Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτέλους πρεμιέρα!!!



Πρεμιέρα για τη σεζόν 2014 στο NFL με ένα σπουδαίο αγώνα στο Σιάτλ, ανάμεσα σε δύο ισχυρότατες ομάδες που οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα ξανασυναντηθούν τον Ιανουάριο! Οι πρωταθλητές Σίχοκς υποδέχονται στην πιο θορυβώδη έδρα του πρωταθλήματος τους ικανότατους Πάκερς και δε σκοπεύουν να είναι φιλόξενοι: 



            Οι Σίχοκς από το 2012 στην έδρα τους, στην βορειοδυτική γωνιά των ΗΠΑ, μετρούν 17 νίκες και μόλις 1 ήττα! Επιβάλλουν το ρυθμό τους με την τρομακτική άμυνα που διαθέτουν και αναγκάζουν τους αντίπαλους σε λάθη. Στην preseason εντός έδρας βάδισαν στον ίδιο ρυθμό συντρίβοντας τους Τσάρτζερς 41-14 και τους Μπερς 34-6 εμφανίζοντας αισθητά βελτιωμένη επίθεση με τον κουόρτερμπακ Ουίλσον να είναι πιο απελευθερωμένος και να παρουσιάζει εκπληκτική ευστοχία στις πάσες του. Ο ρισίβερ Χάρβιν είναι υγιέστατος και αποτελεί υπερόπλο για το πάσσινγκ παιχνίδι, ενώ το ράννινγκ παιχνίδι, παρά τα προβλήματα με το συμβόλαιο του Λυντς το καλοκαίρι, παραμένει δυναμικό με τους Τέρμπιν και Μάικλ να δίνουν βοήθειες από τον πάγκο. Για την πρώτη αγωνιστική δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Οι λάινμπάκερς Βάγκνερ και Σμιθ είχαν θέματα τραυματισμών τον Αύγουστο, όμως επέστρεψαν.
            Οι Πάκερς θα αποτελέσουν άμεσο διεκδικητή της θέσης από την NFC για το superbowl και με υγιή τον σούπερ σταρ κουόρτερμπακ τους Ρότζερς μπορούν να διαλύσουν κάθε άμυνα. Στην πρεμιέρα όμως θα αντιμετωπίσουν την πιο ισχυρή άμυνα του πρωταθλήματος και ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει ένα πρόωρο κρας τέστ για τους φιλόδοξους Πάκερς. Λιγόστεψαν οι επιλογές στο πάσσινγκ παιχνίδι με τις αποχωρήσει των Τζόουνς και Φίνλεϊ, όμως το ράννινγκ παιχνίδι με αιχμή τον Λέισι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Ερωτηματικά στην άμυνα έπειτα και από τον τραυματισμό του θηριώδη Ράτζι (χάνει τη σεζόν), πολύ θετικός ο ρούκι Κλίντον-Ντιξ.


Fail Mary
Η πιο πρόσφατη προϊστορία των ομάδων είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς το Σεπτέμβρη του 2012 στο ίδιο γήπεδο οι Σίχοκς επικράτησαν 14-12 των Πάκερς με τάτσνταουν της τελευταίας φάσης, που δεν έπρεπε να μετρήσει! Φάση που έχει μείνει ως fail mary! (φωτό)







ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Ο αγώνας είναι πιθανό preview για τα play-offs καθώς αμφότερες οι ομάδες είναι εκ των φαβορί για τη συμμετοχή στο superbowl. Άκρως ενδιαφέρον match-up Ρότζερς εναντίον πίσω ζώνη άμυνας των Σίχοκς (Legion of Boom, όπως αποκαλούνται). Όλοι οι σπουδαίοι εν ενεργεία κουόρτερμπακ απέτυχαν να νικήσουν την άμυνα των Σίχοκς την τελευταία 2ετία. Στοιχηματικά, προβάδισμα έχουν οι πρωταθλητές, όμως δεν συνίσταται για ποντάρισμα το χαμηλό 1,40 του άσου. NO BET λοιπόν και καλή μας τηλεθέαση. Ας απολαύσουμε την πρεμιέρα με αυτόν τον σπουδαίο αγώνα και οι επιλογές θα έρθουν την Κυριακή.

Καλό ξεκίνημα και καλή σεζόν να έχουμε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου