Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε η αντεπίθεση των Σίχοκς;



Επέστρεψαν στις νίκες οι Σίχοκς με το πειστικό 20-3 στην έδρα των 49ερς και έδειξαν να συνέρχονται από τις δύο σερί ήττες με ανατροπές στις 4ες περιόδους. Ο Λυντς επανήλθε σε beast mode φόρμα για πρώτη φορά το 2015 και η άμυνα θύμισε τις περασμένες σεζόν, με αποτέλεσμα η επικράτηση να έρθει πολύ εύκολα για τους φιλοξενούμενους που πήγαν στο 3-4 και ταξιδεύουν σε 10 μέρες στο Ντάλας. Στο 2-5 οι 49ερς εμφάνισαν το πραγματικά προβληματικό τους πρόσωπο και επιβεβαιώθηκε πως δεν θα έχουν θέση στη διεκδίκηση της NFC Δύσης. 


               
Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για τους Σίχοκς από το πρώτο λεπτό, με το πρώτο τους ντράιβ να δίνει τον τόνο. Με πολύ δόση από ράννινγκ παιχνίδι του Λυντς, που εμφανίστηκε πολύ φρέσκος, σκόραραν γρήγορα για το 0-7 και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Ο 30χρονος μπακ ήταν εξαιρετικός, τροφοδοτήθηκε αφειδώς και με 122 γιάρδες έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Συνεπές παιχνίδι και από τον Ουίλσον που όταν έπρεπε κινούσε τις αλυσίδες, θα ήταν άψογος αν δεν ρίσκαρε σε δύο μακρινές πάσες του που κατέληξαν σε ιντερσέπτιονς. Στη φάση του αγώνα βρήκε με 43αρα πάσα τον ρούκι Λόκετ για το 0-17 πριν το ημίχρονο.
Η άμυνά τους ήταν ασφικτική με συνεχή πίεση μπροστά (κυρίως από τον Μπένετ) και συγκομιδή 6 σακς, ενώ και η πίσω ζώνη έδειξε να ξεπερνά τα προβλήματα επικοινωνίας των προηγούμενων αγώνων και έσβησε τους αντίπαλους ρισίβερ. Στην επανάληψη, ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντήρηση με τους αντιπάλους να μη δείχνουν ικανοί να επιστρέψουν στο ματς. Συνεχίζει να προβληματίζει η επιθετική γραμμή των Σίχοκς στο πάσσινγκ παιχνίδι, καθώς αδυνατεί να προστατέψει τον κουόρτερμπάκ της και επέτρεψε 5 σακς.
Οι 49ερς που προέρχονταν από δύο καλές εμφανίσεις, εμφάνισαν το πραγματικό τους προβληματικό πρόσωπο απέναντι σε μία καλή ομάδα και μία αποτελεσματική άμυνα. Ο Κάπερνικ βρήκε και έκανε απέναντι στις άθλιες πάσσινγκ άμυνες των Τζάιαντς και Ρέηβενς, όμως στο χθεσινό δυνατό τεστ απέδειξε ξανά πως δεν είναι αξιόπιστος πασέρ. Κρατήθηκε όρθια η άμυνα της ομάδας και κράτησε σε αξιοπρεπή επίπεδα την έκταση της ήττας.
Στο 3-4 οι Σίχοκς έδειξαν χθες πως είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για μία νέα κατάκτηση της NFC. Στο 2-5 και τον πάτο της ντιβίζιον οι 49ερς, όπως αναμενόταν μετά τις τόσες απώλειες της άνοιξης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου