Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι οι Seahawks!



Οι πρωταθλητές Σίχοκς ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν με τον ίδιο τρόπο που τελείωσαν την περσινή στο superbowl!!! Πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψαν με σκορ 36-16 τους ποιοτικούς Πάκερς που αποδείχθηκαν ανήμποροι να κοντράρουν στα ίσια την καλύτερη ομάδα του αθλήματος! Πειστική εμφάνιση από τους Σίχοκς που πηγαίνουν με σπασμένα τα φρένα για τον τίτλο ξανά!



Εορταστική η ατμόσφαιρα χθες στο Century Link Field του Σιάτλ με τους πρωταθλητές παίχτες της ομάδας να αγωνίζονται πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους έπειτα από το θρίαμβο της Νέας Υόρκης. Πριν την έναρξη υπήρξαν πάρτι πέριξ του γηπέδου για τους φιλάθλους των Σίχοκς, το λάβαρο του πρωταθλήματος αποκαλύφθηκε πριν τη σέντρα και το πάρτι συνεχίστηκε εντός γηπέδου για την ομάδα των Σίχοκς και κράτησε 3 ώρες μέχρι την τελική επικράτηση.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην 1η περίοδο 3-7 εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος του σταρ αμυντικού Τόμας σε μία υποδοχή από κικ, όμως από κει κι έπειτα υπήρξε κατηφόρα στο γήπεδο. Νωρίς στην 2η ο Ουίλσον,  έπειτα από όμορφη προσποίηση, πάσαρε για το 10-7 του Λόκετ και μετά ανέλαβε ο Λυντς για το 17-10 του ημιχρόνου. Το 2ο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους Σίχοκς, το σκορ έφτασε στο 29-10 νωρίς στην 4η περίοδο με ένα φιλντ γκολ, μία σέιφτι και ένα ακόμα τάτσνταουν του Λυντς και το τέλος ήταν διαδικαστικό.
σε επίπεδα mvp αγωνίζεται ο Wilson
Ο κουόρτερμπακ Ουίλσον ήταν εκπληκτικός ειδικά στο πρώτο μέρος, διαχειρίστηκε άψογα όλες τις καταστάσεις, (ήταν και λίγο τυχερός σε μία φάση που απέφυγε την ιντερσέπτιον), πάσαρε για 191 γιάρδες και 2 τάτσνταουν, ενώ όταν χρειάστηκε πήρε γιάρδες στο γήπεδο με τα πόδια του. Ο ράννινγκ μπακ Λυντς ήταν ο γνωστός του εαυτός (παρά την «περίεργη» preseason που είχε), έτρεξε για 110 γιάρδες και σκόραρε δις. Ο παίχτης όμως που είναι η αναβάθμιση επιθετικά σε σχέση με πέρσι και κάνει τη διαφορά με την ταχύτητά του είναι ο πολυσύνθετος ρισίβερ Χάρβιν. Ο πυραυλοκίνητος Χάρβιν είχε συμμετοχή και στο ράννινγκ (41γ) και στο πάσσινγκ (59γ) παιχνίδι της ομάδας και υπήρξε εφιάλτης όλο το βράδυ για την άμυνα των Πάκερς. Με αυτόν υγιή η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο επιθετικά και αυτό τρομάζει άπαντες στη λίγκα!  

Το σακ/φαμπλ του Bennett στον Rodgers
Η άμυνα των Σίχοκς ήταν στα γνωστά πολύ υψηλά επίπεδα, πίεσε τον Ρότζερς (189γ/1Τ/1ΙΝΤ), του χάλασε τις φάσεις, του έκανε 3 σακς, 1 φαμπλ που οδήγησε σε σέιφτι και μία ιντερσέπτιον! Ο κουόρτερμπακ των Πάκερς είχε τις εκλάμψεις του, όμως η επιθετική του γραμμή δεν απορρόφησε την πίεση και δεν του παρείχε επαρκή προστασία. 


Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πιο δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα κιόλας και εντέλει δεν φάνηκαν να μπορούν να σταθούν στο ίδιο επίπεδο με τους πρωταθλητές. Οι Πάκερς είναι δίχως άλλο πολύ ποιοτική ομάδα και με τον Ρότζερς ηγέτη θα κάνουν πολλές νίκες φέτος. Ο (για πολλούς καλύτερος παίχτης του NFL) Ρότζερς είναι γνωστό τι θα προσφέρει στην ομάδα και οι ρισίβερ Κομπ και Νέλσον έδειξαν και χθες την ποιότητά τους, όμως για να φτάσει στο επίπεδο των Σίχοκς η ομάδα τους, η άμυνα είναι αυτή που θα πρέπει να βελτιωθεί δραστικά.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη σεζόν 2014  με τους πρωταθλητές να παρουσιάζονται έτοιμοι για την υπεράσπιση του θρόνου τους! Η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική και το πρόγραμμα συνεχίζεται με 15 ακόμα αναμετρήσεις την Κυριακή (13) και τη Δευτέρα (2).

ΥΓ. Αύριο η προαναγγελία του κυρίως μενού της 1ης αγωνιστικής και στοιχηματικές επιλογές που προκύπτουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου