Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Νίκη των Steelers με ανατροπή!



Χθες βράδυ στον αγώνα που έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, οι Πίτσμπεργκ Στίλερς επικράτησαν δύσκολα με ανατροπή στην έδρα των Τένεσι Τάιτανς 24-27 και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για play-offs


            Οι φιλοξενούμενοι ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και ως τέτοιο αγωνίστηκαν στο ξεκίνημα προηγούμενοι 0-10 έπειτα από ιντερσέπτιον του αντίπαλου κουόρτερμπακ που επιστράφηκε για τάτσνταουν. Παρότι οι Στίλερς έδειχναν να κυριαρχούν επιθετικά, ο κουόρτερμπάκ τους Ρόθλισμπέργκερ ήταν άστοχος σε προσπάθειές του στην αντίπαλη εντ ζόουν και αντίπαλοι πλησίασαν με αποκορύφωμα την ιντερσέπτιον του στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου, όταν και όχι μόνο παρέμεινε το 10-13 αλλά οι γηπεδούχοι είχαν μία τελευταία κατοχή πριν την ανάπαυλα με την οποία σκόραραν για το 17-13 ύστερα από πάσα 80 γιαρδών του ρούκι κουόρτερμπακ Μέτενμπεργκ (263γ/2Τ/1ΙΝΤ)! Ο νεαρός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δίχως σπουδαίους συμπαίχτες κατάφερε να κοντράρει στα ίσια έναν ανώτερο αντίπαλο.
           
ασταμάτητος ο Le'Veon Bell χθες βράδυ!
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διεύρυναν τη διαφορά στο 24-13 και έδειχναν ότι μπορούν να ολοκληρώσουν την έκπληξη, όμως οι Στίλερς είχαν διαφορετική άποψη. Με 14 αναπάντητους πόντους στην 4η περίοδο ανέτρεψαν την κατάσταση, χάρη στο εκπληκτικό παιχνίδι του ράννινγκ μπακ Μπελ που πραγματικά διέλυσε την αντίπαλη άμυνα με 222 γιάρδες συνολικά και 1 τάτσνταουν. Το νικητήριο σκορ πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Αντόνιο Μπράουν (91γ/1Τ) σε μία ακόμη παραγωγική βραδιά του φέτος.  
            Δίχως να θέλξουν, με τη νίκη τους οι Στίλερς πήγαν στο 7-4 και έχουν το ρεπό τους την επόμενη Κυριακή, στο 2-8 οι Τάιτανς, αγωνίστηκαν για το γόητρο χθες αλλά φανερά τους λείπει ποιότητα στις κομβικές θέσεις της επίθεσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου