Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Με το δεξί οι πρωταθλητές!



Οι Πάτριοτς ξεκίνησαν με νίκη τη φετινή σεζόν επικρατώντας 28-21 των Στίλερς χθες τα ξημερώματα. Ο Μπρέιντι ήταν άψογος, ο Γκρονκόσκι κυρίαρχος και σε συνδυασμό με την αναποτελεσματικότητα των φιλοξενουμένων οι πρωταθλητές εκκίνησαν θετικά.  


           
Ο αγώνας ακολούθησε μία γιορτή από τους γηπεδούχους για την κατάκτηση του 4ου superbowl στην ιστορία του συλλόγου και ο σταρ-κουόρτερμπακ της ομάδας κράτησε το πάρτι ζωντανό. Ο Μπρέιντι έχοντας περάσει ένα πολύ άσχημο καλοκαίρι με τη διαδικασία τις τιμωρίας, μπήκε σεληνιασμένος στο γήπεδο και ήταν αλάνθαστος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκπληκτική ευστοχία (25/32), 288 γιάρδες σύνολο, 4 τάτσνταουν πάσες και απόλυτος έλεγχος της επίθεσης από τον 38χρονο όπως μας έχει συνηθίσει να κάνει. Το αγαπημένο του δίδυμο Γκρονκόσκι (3 τάτσνταουν!!!) – Έντελμαν ήταν κυρίαρχο στο πάσσινγκ παιχνίδι μη χάνοντας βήμα από τα περσινά play-offs, ενώ υπήρξε και η αποκάλυψη της βραδιάς στο πρόσωπο του Ντιόν Λιούις. Ο 24χρονος άσημος ράννινγκ μπακ ξεκίνησε βασικός, έδειξε εντυπωσιακή ταχύτητα και κυρίως ευελιξία και βοήθησε τα μέγιστα και στο ράννινγκ αλλά και στο πάσσινγκ παιχνίδι (120 γιάρδες συνολικά).
Και παρόλο που η επίθεση των Πάτριοτς ευημερούσε απέναντι σε μία φανερά προβληματική άμυνα, η γεύση που έμεινε στο τέλος του αγώνα ήταν ότι οι Στίλερς έχασαν τον αγώνα. Η ομάδα από το Πίτσμπεργκ κινούνταν πολύ εύκολα στο γήπεδο με τον ΝτιΆντζελο Ουίλιαμς (μέσο όρο 6 γιάρδες ανά προσπάθεια!!!) να είναι εκπληκτικός καλύπτοντας απόλυτα το κενό του Μπελ και το Ρόθλισμπέργκερ να βρίσκει τα κενά στην αντίπαλη άμυνα με βαθιές πάσες, όμως έδειξε σημαντική αναποτελεσματικότητα όταν έφτανε κοντά στην αντίπαλη εντ ζόουν και αυτό της στοίχισε. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν επιεικώς 14 πόντους στο γήπεδο με δύο χαμένα φιλντ γκολ στο 1ο ημίχρονο (44 και 46 γιάρδες) και δύο περιπτώσεις που βρέθηκαν σε 1st & goal καταστάσεις (η δεύτερη μάλιστα από τη 1 γιάρδα και με την ευκαιρία να μειώσουν στους 3) αλλά συμβιβάστηκαν με κοντινά φιλντ γκολ.
o Gronk στο γνώριμο πανηγυρισμό του!
Συμπερασματικά, οι επιθέσεις των ομάδων επιβεβαίωσαν ότι θα είναι μέσα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος, ενώ οι άμυνες θα ταλαιπωρηθούν από πολλές ομάδες στη συνέχεια της σεζόν. Τρομακτικό, για τους αντιπάλους, ξεκίνημα από τον Μπρέιντι και την επίθεσή του που θα αγωνίζεται φέτος με έξτρα κίνητρο να αποστομώσει τους επικριτές του. Δεν εξέπληξαν οι Στίλερς, εμφανίστηκαν όπως ακριβώς αναμενόταν με τα γνωστά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους σε συνέχεια της περσινή σεζόν.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου