Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Εύκολα οι Ravens το ντέρμπι!



Το ντέρμπι της AFC Βορρά βάφτηκε μοβ! Οι γηπεδούχοι Ρέηβενς ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους άσπονδους εχθρούς Στίλερς σε όλους τους τομείς, επικράτησαν ασυνήθιστα εύκολα για τέτοιο αγώνα με 26-6 και κάλυψαν το χαμένο έδαφος από την ήττα της πρεμιέρας. Αμφότερες ομάδες στο 1-1 πια. 



o Rice με την σύντροφό του
Όλη τη βδομάδα, το στρατόπεδο των Ρέηβενς απασχολήθηκε με το σκάνδαλο του πρώην πια ράννινγκ μπακ της ομάδας Ρέι Ράις. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο που τον δείχνει να γρονθοκοπά την σύντροφό του και έπειτα να την σέρνει έξω από το ασανσέρ. Η άμεση τιμωρία από την ομάδα ήταν η απόλυση του, ενώ λόγος γίνεται για πιθανό ισόβιό του αποκλεισμό από το NFL, καθώς ο κομισάριος της λίγκας Ρότζερ Γκουντέλ έχει στόχο να εξαλείψει τέτοια περιστατικά από το πρωτάθλημα..



o Mosley (57) δημιουργεί το φαμπλ
Στα ΜΜΕ της χώρας έχει γίνει μεγάλο θέμα, όμως οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του δεν φάνηκαν να έχουν επηρεαστεί ή να έχουν χάσει την προσήλωση τους από αυτό. Από τα πρώτα λεπτά οι Ρέηβενς κυριάρχησαν στον αγώνα και με εκπληκτική άμυνα έφραξαν το δρόμο προς την τελική τους γραμμή.. Οι Στίλερς στην αρχή της 3ης περιόδου μείωσαν στο 10-6, όμως ποτέ δεν απείλησαν το προβάδισμα των γηπεδούχων. Για τους γηπεδούχους που αυτή τη φορά είχαν ισορροπία στην επίθεσή τους, ο κουόρτερμπακ Φλάκο  (166γ/2Τ) ήταν εύστοχος στις λίγες (σχετικά) προσπάθειες που πήρε και το δίδυμο Πιρς – Φορσέτ έτρεξε πολύ αποτελεσματικά την μπάλα. Τα δύο τάτσνταουν της ομάδας σκόραρε ο #2 τάητ εντ Ντάνιελς. Έλαμψε ο ρούκι λάινμπάκερ Μόσλεϊ (#16 του ντραφτ), ήταν κομβικός στην αναχαίτιση των αντιπάλων. Οι ηττημένοι του ντέρμπι αρκέστηκαν σε ημιτελείς προσπάθειες, με τους Μπελ και Μπράουν όμως να φανερώνουν και πάλι το πλούσιο ταλέντο τους και να αφήνουν υποσχέσεις για τους επόμενους αγώνες. 

1-1 και οι δύο στην 2η βδομάδα. στην ντιβίζιον που μοιάζει η πιο ισορροπημένη απ’ όλες. Την επόμενη αγωνιστική οι Στίλερς πάνε στην έδρα των Πάνθερς, ενώ οι Ρέηβενς παίζουν 3ο σερί εντός ντιβίζιον αγώνα, εκτός έδρας με τους Μπράουνς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου