Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η 3η αγωνιστική προ των πυλων



Η 2015 σεζόν βρίσκεται αισίως στην 3η της εβδομάδα, με 14 αναμετρήσεις την Κυριακή και το παραδοσιακό ματς-αυλαία της Δευτέρας ανάμεσα στους Πάκερς και τους Τσιφς. Δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι αυτή την εβδομάδα, ματς-ορόσημα για την ανάκαμψη των Ρέηβενς, Ιγκλς και Κολτς που δεν έχουν το περιθώριο να πέσουν στο 0-3. Οι - δίχως Ρόμο - Κάουμποϊς φιλοξενούν τους επικίνδυνους Φάλκονς, ενώ Πάτριοτς και Σίχοκς αναμένεται να κάνουν περίπατο στις έδρες τους. 



Στη Βαλτιμόρη, οι Ρέηβενς που έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν με δύο εκτός έδρας ήττες φιλοξενούν τους Μπένγκαλς που σε εκ διαμέτρου αντίθετο ξεκίνημα έκαναν δύο πειστικές νίκες. Η επιτακτική η ανάγκη νίκης για τους γηπεδούχους που είχαν δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους. Στο Ντένβερ είχαν μία εξαιρετική αμυντικά ημέρα και μία τρομερά αναποτελεσματική επίθεση, ενώ στο Όκλαντ η επίθεσή τους πετούσε και η άμυνα φανέρωσε τεράστια κενά! Μεγάλο  ρόλο στην επίθεση έχει πια ο τάητ εντ Γκίλμορ, αλλά το ράννινγκ παιχνίδι είναι αγνώριστο προς το χειρότερο, σε σχέση με πέρσι. Οι Μπένγκαλς μετά την επιβλητική τους νίκη στην έδρα των Ρέιντερς (που κέρδισαν τους Ρέηβενς την περασμένη Κυριακή), επικράτησαν εντός έδρας των Τσάρτζερς, όντας καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Αλάνθαστος ξεκίνησε τη σεζόν ο κουόρτερμπακ Ντάλτον, νέο μεγάλο όπλο ο τάητ εντ Άιφερτ (έχει σκοράρει ήδη 3 τάτσνταουν!) και το δίδυμο των ράννινγκ μπακ το πλέον ποιοτικό στο πρωτάθλημα. Αυτή την Κυριακή ήταν η σειρά του Μπερνάρντ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μετά τα φαμπλ του Χιλλ και η επίθεση ρόλαρε με τον ίδιο τρόπο.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ το παιχνίδι είναι γρίφος. Οι Μπένγκαλς έχουν καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής, όμως οι Ρέηβενς εντός έδρας εμφανίζονται καλύτεροι. Ασυνέπεια στις εμφανίσεις των γηπεδούχων από βδομάδα σε βδομάδα, τεράστιες αποκλείσεις στις αποδόσεις ακόμη και των υποσυνόλων. Πολύ ενδιαφέρον αγώνας για το μέλλον της AFC Βορρά και εν γένει της AFC, στοιχηματικά δύσκολος προς ανάγνωση, μοιάζει δύσκολο να πέσουν στο 0-3 εντός έδρας οι Ρέηβενς. 

                Στην Σάρλοτ, Πάνθερς και Σέιντς θα αναμετρηθούν με φόντο τη NFC Νότου, έχοντας ξεκινήσει εντελώς διαφορετικά τη σεζόν. Στο 2-0 οι Πάνθερς με κλειστές νίκες επί των Τζάγκουαρς και των Τέξανς, στο 0-2 οι Σέιντς με άσχημες ήττες, ειδικά η τελευταία στην έδρα τους από τους αδύναμους Μπακανίρς. Οι γηπεδούχοι έχουν ως απόλυτο πρωταγωνιστή σ’ αυτό το ξεκίνημα τον κουόρτερμπακ τους Νιούτον, που μάχεται με πενιχρά όπλα στο πάσσινγκ παιχνίδι, ενώ κάνει τη διαφορά με τις κοντινές του κούρσες. Σε καλή κατάσταση η άμυνα της ομάδας, έχει περιορίσει σε χαμηλά επίπεδα του μέχρι τώρα (αναιμικούς) αντιπάλους. Παραμένει αμφίβολος ο ηγέτης της άμυνας Κίκλι που απουσίασε την προηγούμενη Κυριακή λόγω διάσεισης. Από την άλλη, η κατάσταση στους Σέιντς είναι πολύ άσχημη μετά τη νέα ήττα (6η σερί εντός έδρας!!!) και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή. Οι Μπακανίρς που προέρχονταν από ντροπιαστική συντριβή και καθοδηγούμενοι από έναν ρούκι κουόρτερμπακ κυριάρχησαν πραγματικά στον αγώνα και είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό.  Σε τραγική κατάσταση η άμυνα που ταλαιπωρήθηκε από μέτριους αντιπάλους και ακόμη πιο απογοητευτική η εικόνα της επίθεσης με τον κουόρτερμπακ Μπριζ να τραυματίζεται μέσα στον αγώνα. Δέχθηκε χτύπημα στον δεξιό του ώμο, δεν βγήκε από το ματς, όμως ήταν φανερό στις πάσες του πως υπέφερε. Ο 36χρονος κουόρτερμπακ που από πέρσι μοιάζει πως οδεύει προς το τέλος της ένδοξης καριέρας του με τις συχνές άσχημες εμφανίσεις, θα λείψει από το Κυριακάτικο ματς και υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να χάσει μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Ο αντικαταστάτης ΜακΚάουν είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και σε συνδυασμό με τις ήδη αδυναμίες του συνόλου, η δυναμική της ομάδας πιάνει πάτο.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ είναι ξεκάθαρο φαβορί οι Πάνθερς με την απουσία του Μπριζ. Η εικόνα τους είναι πολύ καλύτερη και τα match up τους ευνοούν ιδιαιτέρως. Ο άσος είναι δικαιολογημένα χαμηλός και εξίσου πιθανός.

                Δύο ομάδες χαμηλού βεληνεκούς,  με ρεκόρ 1-1 και προερχόμενες από εντός έδρας νίκες αναμετρώνται στο Κλίβελαντ. Οι Μπράουνς υποδέχονται τους Ρέιντερς σε έναν αγώνα που όλα είναι ανοιχτά. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν των Τάιτανς την προηγούμενη αγωνιστική χάρη στην πιεστική τους άμυνα απέναντι σε έναν ρούκι κουόρτερμπακ και τον εκρηκτικό τους ρισίβερ Μπέντζαμιν που σκόραρε με 3 εντυπωσιακότατες προσπάθειες (2 βαθιές μπαλιές και 1 επιστροφή παντ). Ο Μανζίλ που ξεκίνησε και έδειξε σημάδια βελτίωσης θα επιστρέψει στον πάγκο και θα ξεκινήσει αύριο ο βετεράνος ΜακΚάουν που έπαθε διάσειση στην πρεμιέρα. Οι Ρέιντερς προέρχονται από άκρως εντυπωσιακή, επιθετικά, εμφάνιση και δραματική νίκη στο φινάλε επί των ισχυρών Ρέηβενς. Ο δευτεροετής κουόρτερμπακ Καρ ήταν πολύ παραγωγικός, συνεργάστηκε εξαιρετικά με το δίδυμο των Κούπερ – Κράμπτρι και ταλαιπώρησαν την αντίπαλη πίσω ζώνη άμυνας. Αντιθέτως οι αμυντικές αδυναμίες της ομάδας ήταν εξόφθαλμες και στις 2 προηγούμενες αγωνιστικές, με το σύνολο να δέχεται από 33 πόντους.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  ο αγώνας είναι ισορροπημένος με ισχνότατο προβάδισμα στους Μπράουνς λόγω έδρας. Ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων που έχουν τη δυνατότητα να πάνε στο 2-1 και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, δίχως όμως καμία από τις δύο να έχει ρεαλιστικές βλέψεις για play-offs


                Στο Ντάλας, οι πληγωμένοι από τραυματισμούς Κάουμποϊς υποδέχονται τους Φάλκονς που εκπλήσσουν θετικά με το ξεκίνημά τους τη νέα σεζόν. Ο Ρόμο τραυματίστηκε στον προηγούμενο νικηφόρο αγώνα επί των Ιγκλς και θα μείνει εκτός αγώνων μέχρι την 11η αγωνιστική, όπως τον έχει δηλώσει η ομάδα. Με δεδομένη και την απουσία του Μπράιαντ (10 εβδομάδες εκτός), οι γηπεδούχοι φτωχαίνουν δραματικά σε επιθετικό ταλέντο και ο Γουίντεν στη θέση του κουόρτερμπακ με τον Ουίλιαμς σε ρόλο #1 ρισίβερ θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς. 8 σερί ήττες μετρά ο Γουίντεν ως βασικός, ήταν τραγικός στο μοναδικό του ολόκληρο ματς με τους Κάουμποϊς πέρσι, όταν ηττήθηκαν εντός από τους Κάρντιναλς. Στα θετικά, η ομάδα διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος πίσω από την οποία θα πρέπει να φορτωθεί το ράννινγκ παιχνίδι, ενώ και η άμυνα είναι αναπάντεχα πολύ αποτελεσματική στις 2 πρώτες βδομάδες. Οι Φάλκονς που επίσης έχουν 2-0 ρεκόρ, προέρχονται από νίκη στη Νέα Υόρκη επί των Τζάιαντς, με ανατροπή στην 4η περίοδο. Ο Χούλιο Τζόουνς είναι ασταμάτητο επιθετικό όπλο και ο έμπειρος Ράιαν ξέρει να τον εκμεταλλεύεται, ενώ αμυντικά η βελτίωση είναι εμφανής υπό τις τεχνικές οδηγίες του νέου κόουτς Κουίν. Ο έτερος ρισίβερ Γουάιτ ταλαιπωρείται ως συνήθως με τραυματισμούς, όμως έχει ανελιχθεί στη θέση του ο Χάνκερσον που είναι καλή λύση. Πλήγμα για το ήδη αναξιόπιστο ράννινγκ παιχνίδι ο τραυματισμός του βασικού ρούκι Κόουλμαν που θα μείνει εκτός για 1 μήνα.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ είναι δύσκολο να προβλεφθεί τι δυναμική θα παρουσιάσουν οι γηπεδούχοι με αναπληρωματικό κουόρτερμπακ στη θέση του Ρόμο που ήταν σε εκπληκτική φόρμα και δίχως τον πιο εκρηκτικό τους ρισίβερ. Στη κόψη του ξυραφιού οι ισορροπίες, όπως το μαρτυρούν και απολύτων μοιρασμένες αποδόσεις. Πιθανώς θα υπάρξει χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση (Under 45,5) , με το σκεπτικό ότι οι Κάουμποϊς θα παίξουν safe, με πολύ ράννινγκ παιχνίδι για να μειώσουν και τη διάρκεια του αγώνα, ενώ και η άμυνά τους δείχνει σε καλή κατάσταση και ικανή να κρατήσει χαμηλά τους Φάλκονς.

                Στο Χιούστον, οι απογοητευτικοί στο ξεκίνημα της σεζόν Τέξανς φιλοξενούν τους Μπακανίρς που είχαν εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα ως τώρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα των δυνατών αμυντικά Πάνθερς, με τον Μάλετ που πήρε τη θέση του βασικού κουόρτερμπακ να είναι το ίδιος κακός (αν όχι χειρότερος) με τον Χόγιερ που ξεκίνησε στην πρεμιέρα. Και τα επιθετικά προβλήματα για την ομάδα δεν σταματούν εκεί αφού το κενό του Φόστερ στο ράννινγκ παιχνίδι είναι τεράστιο και ο έμπειρος μπακ δεν αναμένεται να αγωνιστεί ούτε αυτή την εβδομάδα. 1-12 το ρεκόρ της ομάδας δίχως αυτόν στο γήπεδο! Στην άμυνα δεσπόζει ο Γουάτ και γενικά η αμυντική γραμμή με τους Βίλφορκ και Κλάουνι αρωγούς είναι κορυφαίου επιπέδου, όμως η πίσω ζώνη άμυνας έχει φανερώσει χτυπητές αδυναμίες. Οι φιλοξενούμενοι Μπακανίρς προέρχονται από το θρίαμβο στη Νέα Ορλεάνη και το απότομο γύρισμα του διακόπτη από την εντός έδρας συντριβή στην πρεμιέρα. Ο ρούκι κουόρτερμπακ Ουίνστον ήταν πολύ βελτιωμένος και άνετος με το συνεχές προβάδισμα της ομάδας του, ενώ τη διαφορά στον αγώνα έκανε η αμυντική γραμμή της ομάδας με το Τζέραλντ Μακόι αιχμή να χαλάει την αντίπαλη επιθετική ισορροπία. Ο #1 ρισίβερ Έβανς είχε πολύ περιορισμένο ρόλο την προηγούμενη Κυριακή και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς αύριο, αλλά εκτός αγώνων για 4-6 βδομάδες θα μείνει ο βασικός τάητ εντ Σεφέριαν-Τζένκινς.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε μεγαλύτερη εγρήγορση από τις 2 ήττες. Δείχνει τεράστιο miss match η ασταθής επιθετική γραμμή των Μπακανίρς απέναντι στον Γουάτ και την παρέα του, αποτελεί ερωτηματικό πως θα αντιδρά ο ρούκι Ουίνστον υπό συνεχή πίεση. Προβάδισμα στους γηπεδούχους, δίχως αξία όμως ο χαμηλός άσος.  

               
Βάικινγκς και Τσάρτζερς με ρεκόρ 1-1 και πολλές φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν αναμετρώνται αύριο στη Μινεσότα και ο αγώνας προμηνύεται άκρως ανταγωνιστικός. Οι γηπεδούχοι αύριο Βάικινγκς μετά την ντροπιαστική ήττα στην πρεμιέρα, επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και επικράτησαν εύκολα  εντός έδρας των Λάιονς. Με τον ράννινγκ μπακ Πίτερσον να είναι ο κύριος επιθετικός εκφραστής και το νεαρό κουόρτερμπακ Μπριτζγουότερ να μην εκβιάζει προσπάθειες η επίθεση βρήκε ρυθμό ενώ και αμυντικά η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη της πρεμιέρας.  Οι Τσάρτζερς έρχονται από ήττα στα σημεία στη δύσκολη έδρα των Μπένγκαλς, όπου η επίθεση δεν είχε εξίσου εντυπωσιακή ανάπτυξη με την πρεμιέρα. Ο κουόρτερμπακ Ρίβερς είχε μία μέτρια μέρα στο Σινσινάτι, όμως γενικά δείχνει σε καλή κατάσταση και υπάρχει πληθώρα όπλων στο πλάι του. Η 3αδα ρισίβερ Τζόνσον, Άλλεν, Φλόυντ διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, ενώ υπάρχει και ποικιλία επιλογών στο ράννινγκ παιχνίδι, με τον πολυσύνθετο Γούντχεντ και τον εκρηκτικό ρούκι Γκόρντον να ανεβάζει ρυθμούς. Τα ερωτηματικά παραμένουν στο αμυντικό κομμάτι, όπου τις δύο πρώτες βδομάδες επέτρεψαν μεγάλες φάσεις (20+ γιάρδες) στον αντίπαλο.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ υπάρχει ισορροπία στην αναμέτρηση με ελαφρύ φαβοριτισμό στον άσο. Είναι επιλογή ρίσκου το διπλό σε τιμές 2.00+, ποντάροντας σε έναν πολύ πιο έμπειρο κουόρτερμπακ και στο πληθωρικό καστ δίπλα του. Αν οι  φιλοξενούμενοι καταφέρουν να περιορίσουν σε έναν βαθμό τον Πίτερσον, το διπλό έχει μεγάλη τύχη.

                Οι πρωταθλητές Πάτριοτς προέρχονται από δύο πειστικές νίκες, με έναν «σεληνιασμένο» Μπρέιντι να ξεσπά στους αντιπάλους για την απαξίωση που υπέστη και την προσωρινή του τιμωρία το καλοκαίρι. Το αυριανό εντός έδρας ματς απέναντι στους αδύναμους Τζάγκουαρς προδιαγράφεται ως ένα από τα πλέον βατά της σεζόν και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κάνουν το 3-0. Ασταμάτητος ο Γκρονκόσκι, αν μείνει υγιής θα σπάσει πολλά ρεκόρ για τη θέση του φέτος, ο Έντελμαν μονίμως βρίσκει τα κενά στις αντίπαλες άμυνες, ενώ ο νέος απίθανος πρωταγωνιστής της ομάδας είναι ο, μέχρι πρότινος στα αζήτητα, ράννινγκ μπακ Λιούις που συμβάλλει τα μέγιστα στην επιθετική ανάπτυξη. Αμυντικά πάντως,  υπάρχουν κενά στην απόδοση της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι, αύριο, Τζάγκουαρς προέρχονται από νίκη ψυχολογίας απέναντι στους Ντόλφινς την περασμένη Κυριακή. Η απόδοση της ομάδας είχε διαφορετικές όψεις στα δύο ημίχρονα, καθώς στο πρώτο μέρος ο κουόρτερμπακ Μπορτλς ήταν εντυπωσιακός με βαθιές μπαλιές , κυρίως στον Ρόμπινσον, και εν γένει πολύ ώριμη παρουσία (20 πόντοι), ενώ στο δεύτερο η επίθεση βάλτωσε και μόνο στα τελευταία λεπτά της 4ης περιόδου υπήρξε ένα ήμι-αποτελεσματικό ντράιβ που έφερε και το νικητήριο φιλντ γκολ (3 πόντοι). Περίπου αντίστροφη εικόνα για την άμυνα της ομάδας, βελτιώθηκε στην επανάληψη, πίεσε τον αντίπαλο κουόρτερμπακ και δεν δέχθηκε πόντο στην τελευταία περίοδο.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί και αν οι Πάτριοτς δεν κερδίσουν την αυριανή αναμέτρηση θα είναι η έκπληξη της χρονιάς. Το όριο δικαιολογημένα προσφέρεται τόσο ψηλά (13,5), όμως δεν θα προτιμηθεί με το σκεπτικό ότι οι γηπεδούχοι ίσως σηκώσουν το πόδι από το γκάζι αν η υπόθεση νίκη εξασφαλισθεί. Πιο ελκυστική επιλογή που μπορεί να επιβεβαιωθεί και με μεγάλη νίκη των πρωταθλητών είναι το OVER 47,5 που πληρώνει καλά (1,90) και σ’ αυτό μπορούν να συμβάλλουν και οι Τζάγκουαρς με τον κουόρτερμπακ τους να έχει δείξει ότι μπορεί να απειλήσει βαθιά.

               
Στη Νέα Υόρκη, η αναμέτρηση των Τζετς με τους Ιγκλς περιλαμβάνει δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική εικόνα και αποτελέσματα στις δύο πρώτες βδομάδες. Οι Τζετς μετά την εύκολη εντός έδρας επικράτηση επί των Μπράουνς, ταξίδεψαν τη Δευτέρα στην Ιντιανάπολις και πήραν πειστική νίκη στην έδρα των Κολτς. Η εμφάνιση ήταν πλήρης και μάλιστα το τελικό σκορ (7-20) θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους πράσινους αν δεν αγωνίζονταν συντηρητικά στο μεγαλύτερο κομμάτι της επανάληψης. Η άμυνα πολύ δυνατή μπροστά, ανάγκασε τον Λακ να πασάρει διαρκώς υπό πίεση και η πίσω ζώνη με τον Ρίβις να ξεχωρίζει εξαφάνισε τους επικίνδυνους ρισίβερ των αντιπάλων. 5 συνολικά λάθη δημιούργησε η άμυνα και μαζί με τα άλλα 5 της πρεμιέρας, το σύνολο είναι πρώτο στο πρωτάθλημα σ’ αυτή την πολύ σημαντική στατιστική. Επιθετικά, το ράννινγκ παιχνίδι δεν είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα, ίσως επειδή ο βασικός μπακ Άιβορι αγωνίστηκε με πρόβλημα  τραυματισμού, αλλά ο κουόρτερμπακ Φιτζπάτρικ ήταν πολύ ώριμος στις επιλογές του, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες στους κόρνερμπακ που είχαν οι Κολτς και είχε αγαστή σύνδεση με τους Ντέκερ και Μάρσαλ. Έχασε πάλι προπονήσεις ο Άιβορι, αμφίβολος  και ο Ντέκερ που αποκόμισε χτύπημα στον τελευταίο αγώνα. Στον αντίποδα, η εικόνα των Ιγκλς με εξαίρεση το β’ ημίχρονο της πρεμιέρας είναι θλιβερή και ειδικά η επίθεση είναι απείρως χειρότερη απ’ ότι αναμενόταν και προδιαγραφόταν στην preseason. Στον τελευταίο αγώνα , στην εντός έδρας ήττα από τους Κάουμποϊς η επιθετική ανάπτυξη ήταν ιστορικά κακή καθώς τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά και κουόρτερμπακ και ράννινγκ μπακς χειραγωγούνταν από την άμυνα. Έμειναν άποντοι στο πρώτο μέρος ξανά και στην επανάληψη πέτυχαν μόλις 3, πριν το αδιάφορο τάτσνταουν στα χασομέρια για το τελικό 10-20. Τρομερά αναποτελεσματικός ο Μάρεϊ στις κούρσες που του ζητείται  να τρέξει στην καινούρια του ομάδα, ενώ ο Μπράντφορντ έτρεμε πίσω από μία απαράδεκτη επιθετική γραμμή. Αξιοπρεπής εμφάνιση από την άμυνα που κράτησε το παιχνίδι ενδιαφέρον μέχρι την 4η περίοδο, όμως υπήρξαν μεγάλες απώλειες ενόψει της συνέχειας. Ο ταλαντούχος λάινμπακερ Αλόνσο τραυμάτισε πάλι το εύθραυστο γόνατό του και θα μείνει για αδιευκρίνιστα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων, ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν να αγωνιστούν αύριο οι επίσης βασικοί και πολύ σημαντικοί αμυντικοί Κέντρικς και Θόρντον. Τέλος, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μάρεϊ που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, είναι αμφίβολος αλλά πιθανώς θα είναι έτοιμος την ώρα του αγώνα.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  Οι Τζετς παρουσιάζονται ως το μεγάλο φαβορί του αγώνα, έχοντας στο μυαλό την εικόνα των ομάδων τις 2 πρώτες βδομάδες,  τις χτυπητές αδυναμίες κυρίως που έχουν επιδείξει οι Ιγκλς και τέλος τις σημαντικές απουσίες στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Επειδή όμως ο αγώνας μοιάζει να έχει μεγαλύτερη αξία για τους Ιγκλς που αν πέσουν στο 0-3 ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες τους για play-offs (μόνο 3 ομάδες στην ιστορία έχουν φτάσει στα νοκ-άουτ από το 0-3) και επειδή οι Τζετς μοιάζει να έχουν πιάσει το 100% ως τώρα, ο αγώνας είναι πιο αμφίρροπος απ’ ότι δείχνει σε πρώτη ανάγνωση. Είναι πολύ πιθανό ο κόουτς Κέλλυ των φιλοξενουμένων να κάνει στην άκρη τον εγωισμό του και να αλλάξει κάποια επιθετικά σχέδια που στην πράξη απέτυχαν παταγωδώς μπρος στο χείλος μίας ακόμη αποτυχημένης σεζόν. Διπλό ενστίκτου και όχι αγωνιστικής εικόνας.

                Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται αύριο στο Σεντ Λούις, όπου Ραμς και Στίλερς αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν. Οι Ραμς μετά το θρίαμβο της πρεμιέρας και την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στους Σίχοκς αγωνίστηκαν σαν υπνωτισμένοι στην Ουάσινγκτον και μοιραία ηττήθηκαν εύκολα με 24-10 από τους Ρέντσκινς (17-0 ημίχρονο). Η εκρηκτική αμυντική γραμμή απενεργοποιήθηκε από την αντίπαλη επίθεση και όχι μόνο δεν κατάφερε να πιέσει τον κουόρτερμπακ, αλλά «έφαγε» και πολλές και μεγάλες κούρσες. Άσχημη προσγείωση και για τον κουόρτερμπακ Φόουλς που έπειτα από το εξαιρετικό παιχνίδι της πρεμιέρας, φανέρωσε την αστάθειά του υπό πίεση. Πολύ θετική είδηση για την επίθεση των Ραμς η ανάρρωση του ρούκι ράννινγκ μπακ Γκέρλι (#10 του ντραφτ), που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αύριο. Οι φιλοξενούμενοι Στίλερς, εν αντιθέσει, προέρχονται από άκρως εντυπωσιακή επιθετική εμφάνιση απέναντι στους 49ερς, τους οποίους και διέλυσαν με λαμπρό πάσσινγκ παιχνίδι του Ρόθλισμπέργκερ που έκανε να μοιάζουν εύκολες οι 50+ γιαρδών πάσες που ολοκλήρωνε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Ο Αντόνιο Μπράουν με τη συνέπεια του, εκτός από τα εξαιρετικά φυσικά προσόντα που διαθέτει, δίκαια θεωρείται μέσα στους 2-3 καλύτερους ρισίβερ του πρωταθλήματος, ενώ αυτή την Κυριακή επιστρέφει από τιμωρία και ο 3ος της παρέας, Λέβιον Μπελ και προσθέτει έξτρα διάσταση στην επίθεση της ομάδας, όχι ότι ο αντικαταστάτης μέχρι  τώρα Ουίλιαμς δεν ήταν αποτελεσματικός. Βαρόμετρο της αυριανής εμφάνισης θα είναι η σταθερότητα ή μη της επιθετικής γραμμής.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  Ο αγώνας παρουσιάζεται απόλυτα ισορροπημένος από τις αποδόσεις των εταιριών, όμως αν η επιθετική γραμμή των Στίλερς απορροφήσει την αντίπαλη πίεση, οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα. Ο Ρόθλισμπεργκερ είναι σε τρομερή φόρμα και οι αποδόσεις στη νίκη της ομάδας του αξίζουν σε τιμές (1,80-1,86), ενώ αρκετά πιθανό είναι και το over 47,5 καθώς η άμυνα των Στίλερς έχει αδυναμίες.

               
Το τελευταίο από τα «πρωινά» παιχνίδια (20:00 ώρα Ελλάδος) είναι ένα ντέρμπι για την AFC Νότου, που δεν είναι και πολύ ντέρμπι τα τελευταία χρόνια με τους Κολτς να κυριαρχούν των Τάιτανς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία - επί Λακ -τριετία οι Κόλτς μετρούν 6-0 ρεκόρ επί των Τάιτανς! Σ’ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν πάντως η εικόνα των Τάιτανς είναι καλύτερη, τουλάχιστον για έναν αγώνα. Άψογοι στην πρεμιέρα στην ολοκληρωτική επικράτηση επί των Μπακανίρς με το ρούκι κουόρτερμπακ Μαριότα να κάνει μαγικό ντεμπούτο, απότομη προσγείωση και για το νεαρό αλλά και συνολικά για την ομάδα στην ήττα από τους Μπράουνς στο Κλίβελαντ. Η επιθετική γραμμή δεν κατάφερε να προστατεύσει τον πασέρ της, αυτός ήταν σαστισμένος υπό διαρκή πίεση και σε συνδυασμό με την αμυντική ανεπάρκεια στις βαθιές μπαλιές των αντιπάλων ήρθε η εύκολη ήττα. Στους φιλοξενούμενους , με 0-2 ρεκόρ, Κολτς το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό, καθώς έπειτα από τη νέα απογοητευτική εμφάνιση και ήττα τη Δευτέρα από τους Τζετς, φάνηκε να υπάρχει μία προστριβή ανάμεσα στον κόουτς, τον Λακ και τον τεχνικό διευθυντή από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη συνέντευξη τύπου. Το ξεκίνημα ενός από τα φαβορί για το superbowl είναι αναπάντεχα άσχημο, όμως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως οι αντίπαλοι που αντιμετώπισε είναι πολύ επικίνδυνες ομάδες με κοινό χαρακτηριστικό την πιεστική άμυνα που και στις δύο περιπτώσεις έκανε τη διαφορά. Ο επερχόμενος αντίπαλος των Κολτς, ευτυχώς γι αυτούς, δεν έχει καμία σχέση αμυντικά με Μπιλς ή Τζετς και η ομάδα έχει την ευκαιρία να ανακάμψει σε μία αδύναμη ντιβίζιον της οποίας είναι κυρίαρχος. Θετικές εικόνες για τη συνέχεια άφησε ο ράννινγκ μπακ Γκορ που με εξαίρεση το αδικαιολόγητο φαμπλ στην 3η περίοδο, είχε μερικές πολύ καλές κούρσες, ενώ και η ράννινγκ άμυνα, με δύο ρούκι αιχμές, ήταν αποτελεσματική. Ο #1 ρισίβερ Χίλτον θα είναι λογικά απολύτως έτοιμος για αύριο (έπαιξε λίγο και τη Δευτέρα), οι απουσίες στους κόρνερμπακ παραμένουν, την ώρα του αγώνα θα κριθεί η συμμετοχή του, #1 του υποσυνόλου, Ντέιβις.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  το διπλό των Κολτς είναι πολύ «ζεστή» επιλογή σε αποδεκτές τιμές (γύρω στο 1,60), που παρά το άσχημο ξεκίνημα έχουν τα στοιχεία και τον τρόπο να πάρουν ένα ακόμη εντός ντιβίζιον ντέρμπι και να σβήσουν τη μίνι-κρίση στο ξεκίνημά της. Ο Λακ θα είναι σίγουρα καλύτερος απέναντι σε μία κάτω του μετρίου άμυνα και ο Γκορ θα θελήσει να εξιλεωθεί για το μεγάλο λάθος του.

                Στο Μαϊάμι, οι Ντόλφινς κάνουν εντός έδρα πρεμιέρα με το ντέρμπι απέναντι στους Μπιλς. Αμφότερες ομάδες στο 1-1, προερχόμενες από απογοητευτικές ήττες. Οι Ντόλφινς ηττήθηκαν στο κοντινό Τζάκσονβιλ από τους αδύναμους Τζάγκουαρς με πολύ κακό τελείωμα στον αγώνα, ενώ οι Μπιλς εκτέθηκαν αμυντικά απέναντι στους Πάτριοτς και το τελικό σκορ κρύβει το πόσο κυρίαρχοι ήταν οι αντίπαλοι τους στο γήπεδο. Στον αγώνα τους οι Ντόλφινς φανέρωσαν μία πολύ παραγωγική επίθεση για 2 ½ περιόδους, όμως στο φινάλε κόλλησαν διότι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιθετικής γραμμής Άλμπερτ (αμφίβολος για αύριο) τραυματίστηκε και βγήκε από τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο κουόρτερμπακ Τάνεχιλ να δέχεται μεγάλη πίεση. Αμυντικά απογοήτευσε η αμυντική γραμμή που απαρτίζεται από πολύ δυναμικούς παίχτες, με τον χρυσοπληρωμένο Σου να μην αποδίδει τα αναμενόμενα στο ξεκίνημα.  Οι Μπιλς ξεκίνησαν τον αγώνα απέναντι στους Πάτριοτς με πολύ ενθουσιασμό και σκόραραν μάλιστα στο πρώτο τους ντράιβ. Στη συνέχεια όμως υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων και στο ευρύ και με γρήγορο ρυθμό πάσσινγκ παιχνίδι του Μπρέιντι, που κούρασε τους αμυντικούς των Μπιλς και δημιούργησε μεγάλα κενά στην αντίπαλη ζώνη. Δέχθηκαν 40 πόντους και δεν μπόρεσαν φυσικά να ακολουθήσουν το ρυθμό. Μείωσαν σημαντικά στο φινάλε από 13-37 σε 32-27, όμως ήταν πολύ αργά. Κατώτερος των προσδοκιών ο κουόρτερμπακ Τέιλορ, φάνηκε η απειρία του από επίσημους αγώνες. Τραυματίστηκε ο σέιφτι Ουίλιαμς και θα χάσει τον αυριανό αγώνα. Συνεχίζει να μην είναι πλήρως υγιής ο βασικός ράννινγκ μπακ Μακόι, αναμένεται να αγωνιστεί αλλά σε περιορισμένο ρόλο.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  ο αγώνας είναι το απόλυτο no bet με τις δύο ομάδες να μοιάζουν ισοδύναμες. 3 στις 4 νίκες μετρούν στα τελευταία ματς οι Μπιλς, αν ο Άλμπερτ δεν αγωνιστεί, έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν πίεση οι φιλοξενούμενοι. Λογικά δε θα υπάρξουν πολλά επιτυχημένα ντράιβ, όμως οι κουόρτερμπακ των ομάδων έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις.

               
Στην Αριζόνα, οι 2-0 Κάρντιναλς υποδέχονται τους 1-1 49ερς στο ντέρμπι της NFC Δύσης. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με δύο παραγωγικές νίκες απέναντι σε δύο από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα επικράτησαν των Σέιντς και την περασμένη Κυριακή διέλυσαν τους Μπερς στο Σικάγο σκοράροντας 48 πόντους! Ο βετεράνος ρισίβερ Φιτζέραλντ δείχνει αναγεννημένος στη 12η σεζόν του στο NFL και απέναντι στους Μπερς σκόραρε 3 φορές!  Άψογος ο κουόρτερμπακ Πάλμερ στις 2 εμφανίσεις του, πάντα έχοντας υπόψη πως οι άμυνες που αντιμετώπισε ανήκουν στον πάτο της λίγκας. Ένα νέο επιθετικό όπλο απέκτησαν οι Κάρντιναλς στο πρόσωπο του ρούκι ράννινγκ μπακ Ντέιβιντ Τζόνσον, ο οποίος στις ελάχιστες επαφές του, έχει σκοράρει ήδη 3 τάτσνταουν. Αναγνωρίζοντας το ταλέντο του, ο κόουτς δήλωσε πως θα τον τροφοδοτήσει περισσότερο άμεσα. Οι 49ερς έπειτα από μία εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα, ήρθε η συντριβή στο Πίτσμπεργκ από την πληθωρική επίθεση των Στίλερς. Η άμυνα των 49ερς δεν είχε αντίδοτο στον Ρόθλισμπέργκερ και βρέθηκε εκτός αγώνα από το ημίχρονο. Αναιμική εμφάνιση και από την επίθεση, που κατάφερε να γράψει 18 πόντους με τους 15 από αυτούς να έρχονται στα τελειώματα με το ματς να έχει κριθεί. Ο ράννινγκ μπακ Χάιντ που ήταν ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης στην πρεμιέρα, τραυματίστηκε στον αγώνα, αποχώρησε και είναι αμφίβολος για αύριο. Σε συνδυασμό και με την πολύ πιθανή απουσία του έτερου μπακ Μπους, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός στη θέση ο Αυστραλός Χέιν!!!
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  είναι φαβορί του αγώνα οι γηπεδούχοι Κάρντιναλς, που από πέρσι έχουν καλύτερη εικόνα των αντιπάλων και εντός έδρας εμφανίζονται πολύ δυνατοί. Πολύ αντίθετες εικόνες από τους 49ερς, χρειάζεται μεγαλύτερο δείγμα για να γίνει αντιληπτή η δυναμική μιας ομάδας, η οποία υπέστη τεράστιες αλλαγές στην offseason.

                Στο Σιάτλ, οι Σίχοκς προβληματισμένοι μετά τις δύο πρώτες  ήττες υποδέχονται τους Μπερς που έχουν  την ίδια συγκομιδή ως τώρα. Οι φιλοξενούμενοι ήδη από την offseason λογίζονταν ως μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος και επιβεβαίωσαν την έλλειψη δυναμικής τους στις δύο εντός έδρας ήττες από Πάκερς και Κάρντιναλς. Για τον αυριανό αγώνα, πέρα από τις βασικές αδυναμίες του συνόλου αντιμετωπίζουν και σημαντικότατες απουσίες με  το βασικό κουόρτερμπακ Κάτλερ και το #1 ρισίβερ Τζέφρι να τίθενται εκτός αγώνα. Ο αντικαταστάτης Κλόσεν είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, μετρά στο βιογραφικό του 1-10 ρεκόρ στα παιχνίδια που έχει ξεκινήσει στην καριέρα του και η κατάσταση που αναμένεται να αντιμετωπίσει αύριο δεν θα μπορούσε να σκηνοθετηθεί χειρότερα γι αυτόν. Δίχως ουσιαστικά βασικό ρισίβερ στη διάταξη, με μοναδικό αξιόπιστο αποδέκτη τον τάητ εντ Μπένετ και μία άμυνα απέναντι του, που διψάει να αποδείξει πως επέστρεψε στην τοπ φόρμα της με την επιστροφή του ηγέτη της και να κακοποιήσει έναν ακόμη αντίπαλο στην πλέον δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος! Οι Σίχοκς είναι πληγωμένο θηρίο μετά τις δύο αποτυχίες και θα θελήσουν στην εντός έδρας πρεμιέρα της σεζόν να κάνουν μία μεγάλη νίκη αύριο για να σβήσουν τις άσχημες εντυπώσεις. Τρομερά κομβική για, την αγωνιστική και όχι μόνο, ισορροπία της ομάδας η επιστροφή του σέιφτι Τσάνσελορ (απείχε λόγω οικονομικών διαφωνιών με τη διοίκηση), που «δένει» την άμυνα. Χαρακτηριστικό στατιστικό που φανερώνει πόσο στοίχισε η απουσία του Τσάνσελορ στο ξεκίνημα είναι πως η #1 άμυνα του πρωταθλήματος για 3 σεζόν τώρα, στο ξεκίνημα της 2015 σεζόν κατατάσσεται 29η!!! Και αν οι αμυντικές αδυναμίες που εμφανίστηκαν καλύπτονται με την επιστροφή Τσάνσελορ, ο έτερος προβληματισμός που αφορά την επιθετική γραμμή δεν αναμένεται να ενισχυθεί απέναντι στους Μπερς. Ενοχλήσεις στη γάμπα κάνουν αμφίβολη τη συμμετοχή του Λυντς, ο κόουτς Κάρολ έκανε λόγο για τελική απόφαση λίγο πριν τον αγώνα, αλλά μοιάζει απίθανο να χάσει τον αγώνα ο βασικός ράννινγκ μπακ.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αγώνα και οτιδήποτε διαφορετικό από κυριαρχία των γηπεδούχων (με ρεκόρ 26-2 στο Σιάτλ την τελευταία 3ετία) θα είναι έκπληξη. Ο δυναμικός αμυντικός Τσάνσελορ ίσως και να μη χρειαζόταν για να νικήσουν οι Σίχοκς τους αποδυναμωμένους Μπερς καθώς η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις ομάδες είναι τεράστια. Αναμένεται ξέσπασμα από τους γηπεδούχους και πολύ ευρεία νίκη . ΆΣΟΣ με -13,5 χάντικαπ.

               
Το βραδινό, Prime time για την αμερικάνικη τηλεόραση, ματς της αγωνιστικής αυτή την εβδομάδα είναι ο αγώνας Λάιονς-Μπρόνκος. Αντίθετο ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, στο 0-2 οι γηπεδούχοι Λάιονς, στο 2-0 οι Μπρόνκος. Οι Λάιονς προέρχονται από δύο απογοητευτικές εμφανίσεις και εκτός έδρας ήττες απέναντι σε Τσάρτζερς και Βάικινγκς. Κατέγραψαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο στην πρεμιέρα, στη συνέχεια ο κουόρτερμπακ Στάφορντ χτύπησε και μαζί του όλη η επίθεση δεν είχε ρυθμό. Παρά τις ενοχλήσεις στον τελευταίο αγώνα αναγκάστηκε να πασάρει για περισσότερες από 50 φορές με το ράννινγκ παιχνίδι να μην έχει ταυτότητα παρά την προσθήκη του ευέλικτου ρούκι Αμπντούλα. Έδωσε το παρόν με τάτσνταουν ο Κάλβιν Τζόνσον, αλλά κάνει απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν ο #2 ρισίβερ Τέητ. Η μεγάλη διαφορά όμως στην ομάδα σε σχέση με πέρσι είναι το αμυντικό κομμάτι, που από κυρίαρχο (#2 το 2014) έχει αποτελέσει τροχοπέδη φέτος. Η «άγκυρα» του υποσυνόλου Σου  αποχώρησε την άνοιξη, ενώ και ο δεύτερος πιο πολύτιμος αμυντικός Λέβι είναι απών με τραυματισμό (παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για αύριο). Έξτρα προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα αυτή τη βδομάδα με τους σέιφτι Κουίν και Ιχέντιμπο να έχουν ενοχλήσεις, αλλά με τις πιθανότητες να ξεκινήσουν να είναι με το μέρος τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι Μπρόνκος μετρούν δύο επιτυχίες στο ξεκίνημα, έστω και αν ήρθαν με αναπάντεχο τρόπο. Η άμυνα της ομάδας είναι σε εκπληκτική κατάσταση, πιέζει τρομερά με την μπροστινή γραμμή, οι λάινμπακερ «πετούν» στο γήπεδο και η πίσω ζώνη άμυνας προεξάρχοντος του Ταλίμπ τρέφεται από τα λάθη των αντιπάλων. Απέναντι σε Ρέηβενς και Τσιφς η άμυνα ήταν που έδωσε τις νίκες - κυριολεκτικά - με αμυντικά τάτσνταουν στα τελευταία λεπτά! Ο κουόρτερμπακ Μάννινγκ που έδειξε «τελειωμένος» στην πρεμιέρα, είχες κάποιες εντυπωσιακές εκλάμψεις στο ντέρμπι απέναντι στους Τσιφς και το επιτυχημένο ντράιβ του στα τελευταία λεπτά, όταν η επίθεση αναπτύχθηκε με τους δικούς του όρους ήταν βίντατζ μαγεία. Υπάρχει εμφανής διαφωνία ανάμεσα σε κουόρτερμπακ και κόουτς για την επιθετική ανάπτυξη και ως τώρα φαίνεται να κερδίζει ο Μάννινγκ καθώς το ράννινγκ παιχνίδι που θέλει να εφαρμόσει ο Κούμπιακ είναι ασθενικό πίσω από μία νέα επιθετική γραμμή.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ   Οι Μπρόνκος είναι το φαβορί διότι η άμυνά τους παίζει στο ανώτατο επίπεδο (θυμίζοντας τους Σίχοκς στα καλά τους) και έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει από μόνη της παιχνίδια, ενώ και ο Μάννινγκ έδειξε σε καλύτερη κατάσταση αν και δεν απέφυγε τα λάθη. Αίνιγμα οι γηπεδούχοι Λάιονς, ναι μεν προβληματίζουν στο ξεκίνημα, αλλά έχουν τα επιθετικά όπλα να απειλήσουν και εντός έδρας πάντα αγωνίζονται καλύτερα. Ίσως και αυτός ο αγώνας κριθεί από ένα αμυντικό τάτσνταουν.

                Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει τη Δευτέρα στην Γκριν Μπέι, όπου οι 2-0 Πάκερς υποδέχονται τους 1-1 Τσιφς. Οι γηπεδούχοι στον τελευταίο τους αγώνα επικράτησαν εντός έδρα των Σίχοκς, χάρη σε μία άψογη 4η περίοδο από τον κουόρτερμπακ Ρότζερς και μία «τεράστια» ιντερσέπτιον του νεαρού αμυντικού Έλιοτ. Η επίθεση δεν είχε την συνήθη έκρηξη στα εντός έδρας παιχνίδια και εν μέρει αιτία αυτού ήταν οι απουσίες που προέκυψαν στον αγώνα. Ο βασικός ράννινγκ μπακ Λέισι αποχώρησε νωρίς με τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν επέστρεψε, ενώ και ο #2 πια ρισίβερ Άνταμς έχασε περίπου 2 περιόδους. Αμφότεροι έχασαν προπονήσεις και στις τελευταίες είχαν περιορισμένη συμμετοχή, λογικά θα αγωνιστούν τη Δευτέρα, έχοντας μία μέρα εξτρά να αναρρώσουν, ίσως χρησιμοποιηθούν συντηρητικά. Αντιθέτως ο λάινμαν Μπουλάγκα που είναι σημαντικός για την προστασία τους Ρότζερς δεν προπονήθηκε καθόλου και πάλι και εκτός απροόπτου θα τεθεί ξανά εκτός. Από το Δεκέμβρη του 2012 έχει να υποπέσει σε εντός έδρας ιντερσέπτιον ο Ρότζερς έχοντας επιχειρήσει από τότε πάνω από 450 πάσες!!! Τρομερά δύσκολο εγχείρημα λοιπόν για τους Τσιφς να μπορέσουν να βγάλουν εκτός ρυθμού τον αντίπαλο κουόρτερμπακ, όντας ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να περάσουν με νίκη από το απόρθητο πέρσι Λάμπο Φιλντ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν άμυνα που μπορεί να ασκήσει πίεση με Χιούστον και Χαλί, αλλά θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουν και τα επιθετικά λάθη που στοίχισαν την προηγούμενη αγωνιστική. Στην ήττα από τους Μπρόνκος ήταν καλύτεροι στον αγώνα και θα μπορούσαν να καθαρίσουν σε πολλά σημεία την υπόθεση νίκη, όμως 4 μεγάλα λάθη από Σμιθ και Τσαρλς στοίχισαν μία πολύ πικρή ήττα απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή εντός ντιβίζιον. Η ψυχολογία της ομάδας λογικά είναι πεσμένη, όμως είναι ξεκούραστοι και είναι υπερπλήρεις ενόψει Πάκερς.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ  Οι Πάκερς μοιάζουν ανίκητοι εντός έδρας με μεγάλο σερί επιτυχιών και εντυπωσιακών επιθετικών εμφανίσεων, όμως οι Τσιφς είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα για να πονταριστεί ο άσος στις χαμηλές τιμές που προσφέρεται.




Η δυνατή 4αδα
Τάιτανς
Κολτς
2
Ραμς
Στίλερς
Over 47,5
Πάτριοτς
Τζάγκουαρς
Over 47,5
Σίχοκς (-13,5)
Μπερς
1



Τα «ισχνά» αουτσάιντερ
Τζετς
Ιγκλς
2
Βάικινγκς
Τσάρτζερς
2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου