Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Φινάλε στην κανονική σεζόν!



H τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν έφτασε με 10 ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα Play-offs. Τα ανοιχτά μέτωπα στο φινάλε: η 6η θέση της AFC, η 4η της NFC και φυσικά το πλασάρισμα των διεκδικητών πριν τον wild card γύρο. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τσιφς – Τσάρτζερς, Φάλκονς – Πάνθερς, Πάκερς – Λάιονς και Στίλερς – Μπένγκαλς. Διαβάστε παρακάτω την προαναγγελία και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις των 16 αγώνων της Κυριακής: 
 


Ρέηβενς (9-6)
Μπράουνς (7-8)
* Σέιντς 34-27
* Φάλκονς 26-24
Τσάρτζερς 33-34
* Μπιλς 10-26
* Ντόλφινς 13-28
Κολτς 24-25
Τζάγκουαρς 20-12
Μπένγκαλς 0-30
* Τέξανς 13-25
* Πάνθερς 13-17
            Ντέρμπι της NFC Βορρά.  Στην 3η αγωνιστική της σεζόν οι Ρέηβενς είχαν επικρατήσει στο Κλίβελαντ 21-23 με φιλντ γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα.
            Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη και ήττα των Τσάρτζερς για πάρουν την 6η θέση στην AFC.
            Οι Ρέηβενς έχασαν τη θέση τους στην 6αδα της περιφέρειας χάρη στην άσχημη ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Χιούστον. Η εμφάνιση ήταν αδικαιολόγητα νωθρή με τον κουόρτερμπακ Φλάκο να κάνει το χειρότερο φετινό του ματς. Τραυματισμοί στην επιθετική γραμμή απορύθμισαν την παραγωγική επίθεση της ομάδας και ο Γουάτ των Τέξανς έκανε πάρτι. Το ρεκόρ τους είναι 5-2 εντός έδρας με αρκετές πολύ καλές αμυντικές εμφανίσεις. Άκρως πιεστική η μπροστινή γραμμή της άμυνας, μεγάλα κενά στην πίσω ζώνη.
            Οι Μπράουνς κατέρρευσαν τον τελευταίο μήνα και με 4 σερί ήττες έχασαν το δρόμο για τα play-offs. Οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν αποκαρδιωτικές με αποκορύφωμα την απόδοση των κουόρτερμπακ. Αύριο θα υπάρξει νέα αλλαγή στη θέση καθώς ο Χόγιερ που ξεκίνησε τη σεζόν και ο Μανζίλ που τον αντικατέστησε πριν 3 βδομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να κάνει ντεμπούτο ο ρούκι Κόνορ Σο. Ο νεαρός δεν έχει καμία εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και επιλέχθηκε χαμηλά στο περασμένο ντραφτ.   
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους που είναι καλύτερη ομάδα, έχουν το κίνητρο, το πλεονέκτημα έδρας και αντιμετωπίζουν έναν παντελώς άπειρο κουόρτερμπακ. Πολύ ψηλά το σπρεντ, πιο ελκυστικό το under που ενισχύεται από την αξιοπρεπή άμυνα των φιλοξενούμενων.
           


Τέξανς (8-7)
Τζάγκουαρς (3-12)
Μπένγκαλς 13-22
* Κολτς 3-23
Τάιτανς 45-21
Τζάιαντς 25-24
* Τζάγκουαρς 28-13
Τέξανς 13-27
* Κολτς 10-17
* Ρέηβενς 12-20
Ρέηβενς 25-13
Τάιτανς 21-13
            Ντέρμπι της AFC Νότου, πριν 3 βδομάδες οι Τέξανς επικράτησαν εκτός έδρας.
            Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους Τέξανς που για να μπουν στα play-offs εκτός από δικιά τους νίκη θέλουν και ήττα των Τσάρτζερς και Ρέηβενς.
            Οι Τέξανς πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση την περασμένη Κυριακή και κατέκτησαν την πλέον πειστική νίκη της σεζόν τους. Η άμυνα πίεσε αφάνταστα τον αντίπαλο κουόρτερμπακ, ενώ επιθετικά ακόμη και με τον #4 κουόρτερμπακ της σεζόν τα κατάφεραν περίφημα. Ο Κίναμ υπογράφηκε την περασμένη βδομάδα από την ομάδα και κλήθηκε να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στους Ρέηβενς με την απόδοσή του να είναι εξαιρετική τηρουμένων των αναλογιών. Πάντα πολύ αποτελεσματικό το ράννινγκ παιχνίδι (4ο) αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της επίθεσης με τον Φόστερ να κάνει πολύ καλή σεζόν.
            Οι Τζάγκουαρς πήραν την 3η νίκη της σεζόν τους πριν 10 μέρες και πήραν μία μικρή δόση χαράς μέσα σε μία άσχημη σεζόν. Το 2014 ήταν χρονιά ανοικοδόμησης για το σύλλογο με τον ρούκι κουόρτερμπακ Μπορτλς, που πήρε την πρώτη του γεύση στο επαγγελματικό επίπεδο, να είναι το πρόσωπο της ομάδας και πολλούς νεαρούς παίχτες στην επίθεση που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο NFL.
            EKTIMHΣΗ: Οι Τέξανς έχουν το στόχο των play-offs, όμως και για τους Τζάγκουαρς θα είναι στόχος το να σκοτώσουν τις ελπίδες των αντιπάλων εντός της ντιβίζιον. Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους, όμως οι Τζάγκουαρς δεν είναι σάκος του μποξ πια και θα θελήσουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει αξία το σπρεντ στο διπλό.


Τσιφς (8-7)
Τσάρτζερς (9-6)
* Ρέιντερς 20-24
Ραμς 27-24
Μπρόνκος 16-29
* Ρέηβενς 34-33
* Κάρντιναλς 14-17
Πάτριοτς 14-23
Ρέιντερς 31-13
Μπρόνκος 10-22
* Στίλερς 12-20
* 49ερς 38-35
            Ντέρμπι της AFC Δύσης, νωρίτερα στη σεζόν οι Τσιφς είχαν επικρατήσει στο Σαν Ντιέγκο με σκορ 20-23, ενώ πέρσι πάλι τελευταία αγωνιστική στο Σαν Ντιέγκο οι Τσάρτζερς είχαν επικρατήσει των αδιάφορων τότε Τσιφς και μπήκαν στα Play-offs.
            Οι Τσάρτζερς με νίκη εξασφαλίζουν την 6η θέση στην AFC, ενώ οι Τσιφς εκτός από δικιά τους νίκη θέλουν και ήττες των Ρέηβενς και Τέξανς.
            Οι Τσιφς την περασμένη αγωνιστική έμοιαζαν καλύτεροι στον αγώνα από τους Στίλερς όμως όσες φορές πλησίασαν στην αντίπαλη εντ ζόουν κόλλησαν επιθετικά και συμβιβάστηκαν με φιλντ γκολ που στο τέλος δεν αποδείχθηκαν αρκετά. Κοντά σε ένα απίστευτο ρεκόρ βρίσκεται η ομάδα του Κάνσας καθώς οι ρισίβερ της δεν έχουν σκοράρει ούτε ένα τάτσνταουν όλη τη σεζόν και αν αυτό δεν αλλάξει αύριο θα είναι στατιστικό για τους αιώνες. Τεράστιο πλήγμα για την ομάδα μεσοβδόμαδα με το βασικό κουόρτερμπακ Σμιθ να έχει πρόβλημα στη σπλήνα και να χάνει τον επερχόμενο αγώνα. Αντικαταστάτης ο Ντάνιελ, που είχε ξεκινήσει και πέρσι σε ανάλογο απέναντι στους Τσάρτζερς ματς με την απόδοση του να κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.
            Οι Τσάρτζερς με επική ανατροπή από το -21 στην έδρα των 49ερς πήραν τεράστια νίκη που τους βάζει σε θέση οδηγού την τελευταία αγωνιστική. Η εμφάνιση του κουόρτερμπακ Ρίβερς, που έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ όλων των εποχών το Δεκέμβρη, στο τελείωμα του προηγούμενου αγώνα ήταν συγκλονιστική και η ομάδα πάει με θαυμάσια ψυχολογία στο φινάλε της σεζόν. Οι σημαντικές απουσίες των Μάθιουζ (#1 ράννινγκ μπακ) και Άλλεν (#1 ρισίβερ) παραμένουν και ο Ρίβερς θα κληθεί να βρει και πάλι λύσεις με σημαντικά λιγότερο ποιοτικούς συμπαίχτες. Παρά τη νίκη και τη σπουδαία ανατροπή η εμφάνιση της άμυνας για 3 περιόδους ήταν απαράδεκτη στο Σαν Φρανσίσκο επιτρέποντας 300+ ράννινγκ γιάρδες στον αντίπαλο. 
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Τσάρτζερς έχουν τον πιο ρεαλιστικό στόχο για τα play-offs και την καλύτερη ψυχολογία μπαίνοντας στο ματς. Ο αντικαταστάτης Ντάνιελ δεν είναι τεράστια υποβάθμιση στη θέση για τους Τσιφς και το γεγονός πως είναι σχετικά άγνωστος στους αντιπάλους, μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους. Αναμένεται αμφίρροπη μάχη με το αποτέλεσμα πιθανώς και να κριθεί με ένα κικ της τελευταίας στιγμής. Προβλημάτισε η ράννινγκ άμυνα των Τσάρτζερς και αν ο Τσαρλς βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους Τσιφς.


Ντόλφινς (8-7)
Τζετς (3-12)
* Μπρόνκος 36-39
* Μπίλς 3-38
* Τζετς 16-13
Ντόλφινς 13-16
Ρεήβενς 13-28
* Βάικινγκς 24-30
* Πάτριοτς 13-41
* Τάιτανς 16-11
Βάικινγκς 37-35
Πάτριοτς 16-17
            Ντέρμπι της AFC Ανατολής, πριν ένα μήνα οι Ντόλφινς «με τα ψέματα» είχαν κερδίσει στη Νέα Υόρκη παρότι είχαν τρομακτικά προβλήματα στη ράννινγκ άμυνα. Πέρσι σε ανάλογο αγώνα στο Μαϊάμι, οι αδιάφοροι τότε Τζετς επικράτησαν και άφησαν εκτός play-offs τους Ντόλφινς.
            Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
            Οι Ντόλφινς σε έναν αγώνα δίχως σκοπιμότητες φανέρωσαν το επιθετικό τους ταλέντο και επικράτησαν των Βάικινγκς με σέιφτι σε μία σπάνια φάση μέσα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Παρά τον αποκλεισμό τους από τα Play-offs για ακόμη μία χρονιά και τις φήμες που υπήρχαν ο κόουτς Φίλμπιν όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας θα παραμείνει και το 2015 στην τεχνική ηγεσία. Ευκαιρία για δοκιμές και αναθεώρηση του ρόστερ ενόψει καινούριας σεζόν.
            Οι Τζετς μόχθησαν απέναντι στους «καυτούς» Πάτριοτς και λίγο έλειψε να ολοκληρώσουν την έκπληξη της χρονιάς. Η ομάδα παραδοσιακά βάζει δύσκολα στον ηγεμόνα της ντιβίζιον, όμως όπως στις περισσότερες φορές ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Εν αντιθέσει με τους Ντόλφινς ο κόουτς των Τζετς Ράιαν αναμένεται να χάσει τη θέση του από Δευτέρα, παρότι έχει πολύ καλή σχέση με τους παίχτες του. Η ομάδα έχει πολύ καλά στοιχεία στα οποία μπορεί να χτιστεί το πλάνο της επόμενης σεζόν με τις γραμμές (επιθετική και αμυντική) να είναι κυρίαρχες στην πλειοψηφία των αγώνων, αν φυσικά βρεθεί μία αξιόπιστη λύση στη θέση του κουόρτερμπακ.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Ντόλφινς είναι καλύτερη ομάδα όπως φανερώνει και το ρεκόρ τους, όμως οι παίχτες των Τζετς πιθανώς να θελήσουν να αποχαιρετήσουν τον κόουτς Ράιαν με μία πολύ καλή εμφάνιση και μία νίκη στο αντίο του από την ομάδα. Έχει στοιχηματική αξία το διπλό – έκπληξη.


Βάικινγκς (6-9)
Μπερς (5-10)
Πάκερς 21-24
Μπακανίρς 21-13
Πάνθερς 31-13
* Λάιονς 17-34
Τζετς 30-24
Κάουμποϊς 28-41
* Λάιονς 14-16
Σέιντς 15-31
* Ντόλφινς 35-37
Λάιονς 14-20
            Ντέρμπι της NFC Βορρά, οι Μπερς είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα με 21-13 στον αγώνα του Σικάγο.
            Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
            Οι Βάικινγκς ήταν καλοί επιθετικά στην εμφάνισή τους στο Μαϊάμι και έχασαν τον αγώνα στις λεπτομέρειες. Η γενικότερη πορεία τους φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες που υπήρχαν πριν τη σεζόν με αρκετές καλές εμφανίσεις και παίχτες που ικανοποίησαν και δείχνουν πως έχουν μέλλον στην ομάδα. Ο ρούκι κουόρτερμπακ Μπριτζγουότερ αποδεικνύεται αξιόπιστη λύση στη θέση και το 2015 αναμένεται ακόμα καλύτερος ως ο ξεκάθαρος ηγέτης της επίθεσης.
            Οι Μπερς είναι μία τραγωδία φέτος, σε μία σεζόν που ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες και κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία με πολλές απαράδεκτες εμφανίσεις. Ο βασικός κουόρτερμπακ της ομάδας (και πλέον ακριβοπληρωμένος παίχτης του NFL για φέτος) Κάτλερ έμεινε στον πάγκο την περασμένη βδομάδα εξαιτίας των συνεχών απογοητευτικών εμφανίσεών του, όμως αναμένεται να ξεκινήσει αύριο καθώς ο αντικαταστάτης Κλάουσεν είναι εκτός με διάσειση.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Βάικινγκς μοιάζουν πιο υγιής οργανισμός και διαθέτουν πολύ καλύτερη άμυνα των αντιπάλων. Ο αποκαρδιωτικός Κάτλερ επιστρέφει και ίσως θελήσει να σώσει λίγο από την αξιοπρέπεια του με μία καλή εμφάνιση, όμως δεν πάει το χέρι στο ποντάρισμα των Μπερς. Στοιχηματικό πάσο.
           


Πάτριοτς (12-3)
Μπιλς (8-7)
Λάιονς 34-9
Τζετς 38-3
* Πάκερς 21-26
Μπράουνς 26-10
* Τσάρτζερς 23-14
* Μπρόνκος 17-24
Ντόλφινς 41-13
Πάκερς 21-13
* Τζετς 17-16
* Ρέιντερς 24-26
            Ντέρμπι της AFC Ανατολής με τους Πάτριοτς να διατηρούν πελατειακή σχέση με τους Μπιλς, επικρατώντας στα μεταξύ τους παιχνίδια ξανά και ξανά.
            Εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τους Πάτριοτς σίγουρα 1ους στην AFC και τους Μπιλς εκτός play-offs.
            Οι Πάτριοτς ίδρωσαν απέναντι στους Τζετς με την επίθεσή τους να υποφέρει από την πίεση των αντιπάλων. Ο Μπρέιντι και η παρέα του με εξαίρεση το 2ο ημίχρονο απέναντι στους Ντόλφινς κάνουν κοιλιά επιθετικά. Η νίκη στη Νέα Υόρκη τους εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας για τα play-offs και ο κόουτς Μπέλιτσικ αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του παίχτες αύριο. Οι 3 πρώτοι σε ιεραρχία ράννινγκ μπακ αναμένεται να χάσουν τον αγώνα με μικροπροβλήματα τραυματισμών.
            Οι Μπιλς ήταν αδικαιολόγητα άνευροι στον αγώνα της περασμένης Κυριακής και μοιραία ηττήθηκαν από τους αδύναμους Ρέιντερς χάνοντας και τις τελευταίες τους ελπίδες για play-offs. Kακών εμφανίσεων συνέχεια για τον κουόρτερμπακ Όρτον, θα αγωνιστεί κανονικά αύριο, γεγονός που φανερώνει σε πόσο κακή κατάσταση είναι ο Μάνιουελ που ξεκίνησε τη σεζόν και δεν παίρνει ούτε μία ευκαιρία στο φινάλε.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Πάτριοτς θα θελήσουν να δοκιμάσουν επιθετικά σχήματα ενόψει των play-offs και να λύσουν το επιθετικό τους ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων με αποτέλεσμα να γίνεται ελκυστικό το over.


Τζάιαντς (6-9)
Ιγκλς (9-6)
Κάουμποϊς 28-31
Τάιτανς 43-24
* Τζάγκουαρς 24-25
* Κάουμποϊς 33-10
* Τάιτανς 36-7
Σίχοκς 14-24
Ρέντσκινς 24-13
Κάουμποϊς 27-38
* Ραμς 37-27
* Ρέντσκινς 24-27
            Ντέρμπι της NFC Ανατολής, οι Ιγκλς είχαν επικρατήσει τον Οκτώβρη 27-0 εντός έδρας.
            Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
            Οι Τζάιαντς θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για μία ακόμη αποτυχημένη σεζόν και με 3 σερί  έφτασαν σε αξιοπρεπές ρεκόρ. Ο κουόρτερμπακ Μάννινγκ ήταν εξαιρετικός στην έδρα των Ραμς και σε συνεχή σύνδεση με τον εκρηκτικό ρισίβερ Μπέκαμ τις τελευταίες βδομάδες ξηλώνουν τις αντίπαλες άμυνες. Ο ρούκι Μπέκαμ έχει ενθουσιάσει άπαντες με τα σπάνια προσόντα του στην πρώτη του σεζόν στο NFL που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στη θέση. Σκοράρει ακατάπαυστα και μοιάζει αδύνατο για τις αντίπαλες άμυνες να τον περιορίσουν με το μέλλον του να προδιαγράφεται υπέρλαμπρο.
            Οι Ιγκλς στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν κατέρρευσαν και έχασαν την ντιβίζιον μέσα από τα χέρια τους με 3 συνεχόμενες ήττες. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Ουάσινγκτον έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες για play-offs και απορίας άξιο πως μία τόσο ποιοτική ομάδα (3η παραγωγικότερη ομάδα του πρωταθλήματος με 29,3 πόντους ανά αγώνα) έμεινε εκτός νοκ –άουτ αγώνων. Ο κουόρτερμπακ Σάντσεζ με τα κρίσιμα λάθη του φέρει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης, όπως και η πίσω ζώνη άμυνας που εκτέθηκε στις τελευταίες ήττες.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Τζάιαντς προσφέρονται ως φαβορί λόγω ψυχολογίας και μόνο καθώς οι Ιγκλς ήταν προφανώς καλύτερη ομάδα μέσα στη σεζόν. Οι Ιγκλς σκοράρουν πολύ με το γρήγορο ρυθμό της επίθεσής τους, ενώ ο Μπέκαμ αναμένεται να κάνει πάρτι με τους ανεπαρκείς κόρνερμπακ των φιλοξενούμενων.  Πολύ πιθανό over (52,5)
           


Μπακανίρς (2-13)
Σέιντς (6-9)
* Μπερς 13-21
Ρέηβενς 27-34
Μπένγκαλς 13-14
* Στίλερς 35-32
* Λάιονς 17-34
Πάνθερς 10-41
* Πάνθερς 17-19
* Μπερς 31-15
Πάκερς 3-20
Φάλκονς 14-30
            Ντέρμπι της NFC Νότου, οι Σέιντς είχαν επικρατήσει στην παράταση στον αγώνα της Νέας Ορλεάνης τον Οκτώβρη.
            Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
            Οι Μπακανίρς έφτασαν τις 5 σερί ήττες και δεν έχουν κανένα λόγο να σπάσουν το αρνητικό σερί. Με νέα ήττα αύριο αποκτούν το δικαίωμα να επιλέξουν πρώτοι στο επόμενο ντραφτ του Μαΐου και η ανάγκη για έναν ποιοτικό κουόρτερμπακ είναι εξόφθαλμη. Τραγική η πρώτη σεζόν του κόουτς Σμιθ στη Φλόριντα, με πολλά προβλήματα και στις δύο όψεις της ομάδας. Η επιθετική γραμμή είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα και μία από τις χειρότερες των τελευταίων ετών.
            Οι Σέιντς είναι ομολογουμένως η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν στο NFL με την ομάδα να ξεκινά τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για το superbowl και να καταλήγει εκτός Play-offs με αρνητικό ρεκόρ και 5 συναπτές ήττες εντός έδρας. Κερασάκι στην τούρτα της αποτυχίας η εμφάνιση και η νέα ήττα απέναντι στους Φάλκονς, η σεζόν έκλεισε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, τον κουόρτερμπακ Μπριζ να πασάρει για ιντερσέπτιον στην 4η περίοδο και ενώ η ομάδα κυνηγούσε την ανατροπή. Ιστορικά κακή η άμυνα της ομάδας που πέρσι ήταν η 4η καλύτερη του πρωταθλήματος.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Μπακανίρς έχουν συμφέρον να ηττηθούν για επιλέξουν πρώτοι στο ντραφτ και οι Σέιντς λογικά θα θελήσουν να γλύψουν τις πληγές τους με μία νίκη στο φινάλε μίας απογοητευτικής σεζόν. Διπλό.
           


Τάιτανς (2-14)
Κολτς (10-5)
* Ιγκλς 24-43
Τζάγκουαρς 23-3
* Τέξανς 21-45
Ρέντσκινς 49-27
Τζάιαντς 7-36
* Μπράουνς 25-24
Τζετς 11-16
Τέξανς 17-10
* Τζάγκουαρς 13-21
* Κάουμποϊς 7-42
            Ντέρμπι της AFC Νότου, οι Κολτς επικράτησαν νωρίτερα στη σεζόν 41-17.
            Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στον αγώνα, καθώς οι Κολτς ακόμη και με νίκη θα είναι το #4 της AFC στα play-offs και θα φιλοξενήσει πιθανότατα μία ομάδα εκ των Στίλερς ή Μπένγκαλς στον wild card γύρο.
            Οι Τάιτανς συμπλήρωσαν 9 αγώνες δίχως νίκη και η ομάδα αναμένεται να ξαναχτιστεί εκ θεμελίων το 2015. Ο κόουτς Ουίζενχαντ είναι ασφαλής στη θέση του και προτεραιότητά του για την νέα σεζόν είναι ο βασικός κουόρτερμπακ της ομάδας. Ο σύλλογος θα επιλέξει πολύ ψηλά στο επόμενο ντραφτ και δεν αποκλείεται ακόμα και στο #1 με τους Μαριότα και Ουίνστον να προαναγγέλλονται ως μεγάλα ταλέντα στη θέση, ενώ έχει γίνει λόγος και για πιθανή μεταγραφή του Κάτλερ από τους Μπερς. Αύριο στη θέση θα ξεκινήσει ο ανεπαρκής #3 Ουάιτχερστ.
            Οι Κολτς ήταν απογοητευτικοί στο Ντάλας παρότι είχαν τη δικαιολογία της ανυπαρξίας ουσιαστικού βαθμολογικού κινήτρου. Το παιχνίδι άρχισε άσχημα και πριν το ημίχρονο η ομάδα έδειξε να το παρατάει έχοντας στο μυαλό της τα play-offs που έρχονται. Ο κουόρτερμπακ Λακ και μαζί του όλη η επίθεση βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος και η επιθετική γραμμή χρήζει δραστικής βελτίωσης ενόψει των νοκ άουτ. Ο ηγέτης της ομάδας δεν αποκλείεται να προστατευθεί αύριο, όπως και στο β’ μέρος απέναντι στους Κάουμποϊς.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Τάιτανς έχουν βαρέσει διάλυση και σκέφτονται μόνο το 2015, ενώ οι Κολτς σκέφτονται τα play-offs και κανείς από τους βασικούς δεν πρόκειται να βάλει το κορμί του στη φωτιά αύριο. Στοιχηματικό πάσο.


Ρέντσκινς (4-11)
Καουμποϊς (11-4)
* 49ερς 13-17
* Τζάιαντς 31-28
* Κολτς 27-49
Ιγκλς 10-33
Ραμς 0-24
* Μπερς 41-28
* Τζάιαντς 13-24
* Ιγκλς 38-27
Ιγκλς 27-24
Κολτς 42-7
            Ντέρμπι της NFC Ανατολής, νωρίτερα στη σεζόν οι Ρέντσκινς είχαν κάνει την έκπληξη και επικράτησαν στο Ντάλας με 17-20 στην παράταση.
            Μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Κάουμποϊς που έχουν ισχνές ελπίδες για καλύτερο πλασάρισμα στα επερχόμενα play-offs. Εκτός από νίκη δική τους, επιζητούν ήττες των Σίχοκς και Κάρντιναλς ή μία ισοπαλία στο Πάκερς – Λάιονς.
            Οι Ρέντσκινς επικράτησαν των Ιγκλς το περασμένο Σάββατο και χάλασαν τα σχέδια των αντιπάλων για play-offs. H εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλύτερη από το μέσο όρο των φετινών της αγώνων και ο κουόρτερμπακ Γκρίφιν που αγωνίστηκε βασικός και πάλι ήταν ικανοποιητικός με αποτέλεσμα να υπάρχει αλλαγή κλίματος στην ομάδα γι αυτόν. Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κρατήσει θέση στο ρόστερ της ομάδας ο άλλοτε #2 του ντραφτ και ρούκι της 2012 σεζόν θα αγωνιστεί ξανά βασικός απέναντι στους Κάουμποϊς.
            Οι Κάουμποϊς φορμαρίστηκαν στο κατάλληλο σημείο και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα στη NFC. Η απόδοση απέναντι στους Κολτς ήταν ολοκληρωτική με τον κουόρτερμπακ Ρόμο να συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και το ράννινγκ μπακ Μάρει παρά το σπασμένο δάχτυλο να είναι αποτελεσματικός όσο χρησιμοποιήθηκε. Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας που από πέρσι που ήταν η με διαφορά χειρότερη της λίγκας, φέτος βελτιώνεται σταθερά και είναι στη μέση των αμυντικών στατιστικών. Υπήρξε λόγος για ξεκούραση βασικών παιχτών στον αυριανό αγώνα, ίσως επιχειρηθεί ροτέισιον ανάλογα και με την πορεία του ματς.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Κάουμποϊς είναι πολύ καλύτερη ομάδα, όμως ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή του διπλού είναι το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει ουσιαστικούς στόχους και οι παίχτες δεν αναμένεται να παίξουν στο 100%.


Φάλκονς (6-9)
Πάνθερς (6-1-8)
Μπράουνς 24-26
Ρεπό
Κάρντιναλς 29-18
* Βάικινγκς 13-31
* Πάκερς 37-43
* Σέιντς 41-10
Στίλερς 20-27
Μπακανίρς 19-17
* Σέιντς 30-14
Μπράουνς 17-13
            Ντέρμπι κορυφής της NFC Νότου, νωρίτερα στη σεζόν οι Φάλκονς είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 17-19 χάρη σε εύστοχο δικό τους φιλντ στα τελευταία δευτερόλεπτα και άστοχο ανάλογο λάκτισμα από τους Πάνθερς. Πέρσι και πάλι τελευταία αγωνιστική οι Πάνθερς επικράτησαν στην Ατλάντα και κατέκτησαν την ντιβίζιον, η οποία ποτέ δεν είχε τον ίδιο πρωταθλητή για δύο σερί χρονιές.
            Ματς – τελικός με το νικητή να κατακτά την ντιβίζιον και αυτομάτως το εισιτήριο στα play-offs, ως το #4 της NFC. Ο νικητής θα είναι η 3η ομάδα στην ιστορία του NFL που θα μπει στα νοκ – άουτ με αρνητικό ρεκόρ, εκπροσωπώντας τη χειρότερη ντιβίζιον όλων των εποχών!
            Οι Φάλκονς ήταν καλύτεροι των αντιπάλων την περασμένη Κυριακή και με αναπάντεχα καλή αμυντική συμπεριφορά επικράτησαν εκτός έδρας των Σέιντς κάνοντας το 5-0 στα εντός ντιβίζιον παιχνίδια. Η ράννινγκ άμυνα είναι σημαντικά βελτιωμένη τις 2 τελευταίες βδομάδες και θα αποτελέσει σημείο κλειδί απέναντι στους Πάνθερς αύριο. Ο κουόρτερμπακ Ράιαν είναι σε καλή κατάσταση και μοιάζει να παίρνει πολύ ώριμες αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι. Αμφίβολος ο #1 ρισίβερ της ομάδας Χούλιο Τζόουνς, αγωνίστηκε με πρόβλημα την περασμένη Κυριακή, αλλά ακόμα και έτσι έκανε τη διαφορά. Παρά τις ενοχλήσεις θα είναι έκπληξη αν δεν ξεκινήσει και αύριο. Δημοσιεύματα κάνουν λόγω για απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον κόουτς Σμιθ σε οποιαδήποτε περίπτωση.
            Οι Πάνθερς από κει που μετρούσαν 6 σερί ήττες και η τελευταία τους νίκη χρονολογούνταν στις 5 Οκτώβρη έκαναν 3 σερί νίκες και βρέθηκαν στην κορυφή της ντιβίζιον. Συστατικά της ανατροπής της κατάστασης η μεγάλη βελτίωση στην άμυνα που άρχισε να θυμίζει την περσινή (2η καλύτερη στο πρωτάθλημα) και το σταθερό και αποτελεσματικό ράννινγκ παιχνίδι με αιχμή τον Στιούαρτ. Σημείο – κλειδί για τους Πάνθερς στον αυριανό αγώνα το κατά πόσο θα μπορέσουν να ασκήσουν πίεση στον Ράιαν με τους αναζωογονημένους Ντέιβις και Τζόνσον.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ιδιαιτέρως αμφίρροπος αγώνας ανάμεσα σε δύο γενικά προβληματικές ομάδες παρότι διεκδικούν θέση στα play-offs. Οι Πάνθερς βρίσκονται σε σταθερή άνοδο αμυντικά, όμως ο Ράιαν βρίσκει ρυθμό εντός έδρας. Πολύ ισχνό προβάδισμα στην έδρα.

Μπρόνκος (11-4)
Ρέιντερς (3-12)
Ντόλφινς 39-36
Τσιφς 24-20
* Τσιφς 29-16
* Ραμς 0-52
Μπιλς 24-17
49ερς 24-13
* Τσάρτζερς 22-10
* Τσιφς 13-31
* Μπένγκαλς 27-38
Μπιλς 26-24
            Ντέρμπι της AFC Δύσης, οι Μπρόνκος μετρούν 5 σερί νίκες επί των Ρέιντερς.
            Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο από τους Μπρόνκος που θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν τη 2η θέση στην περιφέρεια και το ρεπό στον πρώτο γύρο των play-offs.
            Οι Μπρόνκος ηττήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην έδρα των Μπένγκαλς και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το #1 στην AFC. Μεγάλος υπεύθυνος της αποτυχίας ο κουόρτερμπακ Μάννινγκ που είχε μία πολύ άσχημη βραδιά υποπίπτοντας σε 4 ιντερσέπτιονς! Ο 38χρονος ηγέτης της ομάδας είναι σε κακή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, μοιάζει να μην έχει την απαραίτητη δύναμη στο χέρι με το οποίο πασάρει και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις ελπίδες της ομάδας στα νοκ – άουτ. Πισωγύρισμα και για την άμυνα της ομάδας στον τελευταίο αγώνα.
            Οι Ρέιντερς είναι τρομερά βελτιωμένοι τον τελευταίο μήνα στον οποίο και πέτυχαν τις 3 νίκες της σεζόν τους. Απέναντι στους Μπιλς την περασμένη αγωνιστική έδειξαν μεγάλο πάθος, είχαν λύσεις επιθετικά και πέτυχαν την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Ο ρούκι κουόρτερμπακ Καρ δείχνει πολύ καλά στοιχεία και έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν απ όλους τους συνάδελφούς του που επιλέχθηκαν στο φετινό ντραφτ. Αναμένεται νέος προπονητής στην ομάδα το 2015 με μεγάλο φαβορί για τη θέση το Χάρμπο των 49ερς.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Μπρόνκος ακόμη και με τον Μάννινγκ σε κακή κατάσταση είναι το πολύ μεγάλο φαβορί του αγώνα και έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη νίκη. Πολύ ψηλά το σπρεντ αποθαρρύνει το ποντάρισμα στον άσο. 


Πάκερς (11-4)
Λάιονς (11-4)
* Βάικινγκς 24-21
* Πάτριοτς 9-34
Πάτριοτς 26-21
Μπερς 34-17
Φάλκονς 43-37
Μπακανίρς 34-17
* Μπιλς 13-21
Βάικινγκς 16-14
* Μπακανίρς 20-3
* Μπερς 20-14
            Ντέρμπι κορυφής της NFC Βορρά, οι Λάιονς είχαν επικρατήσει το Σεπτέμβρη με 19-7 εντός έδρας. Δεν έχουν κερδίσει στην έδρα των Πάκερς από το 1991 μετρώντας 23 συνεχόμενες ήττες!
            Ματς – τελικός για την ντιβίζιον, ο νικητής παίρνει το #2 της NFC που σημαίνει ρεπό στον πρώτο γύρο των play-offs (υπάρχουν λιγοστές ελπίδες και για το #1) και ο ηττημένος το #5 ή #6.
            Οι Πάκερς έβγαλαν την υποχρέωση επικρατώντας εύκολα των Μπακανίρς την προηγούμενη αγωνιστική και επιστρέφουν στην έδρα τους που μοιάζουν ανίκητοι. Μετρούν 7-0 ρεκόρ σκοράροντας πάνω από 40 πόντους και νικώντας με 21 πόντους διαφορά μέσο όρο! Ο Ρότζερς είναι ασταμάτητος στην παγωμένη Γκριν Μπέι μην έχοντας υποπέσει σε ιντερσέπτιον εδώ και σχεδόν 2 χρόνια! 2η παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα οι Πάκερς με 30,4 πόντους ανά αγώνα, φαβορί για τον τίτλο του MVP της σεζόν ο κουόρτερμπακ της ομάδας. Σημαντικό ρόλο στον αγώνα θα έχει ο φορμαρισμένος ράννινγκ μπακ Λέισι που θα πρέπει να δώσει ισορροπία στην επίθεση της ομάδας.
            Οι Λάιονς παρότι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους έκαναν ένα σερί 4-0 και κλείδωσαν τη θέση τους στα play-offs. H ομάδα στηρίζεται σταθερά στην άμυνά της (είναι η 2η καλύτερη στο πρωτάθλημα), η οποία κρατά χαμηλά τους αντιπάλους και κρύβει τις επιθετικές αδυναμίες. Ο κουόρτερμπακ Στάφορντ είναι αναξιόπιστος και ο σπουδαίος ρισίβερ Κάλβιν Τζόνσον δεν μοιάζει εντελώς υγιής, ενώ το ράννινγκ παιχνίδι συγκαταλέγεται στα χειρότερα του πρωταθλήματος. Χάνουν από τη δυναμική τους στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκτός αυριανού αγώνα ο βασικός σέντερ της ομάδας Ραϊόλα που τιμωρήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα σε αντίπαλο την περασμένη αγωνιστική.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Πάκερς εντός έδρας είναι ασταμάτητοι και ακόμη και η 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μοιάζει λίγη για να περιορίσει τον Ρότζερς και την παρέα του. Τεράστια παράδοση για τους γηπεδούχους στα εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, θα είναι έκπληξη να υπάρξει ανατροπή σε αυτήν αύριο. Άσος με -6,5 σπρεντ καθώς αν οι Πάκερς πιάσουν ρυθμό επιθετικά το σκορ μπορεί να ξεφύγει από νωρίς.

Σίχοκς (11-4)
Ραμς (6-9)
Κάρντιναλς 19-3
* Τσάρτζερς 24-27
* 49ερς 19-3
Ρέιντερς 52-0
* Ιγκλς 24-14
* Ρέντσκινς 24-0
49ερς 17-7
Κάρντιναλς 6-12
* Κάρντιναλς 35-6
Τζάιαντς 27-37
            Ντέρμπι της NFC Δύσης, οι Ραμς είχαν κάνει την έκπληξη νωρίτερα στη σεζόν επικρατώντας εντός έδρας.
            Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους Σίχοκς, οι οποίοι με νίκη εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στη ντιβίζιον και αν δεν έρθει ισοπαλία το Πάκερς – Λάιονς και το #1 στη NFC.
            Οι Σίχοκς είναι σε τρομερή κατάσταση τις 5 τελευταίες αγωνιστικές συνθλίβοντας τους αντιπάλους τους και θυμίζοντας την περσινή ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο. Η - υγιής πια -άμυνα της ομάδας σπάει κόκαλα και υποχρεώνει τους αντιπάλους στα χειρότερα στατιστικά της σεζόν τους, δεχόμενη μόλις 6,6 πόντους ανά αγώνα σ’ αυτό το διάστημα! Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα όχι μόνο έπνιξε την αντίπαλη επίθεση αλλά έδωσε και ένα επιθετικό show καταγράφοντας 597 γιάρδες επίθεσης που είναι και ρεκόρ συλλόγου. Απίστευτος ο κουόρτερμπακ Ουίλσον έκανε ότι ήθελε πασάροντας και τρέχοντας στον αγώνα, κούρσα για highlight ο ράννινγκ μπακ Λυντς με το απαράμιλλο στυλ του!
            Οι Ραμς ήταν πολύ κακοί αμυντικά την περασμένη Κυριακή και μοιραία ηττήθηκαν από μία ομάδα που διαθέτει τον πλέον εκρηκτικό ρισίβερ του πρωταθλήματος. 4 παίχτες αποβλήθηκαν στον αγώνα για εμπλοκή τους σε μαζικό καυγά και τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα μέσα στη βδομάδα. Κανένα βαθμολογικό κίνητρο στην ομάδα σ αυτό το στάδιο της σεζόν, θα είναι όμως τρομερό ψυχολογικό κίνητρο να νικήσουν στην έδρα των πρωταθλητών και να χαλάσουν τα σχέδιά τους.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Σίχοκς με τον τρόπο που αγωνίζονται εδώ και 5 βδομάδες είναι το φαβορί για να κάνουν το repeat. Χαμηλό αλλά και κομβικό εμπόδιο οι Ραμς, θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας που θα ανοίξει το δρόμο για την επιστροφή τους στο superbowl. Οι Ραμς είναι επικίνδυνη ομάδα και αν υποτιμηθούν από τους πρωταθλητές μπορεί και να το πληρώσουν. Έχει αξία το διπλό με +12,5 σπρεντ καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί αν μη τι άλλο να κρατηθούν κοντά στο σκορ.


49ερς (7-8)
Κάρντιναλς (11-4)
Ρέντσκινς 17-13
* Σίχοκς 3-19
Σίχοκς 3-19
* Φάλκονς 18-29
* Ρέιντερς 13-24
Τσιφς 17-14
* Σίχοκς 7-17
* Ραμς 12-6
Τσάρτζερς 35-38
Σίχοκς 6-35
            Ντέρμπι της NFC Δύσης, οι Κάρντιναλς είχαν επικρατήσει εντός έδρας 23-14.
            Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο από τους Κάρντιναλς, που εκτός από δικιά τους νίκη θέλουν ήττα των Σίχοκς για να πάρουν την ντιβίζιον και το #1 στη NFC.
            Οι 49ερς ηττήθηκαν εκ νέου το περασμένο Σάββατο και συμπλήρωσαν 4 σερί αποτυχίες. Παρότι προηγήθηκαν ακόμη και με 21 πόντους διαφορά από τους Τσάρτζερς, στο τέλος αγωνίστηκαν υπέρ του δέοντος συντηρητικά και οι αντίπαλοι γύρισαν τον αγώνα στην παράταση. Πολύ καλή επιθετική εμφάνιση για 3 περιόδους με το ράννινγκ παιχνίδι να κάνει θραύση. Highlight του αγώνα η 90 γιαρδών κούρσα και τάτσνταουν του Κάπερνικ που φανέρωσε το πόσο ταλαντούχος είναι. Ο κόουτς Χάρμπο θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα από τη Δευτέρα και λογικά θα θελήσει να κλείσει την επιτυχημένη καριέρα του στο σύλλογο με μία νίκη.
            Οι Κάρντιναλς αποδείχθηκαν μικροί στο ντέρμπι απέναντι στους πρωταθλητές Σίχοκς την περασμένη Κυριακή και υποτάχθηκαν πλήρως στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Κρατούσαν το #1 της περιφέρειας για περίπου 2 μήνες, όμως αν δεν υπάρξει μεγάλη έκπληξη στην τελευταία αγωνιστική θα κληθούν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό με εκτός έδρας νίκες. Ο #3 κουόρτερμπακ της ομάδας Λίντλεϊ που είναι ξεκάθαρα ανεπαρκής για τη θέση, θα ξεκινήσει και πάλι αύριο καθώς οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα στην πλέον κομβική θέση. Υπήρξαν σκέψεις από τον κόουτς Άριανς να χρησιμοποιηθεί και ο #4 ρούκι Τόμας.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Κάρντιναλς χάνουν πολύ από τη δυναμική τους όταν φεύγουν από την Αριζόνα και παρότι αύριο είναι η μοναδική ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο στον αγώνα δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Οι 49ερς παρότι δεν έχουν στόχους πια θα θελήσουν να κλείσουν τη σεζόν σε μία θετική νότα αποχαιρετώντας και τον προπονητή που τους οδήγησε σε μεγάλες πορείες. Πολύ πιθανό και το χαμηλό σκορ στον αγώνα.


Στίλερς (10-5)
Μπένγκαλς (10-1-4)
Ρεπό
* Τέξανς 22-13
Σέιντς 32-35
* Μπακανίρς 14-13
* Μπένγκαλς 42-21
Στίλερς 21-42
* Φάλκονς 27-20
* Μπράουνς 30-0
Τσιφς 20-12
Μπρόνκος 38-27
            Ντέρμπι της AFC Βορρά, πριν 3 βδομάδες οι Στίλερς επικράτησαν εκτός έδρας με 21-42.
            Τελικός για την ντιβίζιον με το νικητή να την κατακτά και συνάμα το #3 της περιφέρειας, ενώ ο ηττημένος θα είναι φιλοξενούμενος στον πρώτο γύρο των play-offs.
            Οι Στίλερς παρότι δεν ήταν καλύτεροι των αντιπάλων επικράτησαν των Τσιφς και εξασφάλισαν την είσοδό τους στα play-offs. Μετρούν 3 σερί νίκες παρόλο που στις δύο τελευταίες δεν εντυπωσίασαν με το επιθετικό τους ταλέντο. Ελαφρώς βελτιωμένη η άμυνα, γίνεται πιο συμπαγής κοντά στην δικιά της εντ ζόουν, όταν δεν υπάρχουν χώροι για τους αντίπαλου στην πίσω ζώνη.
            Οι Μπένγκαλς πήραν σπουδαία νίκη επί των Μπρόνκος τη Δευτέρα και έδιωξαν – προσωρινά – από πάνω τους την ταμπέλα της loser ομάδας στα μεγάλα ματς. Εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά και σημαντικά λάθη του αντίπαλου κουόρτερμπακ και για ακόμη μία φορά μακιγιαρίστηκε η κάτω του μετρίου εμφάνιση του Ντάλτον. Φανερή η προσπάθεια των προπονητών να τροφοδοτηθεί πολύ το ράννινγκ παιχνίδι και φύγει από η πίεση από τα χέρια του επιρρεπή κουόρτερμπακ της ομάδας.
            ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγώνας ανάμεσα στις δύο πλέον αλλοπρόσαλλες ομάδες της λίγκας, που διακρίνονται για πολύ διαφορετικά ματς μέσα στη σεζόν. Αύριο έχουν προβάδισμα νίκης οι γηπεδούχοι καθώς αν πιάσει ρυθμό ο Ρόθλισμπεργκερ και η παρέα του δεν θα μπορέσουν να τους ακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι. Ασος.




ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τζάιαντς
Ιγκλς
Over 52,5
Πάκερς (-6,5)
Λάιονς
1
Μπακανίρς
Σέιντς
2

1 σχόλιο:

  1. Άψογη αναλυση για ακόμη μια εβδομαδα.
    Θέλω να σε συγχαρώ για την προσπάθεια για ακόμη μια φορά.
    Βάζεις ενα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια μας να κάνουμε το American football γνωστό στην Ελλάδα.

    Παρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή