Το θέμα είναι στην επίθεση (έχει πετύχει ΜΟΝΟ 44 πόντους!), όπου κι εκεί υπάρχουν οι μονάδες για κάτι καλό και με την αλλαγή στη θέση του κουόρτερμπακ αναμένεται βελτίωση. Επισφαλής ο προπονητής που δεν έχει παρουσιάσει καλό σύνολο, ενώ παρουσιάζονται και πολλά κρούσματα απειθαρχίας. Οι Ιγκλς έκαναν σημαντική νίκη μέσα στη Νέα Υόρκη και είναι για τα καλά στο παιχνίδι της πρωτιάς στην περιφέρειά τους. Η ομάδα έχει πολλά καλά στοιχεία, κυρίως επιθετικά (#2 επίθεση στη λίγκα) και αν βελτιωθεί στην πίσω ζώνη της άμυνας μπορεί να μπει στα πλέι-οφς με αξιώσεις. Η εικόνα των ομάδων, δείχνει προβάδισμα στο διπλό, όχι όμως στις τιμές που προσφέρεται καθώς αναμένεται αντίδραση από τους Μπακανίρς μετά το ρεπό τους. ΝΟ ΒΕΤ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποντάρισμα στο anytime του Vincent Jackson.

Ντένβερ Μπρόνκος (5-0)  -  Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς (0-5)
Καλύτερη ομάδα στο NFL vs Χειρότερη ομάδα στο NFL. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαοτική και αυτό αποτυπώνεται στο 1,015 στον άσο!!! Οι Μπρόνκος τρομοκρατούν τις αντίπαλες άμυνες με την απίστευτη πολυφωνία και τις πολλές ποιοτικές επιλογές, απέναντι στους Καόυμποϊς πέτυχαν 51 πόντους και έχουν βάλει σκοπό να σπάσουν όλα τα επιθετικά ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος (46πόντους μ.ο.). Αμυντικά υπάρχουν προβλήματα, όμως οι Τζάγκουαρς δεν είναι ικανοί να τα αξιοποιήσουν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πάλι με ευκολία και από τους Ραμς, έπειτα από νέα τραγική εμφάνιση του κουόρτερμπακ Γκάμπερτ. Στα θετικά η επιστροφή με καλή εμφάνιση του Μπλάκμον, όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Το -26,5 στο σπρεντ είναι δικαιολογημένο, όμως και αποτρεπτικό για στοιχηματισμό στον άσο. Φυσιολογικές οι επιλογές σε anytime πολλών παιχτών του Ντένβερ, όμως αξία έχει το anytime στον φορμαρισμένο Justin Blackmon (3,40) των Τζάγκουαρς, που μπορεί να απειλήσει.

Σιάτλ Σίχοκς (4-1)  -  Τένεσι Τάιτανς (3-2)
Οι Σίχοκς υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στην Ιντιάνα από μία καλή ομάδα και επιστρέφουν στην έδρα-φόβητρο τους (10 σερί νίκες με μ.ο. διαφοράς 20 πόντους!). Η ομάδα είναι από τα φαβορί για τον τίτλο, όμως το επιθετικό της παιχνίδι επιδέχεται μεγάλης βελτίωσης καθώς ο κουόρτερμπακ Ουίλσον απειλεί κυρίως με τα πόδια του και όχι με τις πάσες του. Το ράννινγκ παιχνίδι είναι εξαιρετικό (#2 στη λίγκα), αλλά στον αέρα δεν υπάρχει μεγάλη απειλή. Η άμυνα σταθερά «μελανιάζει» τους αντιπάλους και ενισχύεται με την ένταξη των Ίρβιν και Κλέμονς όλο και πιο πολύ στο σύστημα. Οι Τάιτανς πλήρωσαν με ήττα την απουσία του βασικού κουόρτερμπακ Λόκερ, ο οποίος θα λείψει για καιρό. Έχασαν από τους Τσιφς καθώς η επίθεση δεν βρήκε λύσεις και απέναντι στους Σίχοκς αναμένεται να βρει ακόμα λιγότερες. Ο αναπληρωματικός κουόρτερμπακ Φιτζπάτρικ είναι επιρρεπής σε λάθη και η οπορτουνιστική άμυνα του Σιάτλ, είναι πιθανό να γράψει πόντους στο ταμπλό. Σε έναν αγώνα που η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα προς την έδρα και ο άσος με το σπρεντ στο -13,5 δεν είναι ελκυστικός, επιλογή είναι το αμυντικό τατσντάουν ή το anytime Any other player.

Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (4-1)  -  Νιου Όρλεανς Σέιντς (5-0)
Στον σπουδαιότερο αγώνα της αγωνιστικής αναμετρούνται δύο πολύ καλές ομάδες με φιλοδοξίες για τελικό. Οι Πάτριοτς υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μέσα στο Σινσινάτι όπου υπέφεραν από την άμυνα των Μπένγκαλς και ο κουόρτερμπακ Μπρέιντι για πρώτη φορά έπειτα από 52 αγώνες δεν πάσαρε για τάτσνταουν! Πάντως το ρεκόρ 4-1 είναι κολακευτικό με βάση την εικόνα της ομάδας στους πρώτους 5 αγώνες. Το επιθετικό κομμάτι έχει προβλήματα χημείας και θα συνεχίσει να έχει ωσότου επιστρέψουν οι Γκρονκόφσκι και Αμεντόλα (αμφότεροι δίνονται αμφίβολοι για την Κυριακή). Η άμυνα είναι παραδόξως πολύ καλή και βάζει προβλήματα στις αντίπαλες επιθέσεις. Οι Σέιντς είναι εντυπωσιακοί σ’ αυτό το ξεκίνημα των 5 νικών. Νίκησαν και μέσα στο Σικάγο και μάλιστα εύκολα, στηριζόμενοι στην αναγεννημένη άμυνά τους. Πέρσι ήταν η χειρότερη στη λίγκα και φέτος μέσα στις 5 καλύτερες. Αν η άμυνα κρατήσει αυτά τα επίπεδα απόδοσης, σε συνδυασμό με την μεγάλη ποιότητα στην επίθεση, αυτομάτως η ομάδα γίνεται μεγάλο φαβορί για τελικό. Τρομερά αμφίρροπο ματς. Οι άμυνες είναι καλές και το UNDER 50,5 μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Στα ειδικά είναι value bet το 3,00 στο anytime του Kenbrell Thompkins που ήδη έχει 3 τάτσνταουν.

Σαν Φρανσίσκο 49ερς (3-2)  -  Αριζόνα Κάρντιναλς (3-2)
Ντέρμπι της ΝFC δυτικής περιφέρειας. Οι Φόρτυνάινερς έκαναν 2ο σερί εξαιρετικό παιχνίδι, κατά βάση αμυντικά, απέναντι στους Τέξανς και τους διέλυσαν με 34-3. Επιθετικά δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά ο Κάπερνικ καθώς η άμυνα εκμεταλλεύτηκε τις 3 ιντερσέπτιονς του Σαμπ. Η ομάδα είναι «ναυαρχίδα» στη λίγκα και αναμένεται να πάει βαθιά στα πλέι-οφς, ειδικά αν βελτιώσει το πάσινγκ παιχνίδι της. Η άμυνα είναι συγκλονιστική τελευταία, ειδικά απέναντι στο τρέξιμο των αντιπάλων. Οι Κάρντιναλς αθόρυβα έχουν κάνει 3 νίκες που τις άξιζαν και απέναντι στους 49ερς θα διεκδικήσουν το βήμα παραπάνω. Την προηγούμενη αγωνιστική «στραγγάλισαν» αμυντικά τους Πάνθερς και τους νίκησαν με 22-6. Η άμυνα ήταν και πάλι τρομακτική για τον αντίπαλο με πάρα πολλούς δυνατούς παίχτες. Η επίθεση έχει πολλά προβλήματα από την άλλη καθώς ο βετεράνος κουόρτερμπακ Πάλμερ, δεν βγάζει σιγουριά. Οι άμυνες των δύο ομάδων είναι καταπληκτικές και σε πολύ καλό μομέντουμ. Αν δεν υπάρξουν πολλαπλά αμυντικά τατσντάουν το UNDER 41,5 μπορεί να εμφανιστεί άνετα.

Ντάλας Κάουμποϊς (2-3)  -  Ουάσινγκτον Ρέντσκινς (1-3)
Ντέρμπι της NFC ανατολικής περιφέρειας. Οι Κάουμποϊς κόντραραν στα ίσια σε μία επική μονομαχία τους Μπρόνκος, αλλά ηττήθηκαν στο τέλος εξαιτίας κρίσιμου λάθους του κουόρτερμπακ Ρόμο, ο οποίος μέχρι τότε είχε κάνει το καλύτερο ματς της ζωής του με 506 γιάρδες και 5 τατσντάουν πάσες! Η επίθεση βγάζει φωτιές με τον ρισίβερ Μπράιαντ αιχμή. Η άμυνα από την άλλη αντιμετωπίζει προβλήματα στην βαθιά κάλυψη και επιτρέπει πολλές γιάρδες τον αντίπαλο. Οι Ρέντσκινς έχουν τη χειρότερη άμυνα και για να μην διαλυθούν στο Ντάλας θα πρέπει να διορθώσουν πολλά. Το ρεπό που μεσολάβησε προς αυτή την κατεύθυνση, επιπλέον πρόλαβε να επιστρέψει και ο εξαιρετικός ράννινγκ μπακ Μόρις. Ο Γκρίφιν ήταν σχετικά καλός στην πρώτη νίκη των Ρέντσκινς με τους Ρέιντερς, όμως θα πρέπει να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του αν οι Ρέντσκινς θέλουν να έχουν ελπίδες για πλέι-οφς. Οι Κάουμποϊς έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, ενώ και το OVER 51,5 είναι λογικότατο καθώς αναμετρόνται δύο καλές επιθέσεις με δύο κακές άμυνες.

Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς (2-3)  -  Ιντιανάπολις Κολτς (4-1)
Οι Τσάρτζερς απογοήτευσαν την προηγούμενη αγωνιστική και έχασαν αναπάντεχα από τους αδύναμους Ρέιντερς. Ο Ρίβερς δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ των προηγούμενων αγώνων, ενώ η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στην άμυνα, η οποία δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Πράιορ όταν χρειαζόταν. Η ήττα αυτή κάνει τρομερά δύσκολο το στόχο των πλέι-οφς. Οι Κολτς έκαναν σπουδαία νίκη επί των ισχυρών Σίχοκς με τον κουόρτερμπακ Λακ να δείχνει όλο και πιο ώριμος και πιο πλήρης στη 2η μόλις σεζόν του στο NFL. Η ομάδα αποδίδει άνω των προσδοκιών και αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει την περιφέρειά της και ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφς. Οι ρισίβερς Χίλτον και Γουέιν είναι πολύ επικίνδυνοι και με τη μεταγραφή του Ρίτσαρτσον η ομάδα δείχνει πλήρης επιθετικά, ενώ αμυντικά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Εξαιρετικά επικίνδυνος αγώνας για προβλέψεις ΝΟ ΒΕΤ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Κατά σειρά προτίμησης

Μινεσότα Βαίκινγκς                -           Καρολάινα Πάνθερς               (1)
Νιου Γιορκ Τζετς                    -           Πίτσμπεργκ Στίλερς                (2)
Μπάφαλο Μπιλς                     -           Σινσινάτι Μπένγκαλς              (2)
Σαν Φρανσίσκο 49ερς             -           Αριζόνα Κάρντιναλς       (UNDER 41,5)
Anytime Jordan Cameron (Κλίβελαντ Μπράουνς)
Ντάλας Κάουμποϊς                 -           Ουάσινγκτον Ρέντσκινς   (OVER 51,5)
Μπάλτιμορ Ρέηβενς                -           Γκριν Μπέι Πάκερς                 (2)
Anytime Kenbrell Thompkins (Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς)
Anytime Vincent Jackson  (Τάμπα Μπέι Μπακανίρς)
Anytime Justin Blackmon (Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς)
Anytime Any other player / Defensive TD   (Σίχοκς Τάιτανς)

6 σχόλια:

  1. Τι γνώμη έχεις για τον θέμα που προέκυψε με τον Pεterson απο vikings? Διάβασα ότι σκοτώσαν το 2χρονο αγοράκι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός είναι τραγικό! Αν ρωτάς τώρα αν μπορεί να επηρεαστεί αγωνιστικά ο παίχτης, είμαι της αποψης ότι αυτού του τύπου οι αθλητές βγάζουν μία θετική αντίδραση σε τέτοια γεγονότα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πέρσι όταν σκοτώθηκε ο αδερφός του Torrey Smith των Ravens, αυτός την επόμενη μέρα έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλή τηλεθέαση από REDZONE σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γνωρίζει κάποιος κάποιο site που να μπορείς να δεις αγώνες και να μη χρειάζεται συνδρομή; ξέρω το thefirstrow.eu, αλλά η εικόνα είναι χαμηλή ποιοτικά.
    Συγγνώμη για το off topic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αυτό το σχόλιο παραβαίνει κάποιους κανόνες συγχωρήστε με. Απλά την Κυριακή είχα την πρώτη γεμάτη nfl εμπειρία και θέλω να το μεταδώσω σε όποιον ρώτησε για το που να δει τους αγώνες..
    Παιδιά ιδού: http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&competitionid=37&discipline=americanfootball . Όλοι οι αγώνες και σε κάποια link άψογη ποιότητα εικόνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. montecristo19 σ' ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω το λινκ να δούμε τί ποιότητα εικόνας έχει. Συνέχισε να βλέπεις NFL και θα κολήσεις για τα καλά.
    Patriots Vs Jets την κυριακή (και όχι μόνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή