Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Τζάιαντς έχουν σφυγμό



Την 1η τους νίκη στη σεζόν πέτυχαν χθες βράδυ οι Τζάιαντς επί των Ρέντσκινς με σκορ 32-21 και παρέμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση της NFC Ανατολής.  Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο ντέρμπι, πήραν σημαντικό προβάδισμα από την 1η περίοδο και το διατήρησαν μέχρι τέλους. 



Οι Νεοϋορκέζοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγώνα από τους Ρέντσκινς και χάρη στην άμυνα τους και τις σπέσιαλ τιμς πήραν προβάδισμα 12-0 (σέιφτι και ιντερσέπτιον) στο πρώτο 15λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν προβλήματα στην επιθετική ανάπτυξη και στα, συγκεκριμένα, δύο παραγωγικά τους ντράιβ της 2η περιόδου συμβιβάστηκαν σε φιλντ γκολ για το 15-6 του ημιχρόνου.
                Οι Τζάιαντς διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους στην επανάληψη με πολύ ασφαλές επιθετικό παιχνίδι και με αποτελεσματική άμυνα που δεν επέτρεπε την αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους. 18-6 το σκορ μετά το πέρας και της 3ης περιόδου και στο φινάλε υπήρξε μπαράζ από τάτσνταουν ! Το επί μέρους σκορ 14-15 στην περίοδο γεμίζει το μάτι, όμως δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για την τελική έκβαση του αποτελέσματος. Δύο βαθιές τάτσνταουν πάσες του Μάννινγκ (που έκανε πολύ καλό παιχνίδι) σε Μπέκαμ και Ραντλ στο φινάλε καθάρισαν το ματς, ενώ οι Ρέντσκινς συνέχιζαν να έχουν μία εκνευριστικά (γι αυτούς) αναποτελεσματική επιθετική βραδιά, με χαμένη ευκαιρία να κάνουν πιο ανταγωνιστικό το φινάλε, όταν υπέπεσε σε φαμπλ ο ρούκι ράννινγκ μπακ Τζόουνς λίγο πριν βουτήξει στην εντ ζόουν. Σκόραραν στα τελειώματα με τον 3ο μπακ Τόμπσον και από επιστροφή κικ του Ρος.
                Στο 1-2 πια αμφότερες ομάδες και όλα είναι ανοιχτά στην ντιβίζιον τους, με τους Ιγκλς (0-2) να αγκομαχούν επιθετικά, ενώ οι Κάουμποϊς που είναι ήδη στο 2-0 έχουν πληγωθεί από σημαντικότατους τραυματισμούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου