Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Οι Cardinals αντέχουν...



Στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι της NFC Δύσης οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο με τους Κάρντιναλς να παίρνουν μία ακόμη δύσκολη νίκη με το φτωχό 12-6 στην έδρα των φορμαρισμένων Ραμς, να φτάνουν τις 11 στη σεζόν και να βρίσκονται πια με το ένα πόδι στα play-offs


Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις εκατέρωθεν δυναμικές άμυνες που έκαναν τις αναιμικές επιθέσεις να υποφέρουν και δεν επέτρεψαν ούτε ένα τάτσνταουν στον αγώνα! Ελάχιστες οι μεγάλες φάσεις στον αγώνα, με τους Κάρντιναλς να επικρατούν στις λεπτομέρειες κυρίως λόγω του πιο αποτελεσματικού τους ράννινγκ παιχνιδιού. Το δίδυμο Ουίλιαμς – Τέιλορ έχει αποδειχθεί αναβάθμιση από τότε που τραυματίστηκε ο βασικός Έλλινγκτον και χθες κατάφερε να παράγει τις αναγκαίες γιάρδες (136 μαζί) για να χτυπηθούν τα 4 εύστοχα φιλντ γκολ.
η άμυνα των Cardinals έκανε τον Hill(14) να υποφέρει
Από την άλλη, οι Ραμς έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά σε τάτσνταουν, όμως και στις δύο περιπτώσεις σταματήθηκαν για εκατοστά από τη θηριώδη αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και ο συμβιβασμός τους σε λακτίσματα του κίκερ αποδείχθηκε εντέλει κομβικός. Δεν βρήκε διαδρόμους ο ράννινγκ μπακ Μέισον, ενώ είχε και ένα σημαντικό φαμπλ στη δεύτερη περίοδο που έδωσε 3 πόντους στους αντίπαλους. Δύσκολη βραδιά για τον κουόρτερμπακ Χιλ που υπό συνεχή πίεση ήταν πολύ άστοχος.
Οι Κάρντιναλς έχασαν στην 3η περίοδο τον βασικό τους κουόρτερμπακ Στάντον που φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο (δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο θα λείψει), ο αντικαταστάτης Λίντλεϊ ήταν φανερά ανέτοιμος, όμως  με την συγκλονιστική τους άμυνα κατάφεραν να υπερασπιστούν το ισχνό τους προβάδισμα μέχρι τέλους, όπως πολλάκις έχουν κάνει στη φετινή σεζόν.
Στο 11-3 οι Κάρντιναλς, αντέχουν και διατηρούνται στην κορυφή της ντιβίζιον και ολόκληρης της NFC, είναι με το ένα πόδι στα Play-offs, όμως η επιθετική τους εικόνα είναι κακή και αν ο τραυματισμός του Στάντον αποδειχθεί σοβαρός, θα γίνει ακόμα χειρότερη με τους πρωταθλητές να έρχονται στην Αριζόνα την επόμενη αγωνιστική. Στο 6-8 οι Ραμς απογοήτευσαν με την επιθετική τους ανεπάρκεια και έδειξαν γιατί απέχουν από τις επιτυχίες τόσα πολλά χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου