Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Rodgers για MVP!!!



Χθες βράδυ, στον αγώνα που έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής, οι Πάκερς με την «καυτή» τους επίθεση επικράτησαν και των Φάλκονς με 43-37 και πέτυχαν 5η σερί νίκη και το 7/7 εντός έδρας! Ο Ρότζερς με μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πλησίασε κι άλλο στον τίτλο του MVP και η ομάδα του στο #1 της NFC
 


Γνώριμο το σκηνικό χθες στην Γκριν Μπέι, με ψιλή χιονόπτωση, το γήπεδο για 134ο  συνεχόμενο αγώνα sold out και τη γηπεδούχο ομάδα να κυριαρχεί επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Ο Ρότζερς και η παρέα του από το πρώτο κιόλας ντράιβ έδειξαν ότι έχουν άγριες διαθέσεις και το αποτέλεσμα του αγώνα είχε ουσιαστικά κριθεί πριν τελειώσει το ημίχρονο. 31-7 στην ανάπαυλα με 24-0 σερί των Πάκερς στη δεύτερη περίοδο και τον ταλαντούχο κουόρτερμπακ να κάνει ότι θέλει την αντίπαλη άμυνα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έσβησαν μηχανές και ουσιαστικά έκαναν συντήρηση για τα παιχνίδια που ακολουθούν με αποτέλεσμα οι Φάλκονς να μειώσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα. Με 327 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες τελείωσε τον αγώνα ο Ρότζερς, ενώ σημαντικό ρόλο στο ματς είχε και το ράννινγκ παιχνίδι με το δίδυμο Λέισι (73γ/1Τ) και Σταρκς (75γ/1Τ) να κάνει θραύση. Εκπληκτική χρονιά διανύει ο ρισίβερ Νέλσον, χθες έφτασε τις 146 γιάρδες και σκόραρε δις.
            Οι φιλοξενούμενοι ήταν τραγικοί αμυντικά, όμως στην επίθεση διαθέτουν ταλέντο και στο δεύτερο ημίχρονο με πολύ καλή αντίδραση κατάφεραν να μειώσουν σημαντικά τη διαφορά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Ο κουόρτερμπακ Ράιαν (375/4Τ/1ΙΝΤ) αφού είχε σημαντικά προβλήματα και με μία αδικαιολόγητη ιντερσέπτιόν του στη δεύτερη περίοδο έδωσε ευκαιρία για ακόμα 7 πόντους στον αντίπαλο, στο β’ μέρος ήταν πολύ καλός. Απέναντι σε μία άμυνα που έπαιζε συντηρητικά, λόγω του τεράστιου προβαδίσματος της ομάδας της, οδήγησε τους Φάλκονς σε 30 πόντους και 2 λεπτά πριν το τέλος μείωσε σε απόσταση ενός τάτσνταουν. Απίθανος ο ρισίβερ Χούλιο Τζόουνς – ξανά - έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ χθες με 259 γιάρδες και 1 σκορ!
            Τις 100 εμφανίσεις στο NFL συμπλήρωσε χθες ο Άαρον Ρότζερς και τα στατιστικά του σε αυτό το σύνολο αγώνων είναι τα καλύτερα όλων των εποχών. Χαοτική η διαφορά του από τον δεύτερο (ΜακΝάμπ) στη λίστα για το ποσοστό ιντερσέπτιον ανά αγώνα, αφού μοιάζει να μην υποπίπτει σε τέτοια λάθη ποτέ! Τελευταία φορά που πάσαρε για ιντερσέπτιον εντός έδρας ήταν πριν 2 χρόνια!!!
            Οι Πάκερς έφτασαν στο 10-3 και σε συνδυασμό με την εικόνα που έχουν και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι το μεγάλο φαβορί για το #1 στη NFC! Από την άλλη οι Φάλκονς παρά την ήττα και το 5-8 ρεκόρ τους είναι πρώτοι στην NFC Νότου και με 2 νίκες στα ντέρμπι της ντιβίζιον την 16η και 17η αγωνιστική θα παίξουν play-offs.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου