Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΑΟΥΝΣ - ΜΠΙΛΣ



Η 5η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση των Μπράουνς με τους Μπιλς ξημερώματα Παρασκευής, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή με άλλους 13 αγώνες και η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα στην Ατλάντα.

  Κλίβελαντ Μπράουνς (2-2)  -  Μπάφαλο Μπιλς (2-2)
Οι Μπράουνς έχουν φέρει τα πάνω κάτω τις 2 προηγούμενες αγωνιστικές, καθώς ενώ είχαν εκκινήσει πολύ άσχημα με 2 ήττες, είχαν παραχωρήσει τον καλύτερο επιθετικό τους και είχαν τραυματισμένο το βασικό τους κουόρτερμπακ κατάφεραν να εκπλήξουν τους πάντες και να πετύχουν 2 εντυπωσιακές νίκες επί των Βάικινγκς και Μπένγκαλς. Η ομάδα με τον αναπληρωματικό κουόρτερμπακ Χόγιερ στα ηνία είναι πιο επικίνδυνη επιθετικά, οι Κάμερον και Γκόρντον τελευταία μοιάζουν ασταμάτητοι, ενώ η άμυνα είναι σταθερά πολύ καλή από το ξεκίνημα. Με εξαιρετική ψυχολογία θα μπουν στο γήπεδο οι γηπεδούχοι με στόχο την 3η σερί νίκη και την πρωτιά στη AFC  Bόρεια περιφέρεια.
            Οι Μπιλς την προηγούμενη αγωνιστική στον 3ο εντός έδρας αγώνα, επικράτησαν σε ένα κακό ματς των Ρέηβενς εκμεταλλευόμενοι την τραγική μέρα του αντίπαλου κουόρτερμπακ. Ο ρούκι κουόρτερμπακ της ομάδας Μάνιουελ έχει δείξει θετικά στοιχεία όμως έχει σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι του και στο μοναδικό εκτός έδρας αγώνα της σεζόν εναντίον των Τζετς ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Στο Κλίβελαντ θα αντιμετωπίσει μία πολύ σφιχτή άμυνα, η οποία είναι ικανότατη να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε πιθανά λάθη. Οι Μπιλς έχουν επιλογές στο παιχνίδι τρεξίματος με Τζάκσον και Σπίλερ, όμως σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσουν την 4η καλύτερη άμυνα στο τρέξιμο με την μπάλα.
            Σε εξαιρετική κατάσταση οι Μπράουνς, εκπληκτικός ο τάητ εντ Κάμερον (5τάτσνταουνς), η άμυνα είναι πλήρης. Μέτρια ομάδα οι Μπιλς, αδύναμοι εκτός έδρας, επίφοβος ο ρούκι κουόρτερμπακ. Ο ΑΣΟΣ είναι σοβαρή επιλογή.


*Η ανάλυση των υπόλοιπων αγώνων προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου