Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής



Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική με 2 ομάδες να παραμένουν αήττητες (στην ίδια περιφέρεια!) και 3 να μην έχουν γνωρίσει ακόμα τη χαρά της νίκης. Την Κυριακή ξεχώρισε η δραματική-σπουδαία νίκη των Πάτριοτς και οι συντριπτικές νίκες-εκπλήξεις των Πάνθερς και Ραμς. Διαβάστε παρακάτω πως εξελίχθηκαν όλοι αγώνες:


Σικάγο Μπερς
27
21
Νιου Γιορκ Τζάιαντς
Μπάλτιμορ Ρέηβενς
17
19
Γκριν Μπέι Πάκερς
Μπάφαλο Μπιλς
24
27
Σινσινάτι Μπένγκαλς
Κλίβελαντ Μπράουνς
17
31
Ντιτρόιτ Λάιονς
Χιούστον Τέξανς
13
38
Σεντ Λούις Ραμς
Κάνσας Σίτι Τσιφς
24
7
Όκλαντ Ρέιντερς
Μινεσότα Βάικινγκς
10
35
Καρολάινα Πάνθερς
Νιου Γιορκ Τζετς
6
19
Πίτσμπεργκ Στίλερς
Τάμπα Μπέι Μπακανίρς
20
31
Φιλαδέλφια Ιγκλς
Ντένβερ Μπρόνκος
35
19
Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς
Σιάτλ Σίχοκς
20
13
Τένεσι Τάιτανς
Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς
30
27
Νιου Όρλεανς Σέιντς
Σαν Φρανσίσκο 49ερς
32
20
Αριζόνα Κάρντιναλς
Ντάλας Κάουμποϊς
31
16
Ουάσινγκτον Ρέντσκινς
Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς
19
9
Ιντιανάπολις Κολτς


Την Πέμπτη οι Τζάιαντς ηττήθηκαν και για 6η φορά φέτος από τους Μπερς με 27-21. Ο αγώνας ξεκίνησε εντυπωσιακά με εκατέρωθεν συνεχόμενα τατσντάουν και το σκορ στο ημίχρονο ήταν 24-14 με τους Μπερς να αποκτούν προβάδισμα ασφαλείας χάρη στην εξαιρετική βραδιά των Μάρσαλ (87γ/2Τ) και Φορτέ (111γ). Ο Κάτλερ (262γ/2Τ) ήταν επαρκής, δίχως λάθη, απέναντι όμως σε μία μη πιεστική άμυνα. Από την άλλη ο Μάννινγκ συνέχισε την τραγική του σεζόν πασάροντας για άλλες 3 ιντερσέπτιονς κι έφτασε τις 15 σε ρυθμό για αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών! Το ράννινγκ παιχνίδι ήταν αυτό που κράτησε τους Τζάιαντς στον αγώνα μέχρι τέλους καθώς ο Τζέικομπς (106γ/2Τ) ήταν ασταμάτητος. Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε δραματικά. Οι Μπερς μπλόκαραν επιθετικά και θα μπορούσαν και να χάσουν στο τέλος αν ο Μάννινγκ δεν έκανε κρίσιμο λάθος στο τελικό του ντράιβ. Στο 4-2 οι Μπερς, θα παλέψουν δυνατά για τα πλέι-οφς.
            Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής οι Πάκερς πήραν σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα των Ρέηβενς με 17-19 παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανυπόφορα κακό επιθετικά και βρήκε τους Πάκερς μπροστά 0-6. Στο β’ μέρος και παρότι τραυματίστηκαν οι ρισίβερς Κομπ και Τζόουνς οι φιλοξενούμενοι με μπροστάρη τον, 3ο της «αγίας τριάδας» των ρισίβερ, Νέλσον (113γ/1Τ) βρήκαν επιθετικές λύσεις και στις αρχές της 4ης περιόδου προηγήθηκαν 3-16. Όμως ο αγώνας δεν είχε κριθεί ακόμα και όταν 4 λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 10-19 και οι Ρέηβενς ήταν βαθιά στην περιοχή τους. Εντέλει οι Πάκερς στο 17-19 κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα και να ξοδέψουν και τα τελευταία δευτερόλεπτα για την πολύτιμη νίκη. Στο 3-2 οι Πάκερς πάντα μέσα στο παιχνίδι της πρωτιάς της NFC του Βορρά. Στο 3-3 οι Ρέηβενς. 
            Την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Μπένγκαλς με 24-27 επί των αξιόμαχων Μπιλς. Οι Μπιλς αγωνίστηκαν με τον 3ο κατά σειρά κουόρτερμπακ τους (Λιούις) και αυτό τους έκανε να δυσκολεύονται να πάρουν γιάρδες για 3½ περιόδους. Οι Μπένγκαλς κυριάρχησαν, επέβαλαν το ρυθμό τους, ο κουόρτερμπακ Ντάλτον (337γ/3Τ/1ΙΝΤ) ήταν καλός, ο ρούκι Μπερνάρντ (100γ/1Τ) συνέχισε να εντυπωσιάζει και ο σταρ Έι Τζέι Γκριν (103γ/1Τ) επιτέλους σκόραρε. Στην 4η περίοδο όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τάσεις αυτοχειρίας και το10-24 έγινε 24-24 με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί η άμυνα των Μπένγκαλς μίλησε, στρίμωξε τους Μπιλς και έδωσε πολύ καλή θέση στο γήπεδο για το νικητήριο φίλντ γκολ του Νιούτζεντ. Στο 4-2 και την πρώτη θέση στη NFC του Βορρά οι Μπένγκαλς, στο 2-4 και μακριά από τις θέσει των πλέι-οφς οι Μπιλς. 
            Οι Λάιονς επανήλθαν στις νίκες με το διπλό στο Κλίβελαντ απέναντι στους Μπράουνς με 17-31. Ο Κάλβιν Τζόνσον επέστρεψε, όμως δεν αγωνίστηκε πολύ και όσο αγωνίστηκε φάνηκε η έλλειψη προπονήσεων. Ο Στάφορντ (248γ/4Τ1ΙΝΤ) βρήκε άλλον αγαπημένο στόχο στο πρόσωπο του Φορία, ο οποίος (μέχρι πρότινος άσημος τάητ εντ) είχε στο παιχνίδι 3 υποδοχές για 3 τάτσνταουν! Ο Μπους συνέχισε να είναι ασταμάτητος (135γ/1Τ) και τρέχοντας αλλά και υποδεχόμενος την μπάλα, ενώ και η άμυνα των φιλοξενούμενων όταν χρειάστηκε κατέβασε τα ρολά για το επί μέρους 0-17 στην 4η περίοδο και την εύκολη εντέλει νίκη. Ο κουόρτερμπακ των γηπεδούχων Γουίντεν (292γ/2Τ/2ΙΝΤ) έκανε κομβικά λάθη πάλι και συνεχίζει να μη στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Στο 4-2 οι Λάιονς και πρώτοι στη NFC του Βορρά, στο 3-3 οι Μπράουνς.
            Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Χιούστον με το διπλό των Ραμς επί των Τέξανς με 13-38! Οι Τέξανς προέρχονταν από δύο άσχημες ήττες και έπειτα από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Κυριακής η ψυχολογία  στην ομάδα έχει πιάσει πάτο. Οι Ραμς ενώ δεν είχαν δείξει υψηλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα έπαιξαν έξυπνα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του αντιπάλου και πήραν μεγάλο προβάδισμα από νωρίς. Ο Μπράντφορντ (117γ/3Τ) δεν έκανε λάθη και πάσαρε για τατσντάουν όταν χρειάστηκε, όμως τη διαφορά για του νικητές έκαναν η άμυνα και οι ειδικές ομάδες που σκόραραν αμφότερες. Οι Τέξανς ήταν θλιβεροί. Ο Σαμπ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και στην 3η περίοδο αποχώρησε τραυματίας. Ο αντικαταστάτης Γέιτς ήταν ακόμη χειρότερος με 2 ιντερσέπτιονς!  Οι Ραμς στο 3-3, στο 2-4 οι Τέξανς που ήταν ένα από τα φαβορί για τελικό και τώρα ακόμα και τα πλέι-οφς μοιάζουν μακρινά.
            Οι Τσιφς συνεχίζουν αήττητοι και το χαμηλό εμπόδιο των Ρέιντερς δε θα μπορούσε να τους σταματήσει όπως αποδείχθηκε στο 24-7 της Κυριακής. Για έναν ακόμη αγώνα οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στην άμυνα (η καλύτερη στη λίγκα) για τη νίκη, καθώς περιόρισαν απίστευτα τους φιλοξενούμενους, κάνοντας 10 σακς!!! αλλά και πήραν σκορ από την άμυνα. Επιθετικά τη διαφορά έκανε και πάλι ο Τσάρλς (128γ/2Τ) που απειλεί και τρέχοντας και υποδεχόμενος την μπάλα, ο οποίος έχει σκοράρει και στα 6 φετινά ματς!!! Οι φιλοξενούμενοι που είχαν σερί 6 νικών μέσα στο Κάνσας, αποδείχθηκαν μη ανταγωνιστικοί καθώς ο κουόρτερμπακ Πράιορ (216γ/1Τ/3ΙΝΤ) έκανε κακό ματς υπό ασφυκτική πίεση. Στο 6-0 οι Τσιφς και ολοταχώς για τα πλέι-οφς, στο 2-4 οι Ρέιντερς μακριά από κάθε σκέψη για πλέι-οφς.
            Οι Πάνθερς διέλυσαν τους Βάικινγκς με 10-35 και αναπτέρωσαν τις όποιες ελπίδες τους για τη συνέχεια. Ο αγώνας ήταν μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από το πρώτο ντράιβ πήραν προβάδισμα και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, ενώ έδειχναν ότι σκοράρουν κατά βούληση. Ο κουόρτερμπακ Νιούτον ήταν εξαιρετικός με 242 γιάρδες και 3 Τάτσντάουν πασάροντας και 30 γιάρδες και 1 Τάτσνταουν τρέχοντας με την μπάλα. Ασταμάτητο το ράννινγκ παιχνίδι με τους Ουίλιαμς και Τόλμπερτ , ενώ και ο Λαφέλ (107γ/1Τ) απειλούσε βαθιά. Οι Βάικινγκς ήταν αποκαρδιωτικοί. Δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε ένα καλό ολοκληρωμένο ντράιβ, με τον κουόρτερμπακ Κάσελ να είναι αναξιόπιστος και τον σταρ Πίτερσον κάτω του μετρίου. Στο 2-3 οι Πάνθερς, στο 1-4 οι Βάικινγκς και game over για τη σεζόν από πολύ νωρίς.
            Οι Στίλερς έδειξαν ότι έχουν ακόμα σφυγμό με την εκτός έδρας νίκη με 6-19 επί των Τζετς. Ο αγώνας ήταν πολύ σφιχτός και οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μία εκπληκτική άμυνα βγαλμένη από το κοντινό παρελθόν μπλοκάροντας πλήρως το Σμιθ (201γ/0Τ/2ΙΝΤ) και την παρέα του. Επιθετικά ο Ρόθλισμπεργκερ (264γ/1Τ) ήταν σοβαρός και διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι με την τρομερή εμπειρία του, φανερώνοντας το παλιό γνώριμο πρόσωπό του. Οι Τζετς έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και μετά τη μεγάλη νίκη στην Ατλάντα αποδείχθηκαν «λίγοι» στη συζήτηση για πλέι-οφς. Η άμυνα δεν ήταν κακή απέναντι στους Στίλερς, όμως η επίθεση δε βρήκε καθόλου διαδρόμους και τα λάθη του ρούκι Σμιθ στοίχισαν. Στο 1-4 και ακόμα μακριά από κάθε σκέψη για πλέι-οφς οι Στίλερς, στο 3-3 οι Τζετς.
            Οι Ιγκλς με τη νίκη 20-31 επί των Μπακανίρς επιβεβαίωσαν ότι έχουν βρει ρυθμό και θα διεκδικήσουν την πρωτιά στη NFC της Ανατολής. Οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι επιθετικά και αυτό φάνηκε την Κυριακή στην Τάμπα. Ο αναπληρωματικός κουόρτερμπακ Φόουλς (296γ/3Τ) ήταν εξαιρετικός, αλάνθαστος, συνεργάστηκε άψογα με τους Κούπερ (120γ/1Τ) και Ντ.Τζάκσον (64γ/2Τ) και οδήγησε την ομάδα του σε άνετη νίκη. Μεγάλη βοήθεια και από τον ράννινγκ μπακ Μακόι (#1 σε γιάρδες στο πρωτάθλημα) με 116 γιάρδες. Οι Μπακανίρς συνεχίζουν τις ήττες και παρά την αλλαγή στη θέση του κουόρτερμπακ. Ο ρούκι Γκλένον (273/2Τ/1ΙΝΤ) ήταν μέτριος, συνδέθηκε με τον πολύ καλό Β.Τζάκσον (114γ/2Τ), όμως το θέμα για τους γηπεδούχους ήταν ότι η άμυνα δεν μπόρεσε να περιορίσει τους αντιπάλους. Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις η αποκάλυψη της περσινής σεζόν ραννινγκ μπακ Μάρτιν. Στο 3-3 οι Ιγκλς με σπουδαίο ντέρμπι μπροστά τους, στο 0-5 οι Μπακανίρς δίχως ελπίδα για κάτι καλό φέτος.
            Στην αναμέτρηση Δαβίδ εναντίον Γολιάθ το φαβορί Μπρόνκος επικράτησαν των Τζάγκουαρς όπως αναμενόταν με 35-19. Ο αγώνας ήταν προδιαγεγραμμένος για τη νίκη των γηπεδούχων καθώς η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι κρατήθηκαν κοντά στο σκορ για αρκετό διάστημα αποτελεί έκπληξη. Ο εκπληκτικός Μάννινγκ (295γ/2Τ/1ΙΝΤ) έκανε το πρώτο μέτριο παιχνίδι για φέτος, δίχως να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές. Ο ράννινγκ μπακ Μορένο ήταν ο επιθετικός πρωταγωνιστής με 104 γιάρδες συνολικά και 3 ράσινγκ τατσντάουν! Από την άλλη οι τραγικοί φέτος Τζάγκουαρς έδειξαν κάποια καλά επιθετικά στοιχεία με κύριο εκφραστή για 2η σερί αγωνιστική τον Μπλάκμον (190γ). Άκρως αντίθετες πορείες για τις ομάδες: στο 6-0 οι Μπρόνκος, στο 0-6 οι Τζάγκουαρς.
            Οι Σίχοκς κέρδισαν για 11ο σερί εντός έδρας αγώνα, αλλά αυτή τη φορά με κόπο απέναντι στους Τάιτανς με 20-13. Ο αγώνας ήταν μέτριος και οι ομάδες έκαναν αβίαστα λάθη προσφέροντας κατοχές και σκορ στον αντίπαλο. Κομβικό σημείο η τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν οι γηπεδούχοι αντί να κάνουν το 10-3, έχασαν την μπάλα και βρέθηκαν στα αποδυτήρια πίσω με 7-10! Στο β΄ μέρος όμως η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν αδιαμφισβήτητη με τον κουόρτερμπακ Ουίλσον να είναι συνεπής και με αιχμή του δόρατος και πάλι το Λυντς (77γ/2Τ ράννινγκ και 78γ ρισίβινγκ). Η περίφημη άμυνα των Σίχοκς ήταν και πάλι παρούσα με 2 ιντερσέπτιονς και πολλά στο στους φιλοξενούμενους. Οι Τάιτανς το πάλεψαν φιλότιμα, όμως έχασαν τιμητικά σε μία έδρα όπου καλύτερες ομάδες έχουν διασυρθεί. Φανερή η απουσία του βασικού κουόρτερμπακ Λόκερ. Στο 5-1 οι Σίχοκς και πρόσω ολοταχώς για την πρωτιά στη NFC, στο 3-3 οι Τάιτανς όχι όμως μακριά από την εικόνα των πλέι-οφς.
            Ο σπουδαιότερος αγώνας της αγωνιστικής είχε και το σπουδαιότερο φινάλε με την δραματική νίκη των Πάτριοτς με 30-27 επί των μέχρι πρότινος αήττητων Σέιντς. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και είχε αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ και στο μομέντουμ του αγώνα. Οι Σέιντς προηγήθηκαν με 3-7 νωρίς, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με 14-0 σερί και 2 τάτσνταουν από το Ρίντλεϊ (96γ/2Τ) για το 17-7 του ημιχρόνου. Οι Σέιντς παρότι ο #1 σε ρισίβινγκ γιάρδες του πρωταθλήματος Γκράχαμ δεν έπιασε ούτε μία πάσα την Κυριακή και παρότι ο Μπριζ (236γ/2Τ/1ΙΝΤ) ήταν μέτριος κατάφεραν να αντεπιτεθούν με πολύ ράννινγκ παιχνίδι και προηγήθηκαν με τάτσνταουν του ρούκι Στιλς με 23-24 στο 3:30 πριν το φινάλε. Το τελευταίο τρίλεπτο ήταν ακόμη πιο δραματικό καθώς οι Πάτριοτς παρότι φάνηκαν να βρίσκονται στο καναβάτσο δύο φορές όταν και παραχώρησαν την κατοχή της μπάλας, κατάφεραν με ένα επικό τελικό ντράιβ στα τελευταία δευτερόλεπτα από το μετρ του είδους Μπρέιντι (269/1Τ//1ΙΝΤ) να σκοράρουν το νικητήριο τάτσνταουν και να πάρουν τεράστια νίκη! Στο 5-1 αμφότερες οι ομάδες και στην κορυφή των περιφερειών τους.
            Στο ντέρμπι της NFC δυτικής περιφέρειας οι γηπεδούχοι Φόρτυνάινερς δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τους Κάρντιναλς και το τελικό σκορ 32-20 είναι κολακευτικό. Παρότι αναμενόταν αντιθέτως ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ ρυθμό και πολύ σκορ από τις ομάδες και το ημίχρονο έληξε 22-14. Στο β’ μέρος λογικά το σκηνικό άλλαξε και το σκοράρισμα έγινε δύσκολη υπόθεση. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν τη νίκη με πρωταγωνιστή το Φιτζέραλντ (117γ/1Τ) (που επιτέλους έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι φέτος) μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου όταν και το σκορ ήταν στο 22-20. Οι 49ερς άντεξαν στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, έτρεξαν την μπάλα και τέλειωσαν των αγώνα με 10 ακόμη πόντους στα τελευταία λεπτά. Ο κουόρτερμπακ Κάπερνικ (252γ/2Τ/1ΙΝΤ) συνεχίζει να είναι μέτριος και τη δουλειά επιθετικά για την ομάδα του έκαναν οι Β.Ντέιβις (180γ/2Τ) και Γκορ (101γ). Στο 4-2 οι Φόρτυνάινερς και στο κατόπι των Σίχοκς, στο 3-3 οι Κάρντιναλς μπορούν να ελπίζουν ακόμη.  
            Στο ντέρμπι της NFC ανατολικής περιφέρειας οι Κάουμποϊς κυριάρχησαν των Ρέντσκινς και πήραν την εύκολη νίκη με 31-16. Τη διαφορά στον αγώνα έκανε ο Ντουέιν Χάρις με δύο επιστροφές από κίκινγκ καταστάσεις, μία για 86 γιάρδες και το τάτσνταουν και μια για 90 γιάρδες που οδήγησε σε μετέπειτα σκοράρισμα για την ομάδα του. Ο Ρόμο (171γ/1Τ/1ΙΝΤ) δεν έκανε κάποιο σπουδαίο παιχνίδι όπως απέναντι στους Μπρόνκος και δεν χρειάστηκε καθώς ο ανταγωνισμός από τους Ρέντσκινς ήταν χαμηλός. Για τους φιλοξενούμενους ο κουόρτερμπακ Γκρίφιν (246γ/0Τ/1ΙΝΤ) έδειξε πιο υγιής από ποτέ μετά το σοβαρό τραυματισμό του και έτρεξε για 77 γιάρδες, όμως το πάσινγκ παιχνίδι δεν απέφερε καρπούς καθώς μπλόκαρε όταν έφτανε στη ρέντ ζόουν. Το μοναδικό τάτσνταουν πέτυχε ο ράννινγκ μπακ Μόρις (81γ.1Τ) Στο 3-3 οι Κάουμποϊς, ισόβαθμοι στην κορυφή της περιφέρειας, αρκετά πίσω με το 1-4 οι Ρέντσκινς.
            Στον αγώνα της Δευτέρας οι γηπεδούχοι Τσάρτζερς πήραν τη νίκη με 19-9 απέναντι στους φορμαρισμένους Κολτς. Ο αγώνας ήταν κακός επιθετικά και αυτό αντικατοπτρίζεται στο σκορ. Οι Τσάρτζερς δεν έπιασαν ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως δεν υπέπεσαν σε λάθη και εκμεταλλεύτηκαν την επιθετική δυστοκία των Κολτς. Για τους νικητές πέρα από τον κουόρτερμπακ Ρίβερς (237γ/1Τ) που δεν υπέπεσε σε λάθη, ξεχώρισε ο ρούκι Άλεν (107γ/1Τ) με το μοναδικό τάτσνταουν του αγώνα και ο ράννινγκ μπακ Μάθιους (102γ). Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από μεγάλες νίκες επί των 49ερς και Σίχοκς και θεωρούνταν από πολλούς φαβορί για τον αγώνα, όμως δεν αντεπεξήλθαν επιθετικά στον αγώνα. Το κύριο συστατικό της επίθεσης το χθεσινό βράδυ ήταν οι πολλές αποτυχημένες προσπάθειες των ρισίβερ να πιάσουν εύκολες πάσες από τον κουόρτερμπακ Λακ (202γ/0Τ/1ΙΝΤ) και μοιραία δεν ήρθε το σκοράρισμα που χρειαζόταν. Στο 3-3 οι Τσάρτζερς δεν βρίσκονται μακριά από τις θέσεις των πλέι-οφς, στο 4-2 οι Κολτς παραμένουν πρώτοι στην AFC νότου.

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι. Δε μ'αρέσει η στατιστική αλλά σήμερα πήγα να δω λίγο τα στατιστικά του nfl. Πως είναι δυνατόν στην κορυφαία πεντάδα των qb σε passing yards βρίσκεται ο Eli Manning (#5) και στους receivers o Victor Cruz (#5). Πως γεννεν αυτό;!;! Το λέω πάντα σε συνδυασμό με το 0-6 των Giants, γνωρίζοντας τα INT του Manning. Η υπόλοιπη ομάδα τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι QBs δεν κρίνονται από τις γιάρδες μόνο. Βασικό κριτήριο είναι η αναλογία interceptions-TD passes. Το θέμα με το Μάννινγκ δεν είναι ότι δεν μπορεί να κάνει δύσκολες πάσες και να πάρει πολλές γιάρδες στο γήπεδο, αλλά το ότι κάνει πολλά λάθη και αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι συνήθως η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ νωρίς και αυτός κυνηγά να κάνει την ανατροπή με ριψοκίνδυνες πάσες. Το κύριο πρόβλημα των Τζάιαντς είναι ξεκάθαρα η άμυνα που είναι και η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Όσο για τον Κρούζ, κατά τη γνώμη μου είναι μέσα στους 10 καλύτερους wide receivers του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία άρα έχουν έναν ικανό, αλλά όχι υπό πίεση αποδοτικό QB, έναν πολύ καλό wd και αρκετά καλό running game. Εγώ στο madden μια φορά στα πλέι οφ θα έφτανα. Χεχε.. Δεν ξέρω γιατί με ενδιαφέρει τόσο πολύ η κατάντια αυτής της ομάδας. Εγώ φαν των Seahawks είμαι (ωραίο φόντο btw..), αλλά ξεκίνησα να παρακολουθώ εντατικά μετά το τεράστιο superbowl upset των giants επί των patriots το 2008.. Συναισθηματικό δέσιμο; Πες το όπως θες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To running game τους δεν είναι καλό. Στήριζαν πάρα πολλά πριν το ξεκίνημα της σεζόν στον David Wilson, αλλά δεν έχει αποδόσει καθόλου. Στο ματς με τους Μπερς ναι υπήρχε running game, αλλά με το βετεράνο Jacobs, στον οποίο δε γίνεται να στηριχθούν για τη όλη τη σεζόν. Όσο για το superbowl που αναφέρεις ήταν ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών σε superbowl. Kαι μιας και πιάσαμε τα συναισθηματικά δεσίματα, Seahawk fan από το superbowl του 2006 με εκείνη τη διαιτητική σφαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το ματς το είχα δει σε στιγμιότυπα και είπα από μέσα μου.. Αυτή η διαιτησία μου θυμίζει έντονα μια οικία κατάσταση! Πάντως θα ήταν ένα ωραίο thread για το blog σας ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, πως ξεκίνησε ο καθένας να παρακολουθεί το άθλημα κτλ κτλ. .. Μια πρόταση και πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή