Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Redskins 14 - Giants 45



Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Τζάιαντς στο ντέρμπι με τους Ρέντσκινς, επικράτησαν εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 14-45 και δήλωσαν παρόντες στην διεκδίκηση της NFC Ανατολικής ντιβίζιον.


Οι Τζάιαντς που τις 2 τελευταίες βδομάδες εμφάνιζαν σημάδια βελτίωσης, έκαναν το βήμα παραπάνω με την απόδοση τους χθες βράδυ. Βαρόμετρο ο κουόρτερμπακ τους Μάννινγκ, ο οποίος απέναντι στους Ρέντσκινς ήταν εξαιρετικός, πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη, που δίνει τρομερή ψυχολογία για τη συνέχεια. Από νωρίς οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία στον αγώνα και προηγήθηκαν 7-24 στο ημίχρονο, ενώ και το β’ μέρος είχε την ίδια εξέλιξη καθώς οι γηπεδούχοι έμοιαζαν υπνωτισμένοι. Η άμυνα των Τζάιαντς ήταν που έδινε το ρυθμό για την επίθεση της ομάδας, καθώς πίεσε τον Κάζινς (257γ/1Τ/4ΙΝΤ), δημιούργησε λάθη (4 ιντερσέπτιονς και 1 φαμπλ!!!) και έδινε κατοχή στην επίθεση σε πολύ καλές θέσεις.
            Για τους νικητές ο ηγέτης Μάννινγκ φανέρωσε τον παλιό καλό του εαυτό με 300 γιάρδες, 4 τάτσνταουν πάσες και 1 ράννινγκ τάτσνταουν με μόλις 1 ιντερσέπτιον! Αγαπημένος του στόχος στην αντίπαλη εντ ζόουν ο τάητ εντ Ντόνελ που έπιασε 3 πάσες για σκορ. Ξανά καλός ο ρισίβερ Κρουζ (108γ), ενώ και το ράννινγκ παιχνίδι στο τέλος έκλεισε πολύ όμορφα τον αγώνα. Στο 2-2 πια οι Τζάιαντς και δείχνουν εντελώς διαφορετική ομάδα από την 1η εβδομάδα της σεζόν.
            Για τους ηττημένους Ρέντσκινς τίποτα δεν πήγε καλά και αυτό αποτυπώνεται στην έκταση της ήττας. Ο κουόρτεμπακ Κάζινς πήρε πολλά ρίσκα που πλήγωσαν την ομάδα, εύκολες ιντερσέπτιον που θα έπρεπε να έχει αποφύγει. Η άμυνα κάνει δεύτερο σερί πολύ άσχημο παιχνίδι μη μπορώντας να αναχαιτίσει τις γρήγορες πάσες των Τζάιαντς, ούτε να κλείσει τους διαδρόμους για το αντίπαλο ράννινγκ παιχνίδι. Συννεφιασμένη Πέμπτη για τους Ρέντσκινς που έχουν πολλά θέματα να λύσουν για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της ντιβίζιον από το 1-3. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου