Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ισοπεδωτικοί Πάκερς!!!



Παράσταση για ένα ρόλο η αναμέτρηση στο Ουισκόνσιν με τους Πάκερς να είναι κλάσεις ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους Βάικινγκς και να παίρνουν μία πολύ εύκολη νίκη  με 42-10 στο ντέρμπι της NFC Βορρά.  



            Πραγματικά άνισος έμοιαζε ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στην επίθεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καλά. 28-0 το σκορ στην ανάπαυλα και 42-0 στο τέλος της 3ης περιόδου με το τελικό σκορ να είναι κολακευτικό για τους Βάικινγκς καθώς οι Πάκερς έσβησαν μηχανές στο τέλος και η διαφορά μειώθηκε.
o Lacy τρέχει δυναμικά για το TD
Ολοκληρωτική εμφάνιση από τους γηπεδούχους, με τον Ρότζερς να είναι εξαιρετικός και πάλι. Στις μόλις 17 πάσες που επιχείρησε έγραψε 156 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες. Ο λόγος που δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά είναι αφενός ότι η άμυνα ήταν πολύ καλή και δημιούργησε 3 λάθη παίρνοντας την κατοχή σε εξαιρετικές θέσεις, ενώ υπήρξε και αμυντικό τάτσνταουν, και αφετέρου ότι ο Λέισι έκανε το καλύτερο του ματς στη σεζόν. Ο δευτεροετής ράννινγκ μπακ ήταν σκιά του καλού του εαυτού στους 4 πρώτους αγώνες της σεζόν και επιτέλους φώναξε παρών με 132 συνολικές γιάρδες και 2 σκορ! Οι γνωστοί Κομπ και Νέλσον σκόραραν ξανά από πάσες του Ρότζερς.
Για τους ηττημένους στοίχισε το ότι ξεκίνησε ο #3 κουόρτερμπακ της ομάδας Πόντερ, ο οποίος απέδειξε και πάλι ότι δεν μπορεί να έχει θέση βασικού στο πρωτάθλημα. Οι Κάσελ και Μπριτζγουότερ (ο ρούκι ήταν πολύ καλός την προηγούμενη Κυριακή) ήταν τραυματίες και ο Πόντερ ήταν πολύ κακός με 2 κομβικές ιντερσέπτιον στη δεύτερη περίοδο.
Στο 3-2 οι Πάκερς δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό επιθετικά καθώς έχουν σκοράρει 80 πόντους μέσα σε 5 μέρες. Στο 2-3 οι Βάικινγκς έχουν τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους από αγώνα σε αγώνα. 


2 σχόλια:

  1. Οι Vikes έχουν τεράστιο θέμα στην θέση του QB, όπως πολύ σωστά γράφεται στο άρθρο.
    Ο Κάσελ, μόλις αποθεραπευτεί θα "παίξει" μάλλον ως back-up του νέου και φέρελπι (όπως έδειξε στο πρώτο του παιχνίδι), Μπρίτζγουότερ. Ο συμπαθής Πόντερ απλά - δυστυχώς - "δεν υπάρχει" ούτε σαν τρίτος QB. Θα πρέπει οι Vikes να το δουν το θέμα, γιατί έχουν μείνει με 2 QB και στην πρώτη στραβή, δεν θα έχουν κάποιον "επαρκή" έστω, να τρέξει την ομάδα. Δυστυχώς, από την εποχή του τεράστιου Brett Favre (στην ουσία το 2009, γιατί το '10 τραυματίστηκε και αποσύρθηκε, έχουμε να δούμε ικανό καπετάνιο στην ομάδα. Συνυπολογιζόμενων των απουσιών βασικών παικτών από τραυματισμούς και του Πήτερσον λόγω οικογενειακής βίας, το 2-3 που έχουν οι Vikings και με το πρόγραμμα που έχουν παίξει ως τώρα, μάλλον τιμητικό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε διαφωνώ φίλε μου σε ότι λες. Απογοήτευση είναι και ο Πάτερσον, που προσωπικά τον περίμενα να εξελιχθεί σε σταρ της ομάδας και από την πρεμιέρα και μετά είναι άφαντος.Στα θετικά, είναι αναβάθμιση η πρόσληψη του Ζίμμερ για κόουτς, θα τους βελτιώσει αμυντικά στο μέλλον.

      Διαγραφή