Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Veteran νίκη για Κολτς



Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη χάρη στους βετεράνους τους με σκορ 20-27 πέτυχαν χθες βράδυ οι Κολτς στο ντέρμπι με τους Τέξανς και απέδειξαν πως όσο και να τρεκλίζουν, παραμένουν το αφεντικό στη AFC Νότου. Βασικός ξανά ο 40χρονος Χάσελμπεκ να καλύπτει τον τραυματία Λακ και μεγάλοι πρωταγωνιστές και σκόρερ  ο 32χρονος Γκορ και ο 34χρονος Τζόνσον!!!




Οι Κολτς για δεύτερη σερί αγωνιστική αγωνίστηκαν δίχως τον Λακ και ο γερόλυκος Χάσελμπεκ που κλήθηκε να τον καλύψει ήταν συνεπέστατος στα καθήκοντά του και έφερε δύο νίκες για την ομάδα του, η οποία πια κάθεται στο 3-2 ρεκόρ, με τις 3 τελευταίες νίκες όλες εντός ντιβίζιον. Δεν είναι τόσο ότι οι Κολτς άλλαξαν ριζικά και γύρισαν την κατάσταση μετά από τις 2 πρώτες πολύ κακές εμφανίσεις της σεζόν, όσο το ότι οι αντίπαλοι εντός της AFC Νότου είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Στο χθεσινό ντέρμπι πρωταγωνιστές της επίθεσης ήταν οι δύο βετεράνοι Γκορ και Τζόνσον που ήρθαν την άνοιξη στην ομάδα και επικρίθηκαν δριμύτατα (μάλλον δικαιολογημένα) για την μέχρι πρότινος πολύ μικρή συνεισφορά τους στην ομάδα. Ο ρισίβερ Άντρε Τζόνσον μάλιστα επέστρεψε στο Χιούστον, που αγωνίστηκε για 12 σεζόν, έκανε το πρώτο του καλό παιχνίδι στο 2015 και σκόραρε τα 2 πρώτα τάτσνταουν της καριέρας του με τους Κολτς!  
                Οι ηττημένοι ξανά Τέξανς που έπεσαν στο 1-4 και είδαν τις ελπίδες τους για διεκδίκηση της ντιβίζιον να γκρεμίζονται, δεν ήταν η χειρότερη ομάδα στον αγώνα και τιμωρήθηκαν από πολλά ανόητα φάουλ που έδιναν καινούρια ντάουνς στον αντίπαλο. Από τη στιγμή μάλιστα που στον αγώνα μπήκε ο Χόγιερ στη θέση του μονίμως κακού Μάλετ που τραυματίστηκε, η ομάδα ήταν «ζωηρή» επιθετικά και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο τελευταίο ντράιβ. Συνεχίζει να απογοητεύει η καθοδηγούμενη από τον Γουάτ άμυνα της ομάδας, χθες δεν κατάφερε ούτε ένα σακ απέναντι σε μία ασταθή επιθετική γραμμή!
                Οι Κολτς πέρασαν ανέπαφοι την δίχως Λακ μπόρα και οι δύο οριακές νίκες τους δίνουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην ντιβίζιον, στην οποία κυριαρχούν την τελευταία 3ετία. Ο ταλαντούχος κουόρτερμπακ αναμένεται να επανέλθει την επόμενη αγωνιστική , ενώ φώναξαν παρών και οι βετεράνοι. Από την άλλη, οι Τέξανς δεν έχουν πολλά να αισιοδοξούν μετά την κομβική ήττα. Φαίνεται να είναι καλύτερη επιλογή ο Χόγιερ στη θέση του κουόρτερμπακ και είναι σχεδόν σίγουρο πως αυτός θα ξεκινά τα ματς από δω και πέρα, ενώ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο ράννινγκ μπακ Φόστερ και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βοηθά κομβικά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου