Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Διπλό των Ravens, ισοπεδωτικοί οι Bills

 Στους αγώνες που έκλεισαν το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής Ρέηβενς και Μπιλς πήραν πειστικές νίκες και παρέμειναν «ζεστοί» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα Play-offs της AFC








Σέιντς   27-34   Ρέηβενς
Στη Νέα Ορλεάνη, οι φιλοξενούμενοι Ρέηβενς με πρωταγωνιστή τον ράννινγκ μπακ Φορσέτ πήραν πολύ σημαντική νίκη υποχρεώνοντας τους Σέιντς στην 3η σερί εντός έδρας ήττα! Παρόλο που στο ημίχρονο βρέθηκαν 17-14 πίσω στο σκορ, με σκληρή άμυνα και αποτελεσματικό ράννινγκ παιχνίδι ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν δίκαιη νίκη.
ασταμάτητος ο Forsett
Ο Φορσέτ στην 7η χρονιά του στο NFL, διανύει την καλύτερη περίοδό της καριέρας του, χθες πραγματοποίησε τη σπουδαιότερη εμφάνισή του, συγκεντρώνοντας συνολικά 190 γιάρδες και σκοράροντας 2 τάτσνταουν και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της επίθεσης των Ρέηβενς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερά η πιο καλά δομημένη ομάδα του αγώνα και όταν χρειάστηκε είχαν κομβικές απαντήσεις στην ταλαντούχα επίθεση των Σέιντς. Ο κόρνερμπακ Χιλ ήταν ο MVP της άμυνας, καθώς 4 φορές έκοψε πάσες για τον Γκράχαμ (47γ/2Τ) και σε μία από αυτές τις περιπτώσεις ολοκλήρωσε την ιντερσέπτιον και επέστρεψε την μπάλα για τάτσνταουν 44 γιαρδών και έκανε το σκορ 17-24. Πολύ μεστό παιχνίδι και από τον κουόρτερμπακ Φλάκο (243γ/1Τ) που είχε ξεκάθαρο πλάνο και συνεργάστηκε άψογα με τους δύο Σμιθ. Οι βασικοί ρισίβερ της ομάδας είχαν συνολικά 187 γιάρδες και 1σκορ, με κούρσες συγχρονισμού στην προβληματική ζώνη των αντιπάλων.
           
o Hill επιστρέφει την interception
Οι Σέιντς στην άλλοτε έδρα – φόβητρο του
NFL έχασαν ξανά εξαιτίας των ίδιων αμυντικών προβλημάτων. Η πίσω ζώνη άμυνας είναι σε τραγική κατάσταση με σημαντικούς τραυματίες και παίχτες που δεν θα έπρεπε να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, ενώ και η μπροστινή γραμμή χθες χειραγωγήθηκε και ο αντίπαλος ράννινγκ μπακ έκανε πάρτι! Επιθετικά ο Μπριζ ήταν παραγωγικός με 420 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες, όμως η ιντερσέπτιον του στα μέσα της 3ης περιόδου, έκοψε τα πόδια της ομάδας! Κόλστον, Στιλς και Γκράχαμ είχαν τις στιγμές τους μέσα στον αγώνα, αλλά η επίθεση έγινε μονοδιάστατη και προβλέψιμη από ένα σημείο και μετά καθώς το ράννινγκ παιχνίδι έσβησε μπροστά στην τεράστια αμυντική γραμμή των Ρέηβενς.
            Στο 7-4 πήγαν οι Ρέηβενς και έπιασαν στο ίδιο ρεκόρ Στίλερς και Μπράουνς, ενώ οι πρωτοπόροι στην ΑFC Βορρά Μπένγκαλς είναι μόλις μισή νίκη μπροστά τους! Από την άλλη οι Σέιντς με τη νέα ήττα έπεσαν στο 4-7, όχι όμως και από την κορυφή της αδύναμης NFC Νότου (ισόβαθμοι με τους Φάλκονς).



Μπιλς   38-3   Τζετς
           
ακατάλληλο για αγώνες το γήπεδο στο Buffalo
Νωρίτερα, στο ουδέτερο γήπεδο του Ντιτρόιτ έλαβε χώρα ο αγώνας έπειτα από τη χιονοθύελλα (περίπου 2 μέτρα χιόνι!!!) που έπληξε το Μπάφαλο και κατέστησε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα στην κανονική έδρα των Μπιλς.
            Οι Μπιλς δεν έδειξαν να επηρεάζονται καθόλου ούτε από την αλλαγή έδρας, ούτε από το ότι έχασαν προπονήσεις μέσα στη βδομάδα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και διέλυσαν ξανά τους Τζετς. Ο αγώνας ήταν μια άνιση μάχη, αφού από το πρώτο λεπτό οι Μπιλς έδειξαν να κυριαρχούν σε άμυνα, επίθεση και σπέσιαλ τιμς και νωρίς στην 3η περίοδο το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Στις δύο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις οι Μπιλς επικράτησαν των Τζετς με συνολικό σκορ 81-26!!!
           
υποδοχή με τη βοήθεια του κράνους από τον Woods!
Ώριμο παιχνίδι από τον κουόρτερμπακ Όρτον με 230 γιάρδες και 2 τάτσνταουν πάσες, απίθανος ο ρισίβερ Γουντς που είχε 118 γιάρδες, 1 τάτσνταουν και όλες τις κρίσιμες υποδοχές στο πρώτο μέρος, εκ των οποίων η μία θα γίνει
highlight της χρονιάς! Σκόραραν από 1 τάτσνταουν και οι  ράννινγκ μπακ της ομάδας, όμως MVP του αγώνα ήταν η αμυντική γραμμή των Μπιλς κατέστρεψε την αντίπαλη επίθεση με 7 σακς και διαρκή πίεση, στην οποία οι Τζετς δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε κανένα σημείο του αγώνα. Αποκαρδιωτική η εμφάνιση των Νεοϋορκέζων, επέστρεψαν από το ρεπό τους ακόμα χειρότεροι αφού δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα τομέα του αγώνα.
            Στο 6-5 πήγαν οι Μπιλς και διατήρησαν τις ελπίδες τους για play-offs, στο 2-9 οι Τζετς σε μία ντροπιαστική για το σύλλογο σεζόν, επίκεινται αλλαγές την άνοιξη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου