Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Οι Redskins σόκαραν το Ντάλας!



Μεγάλη έκπληξη στο ντέρμπι της NFC Ανατολής που έκλεισε την 8η αγωνιστική, αφού οι προβληματικοί όλη τη σεζόν Ρέντσκινς ταξίδεψαν στην έδρα των «καυτών» Κάουμποϊς και πήραν δραματική νίκη με 20-17 στην παράταση!!! 


            Οι Κάουμποϊς προέρχονταν από 6 σερί νίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις και απέναντι στους Ρέντσκινς παρουσιάζονταν ως το απόλυτο φαβορί πριν την έναρξη αφού οι αντίπαλοι δεν είχαν καλή εικόνα τις περασμένες αγωνιστικές και ως βασικός κουόρτερμπακ  τους θα ξεκινούσε για πρώτη φορά ο νεαρός #3 στην ιεραρχία ΜακΚόι. Η εικόνα όμως του αγώνα ήταν πολύ διαφορετική απ ότι αναμενόταν, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται ραγδαία βελτιωμένοι.
           
δίχως φόβο και άγχος ο McCoy
Στο πρώτο μέρος οι άμυνες κυριάρχησαν και το σκορ μετά από ½ ώρα αγώνα να είναι  7-3 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους φανερά να έχουν αντίδοτο στην εκρηκτική επίθεση των αντιπάλων. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 7-10 και 10-17 με τον Μακόι να μη δείχνει καθόλου αγχωμένος και να οδηγεί την επίθεσή του με αυτοπεποίθηση, όμως οι Κάουμποϊς ισοφάρισαν στο 17-17 λίγο πριν το φινάλε αν και αγωνίστηκαν για πάνω από 15 λεπτά με τον #2 κουόρτερμπακ Γουίντεν, αφού ο Ρόμο χτύπησε στη μέση του και αποχώρησε προσωρινά από τον αγώνα (επέστρεψε στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής διάρκειας). Αμφότερες ομάδες είχαν από μία κατοχή για να κερδίσουν τον αγώνα με ένα τελευταίο φιλντ γκολ, όμως απέτυχαν και ο αγώνας πήγε στην παράταση.
            Εκεί το νόμισμα έδειξε πρώτη κατοχή στους Ρέντσκινς και αυτοί την εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας με φιλντ γκολ για το 17-20. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια είχαν μία και μοναδική κατοχή - ευκαιρία για να απαντήσουν, όμως ο Ρόμο φαινόταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό και απέτυχε να οδηγήσει την ομάδα του στην αντίπαλη περιοχή.
η φάση του τραυματισμού του Romo
            Για τους νικητές ο Μακόι είχε 25/30 πασες και 299 γιάρδες με 1 ιντερσέπτιον, ενώ σκόραρε με μικρή κούρσα για το 10-17, συμπαραστάτες του ο ράννινγκ μπακ Μόρις με 73 γιάρδες και το έτερο σκοράρισμα της ομάδας και ο ταχύτατος Ντεσόν Τζάκσον που ταλαιπώρησε τα μετόπισθεν της αντίπαλης άμυνα γράφοντας 136 γιάρδες.
            Για τους Κάουμποϊς ο Μάρεϊ ήταν ξανά εκπληκτικός με 141 γιάρδες στο έδαφος (8ο σερί αγώνας με +100 γιάρδες!!) αλλά και 80 από πάσες των κουόρτερμπακ, όμως δεν υπήρξε άλλος να ξεχωρίζει και η επίθεση έγινε μονοδιάστατη. Ο Ρόμο πριν αποχωρήσει είχε 209 γιάρδες και 1 σκορ, όμως μετά τον τραυματισμό δεν μπόρεσε να απειλήσει και υπήρξε θέμα συζήτησης μετά τον αγώνα για το αν έπρεπε να επιστρέψει στη δράση.
            Στο 6-2 έπεσαν οι Κάουμποϊς και απέτυχαν να ξεφύγουν από τους Ιγκλς στην ντιβίζιον, φιλί της ζωής για τις ελπίδες των Ρέντσκινς η νίκη, πήγαν στο 3-5.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου