Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυση - Προτάσεις 7ης αγωνιστικής



 Η 7η αγωνιστική έφτασε και η εικόνα των πλέι-οφς αρχίζει να διαμορφώνεται ολοένα και περισσότερο με πολλά περιθώρια ανατροπών όμως. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με 13 αγώνες την Κυριακή και κλείνει ξημερώματα Τρίτης. Ρεπό αυτή την αγωνιστική για τους Σέιντς και Ρέιντερς. Διαβάστε παρακάτω ανάλυση και για τους 14 αγώνες και στοιχηματικές προτάσεις όπου προκύπτουν:


18/10
Αριζόνα Κάρντιναλς               -           Σιάτλ Σίχοκς                22-34

20/10
20:00
Ατλάντα Φάλκονς                   -           Τάμπα Μπέι Μπακανίρς
Καρολάινα Πάνθερς               -           Σεντ Λούις Ραμς
Ντιτρόιτ Λάιονς                      -           Σινσινάτι Μπένγκαλς
Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς         -           Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς
Μαϊάμι Ντόλφινς                    -           Μπάφαλο Μπιλς
Νιου Γιορκ Τζετς                    -           Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς
Φιλαδέλφια Ιγκλς                    -           Ντάλας Κάουμποϊς
Ουάσινγκτον Ρέντσκινς          -           Σικάγο Μπερς
23:00
Τένεσι Τάιτανς                        -           Σαν Φρανσίσκο 49ερς
23:30
Γκριν Μπέι Πάκερς                 -           Κλίβελαντ Μπράουνς
Κάνσας Σίτι Τσιφς                  -           Χιούστον Τέξανς
Πίτσμπεργκ Στίλερς                -           Μπάλτιμορ Ρέηβενς
21/10
3:30
Ιντιανάπολις Κολτς                 -           Ντένβερ Μπρόνκος
22/10
3:45
Νιου Γιορκ Τζάιαντς               -           Μινεσότα Βάικινγκς


Ατλάντα Φάλκονς (1-4)  -  Τάμπα Μπέι Μπακανίρς (0-5)
Ντέρμπι της NFC νότιας περιφέρειας. Οι Φάλκονς είναι η απογοήτευση της χρονιάς μέχρι τώρα, καθώς ενώ υπολογίζονταν ως ένα από τα φαβορί για τον τελικό, έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα και δείχνουν να χάνουν το τρένο των πλέι-οφς. Και σα να μην έφτανε το κακό ξεκίνημα, τραυματίστηκε και χάνει τη σεζόν ο καλύτερος παίχτης τους Χούλιο Τζόουνς. Εκτός με τους Μπακανίρς και οι επιθετικοί Τζάκσον και Γουάιτ Ήδη γίνονται σκέψεις στο σύλλογο να προβούν σε ανταλλαγές με φόντο το μέλλον και όχι τη φετινή σεζόν που ίσως είναι ήδη χαμένη. Είχαν το ρεπό τους την προηγούμενη Κυριακή και την ευκαιρία να ανασυνταχθούν. Οι Μπακανίρς έχασαν εκ νέου και από τους ποιοτικούς Ιγκλς, παρότι ο ρούκι κουόρτερμπακ Γκλέννον ήταν θετικότατος στο 2ο μόλις αγώνα της καριέρας του. Την Κυριακή φάνηκε επιτέλους ο σταρ ρισίβερ Β.Τζάκσον με 2Τ, αλλά ο ράννινγκ μπακ Μάρτιν συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις. Ίσως το πρόβλημα στην ομάδα να είναι θέμα προπονητή καθώς υπάρχει ταλέντο, όχι όμως συνοχή και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Οι Φάλκονς είναι μεγάλο ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσουν μετά το ρεπό, ενώ οι Μπακανίρς αναμένεται να κάνουν κάποια μεγάλη νίκη στη συνέχεια. NO BET.

Καρολάινα Πάνθερς (2-3)  -  Σεντ Λούις Ραμς (3-3)
Οι Πάνθερς ήταν άκρως εντυπωσιακοί στην εκτός έδρας νίκη με 10-35 επί των Βάικινγκς. Ο κουόρτερμπακ Νιούτον ήταν ασταμάτητος και έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της 3ετής καριέρας του. Η άμυνα της ομάδας είναι μέσα στις 5 καλύτερες του πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή φανερώθηκαν και ποιοτικά επιθετικά στοιχεία που έλειπαν σε προηγούμενους αγώνες. Το τρένο των πλέι-οφς για τους Πάνθερς δεν έχει χαθεί και αν συνεχίσουν όπως και μέσα στη Μινεσότα, τότε έχουν πολλές ελπίδες. Οι Ραμς ήταν κι αυτοί εντυπωσιακοί στην νίκη-έκπληξη μέσα στο Χιούστον. Έπαιξαν έξυπνα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και την κακή ψυχολογία του αντιπάλου και πήραν εντέλει εύκολη νίκη. Ο κουόρτερμπακ ήταν συνεπής, το ράννινγκ παιχνίδι ήταν επαρκές, όμως τη διαφορά έκανε η άμυνα και οι σπέσιαλ τιμς. Οι Ραμς παρότι βρίσκονται στο 3-3 δεν έχουν εικόνα ομάδας που θα μπει στα πλέι-οφς και συνάμα αγωνίζονται στην πιο δύσκολη περιφέρεια του πρωταθλήματος (NFC Δύση). Προβάδισμα στον άσο, όμως στο 1,37 που προσφέρεται δεν είναι κάποια ευκαιρία.

Ντιτρόιτ Λάιονς (4-2)  -  Σινσινάτι Μπένγκαλς (4-2)
Οι Λάιονς είναι πολύ καλύτεροι απ’ ότι αναμενόταν πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Κέρδισαν και μέσα στο Κλίβελαντ, παρότι ο σούπερ σταρ Κάλβιν Τζόνσον ήταν παρών μεν, εμφανώς ανέτοιμος δε. Αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος με τους Μπένγκαλς. Τη διαφορά επιθετικά σε όλη τη σεζόν κάνει ο Μπους που απειλεί και τρέχοντας και υποδεχόμενος την μπάλα. Ο ταλαντούχος κουόρτερμπακ Στάφορντ φέτος μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ και η άμυνα εμφανώς βελτιωμένη δημιουργεί πολλά λάθη για τον αντίπαλο. Η ομάδα δείχνει ικανή να διεκδικήσει την πρωτιά σε μία πολύ σκληρή περιφέρεια με Μπερς και Πάκερς. Οι Μπένγκαλς κόντεψαν να απωλέσουν δικό τους ματς απέναντι στους Μπιλς, όμως πήραν το διπλό έστω και στην παράταση. Σ’ αυτόν τον αγώνα η επίθεση έδειξε να βρίσκει ρυθμό που της έλειπε μέχρι τώρα, καθώς οι νίκες είχαν έρθει χάρη στην εξαιρετική άμυνα της ομάδας. Πολλά θα κριθούν στον επερχόμενο αγώνα κατά πόσο θα είναι αποδοτικοί οι ράννινγκ μπακς Γκριν-Έλις και Μπερνάρντ. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν εκατέρωθεν. Ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, έδρα και ποιοτικότερη επίθεση δίνουν προβάδισμα στον ΑΣΟ.  

Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς (0-6)  -  Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς (3-3)
Οι Τζάγκουαρς παρά την 6η ήττα, εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο Ντένβερ. Κρατήθηκαν κοντά στο σκορ απέναντι στην πιο εκρηκτική επίθεση της λίγκας και φανέρωσαν επιθετικές επιλογές με αιχμή τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Μπλάκμον (190γιάρδες). Για να καταφέρουν όμως την πρώτη νίκη στη σεζόν θα χρειαστεί να βελτιωθούν κι άλλο. Οι Τσάρτζερς ήταν εντυπωσιακοί αμυντικά στο Δευτεριάτικο αγώνα απέναντι στους καλούς Κολτς, περιόρισαν τρομερά τον ταλαντούχο Λακ. Επιθετικά ο κουόρτερμπακ Ρίβερς δείχνει αναγεννημένος και ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα τους όμως οι Τσάρτζερς απογοήτευσαν και ηττήθηκαν εύκολα από τους αδύναμους Ρέιντερς. Βάσει ποιότητας το διπλό είναι πολύ πιθανό, όμως λίγο η αστάθεια των Τσάρτζερς και λίγο η βελτίωση των Τζάγκουαρς κάνει το ματς NO BET. Στα ειδικά επιλογή το anytime Justin Blackmon.

Μαϊάμι Ντόλφινς (3-2)  -  Μπάφαλο Μπιλς (2-4)
Το Μαϊάμι έκανε το ρεπό του και είχε το χρόνο να βελτιώσει την επιθετική του γραμμή, η οποία έχει επιτρέψει τα περισσότερα σακς στον κουόρτερμπακ της Τάνεχιλ. Αυτή η ασφυκτική πίεση που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στοίχισε και την ήττα στο τελευταίο ματς με τους Ρέηβενς. Οι γηπεδούχοι θέλουν επιτακτικά τη νίκη για να μείνουν στο κατόπι των Πάτριοτς και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν απέναντι σε μία ασταθή ομάδα. Οι Μπιλς έχουν σκοράρει και έχουν δεχθεί 20+ πόντους και στους 6 αγώνες της σεζόν! Λείπει πάντα ο βασικός κουόρτερμπακ Μάνιουελ, ενώ ο αντικαταστάτης Λιούις έδειξε αρκετά κατώτερος, παρότι ολοκλήρωσε κάποιες δύσκολες φάσεις απέναντι σε μία πολύ καλή άμυνα την προηγούμενη αγωνιστική (Μπένγκαλς). Η επίθεση έχει επιλογές με βασικό στοιχείο το πολύ ράννινγκ παιχνίδι με τους Τζάκσον και Σπίλερ. Αμυντικά ξεχωρίζει ο ρούκι Κίκο Αλόνσο. Στους 10 από τους 11 αγώνες των δύο ομάδων φέτος έχουν επιτευχθεί 43+ πόντοι. Το επιθετικό κομμάτι των ομάδων δεν αναμένεται να αλλάξει την Κυριακή, επομένως  προκύπτει επιλογή στο OVER 42,5.

Νιου Γιορκ Τζετς (3-3)  -  Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (5-1)
Ντέρμπι της AFC ανατολικής περιφέρειας. Οι Τζετς έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους καθώς εξαρτώνται εν πολύς από τον ασταθή ρούκι κουόρτερμπακ Σμιθ. Απέναντι στους Στίλερς έπαθαν ασφυξία επιθετικά, σκόραραν μόλις 6 πόντους και μοιραία ηττήθηκαν. Η άμυνα είναι εξαιρετική, πιέζει έντονα τους αντίπαλους κουόρτερμπακ και στήνει απροσπέλαστα εμπόδια στο ράννινγκ παιχνίδι του αντιπάλου (#2 στην κατηγορία). Το 3-3 είναι κολακευτικό για την ποιότητα της ομάδας γενικότερα, ψάχνουν για ανταλλαγές που θα τους ενισχύσουν στη θέση των ρισίβερ. Οι Πάτριοτς πέτυχαν επική ανατροπή και νίκη επί των μέχρι πρότινος αήττητων Σέιντς με εκπληκτικό τελικό ντράιβ του μάστερ του είδους Μπρέιντι. Επιθετικά όμως και πάλι παρά τους 30 πόντους που πέτυχαν εμφάνισαν έλλειψη χημείας. Η επίθεση έκανε θραύση με το ράννινγκ παιχνίδι κυρίως του Ρίντλεϊ, όμως απέναντι στους Τζετς δύσκολα θα επαναληφθεί τέτοια επιτυχία. Οι Αμεντόλα και Γκρονκόφσκι αναμένεται να είναι και πάλι εκτός. Αμυντικά η ομάδα είναι ανώτερη των προσδοκιών, σημαντικές οι απουσίες των φρέσκων τραυματιών αμυντικών Ταλίμπ και Μέγιο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την 2η αγωνιστική στην έδρα των Πάτριοτς και οι γηπεδούχοι κέρδισαν σε ένα άσχημο αγώνα με 13-10. Τότε προτιμήθηκε το under 40,5 και επιβεβαιώθηκε εύκολα, την Κυριακή επιλογή είναι και πάλι το UNDER 43,5. 

Φιλαδέλφια Ιγκλς (3-3)  -  Ντάλας Κάουμποϊς (3-3)
Ντέρμπι κορυφής της NFC ανατολικής περιφέρειας. Οι Ιγκλς βρίσκουν ρυθμό και πέτυχαν 2η σερί εκτός έδρας νίκη μέσα στην Τάμπα. Η ομάδα επιθετικά διαθέτει πολύ ταλέντο (2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα) με το Μακόι (#1 ράννινγκ μπακ σε γιάρδες στη λίγκα) και τον Ντ.Τζάκσον (#2 σε ρισίβινγκ γιάρδες στη λίγκα) να ξεχωρίζουν, ενώ και ο αναπληρωματικός κουόρτερμπακ Φόουλς που αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα και θα ξεκινήσει και την Κυριακή, ήταν εξαιρετικός! Αν βελτιωθεί η άμυνα, οι Ιγκλς μπορούν να έχουν τεράστιες φιλοδοξίες φέτος. Οι Κάουμποϊς επικράτησαν των Ρέντσκινς την προηγούμενη αγωνιστική όμως αποκόμισαν σημαντικούς τραυματισμούς από τον αγώνα. Οι αμυντικοί Ράτλιφ και Γουέρ είναι εκτός και κάνουν την άμυνα ακόμα πιο ευάλωτη, ενώ τραυματίστηκε και ο βασικός και φορμαρισμένος ράννινγκ μπακ Μάρεϊ (οι αναπληρωματικοί στη θέση είναι χαμηλής ποιότητας). Το επιθετικό ταλέντο, το φορμάρισμα και οι τραυματίες οδηγούν στον άσο. Άσος και με -2,5 σπρεντ για τους Ιγκλς.

Ουάσινγκτον Ρέντσκινς (1-4)  -  Σικάγο Μπερς (4-2)
Οι Ρέντσκινς παρότι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι ηττήθηκαν μέσα στο Ντάλας και έμειναν πίσω στη διεκδίκηση της περιφέρειας τους. Ο Γκρίφιν για πρώτη φορά φέτος έδειξε υγιής και εμφάνισε το ράννινγκ παιχνίδι με το οποίο εντυπωσίασε πέρσι, η επίθεση όμως κολλούσε όταν έφτανε στη ρεντ ζόουν. Η άμυνα ήταν βελτιωμένη και η ομάδα πληγώθηκε από τις σπέσιαλ τιμ καταστάσεις. Οι Μπερς αγκομάχησαν να κερδίσουν τους τραγικούς Τζάιαντς και αντιμετώπισαν τρομερά προβλήματα στο ράννινγκ παιχνίδι από το βετεράνο Τζέικομπς. Η άμυνα παρότι δημιουργεί και εκμεταλλεύεται  λάθη των αντιπάλων, μοιάζει εύθραυστη από τις πολλές απουσίες τραυματισμών. Επιθετικά υπάρχουν πολλές λύσεις και η επιτυχία της ομάδας θα κριθεί από την απόδοση του κουόρτερμπακ Κάτλερ και το κατά πόσο θα αποφύγει τα λάθη. Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς ο Κάτλερ έκανε πολλά λάθη και οι Μπερς ηττήθηκαν εύκολα. Με το σκεπτικό ότι οι Ρέντσκινς θα τρέξουν την μπάλα πολύ με τους Μόρις και Γκρίφιν και ότι οι Μπερς αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα σ’ αυτόν τον τομέα απέναντι σε μία πολύ πιο αδύναμη ράννινγκ ομάδα, οι γηπεδούχοι αναμένεται να βρουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη. ΑΣΟΣ.

Τένεσι Τάιτανς (3-3)  -  Σαν Φρανσίσκο Φόρτυνάινερς (4-2)
Οι Τάιτανς το πάλεψαν αλλά έχασαν στο Σιάτλ από τους ισχυρούς Σίχοκς και το σκορ ήταν κολακευτικό στο τέλος καθώς επιθετικά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθόλου. Εμφανής η απουσία του βασικού κουόρτερμπακ Λόκερ, ενώ και το ράννινγκ παιχνίδι με τον Τζόνσον δεν αποδίδει. Η άμυνα είναι καλή όμως από μόνη της δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική απέναντι σε καλούς αντιπάλους, όπως και οι 49ερς που έρχονται την Κυριακή στο Τένεσι. Οι Φόρτυνάινερς συνεχίζουν το σερί τους στο κατόπι των Σίχοκς, καθώς επικράτησαν και των Κάρντιναλς πιο δύσκολα όμως απ’ ότι δείχνει το τελικό 32-20. Επιθετικά ο τάητ εντ Βέρνον Ντέιβις είναι σε τρομερή φόρμα και την προηγούμενη αγωνιστική έκανε ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών για τη θέση του! Το ράννινγκ παιχνίδι είναι σε πλήρη φόρμα και αν ο κουόρτερμπακ Κάπερνικ ανέβει, τότε δύσκολα κάποια ομάδα θα σταματήσει την ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο. Το ΔΙΠΛΟ είναι επιλογή για μία ποιοτικότερη ομάδα, όπως και το διπλό με -3,5 σπρεντ για μεγαλύτερη απόδοση.

Γκριν Μπέι Πάκερς (3-2)  -  Κλίβελαντ Μπράουνς (3-3)
Οι Πάκερς παρότι δεν εντυπωσίασαν επιθετικά πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Ρέηβενς. Η νίκη αυτή όμως μπορεί να χαρακτηριστεί Πύρρειος καθώς τραυματίστηκαν οι ικανότατοι ρισίβερς Τζ.Τζόουνς και Κομπ. Ο πρώτος ίσως αγωνιστεί την Κυριακή, ο δεύτερος θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Το καλό για την ομάδα είναι ότι ανεβαίνει διαρκώς ο ρούκι ράννινγκ μπακ Λέισι. Ο Ρότζερς δεν είναι ο «μαγευτικός» παίχτης των 2 περασμένων ετών, όμως και πάλι είναι πολύ καλός και αναμένεται να ανέβει στη συνέχεια. Η άμυνα της ομάδας μετά το ρεπό έχει εντυπωσιάσει, παρά τις απουσίες. Οι Μπράουνς προσγειώθηκαν απότομα με την ήττα από τους Λάιονς. Στον αγώνα αυτό έγινε εμφανής η διαφορά ποιότητας στη θέση του κουόρτερμπακ καθώς επέστρεψε ο αρνητικός Γουίντεν στη θέση και η επίθεση έμοιαζε «μαγκωμένη» όπως στα 2 πρώτα ματς-ήττες. Αμυντικά η ομάδα είναι καλή και μπορεί να κάνει τη ζωή δύσκολη σε πολλούς αντιπάλους στη λίγκα. Οι Πάκερς είναι καλοί αμυντικά, ενώ στην επίθεση θα έχουν σημαντικές απουσίες. Οι Μπράουνς επιθετικά με τον Γουίντεν στο τιμόνι υποφέρουν, ενώ αμυντικά μπορούν να περιορίσουν το Ρότζερς και την παρέα του. Το UNDER 45,5 είναι επιλογή. 

Κάνσας Σίτι Τσιφς (6-0)  -  Χιούστον Τέξανς (2-4)
Οι Τσιφς είναι ασταμάτητοι και επικράτησαν και των Ρέιντερς χάρη στην εκπληκτική τους άμυνα, η οποία επιτρέπει στους αντιπάλους μ.ο. λιγότερους από 11 πόντους!!! Δημιουργούν πίεση μπροστά στον κουόρτερμπακ, αλλά και οι κόρνερμπακς είναι ικανότατοι με τις ιντερσέπτιονς. Επιθετικά όμως η ομάδα στους τελευταίους 2 αγώνες δείχνει να δυσκολεύεται να πάρει γιάρδες στο γήπεδο και στηρίζει πάρα πολλά στον Τσαρλς που τρέχει αλλά και υποδέχεται την μπάλα. Οι Τέξανς είναι σε ελεύθερη πτώση και ηττήθηκαν και από τους μέτριους Ραμς εντός έδρας με 13-38! Το οξύμωρο με τους Τέξανς είναι ότι ενώ η άμυνα επιτρέπει τις λιγότερες γιάρδες στους αντιπάλους στο πρωτάθλημα, έχει την 4η χειρότερη αμυντική επίδοση στους πόντους που επιτρέπει!!! Αυτό οφείλεται στις ιντερσέπτιονς που υποπίπτουν οι κουόρτερμπακς και στα λάθη των σπέσιαλ τιμς. Στον αγώνα με τους Ραμς τραυματίστηκε ο βασικός, αλλά αρνητικός κουόρτερμπακ Σαμπ, ενώ και ο αντικαταστάτης σ εκείνο τον αγώνα ήταν τραγικός! Αποτέλεσμα αυτών να ξεκινά με τους Τσιφς ο #3 κουόρτερμπακ Άλεν! Γενικά οι Τέξανς διαθέτουν πολύ ταλέντο στο ρόστερ, όμως σ αυτό το σημείο υπάρχει πρόβλημα στην ψυχολογία  της ομάδας. Η φόρμα των ομάδων δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο και λογικά θα υπάρξει χαμηλό σκορ στον αγώνα. Οι Τσιφς όμως δεν θα πάνε τρένο μέχρι τα πλέι-οφς και κάποια στιγμή που η επίθεση θα κολλήσει ξανά, η άμυνα δε θα μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αν συνυπολογίσουμε και το ότι θα υπάρξει αντίδραση και από τους Τέξανς στο εγγύς μέλλον το 3,20 στο ΔΙΠΛΟ – ΒΟΜΒΑ έχει την αξία του. 

Πίτσμπεργκ Στίλερς (1-4)  -  Μπάλτιμορ Ρέηβενς (3-3)
Ντέρμπι της AFC βόρειας περιφέρειας με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι δύο σύλλογοι έχουν συνηθίσει να αναμετρόνται σε σπουδαίες αναμετρήσεις και συχνά και μέσα στα πλέι-οφς, όμως οι φετινές ομάδες δε δείχνουν τόσο δυνατές όσο το πρόσφατο παρελθόν. Οι Στίλερς έδειξαν ότι έχουν ακόμα σφυγμό καθώς επέστρεψαν άκρως βελτιωμένοι μετά το ρεπό τους και νίκησαν πειστικά τους Τζετς με εκπληκτική άμυνα. Ο κουόρτερμπακ Ρόθλισμπέργκερ έκανε εμφάνιση από τα παλιά και οι φίλοι των κίτρινων άρχισαν να χαμογελούν για πρώτη φορά φέτος. Οι Ρέηβενς είναι ασταθής στην απόδοσή τους φέτος με σταθερό σημείο αδυναμίας όμως την επίθεση, όπου ο κουόρτερμπακ Φλάκο δεν είναι καλός, αλλά δε φαίνεται να έχει και τους ρισίβερς που θα ήθελε. Βασικός παράγοντας για βελτίωση σ’ αυτόν τον τομέα είναι η τροφοδότηση του ράννινγκ μπακ Ράις. Αμυντικά υπάρχουν πολλοί νέοι παίχτες ικανοί να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε λάθη των αντιπάλων. Οι Στίλερς δείχνουν να βρίσκονται στο ανέβασμα, ενώ οι Ρέηβενς δεν πείθουν καθόλου. Πιθανός άσος.

Ιντιανάπολις Κολτς  (4-2)  -  Ντένβερ Μπρόνκος (6-0)
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της σεζόν καθώς ο βετεράνος Μάννινγκ επιστρέφει για πρώτη φορά στον τόπο που δοξάστηκε όσο κανένας άλλος. Ο θρυλικός κουόρτερμπακ αγωνίστηκε με τους Κολτς για 13 σεζόν και πάσαρε για 54366 γιάρδες και 393 τάτσνταουν!!! Την Κυριακή όμως θα είναι αντίπαλος και θα γίνει ένας άκρως ενδιαφέρον αγώνας. Οι Κολτς πήγαν ως φαβορί στο Σαν Ντιέγκο και προσγειώθηκαν απότομα με την ήττα με 19-9. Το επιθετικό κομμάτι είχε πάρα πολλά προβλήματα με κυρίαρχο στοιχείο τις πολλές εύκολες πάσες που έχασαν οι ρισίβερς. Δίνεται ολοένα και περισσότερη βαρύτητα στο ράννινγκ παιχνίδι, όμως απέναντι στους Μπρόνκος θα δυσκολευτούν καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την #1 ράννινγκ άμυνα. Στην άμυνα επιστρέφει ο Βον Μίλερ έπειτα από τιμωρία 6 αγωνιστικών, ο οποίος πέρσι ψηφίστηκε #2 καλύτερος αμυντικός για την περσινή σεζόν! Επιθετικά οι Μπρόνκος με τόσα πολλά όπλα πάνε να σπάσει όλα τα ρεκόρ με μ.ο. 44,16 πόντους ανά αγώνα!!! Άκρως ελκυστικός αγώνας για τηλεθέαση, άκρως απωθητικός για στοιχηματισμό. ΝΟ ΒΕΤ.

Νιου Γιορκ Τζάιαντς (0-6)  -  Μινεσότα Βάικινγκς (1-4)
Ο Δευτεριάτικος αγώνας είναι αναμέτρηση τυφλού εναντίον μονόφθαλμου καθώς πρόκειται για μονομαχία δύο πολύ κακών ομάδων. Οι Τζάιαντς δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης ακόμα και αν δε βελτιώσουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι τους δεν πρόκειται να τη γευτούν σύντομα. Ο Μάννινγκ συνεχίζει τις πολλές ιντερσέπτιονς (15!), ενώ και η άμυνα δεν μπορεί να σταματήσει κανέναν. Σημάδια βελτίωσης στην ήττα από τους Μπερς φανερώθηκαν στο ράννινγκ παιχνίδι με το βετεράνο Τζέικομπς. Διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους όμως προδόθηκαν και πάλι από τον κουότερμπακ. Η Μινεσότα ήταν αποκαρδιωτική στην εντός έδρας ήττα-συντριβή από τους Πάνθερς. Το πρόβλημα στη θέση του κουόρτερμπακ συνεχίζεται και έτσι θα ξεκινήσει 3ος παίχτης στη θέση φέτος, ο νεοφερμένος από τους Μπακανίρς Φρίμαν. Ο Πίτερσον δεν έχει πιάσει σε καμία περίπτωση την περσινή του απόδοση, ενώ και η άμυνα είναι μία από τις χειρότερες στη λίγκα, επιτρέποντας πάρα πολλές γιάρδες. NO BET.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

1η 4’αδα

Ρέντσκινς             -        Μπερς                  (1)
Ιγκλς  -2,5             -        Κάουμποϊς            (1)
Τζετς                    -        Πάτριοτς     (UNDER 43,5)
Πάκερς                 -        Μπράουνς   (UNDER 45,5)


2η 4αδα

Λάιονς                  -        Μπένγκαλς           (1)
Στίλερς                 -        Ρέηβενς                (1)
Τάιτανς                 -        49ερς  -3,5            (2)
Ντόλφινς               -        Μπιλς                   (OVER 42,5)


Ρίσκο

Τσιφς                    -        Τέξανς                  (2)


Ειδικά

Anytime Justin Blackmon          (Τζάγκουαρς)
Anytime Brian Hartline              (Ντόλφινς)
Anytime Vincent Jackson          (Μπακανίρς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου