Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ζωντανοί οι Dolphins με εκπληκτική άμυνα!



Στο ντέρμπι της AFC Aνατολής που είχε διαμορφωθεί ως ένας μίνι – τελικός για το ποια ομάδα θα συνεχίσει με καλές πιθανότητες να κυνηγά τα play-offs, οι γηπεδούχοι Ντόλφινς πήραν δύσκολη νίκη απέναντι στους Μπιλς με 22-9 χάρη στην εκπληκτική τους άμυνα που «κατέβασε τα ρολά» στο β’ μέρος.


Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος για 3 ½ περιόδους και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία της νίκης για τους γηπεδούχους. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κλειστό με τις ομάδες να έχουν από (μόλις) δύο χρονοβόρα ντράιβ τα οποία κατέληξαν σε φιλντ γκολ και όχι τάτσνταουν καθώς η άμυνες «δάγκωναν», ενώ αυτή των Μπιλς έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση αφού κατάφερε να επιφέρει χτυπήματα στον Τάνεχιλ και να δημιουργήσει και ένα φαμπλ κοντά στην εντ ζόουν της. 3-6 το σκορ στην ανάπαυλα και με την πρώτη επίθεση της επανάληψης οι Μπιλς κόλλησαν ξανά κοντά στην αντίπαλη περιοχή και συμβιβάστηκαν με ένα φιλντ γκολ για το 3-9.
δύσκολη βραδιά για τον Orton
Από την άλλη οι Ντόλφινς επέστρεψαν στο γήπεδο με αναπροσαρμοσμένη επιθετική τακτική και στα επόμενα ντράιβ τους ήταν άκρως αποτελεσματικοί απέναντι στην άμυνα των αντιπάλων σκοράροντας 2 τάτσνταουν από πάσες του Τάνεχιλ (240γ/2Τ). Ο κουόρτερμπακ των Μπιλς Όρτον (193γ) ήταν απογοητευτικός στο β’ μέρος, παγιδεύτηκε πολλάκις από την πίεση της αντίπαλης αμυντικής γραμμής και δε βρήκε «καθαρές» πάσες στους ρισίβερ του από την εκπληκτική κάλυψη των Ντόλφινς.
Στο 6-4 πήγαν οι Ντόλφινς και είναι «ζεστοί» μέσα στη υπόθεση των play-offs, στο 5-5 έπεσαν οι Μπιλς και έχασαν σημαντικό έδαφος στην AFC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου