Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Διαστημικοί Packers, έμειναν ζωντανοί οι 49ers!



            H 10η Κυριακή της σεζόν πέρασε και τα κατά βάση αναμενόμενα αποτελέσματά της δεν άλλαξαν πολλά στους συσχετισμούς των play-offs. Οι 49ερς έμειναν ζωντανοί με τη νίκη στη Νέα Ορλεάνη, οι Τσιφς έδειξαν ότι είναι σοβαροί διεκδικητές πια στην AFC, ενώ η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στη Νέα Υόρκη, όπου οι «καυτοί» Στίλερς ηττήθηκαν εύκολα από τους απογοητευτικούς Τζετς. Τέλος, άκρως εντυπωσιακοί ήταν οι Πάκερς με τους 55 «σβηστούς» πόντους επί των Μπερς και οι Σίχοκς με τον ισοπεδωτικό τους ράννινγκ παιχνίδι. Σήμερα κλείνει η αυλαία της αγωνιστικής με το Ιγκλς - Πάνθερς. Διαβάστε παρακάτω την περίληψη της χθεσινής ημέρας:



Ρέηβενς   21-7   Τάιτανς
MVP της αναμέτρησης ο Forsett(29)
Όπως αναμενόταν εξελίχθηκε ο αγώνας στη Βαλτιμόρη με τους γηπεδούχους Ρέηβενς να παίρνουν εύκολη νίκη, απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, βασισμένη ξανά στη δυναμική τους άμυνα. Οι Τάιτανς μπήκαν καλά στον αγώνα και στην πρώτη περίοδο προηγήθηκαν 0-7 , όμως από κει κι έπειτα ο αγώνας ήταν «Γολγοθάς» για τον ρούκι κουόρτερμπάκ τους. Εκπληκτική άμυνα από τους γηπεδούχους για τις υπόλοιπες 3 περιόδους, ενώ επιθετικά στηρίχθηκαν στο ράννινγκ μπακ Φορσέτ που είχε 2 τάτσνταουν και 112 γιάρδες και ήταν αυτός που γύρισε τον αγώνα 14-7 νωρίς στο β΄ ημίχρονο. Μέτριος ο Φλάκο (169γ/1Τ) δεν χρειάστηκε να πάρει πολλές προσπάθειες.
Στο 6-4 οι Ρέηβενς μέσα στη διεκδίκηση της άκρως ανταγωνιστικής AFC Βορρά, στο 2-7 οι Τάιτανς δίχως ελπίδες για κάτι καλό εδώ και καιρό.


Μπιλς   13-17   Τσιφς
o Alex Smith(11) βουτάει στην αντίπαλη end zone για το 13-17
Ο αγώνας στο Μπάφαλο ήταν μία αμφίρροπη μάχη μέχρι τέλους με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν την κατάσταση στην 4η περίοδο και να δραπετεύουν με το σπουδαίο διπλό. Οι άμυνες των δύο ομάδων ανήκουν στο κορυφαίο επίπεδο του πρωταθλήματος και χθες ήταν ξανά αυτές που όρισαν το ρυθμό στον αγώνα με μεγάλη πίεση στους κουόρτερμπακ και πολύ καλή κάλυψη με αποτέλεσμα το πολύ χαμηλό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο οι Μπιλς έδειχναν να έχουν περισσότερες επιθετικές λύσεις και προηγήθηκαν 10-3, ενώ η διαφορά διευρύνθηκε στο 13-3 νωρίς στην επανάληψη. Οι Τσιφς έδειχναν να είναι με την πλάτη στα σχοινιά σ εκείνο το σημείο, αφού δεν μπορούσαν να απορροφήσουν την πίεση των αντιπάλων (6 σακς) και η επίθεσή τους δεν μπορούσε να ρολάρει στο γήπεδο. Στην αρχή της 4ης περιόδου όμως 2 κομβικές φάσεις άλλαξαν όλο τον αγώνα και έκριναν το αποτέλεσμα υπέρ των Τσιφς. Πρώτη, σε απέλπιδα προσπάθεια 4th & 1 o Τσαρλς (98γ/1Τ) βρήκε χώρο και έτρεξε για 39 γιάρδες και το τάτσνταουν που μείωσε σε 13-10 και δεύτερη, στην επαναφορά από το κικ έγινε φαμπλ από τους Μπιλς και οι Τσιφς ξαναπήραν κατοχή πολύ κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Από εκεί κουόρτερμπακ Σμιθ (177γ) δεν πάσαρε, αλλά έτρεξε με την μπάλα στην εντ ζόουν για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 13-17! Στα λεπτά που απόμεναν οι Τσιφς έπαιξαν σπουδαία άμυνα και κράτησαν τους αντιπάλους δίχως τάτσνταουν παίρνοντας μεγάλη νίκη.
            Στο 6-3 πια οι Τσιφς με 4η σερί νίκη και έχουν μπει για τα καλά στη διεκδίκηση των play-offs, στο 5-4 έπεσαν οι Μπιλς και έμειναν πίσω, τελικός ο αγώνας της Πέμπτης απέναντι στους Ντόλφινς.



Λάιονς   20-16   Ντόλφινς
        
ο Stafford(9) πασάρει για το 20-16
Στο Ντιτρόιτ, οι Λάιονς ανέτρεψαν ένα ακόμη παιχνίδι στη φετινή σεζόν και με τάτσνταουν στο τελευταίο λεπτό, επικράτησαν και των Ντόλφινς για να παραμείνουν στην κορυφή της
NFC Βορρά. Οι άμυνες των δύο ομάδων είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξαν στο χθεσινό αγώνα περιορίζοντας σε σημαντικό βαθμό τις επιθετικές αρετές των αντιπάλων, ειδικά το ράννινγκ παιχνίδι εκατέρωθεν είχε ελάχιστη επιθετική συνεισφορά. Οι Λάιονς προηγήθηκαν 10-0 στην 1η περίοδο με ένα τάτσνταουν – σήμα κατατεθέν του Κάλβιν Τζόνσον (113γ/1Τ) που επέστρεψε από τραυματισμό, όμως δεν πρόσθεσαν ούτε πόντο στο ταμπλό μέχρι την 4η. Οι Ντόλφινς αντεπετέθηκαν, μείωσαν σε 10-6 με δύο φιλντ γκολ και προηγήθηκαν στο τέλος της 3ης περιόδου 10-13 χάρη σε μπλοκαρισμένο φιλντ γκολ των αντιπάλων που επιστράφηκε 50 γιάρδες από τους αμυντικούς τους στις 3 γιάρδες από την περιοχή των Λάιονς. Οι άμυνες συνέχισαν να κυριαρχούν και το σκοράρισμα γινόταν με το σταγονόμετρο – φιλντ γκολ. 13-13 οι Λάιονς και 13-16 οι Ντόλφινς στα τέλη της 4ης περιόδου αφού έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν τάτσνταουν για το +7. Με 2:30 στο χρονόμετρο ο κουόρτερμπακ των γηπεδούχων Στάφορντ (280γ/2Τ/1ΙΝΤ) είχε το τελικό ντράιβ και την πολυτέλεια να συμβιβαστεί και με ένα φιλντ γκολ ισοφάρισης. Όμως η φετινή ομάδα των Λάιονς έχει νοοτροπία νικητή και με πανέμορφη πάσα του Στάφορντ στο Ρίντικ έκανε το 20-16 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
            Στο 7-2 οι Λάιονς παρέμειναν μία νίκη μπροστά από τους Πάκερς και ο μεταξύ τους αγώνας την τελευταία αγωνιστική μπορεί να αποδειχθεί τελικός, στο 5-4 οι Ντόλφινς γι αυτούς τελικός είναι το επόμενο παιχνίδι απέναντι στους Μπιλς.



Τζάγκουαρς   17-31   Κάουμποϊς
ο Bryant(88) διαλύει την αντίπαλη άμυνα
Ο αγώνας που έγινε στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου ήταν μονόλογος για τους τυπικά φιλοξενούμενους που με την επιστροφή του Ρόμο έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση επιθετικά. Ο βετεράνος κουόρτερμπακ που έχασε τον προηγούμενο αγώνα με πρόβλημα στη μέση έδειξε υγιής και με 246 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Κάουμποϊς στην επιστροφή στις νίκες. Με πρωταγωνιστή τον Μπράιαντ που έκανε το καλύτερο του ματς φέτος έχοντας 158 γιάρδες και σκοράροντας δις και το Μάρεϊ να  καταγράφει ξανά τριψήφιο αριθμό (100γ) και να ορίζει το ρυθμό επιθετικά, οι Κάουμποϊς πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα από νωρίς 7-24 στο ημίχρονο και 7-31 στο τέλος της 3ης περιόδου κάνοντας συντήρηση στο τέλος. Πισωγύρισμα για τους Τζάγκουαρς η εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα, ξεχώρισε ξανά επιθετικά ο ράννινγκ μπακ Ρόμπινσον (60γ/2Τ).
            Στο 7-3 οι Κάουμποϊς πηγαίνουν στο ρεπό τους, στο 1-9 οι Τζάγκουαρς.



Σέιντς   24-27   49ερς
           
ο Brooks(55) δημιουργεί το fumble που έδωσε τη νίκη στους 49ers
Στη Νέα Ορλεάνη, διεξήχθη ένας σπουδαίος αγώνας με ανατροπές, παράταση, δραματικό φινάλε και μία ζωτικής σημασίας νίκη για τους φιλοξενούμενους. Οι 49ερς παρότι είχαν το ίδιο ρεκόρ με τους αντιπάλους τους έπαιζαν τη σεζόν τους στο χθεσινό αγώνα καθώς μία ήττα θα τους άφηνε πολύ πίσω στην ντιβίζιον τους. Και στο πρώτο ημίχρονο οι 49ερς έδειχναν να το θέλουν περισσότερο, αφού με εξαιρετική άμυνα και ράννινγκ παιχνίδι από τα παλιά (Γκορ με 81γ/1Τ) προηγήθηκαν 10-21. Ο κουόρτερμπακ των γηπεδούχων Μπριζ (292γ/3Τ/2ΙΝΤ/1Φ) ήταν πολύ κακός στο πρώτο μέρος με 2 ιντερσέπτιονς και έμελλε να είναι ο μοιραίος και στην παράταση. Στην επανάληψη οι Σέιντς αντέδρασαν και με πρωταγωνιστές το ράννινγκ μπακ Ίνγκραμ (120γ) και τον τάητ εντ Γκράχαμ (76γ/2Τ) που σκόραρε τα δύο τάτσνταουν γύρισαν τον αγώνα 24-21 με 3 λεπτά στο χρονόμετρο! Οι 49ερς ασφυκτιούσαν από την άμυνα των γηπεδούχων στο β’ μέρος, έδειχναν να τα έχουν χαμένα αφού δεν μπορούσαν να πλησιάσουν την αντίπαλη περιοχή και η τελειωτική για τις ελπίδες τους ήττα φαίνονταν προ των πυλών. Στην απέλπιδα προσπάθεια 4
th & 10 o Κάπερνικ (210γ/1Τ) κράτησε τη φάση ζωντανή και με βαθιά μπαλιά 51 γιαρδών βρήκε τον Κράμπτρι και κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο παιχνίδι και στη σεζόν γενικότερα. Η πάσα αυτή ετοίμασε το φιλντ γκολ της ισοφάρισης και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση 24-24. Εκεί οι επιθέσεις δεν έβρισκαν χώρους και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας γινόταν ολοένα και πιο πιθανό ωσότου η άμυνα των 49ερς να δώσει τη λύση. Ο αμυντικός Μπρουκς έκανε σακ στον Μπριζ, που δεν προστάτεψε την μπάλα, και έδωσε κατοχή στην ομάδα του σε ιδανική θέση για τον κίκερ Ντόσον να ευστοχήσει στο νικητήριο φιλντ γκολ.
            Στο 4-5 οι Σέιντς, παρά την ήττα κρατούν την τύχη στα χέρια τους στην πιο αδύναμη ντιβίζιον του πρωταθλήματος (NFC Νότου), στο 5-4 οι 49ερς έμειναν ζωντανοί στη NFC Δύσης, αλλά παραμένουν 3 νίκες πίσω από τους πρωτοπόρους Κάρντιναλς.



Τζετς   20-13   Στίλερς
απογοήτευσε χθες ο Roethlisberger(7)
            Στη Νέα Υόρκη, οι γηπεδούχοι Τζετς προέρχονταν από 8 σερί ήττες με μερικές από αυτές να συνδυάζονται από τραγικές εμφανίσεις, ενώ οι Στίλερς από 3 σερί νίκες με τις δύο τελευταίες να συνδυάζονται από συγκλονιστικές εμφανίσεις του Ρόθλισμπεργκερ και εν γένει της επίθεσης της ομάδας. Όλα αυτά όμως άλλαξαν άρδην στο χθεσινό αγώνα, όπου οι Τζετς έμοιαζαν με διεκδικητές της AFC και οι Στίλερς με εντελώς διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες Κυριακές. Στην 1η κιόλας περίοδο κρίθηκαν όλα, όταν οι Τζετς προηγήθηκαν 17-0 με πολύ μεστό παιχνίδι από τον βετεράνο κουόρτερμπακ Βικ (132γ/2Τ) και εξαιρετική άμυνα που δημιούργησε 4 μεγάλα λάθη συνολικά στον αγώνα. Ο Ρόθλισμπεργκερ (343γ/1Τ/2ΙΝΤ) που προερχόταν από 2 σερί ματς με 6 τάτσνταουν και 0 ιντερσέπτιονς, ήταν σαν άλλος άνθρωπος στο χθεσινό αγώνα, με λάθος επιλογές, κακές πάσες και πεσμένη ψυχολογία και οι 2 ιντερσέπτιον του «σκότωσαν» και τις τελευταίες ελπίδες για ανατροπή στο σκορ. Κακή μέρα και από τον καλύτερο ρισίβερ του πρωταθλήματος φέτος, Αντόνιο Μπράουν με 2 κομβικά φαμπλ που στοίχισαν. Απίστευτη μετάπτωση της απόδοσης από τους Στίλερς που είναι επιρρεπείς σε τέτοια σκαμπανεβάσματα.
            Στο 6-4 και την 3η θέση της AFC Βορρά έπεσαν οι Στίλερς με την αναπάντεχη ήττα τους, στο 2-8 οι Τζετς που διασκέδασαν λίγο τις εντυπώσεις από τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.



Μπακανίρς   17-27   Φάλκονς
           
ο White(84) σκοράρει
Στο ντέρμπι των αδυνάτων της
NFC Νότου, οι Φάλκονς είχαν περισσότερες λύσεις επιθετικά και επικράτησαν ξανά των Μπακανίρς διατηρώντας ελπίδες για την κατάκτηση της ντιβίζιον. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου οι ομάδες πήγαιναν «πόντο – πόντο». 10-13 το ημίχρονο, 10-16 στο τέλος της 3ης περιόδου και 17-16 για τους γηπεδούχους στα πρώτα δευτερόλεπτα της 4ης. Εκεί απάντησαν άμεσα οι Φάλκονς με τάτσνταουν του Γουάιτ (72γ/1Τ) και το σκορ πήγε στο 17-24 με 2ποντη μετατροπή, ενώ πήραν προβάδισμα 2 σκορ 17-27 έπειτα από φιλντ γκολ που ετοιμάστηκε από αποτελεσματικές κούρσες του βετεράνου ράννινγκ μπακ Τζάκσον (81γ/1Τ). Σπουδαία συνεισφορά και από το #1 ρισίβερ της ομάδας Χούλιο Τζόουνς με 119 γιάρδες, ενώ ο κουόρτερμπακ Ράιαν (219γ/1Τ) ήταν συνεπής και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι. Από τους ηττημένους Μπακανίρς ξεχώρισε και πάλι ο ρούκι ρισίβερ Έβανς με 125 γιάρδες και 1 τάτσνταουν, αλλά ο κουόρτερμπακ ΜακΚάουν (301γ/2Τ/2ΙΝΤ) απέτυχε να ηγηθεί αποτελεσματικά της ομάδας και δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τη νέα αποτυχία του στη συνέντευξη τύπου.
            Στο 3-6 πήγαν οι Φάλκονς και παρά το αρνητικό ρεκόρ διατηρούν ελπίδες στη ντιβίζιον, αφού κανείς των τεσσάρων δε φαίνεται να ξεχωρίζει. Στο 1-8 οι Μπακανίρς βιώνουν μία ακόμη άκρως αποτυχημένη σεζόν.



Ρέιντερς   17-41   Μπρόνκος
           
ο Anderson(22) στην κούρσα του αγώνα
Στο Όκλαντ, οι φιλοξενούμενοι Μπρόνκος παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημά τους στον αγώνα κατάφεραν να πάρουν πολύ άνετη νίκη απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος και να πιάσουν στην κορυφή της
AFC τους Πάτριοτς. Ο Μάννινγκ ήταν τραγικός στα πρώτα 20 λεπτά, αφού υπέπεσε σε 2 ιντερσέπτιονς, αστόχησε σε εύκολες πάσες και έδωσε κατοχές στον αντίπαλο από τις οποίες σκόραρε 10 πόντους και προηγήθηκε 10-6 στα μέσα της 2ης περιόδου. Κομβικό σημείο για τους Μπρόνκος η εντυπωσιακή κούρσα  51 γιαρδών του ράννινγκ μπακ Άντερσον (163γ/1Τ) λίγο πριν από το ημίχρονο, με την οποία έκανε το 10-13 και το μομέντουμ του αγώνα άλλαξε δραματικά. Ο Μάννινγκ βρήκε τον κανονικό του εαυτό στη συνέχεια, πάσαρε για συνολικά 340 γιάρδες και 5 τάτσνταουν και έκατσε στον πάγκο στην 4η περίοδο αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί με το 0-38 σερί της ομάδας του. Από δύο τάτσνταουν σκόραραν οι Σάντερς και Τζούλιους Τόμας, ενώ ο Ντεμάριους Τόμας ήταν πρώτος σε γιάρδες με 108 για τη «ναυαρχίδα» που λέγεται επίθεση Μπρόνκος. Οι ηττημένοι ξανά Ρέιντερς ήταν αξιόμαχοι για ένα ημίχρονο με τα γνωστά προβλήματα να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, απέναντι όμως σε μία από τις 2-3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
            Στο 7-2 οι Μπρόνκος και στην κορυφή της AFC Δύσης με τους Τσιφς στο κατόπι τους, στο 0-9 οι Ρέιντερς στον πάτο της ίδιας ντιβίζιον.


Κάρντιναλς   31-14   Ραμς
           
o John Brown στο εντυπωσιακό touchdown του 17-14
Στην Αριζόνα και το ντέρμπι της
NFC Δύσης, οι Κάρντιναλς επικράτησαν δύσκολα των αξιόμαχων Ραμς και το τελικό σκορ κρύβει την αλήθεια για το πόσο αμφίρροπος ήταν ο αγώνας για 3 ½ περιόδους. Οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα στην επίθεση των Κάρντιναλς με εξαιρετική άμυνα και μεγάλη πίεση στον κουόρτερμπακ και παρέμεναν μπροστά στο σκορ 10-14 μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου. Ο βασικός κουόρτερμπακ των Κάρντιναλς Πάλμερ, που μέσα στη βδομάδα υπέγραψε νέο ακριβό συμβόλαιο, σε μία απόπειρα του να αποφύγει την πίεση τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα με (απ’ ότι φάνηκε) ρήξη χιαστού. Ο αντικαταστάτης Στάντον, στην πρώτη του κιόλας πάσα βρήκε με βαθιά μπαλιά τον «δαιμόνιο» Τζον Μπράουν (73γ/1Τ) για 48 γιάρδες και το τάτσνταουν του 17-14 στο πιο κομβικό σημείο του αγώνα. Στη συνέχεια οι Ραμς κατέρρευσαν και στις 3 επόμενες κατοχές τους ο κουόρτερμπακ Ντέιβις (216γ/1Τ/2ΙΝΤ) είχε 2 ιντερσέπτιονς και 1 φαμπλ για να δώσει άλλους 14 πόντους στον αντίπαλο με αμυντικά τάτσνταουν των Πίτερσον και Κρομάρτι!
            Στο 8-1 (καλύτερο ρεκόρ στο NFL) με μία ακόμη «περίεργη» νίκη οι Κάρντιναλς, που όμως αναμένεται να χάσουν τον Πάλμερ για το υπόλοιπο της σεζόν, στο 3-6 οι Ραμς αν και το πάλεψαν έχασαν και τις τελευταίες τους ελπίδες για κάτι καλό μέσα στη ντιβίζιον.



Σίχοκς   38-17   Τζάιαντς
           
"οδοστρωτήρας" ο Lynch απέναντι στους Giants
Οι πρωταθλητές Σίχοκς με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο «ποδοπάτησαν» τους Τζάιαντς και πήραν 3η σερί νίκη στην προσπάθεια ανατροπής των δεδομένων στη
NFC Δύσης. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο γνώριμο δυναμικό τους ράννινγκ παιχνίδι, είχαν συνολικά 350 ράννινγκ γιάρδες (ρεκόρ συλλόγου) και σκόραραν 5 ράννινγκ τάτσνταουν διαλύοντας την αντίπαλη άμυνα! Οι φιλοξενούμενοι Τζάιαντς είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια 14-17 μπροστά χάρη στο εξαιρετικό παιχνίδι του Μάννινγκ (283γ/1Τ/1ΙΝΤ) και τις απειλές των ταχύτατων ρισίβερ Μπέκαμ (108γ) και Πάρκερ (79γ/1Τ), όμως στην επανάληψη αναχαιτίστηκαν πλήρως, δε σκόραραν ούτε πόντο και μοιραία ήρθε η ήττα. Από τους νικητές ο ράννινγκ μπακ Λυντς ήταν συγκλονιστικός με 163 συνολικές γιάρδες και 4 τάτσνταουν! Ο κουόρτερμπακ Ουίλσον ενώ ήταν αρνητικός στο πάσσινγκ παιχνίδι του με 2 ιντερσέπτιονς και μόλις 10 επιτυχημένες πάσες, βρήκε μεγάλη επιτυχία στις ράννινγκ προσπάθειες που πήρε καταγράφοντας 107 γιάρδες και το τελευταίο τάτσνταουν της ομάδας του.
            Στο 6-3 οι Σίχοκς βρίσκονται ακόμη 2 νίκες πίσω από τους Κάρντιναλς στη ντιβίζιον, στο 3-6 οι Τζάιαντς παρά την φιλότιμη προσπάθεια στη δύσκολη έδρα των πρωταθλητών.



Πάκερς   55-14   Μπερς
o εκπληκτικός Rodgers σε μία από τις 6 touchdown πάσες του
            Το βραδινό ντέρμπι της NFC Βορρά αν και προβλήθηκε σε prime time ώρα Αμερικής, ήταν ακατάλληλο δια ανηλίκους καθώς ο Ρότζερς και η παρέα του ασέλγησαν στο κορμί των Μπερς με ένα πρώτο ημίχρονο που γράφτηκε στην ιστορία! Οι Πάκερς με 6 αναπάντητες τάτσνταουν πάσες του εκπληκτικού τους κουόρτερμπακ προηγήθηκαν 42-0 στο ημίχρονο και οι Μπερς θα πρέπει να είναι ευγνώμονες που ο αντίπαλος προπονητής τράβηξε στον πάγκο το Ρότζερς (315γ/6Τ) μόλις 5 λεπτά μέσα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κυνήγησε τα ρεκόρ διαφοράς πόντων και τάτσνταουν πασών! Η επίθεση των γηπεδούχων κυριολεκτικά σκόραρε όποτε ήθελε με τους Νέλσον (152γ/2Τ) και Κομπ (72γ/1Τ) να ξεχωρίζουν και πάλι, ενώ και αμυντικά κατάφεραν κάνουν τη ζωή δύσκολη στον Κάτλερ με πρωταγωνιστές τους Πέπερς και Μάθιουζ! Οι Μπερς επέστρεψαν από το ρεπό τους με την ίδια πετυχημένη συνταγή (sic.), αφού μετά τους Πάτριοτς, επέτρεψαν +50 πόντους και στους Πάκερς! Θλιβερή η εικόνα της ιστορικής ομάδας από το Σικάγο στην οποία χρειάζονται πια μεγάλες αλλαγές για τη νέα σεζόν (αφού η φετινή έχει ήδη χαθεί) κυρίως στις θέσεις του προπονητή και του κουόρτερμπακ.
            Στο 6-3 πήγαν οι Πάκερς, παραμένουν μία νίκη πίσω από τους Λάιονς στη NFC Βορρά, αλλά μπορούν να αισιοδοξούν όσο ο Ρότζερς αγωνίζεται έτσι. Στο 3-6 οι Μπερς και τον πάτο της ντιβίζιον, αποχαιρετούν τα play-offs μεσούσης της σεζόν. 



Y.Γ. Σε καλή μεριά όσοι ακολουθήσατε τις στοιχηματικές επιλογές του blog, αν δεν πήγαιναν για τουρισμό και οι Στίλερς στη Νέα Υόρκη, θα μιλούσαμε για μία τέλεια στοιχηματική μέρα.

Με καλή ψυχολογία θα συνεχίσουμε την επόμενη αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου