Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η αυλαία ανοίγει σήμερα!





Η εκκίνηση της 2015 σεζόν είναι πια προ των πυλών με τους πρωταθλητές Πάτριοτς σήμερα τα ξημερώματα (03:30 ώρα Ελλάδος) να υποδέχονται στην πρεμιέρα τους φιλόδοξους Στίλερς. Ο Μπρέιντι θα είναι παρών μετά το σίριαλ της τιμωρίας του και θα θελήσει να δώσει αποστομωτική απάντηση στον επίτροπο Γκουντέλ (που του επέβαλλε την αρχική τιμωρία), ο οποίος θα απουσιάσει για πρώτη φορά από εναρκτήριο αγώνα. Οι Στίλερς θα επιδιώξουν να χαλάσουν το πάρτι, όμως θα έχουν σημαντικές επιθετικές απουσίες.


Οι πρωταθλητές Πάτριοτς με τον Μπρέιντι να αγωνίζεται κανονικά εμφανίζονται ως το ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα, παρόλο που το ρόστερ μοιάζει ελαφρώς αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρσι. Οι ρισίβερ Έντελμαν και ΛαΦέλλ είχαν ενοχλήσεις σε όλη την preseason και παρόλο που θα είναι παρόντες είναι άγνωστο σε τι ποσοστό ετοιμότητας βρίσκονται. Μπρέιντι παρόντος όμως όλοι οι προβληματισμοί στο πάσσινγκ παιχνίδι εξαλείφονται. Νέο βέλος στη φαρέτρα ο νεοφερμένος τάητ εντ Τσάντλερ που θα χρησιμοποιείται σε σχήματα και μαζί με τον Γκρονκόσκι. Τρύπα μοιάζει το ράννινγκ παιχνίδι με τις επιλογές πενιχρές, ο θεωρητικά #1 μπακ Μπλαντ είχε άσχημη preseason. Αμυντικά το κενό του Ρίβις αργά ή γρήγορα αναμένεται να φανεί και ίσως στοιχίσει, με τον ήρωα του superbowl Μάλκολμ Μπάτλερ να θεωρείται πια ο #1 κόρνερμπακ της ομάδας (πέρσι ήταν το #4 στην ιεραρχία). Η αμυντική γραμμή με τους Τζόουνς και Κόλλινς πάντως θα είναι εκρηκτική.
            Οι Στίλερς πέρσι εμφάνισαν μία άκρως παραγωγική επίθεση και φέτος φιλοδοξούν να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Με τον Ρόθλισμπεργκερ να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και τους Μπελ και Μπράουν να παίζουν ως ο καλύτερος ράννινγκ μπακ και ρισίβερ του πρωταθλήματος αντίστοιχα, όταν πιάνουν ρυθμό καμία άμυνα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Στην πρεμιέρα όμως ο Λέβιον Μπελ θα είναι τιμωρημένος (όπως και τη 2η αγωνιστική) και το κενό του όπως φάνηκε και πέρσι στα play-off είναι άκρως δυσαναπλήρωτο. Θα ξεκινήσει βασικός το βράδυ στη θέση του ο βετεράνος ΝτιΆντζελο Ουίλιαμς που ήρθε την άνοιξη από τους Πάνθερς. Ακόμη, τιμωρημένος (για 4 αγώνες) είναι και ο #2 ρισίβερ της ομάδας Μαρτέβις Μπράιαντ, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι και αρωγός της έκρηξης της επίθεσης από το Νοέμβριο του 2014 και μετά. Αντικαταστάτης του ο Γουίτον που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία επίσης. Τέλος, σημαντικό πλήγμα για όλη την επερχόμενη σεζόν ο τραυματισμός του βασικού σέντερ Πάουνσι που ήταν πολύ κομβικό γρανάζι και στην προστασία του κουόρτερμπακ αλλά και στο άνοιγμα διαδρόμων. Αρκετές αλλαγές στην πίσω ζώνη άμυνας της ομάδας, μόνο σε καλό μπορούν να βγουν αφού πέρσι η 4αδα ήταν μία από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ: Πριν 10 μέρες με τον Μπρέιντι τιμωρημένο το ματς ήταν στα ίσια, με αυτόν στο γήπεδο η πλάστιγγα γέρνει προς στους γηπεδούχους. Είναι σημαντικές και οι απουσίες για τους Στίλερς, θα είναι έκπληξη το διπλό. Πιθανό το OVER 52,5 (απόδοση 1,95), ο Μπρείντι θα «σκυλιάσει» να σωπάσει τους επικριτές του απέναντι σε μία πολύ ύποπτη άμυνα, ενώ και ο Ρόθλισμπεργκερ θα βρει πεδίο δράσης στην καινούρια πίσω ζώνη άμυνας των γηπεδούχων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου