Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ανατροπή με "καυτό" Κάπερνικ!



Στο ντέρμπι της NFC Δύσης οι 49ερς πήραν σημαντική εκτός έδρας νίκη με ανατροπή, 17-31 στην έδρα των Ραμς. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο κουόρτερμπακ των φιλοξενουμένων Κάπερνικ οδήγησε την ομάδα του στο 4-2, αντιθέτως στο 1-4 έπεσαν οι Ραμς. 


εκπληκτικός ο Kaepernick χθες!
Πριν το αγώνα οι Ραμς ετοίμασαν γιορτή για να τιμήσουν την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο 15 χρόνια πριν με όλους τους παλιούς σταρ να παρευρίσκονται στο γήπεδο και την τωρινή ομάδα να φορά τις ρετρό φανέλες του 1999! Και στην 1η περίοδο οι Ραμς αγωνίστηκαν σαν πρωταθλητές βγάζοντας τρομερή ενέργεια και κυριαρχώντας στο γήπεδο με το επί μέρους σκορ να είναι 14-0! Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Σεντ Λούις έμοιασε ξεθυμασμένη και αφέθηκε έρμαιο στις ορέξεις των 49ερς. Οι φιλοξενούμενοι αντεπετέθηκαν και πριν το ημίχρονο μείωσαν σε 14-10 με 80αρα πάσα του Κάπερνικ στον Λόιντ. Η άμυνα τους ήταν άκρως πιεστική, δημιούργησε 5 σακς και σε 3 περιόδους επέτρεψε μόλις ένα φιλντ γκολ! Επιθετικά για τους νικητές ο Κάπερνικ έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του με 343 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες, ενώ έτρεξε και για 37 γιάρδες. Το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος των 49ερς με σκορ 3-21 και η ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο δείχνει να γιγαντώνεται μέσα από τις δυσκολίες καθώς παρά το αρνητικό κλίμα, τις φήμες περί αλλαγής προπονητή και τις αρκετές απουσίες με σερί 3-0 παρουσιάζεται ξανά ως ένας άξιος διεκδικητής στη NFC. Οι Ραμς απογοητεύουν για μία ακόμη σεζόν, παρά την ενίσχυση μέσω ντραφτ και τις πολλές φιλοδοξίες που υπήρχαν πριν τη σεζόν. 

3 σχόλια:

  1. Τους έκαψε τους Ραμς ο τραυματισμός του Bradford. Τώρα παίζουν με τον 3d string QB, ε εντάξει. Και είναι κρίμα γιατί υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δε νομίζω ότι τους πλήγωσε τόσο ο τραυματισμός του Bradford. Ο Davis μια χαρά παίζει. Η άμυνα είναι κακή φέτος και αυτό στοιχίζει πραγματικά. Με τόσο καλούς παίχτες η αμυντική γραμμή έχει μόλις 1 σακ σε 5 αγώνες! Μιλάμε για τραγικό ποσοστό. Δεν ασκούν πίεση όπως πέρσι και οι αντίπαλοι κουόρτερμπακ "ανάβουν τσιγάρο" πριν πασάρουν. Αυτός ο Quin έτσι όπως τον έβλεπα πέρσι ήταν ότι καλύτερο σε pass rush στο πρωτάθλημα και φέτος είναι ανύπαρκτος!

      Διαγραφή
    2. Ε, όλα αυτά λόγω απογήτευσης του τραυματισμού του Bradford, συμφωνώ. :P

      Διαγραφή