Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Πέταξαν οι Eagles!!!




            Στον αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής οι Ιγκλς είχαν πολύ εύκολο έργο απέναντι στους Πάνθερς και το τελικό 45-21 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα! 




            Από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα και έτσι έγινε χθες βράδυ για τους Ιγκλς, αφού στα δύο πρώτα ντράιβ των Πάνθερς δημιούργησαν λάθη και πήραν κατοχές σε εξαιρετικές θέσεις απ’ όπου ήρθαν οι πρώτοι 10 πόντοι. Στη συνέχεια, και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο κιόλας ημίχρονο σκόραραν με κάθε πιθανό τρόπο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια 31-7 μπροστά. Σκόραραν κατά σειρά, με ράννινγκ παιχνίδι, επιστροφή από αντίπαλο κικ, με ιντερσέπτιον που επιστράφηκε και φυσικά με πάσα του αντικαταστάτη κουόρτερμπακ, αφού οι αντίπαλοι έμοιαζαν υπνωτισμένοι.
αναγεννημένος ο Sanchez(3)!
Ο κουόρτερμπακ Σάντσεζ εκδιώχθηκε ως αποτυχημένος από τους Τζετς το καλοκαίρι και μεταγράφηκε στους Ιγκλς ως #2 του Φόουλς. Χθες με τραυματία το Φόουλς, ξεκίνησε τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα των Ιγκλς και υπό το σύστημα του κόουτς Κέλλυ έδειξε αναγεννημένος πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση με 332 γιάρδες, 2 τάτσνταουν πάσες και 0 λάθη. Αγαπημένοι του ρισίβερ στον αγώνα οι Μάθιουζ(138γ/2Τ) και Σέλεκ (116γ), ενώ οι σταρ της ομάδας Μακόι και Μάκλιν δεν είχαν μεγάλο ρόλο στη χθεσινή νίκη. Εξαιρετική εμφάνιση από την οπορτουνιστική άμυνα των Ιγκλς που πίεσε τρομερά την αντίπαλη ασταθή επιθετική γραμμή και δημιούργησε 3 ιντερσέπτιονς και 2 φαμπλ που ουσιαστικά έκριναν τον αγώνα.
o Newton στο έδαφος! (συνήθης εικόνα χθες βράδυ)
Οι Πάνθερς συνέχισαν την πολύ άσχημη εικόνα τους τον τελευταίο μήνα με νέα ήττα αλλά και πολύ άσχημη εμφάνιση.  Ο κουόρτερμπακ Νιούτον (306γ/2Τ/3ΙΝΤ/1Φ) φανερά δεν ήταν απολύτως υγιής, πράγμα που δεν του επέτρεπε να κινηθεί όπως ήθελε πριν πασάρει και να πιεστεί αφόρητα από την άμυνα των Ιγκλς (8σακς). Υπέπεσε σε 4 μεγάλα λάθη, με αποκαρδιωτικές ιντερσέπτιον, όντας κύριος υπεύθυνος για τη βαριά ήττα της ομάδας του.
Στο 7-2 έφτασαν οι Ιγκλς και παρέμειναν στην κορυφή της NFC Ανατολής, δείχνοντας ότι δεν έχασαν ούτε βήμα με την αλλαγή του κουόρτερμπακ. Στο 3-1-6 οι Πάνθερς εβρισκόμενοι σε πολύ κακή κατάσταση και ο μόνος λόγος που διατηρούν ελπίδες για play-offs είναι ότι ανήκουν στην πλέον αδύναμη ντιβίζιον (NFC Νότου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου