Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ανάλυση - Προτάσεις 9ης αγωνιστικής




Στο β’ μισό της σεζόν μπαίνει το NFL με την 9η αγωνιστική την Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 αγώνες με 6 ομάδες να έχουν ρεπό. Η εικόνα των πλέι-οφς αρχίζει να σχηματίζεται ολοένα και πιο καθαρά, όμως οι ανατροπές στο τέλος δεν λείπουν ιστορικά. Διαβάστε παρακάτω ανάλυση για όλους τους αγώνες και στοιχηματικές προτάσεις όπου προκύπτουν.

1/11
Μαϊάμι Ντόλφινς                    -           Σινσινάτι Μπένγκαλς              22-20

3/11
20:00
Μπάφαλο  Μπιλς                    -           Κάνσας Σίτι Τσιφς
Καρολάινα Πάνθερς               -           Ατλάντα Φάλκονς
Ντάλας Κάουμποϊς                 -           Μινεσότα Βάικινγκς
Νιου Γιορκ Τζετς                    -           Νιου Όρλεανς Σέιντς
Σεντ Λούις Ραμς                     -           Τένεσι Τάιτανς
Ουάσινγκτον Ρέντσκινς          -           Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς

23:05
Όκλαντ Ρέιντερς                     -           Φιλαδέλφια Ιγκλς
Σιάτλ Σίχοκς                            -           Τάμπα Μπέι Μπακανίρς

23:30
Κλίβελαντ Μπράουνς             -           Μπάλτιμορ Ρέηβενς
Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς         -           Πίτσμπεργκ Στίλερς

4/11
03:30
Χιούστον Τέξανς                     -           Ιντιανάπολις Κολτς

5/11
3:45
Γκριν Μπέι Πάκερς                 -           Σικάγο Μπερς







Μπάφαλο Μπιλς (3-5)   -   Κάνσας Σίτι Τσιφς (8-0)
Οι Μπιλς το πάλεψαν μέσα στη Νέα Ορλεάνη αλλά δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν απέναντι στην εκπληκτική άμυνα των Σέιντς. Η ομάδα είναι μαχητική, τρέχει πολύ με την μπάλα και αυτό θα ενισχυθεί με την επιστροφή του Σπίλερ. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε κάτω από 20 πόντους, όμως έχει δεχθεί σε όλους τους αγώνες +20 πόντους. Ο κουόρτερμπακ Λιούις χτύπησε και είναι αμφίβολος για την Κυριακή. Τα 4 εντός ματς ήταν όλα θρίλερ με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τους Τσιφς που έχουν πολλά παρόμοια ματς. Οι Τσιφς είναι η μόνη αήττητη ομάδα και εντυπωσιάζει με την αμυντική της συμπεριφορά κυρίως (#1 στη λίγκα), όμως και οι 8 νίκες ήταν επί 8 αντιπάλων με ρεκόρ κάτω από το 50% νίκες. Πολλά από αυτά τα παιχνίδια κρίθηκαν στο τέλος με την άμυνα να σώζει την παρτίδα, όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Η επίθεση μπλοκάρει συχνά και απέναντι στους Μπράουνς που έπαιζαν με αναπληρωματικό κουόρτερμπακ υπέφεραν και πήραν δύσκολη νίκη στην 4η περίοδο χάρη σε λάθος του αντιπάλου. Οι Τσιφς θα υποστούν σύντομα ήττα αν δε βελτιώσουν αισθητά την επίθεσή τους και οι Μπιλς είναι επικίνδυνη ομάδα κυρίως εντός έδρας. Με πολύ ρίσκο και σε τιμές 2,40 ο άσος μοιάζει δελεαστικός.

Καρολάινα Πάνθερς (4-3)   -   Ατλάντα Φάλκονς (2-5)
Ντέρμπι της NFC νότιας περιφέρεια, σε άκρως αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες. Οι Πάνθερς προέρχονται από 3 σερί νίκες με καλές εμφανίσεις ειδικά στην άμυνα (#2 στο πρωτάθλημα). Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν εκτός έδρας τους αδύναμους Μπακανίρς. Η μπροστινή γραμμή της άμυνας μοιάζει απροσπέλαστη ειδικά για ράννινγκ παιχνίδι, ενώ επιθετικά ο κουόρτερμπακ Νιούτον (έχει κάνει τα καλύτερά του ματς απέναντι στους Φάλκονς) παίζει πολύ ώριμα, αποφεύγοντας τα λάθη και απειλώντας πολύ τρέχοντας με την μπάλα. Η ομάδα είναι για τα καλά μέσα στο παιχνίδι των πλέι-οφς. Οι Φάλκονς πραγματοποιούν πολύ άσχημη σεζόν έχοντας πολλές φιλοδοξίες πριν το ξεκίνημα της. Μέσα στην Αριζόνα διαλύθηκαν από τους Κάρντιναλς καθώς και ο κουόρτερμπακ Ράιαν έκανε τραγική εμφάνιση. Το ράννινγκ παιχνίδι είναι ανύπαρκτο (χειρότερο στη λίγκα) και απέναντι στους Πάνθερς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να έχει συνεισφορά στην επίθεση, ενώ και η άμυνα δεν μπορεί να σταματήσει κανέναν αντίπαλο. Οι σταρ ρισίβερς Τζόουνς και Γουάιτ σταθερά εκτός. Στα περσινά ματς με διαφορετικούς συσχετισμούς: εκατέρωθεν νίκες εντός έδρας. Οι Πάνθερς δείχνουν πολύ πιο μπροστά από τους Φάλκονς για τη διεκδίκηση της νίκης και μπορούν να επικρατήσουν και με μεγάλη διαφορά. ΑΣΟΣ και άσος με -6,5 σπρεντ.

Ντάλας Κάουμποϊς (4-4)  -  Μινεσότα Βάικινγκς (1-6)
Οι Κάουμποϊς έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους μέσα στο Ντιτρόιτ καθώς δε διαχειρίστηκαν σωστά το χρόνο στο τέλος και έδωσαν την ευκαιρία στους Λάιονς να πάρουν τη νίκη. Η εν γένει εμφάνιση ήταν πολύ καλή, όμως δεν είχαν απάντηση στον εκπληκτικό ρισίβερ Κάλβιν Τζόνσον. Η άμυνα της ομάδας είναι ανέλπιστα καλή στα τελευταία ματς παρά τις απουσίες, ενώ επιθετικά υπάρχει άφθονο ταλέντο. Εντός έδρας οι Κάουμποϊς είναι πολύ δυνατοί και σκοράρουν με ευκολία. Επιστρέφει ο βασικός ράννινγκ Μάρεϊ ενισχύοντας την επίθεση. Οι Βάικινγκς είναι σε ελεύθερη πτώση και ηττήθηκαν εύκολα από τους Πάκερς εντός έδρας. Τίποτα δε δείχνει να πάει καλά στην ομάδα και την Κυριακή αναμένεται νέα αλλαγή στη θέση του κουόρτερμπακ (θα επανέλθει ο νεοφερμένος Φρίμαν, ήταν τραγικός στο ντεμπούτο του). Ο περσινός ΜVP Πίτερσον συνεχίζει να απογοητεύει, ενώ και η άμυνα δεν είναι ικανή να σταματήσει καμία επίθεση. Οι Κάουμποϊς είναι τεράστιο φαβορί για τη νίκη και είναι πιθανό οι γηπεδούχοι να επανέλθουν στις νίκες εντυπωσιακά και με μεγάλη διαφορά. ΑΣΟΣ και άσος με -9,5 σπρεντ.

Νιου Γιορκ Τζετς (4-4)  -  Νιου Όρλεανς Σέιντς (6-1)
Οι Τζετς συνεχίζουν την πορεία «καρδιογράφημα» με τη μία εντυπωσιακή νίκη να υποδέχεται μία άσχημη ήττα. Έβγαλαν διπλό στην Ατλάντα - ηττήθηκαν εντός από τους Στίλερς, κέρδισαν τους #1 εχθρούς Πάτριοτς – ταπεινώθηκαν από τους Μπένγκαλς. Βαρόμετρο για τις εμφανίσεις αυτές ο ρούκι κουόρτερμπακ Σμιθ. Η εν γένει καλή άμυνα διαλύθηκε στο Σινσινάτι (δέχθηκε 49 πόντους) και ο Σμιθ πάσαρε για 2 ιντερσέπτιονς που επιστράφηκαν για τάτσνταουν. Οι Σέιντς επέστρεψαν από το ρεπό τους φουριόζοι και νίκησαν χάρη στην εκρηκτική τους επίθεση τους Μπιλς. Ο Μπριζ έκανε «μαγική» εμφάνιση την Κυριακή έχοντας πολλούς ικανούς συμπαίκτες να πασάρει και η άμυνα είναι σταθερά καλή (έχει δεχθεί τους 4ους λιγότερους πόντους). Αν παρθεί η αλλοπρόσαλλη πορεία των Τζετς ως κριτήριο τότε αναμένεται σπουδαία νίκη-έκπληξη επί των Σέιντς, όμως οι Σέιντς δείχνουν σοβαροί και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι Τζετς είναι σε θέση να μπλοκάρουν τους Μπριζ και σία και να ρίξουν το ρυθμό με πολύ ράννινγκ παιχνίδι, ενώ και οι Σέιντς είναι ικανότατοι αμυντικά. UNDER 45,5

Σεντ Λούις Ραμς (3-5)  -  Τένεσι Τάιτανς (3-4)
Στο Δευτεριάτικο ντέρμπι οι Ραμς ηττήθηκαν οριακά από τους πανίσχυρους Σίχοκς, εξαιτίας της επιθετικής τους αδυναμίας. Η άμυνα ήταν εκπληκτική και ταλαιπώρησε τρομερά τον αντίπαλο κουόρτερμπακ (7σακς), κράτησε την ομάδα στη διεκδίκηση της νίκης, όμως ο βετεράνος αναπληρωματικός κουόρτερμπακ Κλέμενς ήταν κακός και στο τέλος απέτυχε να πασάρει για το νικητήριο τάτσνταουν. Ελαφρυντικό ότι αντιμετώπιζε την 3η καλύτερη άμυνα στους πόντους που επιτρέπει και την πιο ταλαντούχα πίσω ζώνη άμυνας. Πλήγμα ο τραυματισμός του βασικού κουόρτερμπακ Μπράντφορντ που χάνει τη σεζόν.  Οι Τάιτανς είχαν ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και ο βασικός κουόρτερμπακ Λόκερ επιστρέφει πλήρως υγιής. Η ομάδα έχασε 3 σερί ματς δίχως αυτόν όμως οι ήττες ήρθαν από ισχυρότατες ομάδες (Τσιφς, Σίχοκς, 49ερς) και αν εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό στα χαρτιά πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι-οφς.  Πολύ θετική η τελευταία εικόνα των Ραμς παρά την παραφωνία του κουόρτερμπακ, σοβαρή ομάδα οι Τάιτανς θα είναι βελτιωμένοι μετά το ρεπό και με υγιή το Λόκερ. Καθαρό NO BET.

Ουάσινγκτον Ρέντσκινς (2-5)  -  Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς (4-3)
Οι Ρέντσκινς ήταν κακοί στην ήττα από τους Μπρόνκος και παρότι βρέθηκαν συγκυριακά στο +14 στην 3η περίοδο, ηττήθηκαν ταπεινωτικά δεχόμενοι 38 αναπάντητους πόντους! Η άμυνα είναι ιστορικά κακή και η χειρότερη στη λίγκα μετά τους Τζάγκουαρς, δέχεται μ.ο. 32,7 πόντους! Επιθετικά όαση ο ράννινγκ μπακ Μόρις που πρέπει να τροφοδοτηθεί περισσότερο καθώς ο κουόρτερμπακ Γκρίφιν παρότι βελτιώνεται σταθερά είναι ασταθής στο πάσινγκ παιχνίδι. Οι Τσάρτζερς πριν το ρεπό τους είχαν  νικήσει, εντυπωσιάζοντας στην άμυνα, τους Κολτς και στη συνέχεια με περίπατο τους Τζάγκουαρς. Ο κουόρτερμπακ Ρίβερς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρει το βραβείο “the comeback player of the year” καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έπειτα από πολύ άσχημες χρονιές και οδηγεί την ομάδα του σε πορεία πλέι-οφς. Ο ράννινγκ μπακ Μάθιουζ εκπλήσσει επίσης με 2 σερί ματς με +100 γιάρδες. Η πρόβλεψη σημείου είναι πολύ δύσκολη, όμως ο αγώνας προβλέπεται να έχει υψηλό σκορ. OVER 51,5

Όκλαντ Ρέιντερς (3-4)  -  Φιλαδέλφια Ιγκλς (3-5)
Οι Ρέιντερς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν των Στίλερς χάρη στο αποτελεσματικό ράννινγκ παιχνίδι τους από το ράννινγκ μπακ Μακφάντεν αλλά και από τον κουόρτερμπακ Πράιορ (σκόραρε το μακρύτερο ράννινγκ Τ στην ιστορία του NFL). Η άμυνα είναι αναπάντεχα ανταγωνιστική και η ομάδα έχει κάνει νίκες που κανείς δεν περίμενε πριν την αρχή της σεζόν. Οι Ιγκλς υπέστησαν ακόμα μία ντροπιαστική ήττα εντός έδρας από τους Τζάιαντς καθώς η επίθεση και πάλι υπέφερε να πάρει γιάρδες στο γήπεδο. Έχουν σκοράρει το άθλιο σύνολο 10 πόντων στα 2 τελευταία εντός! Ο βασικός κουόρτερμπακ Βικ τραυματίστηκε εκ νέου και αύριο θα ξεκινήσει η #3 επιλογή ο ρούκι Μπάρκλεϊ, ο οποίος έχει κάνει πολύ κάτω του μετρίου εμφανίσεις. Οι Ιγκλς έχουν το παράδοξο ρεκόρ 0-4 εντός έδρας και 3-1 εκτός. Τελείως αψυχολόγητο ματς, μπορεί να γίνουν τα πάντα. NO BET.

Σιάτλ Σίχοκς (7-1)  -  Τάμπα Μπέι Μπακανίρς (0-7)
Και μόνο η ανάγνωση των ρεκόρ των δύο ομάδων καταδεικνύει την τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Οι Σίχοκς διατηρούν σερί 11 νικηφόρων αγώνων εντός έδρας με μ.ο. διαφοράς κοντά στους 20 πόντους! Η ομάδα υπέφερε επιθετικά τη Δευτέρα απέναντι στους Ραμς και χρειάστηκε η άμυνα να φανερώσει τη δυναμική της και να κρατήσει τον αντίπαλο έξω από την εντ ζόουν στο τελευταίο ντράιβ. Ήταν μία άσχημη, όμως υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη εντός της περιφέρειας. Από αγωνιστική σε αγωνιστική είναι πιθανό να ντεμπουτάρει ο εκρηκτικός ρισίβερ Χάρβιν. Οι Μπακανίρς ηττήθηκαν και από τους Πάνθερς και μάλιστα χαρακτηριστικά εύκολα. Ο προπονητής Σκιάνο παραδόξως πως κρατά τη θέση του ακόμα και απέναντι στους Σίχοκς δε θα έχει το βασικό ράννινγκ μπακ Μάρτιν. Ο ρούκι κουόρτερμπακ Γκλέννον πραγματοποιεί αξιοπρεπείς εμφανίσεις, όμως δε φτάνει για να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη. Οι Σίχοκς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσουν, όμως η πρόβλεψη για το σπρεντ σε τόσο μεγάλες τιμές είναι επίφοβη. NO BET.

Κλίβελαντ Μπράουνς (3-5)  -  Μπάλτιμορ Ρέηβενς (3-4)
Ντέρμπι της AFC βόρειας περιφέρειας. Οι Ρέηβενς μετρούν 10 σερί νίκες μέσα – έξω και η τελευταία νίκη των Μπράουνς χρονολογείται στις 18/11/2007! Οι Μπράουνς κόντραραν στα ίσια τους αήττητους Τσιφς, διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους, όμως στο τέλος ηττήθηκαν και συμπλήρωσαν 3 σερί ήττες. Ο αναπληρωματικός κουόρτερμπακ Κάμπελ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και θα ξεκινήσει και αύριο στη θέση. Ο ρισίβερ Γκόρντον παρέμεινε στην ομάδα και δείχνει εξαιρετικά φορμαρισμένος. Οι Ρέηβενς έκαναν το ρεπό τους την προηγούμενη Κυριακή και είχαν χρόνο να αναλύσουν και να βελτιώσουν τα προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι κυρίως που είναι πολύ κατώτερο σε σχέση με πέρσι. Πριν το ρεπό τους είχαν ηττηθεί εκτός έδρας στο ντέρμπι με τους Στίλερς. Ο κουόρτερμπακ Φλάκο πραγματοποιεί κάτω του μετρίου εμφανίσεις φέτος, όμως απέναντι στους Μπράουνς έχει παράδοση καλών εμφανίσεων. Ο ράννινγκ μπακ Ράις που εντυπωσίασε τις προηγούμενες χρονιές δεν τροφοδοτείται κατάλληλα και δεν έχει βοηθήσει όσο έπρεπε. Η ήττα των Μπένγκαλς (6-3) την Πέμπτη άνοιξε την όρεξη των 2 ομάδων να πλησιάσουν την κορυφή της περιφέρειας. Αυτού του είδους οι αγώνες έχουν παραδοσιακά χαμηλό σκορ και η εικόνα των 2 ομάδων φέτος το κάνει πιο πιθανό. Οι πρωταθλητές Ρέηβενς αναμένεται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι μετά το ρεπό τους και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι-οφς. Ποιότητα, εμπειρία, αναμενόμενη αντίδραση, ξεκούραση και εξαιρετική παράδοση κάνουν το διπλό επιλογή.

Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (6-2)  -  Πίτσμπεργκ Στίλερς (2-5)  
Σπουδαίο ματς του πρόσφατου παρελθόντος, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές και στα πλέι-οφς. Οι Πάτριοτς πήραν νίκη ψυχολογίας εντός της περιφέρειας τους επί των Ντόλφινς. Παρότι βρέθηκαν στο -14, αντέδρασαν και πήραν άνετη νίκη στην 4η περίοδο. Ο κουόρτερμπακ κάνει πολύ μέτρια σεζόν (την Κυριακή πάσαρε με πρησμένο χέρι) και η επίθεση κάνει χαμηλές πτήσεις. Ο εξαιρετικός τάητ εντ Γκρονκόφσκι αναμένεται να βρει ρυθμό όσο περνούν οι αγωνιστικές. Σημαντικότατοι οι μακροχρόνιοι τραυματισμοί των αμυντικών Βίλφορκ και Μέγιο. Οι Στίλερς πραγματοποίησαν τραγικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Ρέιντερς και όταν στο δεύτερο έτρεχαν να καλύψουν τη διαφορά, ξέμειναν από χρόνο. Η άμυνα υποφέρει απέναντι στο ράννινγκ παιχνίδι των αντιπάλων και αυτό ήταν το συστατικό της ήττας στο Όκλαντ. Εκεί που η ομάδα έδειχνε ότι συνέρχεται και θα κάνει σερί για να μην πάει χαμένη η σεζόν, ήρθε η ήττα πισωγύρισμα και η συνέχεια δεν προμηνύεται αισιόδοξη. Στα θετικά η ενεργοποίηση του ρούκι ράννινγκ μπακ Μπελ που δείχνει ότι έχει μέλλον στη λίγκα. Ο αγώνας αναμένεται με χαμηλό ρυθμό, πολύ ράννινγκ παιχνίδι και σφιχτές άμυνες. Τα 3 τελευταία ματς μετά το ρεπό και τα 5/7 της σεζόν των Στίλερς είναι συνολικά under 40, ενώ οι Πάτριοτς παρόλο που έχουν σκοράρει πάνω από 20 πόντους στα τελευταία τους ματς δεν πείθουν επιθετικά με τον Μπρέιντι να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Επιλογή το UNDER 43,5.

Χιούστον Τέξανς (2-5)  -  Ιντιανάπολις Κολτς (5-2)
Ντέρμπι της AFC νότιας περιφέρειας. Εκατέρωθεν εντός έδρας νίκες για τις ομάδες πέρσι. Αμφότερες οι ομάδες είχαν ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Τέξανς διανύουν τραγική σεζόν καθώς ξεκίνησαν ως ένα από τα φαβορί για τελικό, αλλά προέρχονται από 5 σερί ήττες και αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, με εξαίρεση την οριακή ήττα από τους Τσιφς πριν το ρεπό. Ο άπειρος κουόρτερμπακ Κίναμ είναι πια το αφεντικό στην επίθεση καθώς έκανε ενθαρρυντική εμφάνιση για το μέλλον μέσα στο Κάνσας. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με τον κομβικό αμυντικό Κούσινγκ να χάνει τη σεζόν, ενώ οι 2 ράννινγκ μπακς Φόστερ και Τέητ είναι και οι δυο εξαιρετικά αμφίβολοι για αύριο. Οι Κολτς έχουν κάνει τις πιο εντυπωσιακές νίκες της σεζόν επί των ισχυρότατων Σίχοκς, 49ερς και Μπρόνκος οι οποίες ομάδες έχουν συνολικό ρεκόρ 20-4!!! Οι εμφανίσεις των Κολτς πριν το ρεπό ήταν άκρως ελπιδοφόρες για το μέλλον και η ομάδα παρουσιάζεται πια ως διεκδικητής για τον τελικό. Ο κουόρτερμπακ Λακ στη δεύτερη μόλις σεζόν της καριέρας του θεωρείται ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του βετεράνου #1 ρισίβερ Γουέιν. Ο αγώνας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για ανάκαμψη για τους Τέξανς και αναμένεται να τα δώσουν όλα, όμως οι Κολτς έχουν παρουσιαστεί πολύ καλύτεροι στη σεζόν. Δύσκολος αγώνας για πρόβλεψη. NO BET.

Γκριν Μπέι Πάκερς (5-2)  -  Σικάγο Μπερς (4-3)
Το πιο ιστορικό ντέρμπι της ιστορίας του NFL, η αντιπαλότητα κρατά από τη δεκαετία του ’20. Πέρσι οι Πάκερς κέρδισαν μέσα – έξω. Οι Πάκερς με 4-0 σερί πήραν την πρωτιά στην περιφέρεια και έχουν τον πρώτο λόγο πια. Κέρδισαν και μέσα στη Μινεσότα και μάλιστα χαρακτηριστικά εύκολα. Η επίθεση μόνο με το Ρότζερς ως κουόρτερμπακ ήταν άκρως επικίνδυνη, αλλά τώρα που τώρα υπάρχει και εξαιρετικό ράνννινγκ παιχνίδι με τους Λέισι και Στάρκς, τρομάζει κάθε αντίπαλο (#2 στο σκοράρισμα στο πρωτάθλημα). Παρότι υπάρχουν τραυματισμοί στους ρισίβερς ο Ρότζερς βρίσκει λύσεις και «χειρουργεί» τις αντίπαλες άμυνες. Η άμυνα πάρα την απουσία του σημαντικότατου Μάθιουζ (αναμένεται να επιστρέψει σύντομα) είναι αισθητά βελτιωμένη κάνοντας την ομάδα ένα από τα φαβορί για τον τελικό. Οι Μπερς διαθέτουν με τη σειρά τους εξαιρετική επίθεση (#4 στο πρωτάθλημα) με πολλές επιλογές στους ρισίβερς, όμως ο βασικός κουόρτερμπακ Κάτλερ τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα και θα λείψει για καιρό. Ο αντικαταστάτης Μακάουν είναι άπειρος και αποτελεί μεγάλο στοίχημα αν θα μπορέσει να κρατήσει την ομάδα σε τροχιά πλέι-οφς.  Η άμυνα έχει πολλά προβλήματα (4η χειρότερη) και απέναντι στους Πάκερς θα υποφέρει. Οι Πάκερς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Κάτλερ το over θα ήταν σοβαρή επιλογή.  



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Κατά σειρά προτίμησης

Πάνθερς      -6,5          -           Φάλκονς          (1)
Κάουμποϊς  -9,5          -           Βάικινγκς        (1)
Μπράουνς                   -           Ρέηβενς           (2)
Τζετς                           -           Σέιντς              (under 45,5)
Ρέντσκινς                    -           Τσάρτζερς       (over 51,5)
Πάτριοτς                      -           Στίλερς            (under 43,5)

Ειδικά

Anytime Antonio Gates                                     (Τσάρτζερς)
Anytime Dez Bryant                                          (Κάουμποϊς)
Anytime Deangelo Williams                               (Πάνθερς)
Special team / Defensive τάτσνταουν                (Σίχοκς-Μπακανίρς)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου