Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Browns για play-offs!!!



Οι Μπράουνς πήραν μεγάλη νίκη στην έδρα των Μπένγκαλς με 24-3 χάρη στην εξαιρετική τους αμυντική προσπάθεια και την τραγική μέρα του Ντάλτον, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ 17 συνεχόμενων ηττών σε εκτός έδρας αγώνες απέναντι σε ομάδες της ίδιας ντιβίζιον!


Το ντέρμπι της AFC Βορρά ήταν ένας μονόλογος για τους φιλοξενούμενους Μπράουνς που κυριάρχησαν σε κάθε τομέα του παιχνιδιού και το εύρος του σκορ είναι απόλυτα δίκαιο. Προβάδισμα για τους Μπράουνς από το πρώτο 5λεπτό που μέχρι το ημίχρονο έγινε +14 και στο τέλος της 3ης περιόδου +21!
πολύ δύσκολη βραδιά για τον Dalton
Η άμυνα της ομάδας από το Κλίβελαντ ήταν σε τρομερή μέρα με εξαιρετική κάλυψη στο αντίπαλο πάσσινγκ παιχνίδι και υποχρέωσαν τον αντίπαλο κουόρτερμπακ Ντάλτον στην χειρότερη βραδιά της καριέρας του και σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις από κουόρτερμπακ τα τελευταία χρόνια. Ο κοκκινομάλλης ηγέτης των Μπένγκαλς ήταν αποκαρδιωτικά άστοχος με 10/33 πάσες, μόλις 86 γιάρδες, καμία τάτσνταουν πάσα και 3 ιντερσέπτιονς!!! Σε συνδυασμό με την απουσία του #1 ράννινγκ μπακ της ομάδας Μπερνάρντ και την νωθρότητα του Γκριν που έχει επιστρέψει από τραυματισμό η συνολική επίθεση της ομάδας ήταν για κλάματα. Ο Ντάλτον, αποδεδειγμένα πια όποτε αγωνίζεται σε αγώνα με εθνική τηλεοπτική κάλυψη και τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του, λυγίζει υπό την πίεση και πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις με αποκορύφωμα το χθεσινό «έκτρωμα».
ασταμάτητο το rushing game των Browns
Από την άλλη οι Μπράουνς επιθετικά «φόρτωσαν» το ράννινγκ παιχνίδι με τους 3 ταλαντούχους μπακ που διαθέτουν και όλοι έχουν ρόλο στην επίθεση, με τους αντίπαλους να είναι ανήμποροι να το αναχαιτίσουν. Ουέστ (94γ/1Τ), Κροουέλ (41γ/1Τ) και Τέητ (34/1Τ) σκόραραν άπαντες και η επίθεση στο έδαφος έγραψε συνολικά 48 προσπάθειες με μόλις 23 πάσες του Χόγιερ, στατιστικό που πολύ σπάνια συναντάται στο NFL του 21ου αιώνα. Ο κουόρτερμπακ των φιλοξενούμενων ήταν συνεπής, διαχειρίστηκε άψογα τον αγώνα δίχως λάθη και έμεινε στο πίσω κάθισμα αφού το ράννινγκ παιχνίδι ρόλαρε και διασπούσε την αντίπαλη άμυνα.  
Εντυπωσιακή νίκη για τους Μπράουνς (6-3) με τεράστιο βαθμολογική αξία, αφού βρίσκονται πια ισόβαθμοι στην κορυφή της ντιβίζιον με τους Στίλερς και για πρώτη φορά μέσα στην τελευταία δεκαετία είναι διεκδικητές μέσα στο Νοέμβρη. Οι Μπένγκαλς (5-1-3) με την εικόνα που έχουν τελευταία δεν μπορούν να αισιοδοξούν για το μέλλον σε μία ντιβίζιον που είναι γεμάτη από καλές ομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου