Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Έκαναν σεφτέ οι Raiders!



Την 1η τους νίκη στη σεζόν πέτυχαν χθες βράδυ οι Όκλαντ Ρέιντερς σοκάροντας το φαβορί του αγώνα Κάνσας Σίτυ Τσιφς. Το ντέρμπι της AFC Δύσης ήταν αμφίρροπο και οι αδύναμοι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι παίρνοντας δραματική νίκη με 24-20! Μεγάλο πισωγύρισμα για τους Τσιφς που προέρχονταν από 5 σερί νίκες.




ο Murray (28) έχει ξεφύγει και σκοράρει έπειτα από 90 γιαρδών κούρσα!
Οι γηπεδούχοι Ρέιντερς μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγώνα και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον άσημο νεαρό ράννινγκ μπακ Μάρεϊ προηγήθηκαν 14-3 στο ημίχρονο. Ο Μάρεϊ που μόλις στο προηγούμενο ματς είχε πάρει τις πρώτες του προσπάθειες για φέτος, ήταν εξαιρετικός χθες αφού σε μόλις 4 προσπάθειες σκόραρε 2 τάτσνταουν γράφοντας 112 γιάρδες!!! Στη συνέχεια δέχθηκε ένα βάναυσο χτύπημα στο κεφάλι και αποχώρησε με συμπτώματα διάσεισης.
            Στην επανάληψη οι Τσιφς έδειξαν να έχουν συνέλθει από το σοκ και με πρωταγωνιστή για ακόμη έναν αγώνα τον Τσαρλς ανέτρεψαν την κατάσταση περνώντας μπροστά στο σκορ 17-20 με 5 λεπτά στο χρονόμετρο για το φινάλε. Ο πολυσύνθετος ράννινγκ μπακ των Τσιφς είχε συνολικά 122 γιάρδες και 1 τάτσνταουν και όποτε τροφοδοτήθηκε ταλαιπωρούσε την αντίπαλη άμυνα.
            Οι Ρέιντερς όμως δεν απογοητεύθηκαν όταν έχασαν το προβάδισμα και στο τελευταίο τους ντράιβ κατάφεραν να σκοράρουν ξανά απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Ο ρούκι κουόρτερμπακ Καρ (174γ/1Τ) βρήκε τον βετεράνο ρισίβερ Τζόουνς στην αντίπαλη εντ ζόουν για το νικητήριο τάτσνταουν και γεύτηκε την πρώτη του επαγγελματική νίκη!
            Στο 1-10 οι Ρέιντερς πανηγύρισαν δεόντως την πρώτη τους νίκη, στο 7-4 οι Τσιφς που έχασαν έναν εύκολο θεωρητικά αγώνα και μαζί την ευκαιρία να περάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή της ντιβίζιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου