Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Νέο διπλό οι Cowboys!



Οι Ντάλας Κάουμποϊς επικράτησαν εύκολα χθες βράδυ με 41-28 στην έδρα των Σικάγο Μπερς και έκαναν το 6/6 εκτός έδρας! Με ρεκόρ 9-4 πια, είναι μισή νίκη πίσω από τους Ιγκλς στην NFC Ανατολής και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στη Φιλαδέλφια για τον τελικό της ντιβίζιον.


ασταμάτητος ο DeMarco Murray !!!
Οι Κάουμποϊς είχαν εύκολο έργο απέναντι σε μία άκρως προβληματική ομάδα κυριαρχώντας με το γνώριμο δυναμικό τους ράννινγκ παιχνίδι. Ο Μάρεϊ έτρεξε για 179 γιάρδες (φετινό ρεκόρ) και σκόραρε 1 τάτσνταουν, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και μαζί με τον Ρόμο που ήταν αλάνθαστος με 21/26 πάσες, 205 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες έκαναν πάρτι απέναντι στην τρύπια άμυνα των Μπερς. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 7-14 για τους φιλοξενούμενους και τα πάντα κρίθηκαν στην 3η περίοδο, όπου οι Κάουμποϊς με 0-21 επί μέρους σκορ τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Σε νέο όπλο στο πάσσινγκ παιχνίδι εξελίσσεται ο μικρός το δέμας Μπίσλι που χθες σκόραρε δις.
            Οι γηπεδούχοι σε συνέχεια της ντροπιαστικής σεζόν που διανύουν, δεν ήταν ανταγωνιστικοί ούτε χθες και η εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση ήταν αποκαρδιωτική. Η άμυνα ήταν έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων, ενώ ούτε και επιθετικά κατάφεραν να σταθούν στο ύψος τους, αφού οι 21 από τους 28 συνολικούς πόντους ήρθαν στην 4η περίοδο, όταν όλα είχαν κριθεί. Αναιμικό ράννινγκ παιχνίδι (μόλις 35 γιάρδες) παρότι στην ομάδα υπάρχει ο ταλαντούχος Φορτέ, ανέμπνευστος ξανά ο κουόρτερμπακ Κάτλερ, γέμισε την στατιστική του στα χασομέρια του αγώνα, ενώ για 3 περιόδους αδυνατούσε να σπρώξει την ομάδα του στο γήπεδο.
            Στο 9-4 έφτασαν οι Κάουμποϊς (για 1η φορά μετά το 2009 θα έχουν θετικό συντελεστή στο τελικό ρεκόρ τους) και θα παίξουν τα ρέστα τους την επόμενη αγωνιστική στην έδρα των Ιγκλς. Στο 5-8 οι Μπερς και το ρεκόρ τους μοιάζει κολακευτικό με το σύνολο των φετινών τους εμφανίσεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου