Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εκπλήξεις στην πρεμιέρα!



Με εκπλήξεις ξεκίνησε η σεζόν στο NFL και με πολλές ομάδες να δείχνουν ακόμα ανέτοιμες. Μπιλς, Ντόλφινς, Φάλκονς και Τάιτανς ανέτρεψαν τις προβλέψεις και πήραν σημαντικές νίκες ψυχολογίας, ενώ Στίλερς και Ιγκλς τα «χρειάστηκαν» για να επικρατήσουν εντός έδρας.  Διαβάστε παρακάτω την εξέλιξη όλων των αγώνων:


Τέξανς   17-6   Ρέντσκινς
o Watt (#99) εν δρασει

Στο Χιούστον η χειρότέρη ομάδα του 2013 ξεκίνησε με το δεξί το 2014 επικρατώντας των αποκαρδιωτικών πρωτευουσιάνων, σε ένα γενικά κακό παιχνίδι με δύο προβληματικές επιθέσεις. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος Τζέι Τζέι Γουάτ που προκάλεσε χάος στην αντίπαλη επίθεση. Πίεσε τον κουόρτερμπακ, αναχαίτισε τους ράννινγκ μπακς, έκλεψε την μπάλα, ενώ κατάφερε και να μπλοκάρει τον έξτρα πόντο μετά το τάτσνταουν των Ρέντσκινς!!! Επιθετικά οι γηπεδούχοι δεν έκαναν πολλά, ο κουόρτερμπακ Φιτζπάτρικ ήταν αξιοπρεπής (201γ/1Τ) και απέφυγε τα λάθη, ενώ ο ράννινγκ μπακ Φόστερ έδειξε σημάδια του παρελθόντος με τις 103 γιάρδες που έτρεξε. Στα αρνητικά για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του #1 του φετινού ντραφτ αμυντικού Κλάουνι που θα μείνει εκτός 4-6 εβδομάδες. Για τους ηττημένους Ρέντσκινς η πρεμιέρα ήταν πολύ άσχημη. Ο κουόρτερμπακ Γκρίφιν (267γ) είναι σε κακή κατάσταση και αυτό κοστίζει στην ομάδα. Την Κυριακή δεν έκανε σοβαρά λάθη αλλά είχε πρόβλημα στο να αποφύγει την πίεση, κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ ότι θα έπρεπε και γενικά δεν βοήθησε την επίθεσή του με τις επιλογές του, με το σκορ αδιάψευστο μάρτυρα.   





Μπερς   20-23   Μπιλς
o Fred Jackson στην τελική προσπάθεια

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Σικάγο, όπου οι Μπιλς πήραν το διπλό στην παράταση έναντι των πάντα φιλόδοξων Μπερς. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τους Μπιλς να παίρνουν προβαδίσματα στον αγώνα και τους Μπερς να ισοφαρίζουν. Η 1η περίοδος έληξε 7-7,  αλλά στο ημίχρονο οι Μπιλς ήταν στο +10 7-17. Στην 3η περίοδο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 17-17 και ξανά-ισοφάρισαν το 17-20 σε 20-20 ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στην παράταση ο αγώνας κρίθηκε από μία σπουδαία κούρσα του βετεράνου Φρεντ Τζάκσον (61γ), που ετοίμασε το νικητήριο φιλντ γκολ. Οι Μπερς προδόθηκαν και πάλι από τα λάθη στην επίθεση και τις αμυντικές αδυναμίες απέναντι στο ράννινγκ παιχνίδι. Ο κουόρτερμπακ Κάτλερ δεν διέψευσε τους επικριτές του, καθώς παρά τις 349 γιάρδες και τις 2 τάτσνταουν πάσες που έγραψε είχε 2 σημαντικές ιντερσέπτιον που έγειραν την πλάστιγγα προς τους φιλοξενούμενους. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Φορτέ των Μπερς που συνείσφερε και τρέχοντας και υποδεχόμενος την μπάλα με συνολικά 169 γιάρδες, αλλά δεν έφτασαν!  Σπουδαία νίκη για τους Μπιλς που βασίστηκαν στην άμυνά τους, όπως όλο το 2013. Ο κουόρτερμπακ Μάνιουελ (173γ/1Τ/1ΙΝΤ) δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, παρά τη νίκη και η επίθεση βασίστηκε ξανά στο ράννινγκ παιχνίδι.





Ρέηβενς   16-23   Μπένγκαλς
o Green στη μεγάλη φάση του αγώνα

Στο ντέρμπι της Βαλτιμόρης οι Μπένγκαλς πήραν σημαντική εντός ντιβίζιον νίκη με τρόπο δραματικό. Στο πρώτο μέρος οι 2 επιθέσεις απέτυχαν να φτάσουν κοντά σε τάτσνταουν και το 0-15 της ανάπαυλας ήρθε από 5 εύστοχα φιλντ γκολ του Νιούτζεντ! Το β’ μέρος ήταν διαφορετικό, οι Ρέηβενς αντέδρασαν και με 2 αναπάντητα τάτσντάουν πήραν προβάδισμα 16-15 στα μέσα της 4ης περιόδου. Σ’ εκείνο το σημείο ήρθε η φάση του αγώνα με τον Ντάλτον (301γ/1Τ) να πασάρει βαθιά για τον Γκριν (131γ/1Τ), αυτός να πιάνει την μπάλα με περιπέτεια και να σκοράρει για μία προσπάθεια 77 γιαρδών, που εντέλει έκρινε το νικητή. Οι πρωταγωνιστές της φάσης έχουν αναπτύξει τρομερή χημεία μεταξύ τους και αποτελούν τον κύριο άξονα από τον οποίο εξαρτάται η επίθεση της ομάδας. Οι γηπεδούχοι Ρέηβενς που υπέστησαν πικρή ήττα εμφάνισαν και πάλι σημάδια ανισορροπίας στην επίθεση. Επιτέθηκαν με πάσσινγκ παιχνίδι 62 φορές, ενώ επιχείρησαν να τρέξουν με την μπάλα μόλις 17! Ο κουόρτερμπακ Φλάκο (345γ/1Τ/1ΙΝΤ) παρότι άθροισε πολλές γιάρδες (αποτέλεσμα των πολλών προσπαθειών) και είχε μία εξαιρετική μακρινή πάσα για το 16-15, δεν έπεισε και πάλι με την ακρίβεια του και την αποτελεσματικότητά του στα κρίσιμα. Το ράννινγκ παιχνίδι χρειάζεται επειγόντως βελτίωση και προς την αντίθετη κατεύθυνση ήταν η είδηση ότι η ομάδα έδιωξε τον επί χρόνια βασικό της ράννινγκ μπακ Ρέι Ράις επειδή αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης της γυναίκας του με βίντεο που το αποδεικνύει! 









Φάλκονς   37-34   Σέιντς
μαέστρος ο Ryan

Το ντέρμπι της Ατλάντα ήταν ο καλύτερος αγώνας της 1ης εβδομάδας με τους γηπεδούχους Φάλκονς να παίρνουν σημαντική και συνάμα δραματική νίκη με ανατροπή. Οι Σέιντς ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση και ως τέτοιο αγωνίστηκαν στα πρώτα 30 λεπτά. Ο Μπριζ έδειχνε ασταμάτητος και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με σκορ 10-20. Το β’ μέρος ήταν άκρως συναρπαστικό με εντυπωσιακά τάτσνταουν από τους Φάλκονς και άκρως δραματικό φινάλε. Ο κουόρτερμπακ των γηπεδούχων Ματ Ράιαν πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του και στην 3η περίοδο με 2 πάσες του γύρισε το ματς για το 24-20. Στην 4η περίοδο οι Σέιντς απάντησαν με τάτσνταουν του Ινγκραμ για το 24-27, όμως ο αγώνας είχε πολύ «ψωμί» ακόμα. Οι Φάλκονς εκ νέου μπροστά 31-27 με εντυπωσιακό σλάλομ του Ρότζερς και εκ νέου απάντηση των Σέιντς και πάλι με τον Ινγκραμ για το 31-34 στο 1:20 πριν το τέλος της αναμέτρησης! Ο «μαγικός» την Κυριακή Ράιαν με ελάχιστο χρόνο διαθέσιμο, ανέβασε την ομάδα του στο γήπεδο και ετοίμασε το φιλντ γκολ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στην παράταση. Εκεί η έκβαση του αγώνα κρίθηκε πολύ νωρίς. Μόλις στην πρώτη φάση της παράτασης ο ρισίβερ των Σέιντς Κόλστον έχασε την μπάλα και έδωσε κατοχή στους αντίπαλους σε περιοχή που με ένα εύκολο φιλντ γκολ οι Φάλκονς πήραν τη νίκη. Για τα γεράκια ο Ράιαν ήταν υπέροχος με 448 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες! Αιχμή ο ρισίβερ Χούλιο Τζόουνς με 116 γιάρδες, ενώ το αναιμικό πέρσι ράννινγκ παιχνίδι της ομάδας προχθές ήταν αποτελεσματικό με 4 παίχτες να συνεισφέρουν!  Για τους ηττημένους ο Μπριζ (333γ/1Τ/1ΙΝΤ) ήταν μέτριος για τα δικά του στάνταρ και μία ιντερσέπτιον του στην αντίπαλο εντ ζόουν, ήταν κομβικό λάθος για την ανατροπή του σκορ. Προφανή και τα προβλήματα στην άμυνα, απέναντι όμως σε έναν κουόρτερμπακ «σεληνιασμένο». Σπουδαίο ντεμπούτο από τον ρούκι Κουκς που δικαίως είχε αποθεωθεί για τις επιδόσεις του σε φιλικά και προετοιμασία καθώς και στο πρώτο του επίσημο ματς εντυπωσίασε με 95 γιάρδες και 1 τάτσνταουν.




 
Στίλερς   30-27   Μπράουνς
o Antonio Brown επιτίθεται με κάθε τρόπο

Το ντέρμπι στο Πίτσμπεργκ είχε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο οι Στίλερς κυριάρχησαν με πρωταγωνιστές τους Μπράουν (116γ/1Τ) και Μπελ (197γ/1Τ), ενώ ο Ρόθλισμπέργκερ (365γ/1Τ/1ΙΝΤ) έπαιζε σαν mvp και πήγαν στα αποδυτήρια 27-3! Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ήταν άλλη ομάδα, δεν σκόραραν ούτε πόντο παρά μόνο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Οι Μπράουνς μπήκαν στην επανάληψη σαν άλλη ομάδα και αντεπετέθηκαν εντυπωσιακά. Έτρεξαν πολύ με την μπάλα, ο ρούκι Γουέστ (100γ) έδειχνε ασταμάτητος και ο κουόρτερμπακ Χόγιερ (230γ/1Τ) έβρισκε τις τρύπες στην άμυνα των Στίλερς, ενώ και αμυντικά η ομάδα ήταν εξαιρετική. Αποτέλεσμα όλων αυτών η ισοφάριση σε 27-27 στην αρχή της 4ης περιόδου. Το τέλος ήταν δραματικό και η πιο έμπειρη ομάδα σ αυτές τις καταστάσεις επικράτησε. Ο Ρόθλισμπεργκερ κατάφερε να κερδίσει τις απαιτούμενες γιάρδες και με φιλντ γκολ της τελευταίας στιγμής οι Στίλερς υποχρέωσαν τους Μπράουνς στην 10η σερί ήττα σε πρεμιέρα! 






Τζετς   19-14   Ρέιντερς
o Ivory έχει ξεφύγει και σκοράρει

Στη Νέα Υόρκη οι Τζετς επικράτησαν πιο εύκολα απ ότι δείχνει. το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι με τον ρούκι κουόρτερμπακ Καρ (151γ/2Τ) προηγήθηκαν στην 1η περίοδο με 3-7, αλλά από κει και πέρα ξαναπλησίασαν στην αντίπαλη εντ ζόουν μόνο 1:30 πριν τη λήξη του αγώνα για το τάτσνταουν της παρηγοριάς. Οι Τζετς παρουσιάστηκαν συνεπείς αμυντικά, έστησαν τείχος απέναντι στους αντίπαλους ράννινγκ μπακς, ενώ στην επίθεση βασίστηκαν στο ράννινγκ παιχνίδι. Με 16 αναπάντητους πόντους προηγήθηκαν 19-7 στην 4η περίοδο και καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Ο Άιβορι ήταν ο καλύτερος της ομάδας με 102 γιάρδες και ένα εντυπωσιακό τάτσνταουν. Ο κουόρτερμπακ των Τζετς Σμιθ (221γ/1Τ/1ΙΝΤ/1Φ) δεν απέφυγε και πάλι τα λάθη, όμως αυτή τη φορά δεν κόστισαν στην ομάδα του.





Ντόλφινς   33-20   Πάτριοτς
ασταμάτητος ο Moreno

Στο ντέρμπι της ανατολικής ακτής οι Ντόλφινς έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν των ισχυρών Πάτριοτς χάρη σε ένα εξαιρετικό β ημίχρονο. Το πρώτο μέρος εξελισσόταν όπως αναμενόταν με το φαβορί Πάτριοτς να κυριαρχεί και να πηγαίνει στα αποδυτήρια 10-20 μπροστά. Ο Μπρέιντι (249γ/1Τ) ήταν ο γνωστός του εαυτός και  έβρισκε τους Γκρονκόσκι και Έντελμαν, ενώ η άμυνα έκανε δύσκολη τη ζωή στον Τάνεχιλ. Στο β’ μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι Ντόλφινς με 23-0 επιμέρους σκορ πήραν σπουδαία νίκη. Ο Τάνεχιλ (178γ/2Τ/1ΙΝΤ) αν και εν γένει ήταν άστοχος κατάφερε πασάρει για δύο τάτσνταουν. Τη μεγάλη διαφορά στην επίθεση των γηπεδούχων έκανε ο ράννινγκ μπακ Μορένο που είχε 134 γιάρδες και 1 τάτσνταουν παρουσιάζοντας το γνωστό του περσινό πρόσωπο όταν όργωνε τα γήπεδα με τους Μπρόνκος. Οι Πάτριοτς κατέρρευσαν στην επανάληψη, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε πόντο, ο Μπρέιντι υπέστη 4 σακς, αστόχησε σε εύκολες πάσες, η άμυνα δεν μπόρεσε να σταματήσει το αντίπαλο ράννινγκ παιχνίδι και μοιραία ήρθε η ήττα για τους μόνιμους νικητές της ντιβίζιον. Ήταν η πρώτη φορά που ηττούνται στην πρεμιέρα από το 2003!





Τσιφς   10-26   Τάιτανς
ο αναγεννημένος Locker εν δράσει

Στο Κάνσας οι φιλοξενούμενοι Τάιτανς πέτυχαν εύκολη νίκη εκμεταλλευόμενοι την πολύ κακή κατάσταση στην οποία έδειξαν να βρίσκονται οι Τσιφς από την preseason. O κουόρτερμπακ Σμιθ (202γ) δε συνηθίζει να υποπίπτει σε λάθη, όμως την Κυριακή είχε 3 ιντερσέπτιονς και μόλις 1 τάτσνταουν πάσα, ενώ ο περσινός mvp της ομάδας Τσαρλς και ένα από τους καλύτερους ράννινγκ μπακ του πρωταθλήματος είχε μία απογοητευτική μέρα με μόλις 34 γιάρδες συγκομιδή. Και για να χειροτερέψει η κατάσταση γα τους Τσιφς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα ο Ντέρικ Τζόνσον, ένας από τους κομβικούς αμυντικούς της ομάδας και ίσως χάσει όλη τη σεζόν. Για τους νικητές Τάιτανς, υπό το νέο προπονητή Γουίζενχαντ, ο κουόρτερμπακ Λόκερ ήταν πολύ καλός με 266 γιάρδες, 2 τάτσνταουν πάσες και 0 λάθη, ενώ και ο ράννινγκ μπακ Γκριν ήταν συνεπής. Η άμυνα στάθηκε στο ύψος της και η ομάδα από το Τενεσί δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ματς με σταθερό προβάδισμα από το 1ο ημίχρονο. 





Ιγκλς   34-17   Τζάγκουαρς
o Sproles στο εντυπωσιακό ΤD της μέρας

Και στη Φιλαδέλφια ο αγώνας είχε τελείως διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος οι Τζάγκουαρς έπιασαν στον ύπνο του γηπεδούχους και έδειχναν ότι θα πετύχουν την έκπληξη της αγωνιστικής, έχοντας προηγηθεί 0-17! Ο βετεράνος κουόρτερμπακ Χένι (266γ/2Τ) έδειχνε στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και έβρισκε τα κενά στην άμυνα των Ιγκλς πασάροντας για 2 τάτσνταουν στον άσημο Χερνς (110γ/2Τ). Από την άλλη ο Φόουλς που πέρσι είχε μία ιστορική σεζόν με ελάχιστα λάθη στο πρώτο μέρος βάλθηκε να τα κάνει μαζεμένα. Είχε 2 φαμπλ και μια ιντερσέπτιον και η επίθεση της ομάδας του έδειχνε δίχως καθόλου ρυθμό. Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία και η τάξη αποκαταστάθηκε με την επίθεση των Ιγκλς να παίρνει φωτιά, με τους ΜακΚόι (115γ) και Σπρόουλς στο ράννινγκ παιχνίδι και τον Φόουλς (322γ/2Τ/1ΙΝΤ) να συνεργάζεται άψογα με τους Μάκλιν (97γ/1Τ) και Ερτζ (77γ/1Τ) στο πάσσινγκ παιχνίδι. Οι Τζάγκουαρς ήταν ανήμποροι να αναχαιτίσουν τις αντίπαλες επιθέσεις, επιθετικά ξεθύμαναν και από το +17 του ημιχρόνου βρέθηκαν στο -17 στο τέλος του αγώνα! 





Ραμς   6-24   Βάικινγκς
άπιαστος ο Patterson

Στο Σεντ Λούις οι Βάικινγκς εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι οι Ραμς αγωνίστηκαν δίχως τον βασικό τους κουόρτερμπακ που θα χάσει όλη τη σεζόν, πίεσαν και έπνιξαν την αντίπαλη επίθεση. Εύκολη νίκη στο ντεμπούτο του προπονητή Ζίμμερ που είδε τον Κάσελ να έχει 170 γιάρδες και 2 τάτσνταουν. Ο δευτεροετής Πάτερσον (128γ/1Τ) έδειξε στην πρεμιέρα γιατί θεωρείται ως ένας μελλοντικός σούπερ σταρ του αθλήματος με την κούρσα 67 γιαρδών και το τάτσνταουν που έκανε το 3-20. Οι Ραμς ήταν απογοητευτικοί επιθετικά και λογικά αφού ακόμη και ο #2 βετεράνος κουόρτερμπακ Χιλ τραυματίστηκε στον αγώνα και το μεγαλύτερο μέρος το έπαιξε κάποιος Ντέιβις με άσχημο αποτέλεσμα. Αλλά ούτε και η άμυνα άσκησε την πίεση που είναι γνωστή να ασκεί και αυτό είναι συν στην επιθετική γραμμή των Βάικινγκς. 






Κάουμποϊς   17-28   49ερς 
o Romo απογοητευμένος

Στο Ντάλας οι 49ερς πέρασαν πολύ εύκολο βράδυ εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων στο έπακρο. Σκόραραν από φαμπλ του Μάρεϊ, από ιντερσέπτιον του Ρόμο και από ένα τραγικό λάθος στα μαρκαρίσματα της πίσω ζώνης άμυνας των Κάουμποϊς και όλα αυτά μόλις στην 1η περίοδο! Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-28 και η επανάληψη ήταν άνευ σημασίας. Για τους προβληματικούς γηπεδούχους μόνο ο Μάρεϊ παρά το φαμπλ του είχε καλή απόδοση με 118 γιάρδες και 1 Τ, τραγικός ο κουόρτερμπακ Ρόμο υπέπεσε σε 3 ιντερσέπτιον όλες στο πρώτο ημίχρονο! Στο β’ μέρος έδειξαν καλύτεροι και η επίθεση τους έδειξε τις αρετές της, αλλά όλα αυτά ενώ το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Ο κουόρτερμπακ των φιλοξενουμένων Κάπερνικ είχε μία καλή βραδιά δίχως να χρειαστεί να κάνει πολλά, πάσαρε 2 φορές για τάτσνταουν στον Ντέιβις και συνολικά έγραψε 203 γιάρδες. Πολύ εκρηκτικός φάνηκε στο ντεμπούτο του ο ράννινγκ μπακ Χάιντ που σε μόλις 7 επαφές έτρεξε για 50 γιάρδες και σκόραρε.





Μπακανίρς  14-20  Πάνθερς 
o Benjamin στο εντυπωσιακό TD

Στο ντέρμπι του Νότου, οι Πάνθερς πήραν μία παλικαρίσια νίκη αγωνιζόμενοι δίχως τον ηγέτη τους και βασικό κουόρτερμπακ Νιούτον! Ο Άντερσον (230γ) ήταν άξιος αντικαταστάτης πασάροντας για 2 τάτσνταουν και αποφεύγοντας τα λάθη. Τη διαφορά για τη νικήτρια ομάδα όμως έκανε η άμυνα που άσκησε μεγάλη πίεση στον κουόρτερμπακ των γηπεδούχων και τελείωσε  το ματς με 3 σακς, 3 φαμπλ και 2 ιντερσέπτιον! Ο ΜακΚάουν (183γ/2Τ/2ΙΝΤ) είχε δύσκολο ντεμπούτο με την καινούρια του ομάδα και δεν κατάφερε να οδηγήσει την Τάμπα σε σκορ παρά μόνο στην 4η περίοδο. Η φάση του αγώνα ήρθε 1:30 πριν το τέλος, όταν με το σκορ στο 14-17 και τους Μπακανίρς να επιτίθενται για την ανατροπή, ο περσινός αμυντικός MVP του πρωταθλήματος Κίκλι έκλεψε την μπάλα και έκρινε το νικητή. Πολύ καλή εμφάνιση από τον ρούκι ρισίβερ των Πάνθερς Μπέντζαμιν που είχε 92 γιάρδες και ένα τάτσνταουν. 




Μπρόνκος 31-24 Κολτς
o Julius Thomas σε ένα από τα 3 TD του

Στη βραδινή αναμέτρηση της 1ης Κυριακής οι Μπρόνκος επικράτησαν 31-24, όχι τόσο άνετα όμως όσο θα περίμεναν έπειτα από το 24-0 ξεκίνημα. Στο β’ μέρος οι Κολτς αντεπετέθηκαν, βρήκαν τρόπο να πιέσουν, να σταματήσουν το Μάννινγκ και να πλησιάσουν στο ένα σκορ λίγο πριν το τέλος, όμως μία ιντερσέπτιον του Λακ τέλειωσε τον αγώνα. Για τους γηπεδούχους ο Μάννινγκ οργίασε στο 1ο ημίχρονο, έγραψε συνολικά 269 γιάρδες και πάσαρε για 3 τάτσνταουν, όλα στον τάητ εντ Τζούλιους Τόμας! Για τους Κολτς ο Λακ είχε 370 γιάρδες και 2 τάτσνταουν πάσες, όμως δεν απέφυγε και πάλι τα λάθη υποπίπτοντας σε 2 ιντερσέπτιονς. Πολύ θετική η επιστροφή του βετεράνου ρισίβερ Γουέιν (98γ). 





Λάιονς   35-14   Τζάιαντς

o Megatron εν δράσει
Παράσταση για ένα ρόλο ο αγώνας στο Ντιτρόιτ αφού οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο απέναντι σε μία πολύ αδύναμη στο ξεκίνημα της σεζόν ομάδα. Από νωρίς οι Λάιονς πήραν προβάδισμα 14-0 με τους Στάφορντ και Κάλβιν Τζόνσον να συνδυάζονται άψογα, σκόραραν κατά βούληση σε όλο τον αγώνα και οι Τζάιαντς αδυνατούσαν να αντιδράσουν. Ο κουόρτερμπακ των «λιονταριών» Στάφορντ είχε 346 γιάρδες εκ των ποίων 164 πήγαν στον “megatron” Τζόνσον και 2 τάτσνταουν πάσες στον σπουδαίο ρισίβερ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κακοί με τον κουόρτερμπακ τους Ίλαϊ Μάννινγκ να είναι τραγικός και πάλι. Ο βετεράνος κουόρτερμπακ έγραψε μόλις 163 γιάρδες με ένα κοντινό τάτσνταουν και 2 ιντερσέπτιονς. Η εικόνα της ομάδας από τη Νέα Υόρκη ήταν οδυνηρή για τους φίλους της και θα χρειαστούν πολλές αλλαγές για να επιτύχει με πρώτη αυτή στη θέση του κουόρτερμπακ.





Κάρντιναλς   18-17   Τσάρτζερς
o Brown στο νικητήριο TD

Σπουδαία μάχη στην Αριζόνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και ντέρμπι μέχρι τέλους με τους Κάρντιναλς να βγαίνουν νικητές επιστρέφοντας από το 6-17 της 3ης περιόδου! Οι Τσάρτζερς έδειχναν ότι είχαν κάνει μεγάλο βήμα για τη νίκη με το τάτσνταουν του Μάθιουζ (40γ/1Τ), όμως ο κουόρτερμπακ Πάλμερ των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή μέρα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. 304 γιάρδες για τον 35χρονο βετεράνο και 2 τάτσνταουν πάσες, ενώ έτρεξε και για 29 γιάρδες, κάτι παράξενο για αυτόν. Ο Φλόυντ ήταν πολύ καλός με 119 γιάρδες, ενώ το σκοράρισμα της ομάδας ήρθε από τους νεαρούς Στεφάν Τέιλορ και Τζον Μπράουν. Μέτρια μέρα για τον Ρίβερς των ηττημένων: 238 γιάρδες, 1 Τάτσνταουν, 1 ΙΝΤερσέπτιον. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου