Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Οι Cowboys σόκαραν τους πρωταθλητές!!!



Η 6η αγωνιστική τα είχε όλα: εντυπωσιακές νίκες, ματς- θρίλερ, 0 παθητικό και ισοπαλία! Τη νίκη της εβδομάδας και μία από τις σημαντικότερες της σεζόν πέτυχαν οι αναγεννημένοι φέτος Κάουμποϊς με εντυπωσιακή εμφάνιση στην έδρα των πρωταθλητών Σίχοκς! Οι Ιγκλς κράτησαν στο μηδέν τους φορμαρισμένους Τζάιαντς και οι Μπένγκαλς με τους Πάνθερς κατάφεραν να έρθουν ισόπαλοι και μετά το πέρας της παράτασης. Διαβάστε παρακάτω την περίληψη των αγώνων της Κυριακής: (Αύριο κλείνει το πρόγραμμα με το Ραμς – 49ερς)


Χαράματα Παρασκευής στη μονομαχία Λακ – Γουάτ νικητής βγήκε ο πρώτος και οδήγησε σε 4η σερί νίκη τους Κολτς (28-33) που έχουν πια το πάνω χέρι στην AFC Νότου. Ο αμυντικός των Τέξανς ήταν απίθανος για ένα ακόμη αγώνα και σκόραρε για 3η φορά φέτος!!! Αδιαμφισβήτητα είναι ο αμυντικός MVP του πρωταθλήματος ως τώρα, όμως δεν είχε βοήθεια από την επίθεση της ομάδας του την περασμένη αγωνιστική και η ομάδα του έπεσε στο 3-3.


ασταμάτητος ο Brady
Το ντέρμπι στο Μπάφαλο δεν ήταν και πάλι ντέρμπι αν και οι αξιόμαχοι Μπιλς το πάλεψαν απέναντι στον εφιάλτη τους για 3 περιόδους. Στο τέλος όμως οι Πάτριοτς πήραν τη νίκη με 22-37 χάρη σε νέα εκπληκτική εμφάνιση του Μπρέιντι. Ο βετεράνος κουόρτερμπακ για δεύτερη σερί εβδομάδα αποδεικνύει ότι δεν έχει ξοφλήσει, όπως πολλοί τον κατηγόρησαν και με 361 γιάρδες και 4 τάτσνταουν πάσες οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Η άμυνα των Μπιλς είχε απάντηση στο ράννινγκ παιχνίδι των φιλοξενούμενων, όχι όμως και στις βαθιές πάσες του Μπρέιντι. Η τριπλέτα ΛαΦέλλ (97γ/2Τ) , Γκρονκόσκι (94γ) και Έντελμαν (91γ) έκαναν τη ζημιά. 


o Nugent χάνει το field goal στην παράταση
      Στον σπάνιο από άποψη τελικού αποτελέσματος αγώνα στο Σινσινάτι, Μπένγκαλς και Πάνθερς κατάφεραν να έρθουν ισόπαλοι και στην παράταση και να δημιουργηθεί μία νέα στήλη στη στατιστική! Το 34-34 της κανονικής περιόδου έγινε 37-37 στην παράταση και ο κίκερ των Μπένγκαλς έχασε εύκολο φιλντ στο τέλος να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Στην κανονική διάρκεια οι δύο άμυνες ήταν ανήμπορες να περιορίσουν τους αντίπαλους επιθετικούς και οι ομάδες σκόραραν κατά ριπάς. Στην 4η περίοδο οι Πάνθερς βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιά με τη νίκη, όμως αστόχησαν σε εύκολο φιλντ γκολ που θα τους πήγαινε στο +10 και γρήγορα ισοφαρίστηκαν. Φεστιβάλ επιθέσεων ο αγώνας, με το Νιούτον από τους Πάνθερς αν και κουόρτερμπακ να τρέχει για 107 γιάρδες και 1 σκορ, χώρια τις 284 γιάρδες και 2 τάτσνταουν από τις πάσες του. Για τους γηπεδούχους ο Ντάλτον είχε δύο κρίσιμα λάθη με ιντερσέπτιον όμως έγραψε 323 γιάρδες και 2 τάτσνταουν, ενώ ο ράννινγκ μπακ Μπερνάρντ γίνεται ολοένα και καλύτερος με 157 συνολικές γιάρδες και 1 σκορ χθες. 


πειστική νίκη για τους Browns
Στο Κλίβελαντ οι Μπράουνς έσβησαν την κάκιστη παράδοση που έχουν απέναντι στους Στίλερς, τους νίκησαν εντυπωσιακά με 31-10 και μπήκαν για τα καλά στη διεκδίκηση της ντιβίζιον. Όλα κρίθηκαν στη 2η περίοδο, όπου με ένα επί μέρους 21-0 οι γηπεδούχοι πήραν τεράστιο προβάδισμα και ουδέποτε απειλήθηκαν από τους αναιμικούς Στίλερς. Πρωταγωνιστές επιθετικά για τους νικητές ο τάητ εντ Κάμερον (102γ) που για πρώτη φορά φέτος δίνει το στίγμα του (πέρσι ήταν εκ των καλυτέρων της ομάδας) και σκόραρε ένα πανέμορφο τάτσνταουν και φυσικά το ράννινγκ παιχνίδι με το δίδυμο Τέητ – Κροουέλ να γράφει 155 γιάρδες και 3 τάτσνταουν συνολικά! Άψογη η αμυντική συμπεριφορά, μέχρι την 4η περίοδο είχε δεχθεί μόλις 3 πόντους! Οι Στίλερς εμφανίστηκαν άνευροι, δίχως αποτελεσματικότητα στο πάσσινγκ παιχνίδι και μοιραία ηττήθηκαν από μία πιο διψασμένη ομάδα. Ο Ρόθλισμπέργκερ ήταν κακός με 50% στις πάσες του και υπέστη την 2η μόλις ήττα του από τους Μπράουνς σε 20 αναμετρήσεις! Μοναδικός που ξεχώρισε ο εξαιρετικός ρισίβερ Μπράουν με 118 γιάρδες.  


o Quarless σκοράρει το νικητήριο touchdown!!!
Ο αγώνας στο Μαϊάμι ήταν πραγματικό θρίλερ με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Ρότζερς απέδειξε πόσο καλός είναι στα δύσκολα και με απίθανο ντράιβ στο τέλος έδωσε την εκτός έδρας νίκη στους Πάκερς με 24-27 επί των Ντόλφινς. Οι φιλοξενούμενοι Πάκερς είχαν σταθερά ισχνό προβάδισμα στον αγώνα 3-10 και 10-17, όμως στην 4η περίοδο οι Ντόλφινς εκμεταλλεύτηκαν τους τραυματισμούς βασικών αμυντικών των αντιπάλων και με ένα 14-0 πήραν προβάδισμα 24-17. Πρωταγωνιστές της ανατροπής ο ράννινγκ μπακ Μίλλερ με 93 γιάρδες σύνολο και 1 σκορ και ο κουόρτερμπακ Τάνεχιλ (244γ/2Τ/2ΙΝΤ) που  εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος στην επανάληψη ήταν εξαιρετικός. Στο τέλος οι Πάκερς μείωσαν σε 24-20 και ξαναπήραν την κατοχή με λιγότερο από 2 λεπτά στο χρονόμετρο δίχως τάιμ άουτ να σταματήσουν το ρολόι. Στο ντράιβ της εβδομάδας λοιπόν, ο Ρότζερς μαεστρικά οδήγησε την ομάδα του κοντά στην αντίπαλη εντ ζόουν και με πάσα του 6 δευτερόλεπτα πριν το 0 στον Κουάρλες έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Ο 30χρονος σούπερ σταρ είχε 264 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες με αγαπημένο του στόχο το Νέλσον (107γ/1Τ), ενώ έτρεξε και 7 φορές για 34 γιάρδες! 


οι Lions σε ένα απο τα πολλά sacks τους
Στη Μινεσότα οι Λάιονς με κυρίαρχη την άμυνά τους που είναι και η καλύτερη του πρωταθλήματος πήραν εύκολη εκτός έδρας νίκη με 3-17 επί των προβληματικών Βάικινγκς. Ανάγκασαν σε πολύ άσχημο παιχνίδι τον αντίπαλο ρούκι κουόρτερμπακ Μπρίτζγουότερ (188γ/0Τ/3ΙΝΤ) καταγράφοντας 8 σακς!!! και αναχαίτισαν το αντίπαλο ράννινγκ παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να κάνουν πολλά επιθετικά. Οι ράννινγκ μπακ Μπελ (74γ/1Τ) και Ρίντικ (81γ/1Τ) σκόραραν και η ομάδα από το Ντιτρόιτ δεν άφησε να φανεί το κενό που άφησαν οι απουσίες –κυρίως- του Κάλβιν Τζόνσον και του Μπους. Ρέφαραν την ήττα από τους Μπιλς εντός έδρας και παρουσιάζονται ως άξιοι αντίπαλοι των Πάκερς στην ντιβίζιον.

o Demaryius Thomas πανηγυρίζει το touchdown του
Στη Νέα Υόρκη οι Μπρόνκος επικράτησαν πιο δύσκολα απ ότι θα περίμεναν και απ ότι δείχνει το τελικό 17-31 των αδύναμων Τζετς. Παρότι έκαναν το 7-3 της 1ης περιόδου 7-24 στην 3η, στο τέλος αγχώθηκαν και η ιντερσέπτιον του Ταλίμπ που επιστράφηκε για τάτσνταουν στο τέλος του αγώνα κλείδωσε τη νίκη. Η άμυνα των Τζετς κατάφερε να ασκήσει πίεση στο Μάννινγκ και για μεγάλα διαστήματα στον αγώνα, αναχαίτισε τα αντίπαλα ντράιβ. Η ποιότητα όμως των Μπρόνκος είναι τρομακτική και οι 2 Τόμας της ομάδας έγραψαν συνολικά 175 γιάρδες και 3 τάτσνταουν. Σημαντική βελτίωση στο ράννινγκ παιχνίδι των Μπρόνκος με τον αντικαταστάτη Χίλμαν (100γ) να εμφανίζεται καλύτερος του τραυματία προκατόχου. Οι Τζετς παρότι ήταν πραγματικά τραγικοί στο ράννινγκ παιχνίδι κατάφεραν να μειώσουν σε 17-24 στην 4η περίοδο και είχαν 2 κατοχές για να απειλήσουν περαιτέρω, όμως ο κουόρτερμπακ Σμιθ αποδείχθηκε ξανά «λίγος». 

απόλυτο πάρτι του Flacco!
Στην Τάμπα οι Ρέηβενς διέλυσαν τους Μπακανίρς 17-48 με το σκορ να ξεφεύγει από την 1η περίοδο κιόλας. Απίστευτο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν 0-28 στα πρώτα 15 λεπτά και στην ανάπαυλα η διαφορά έφτασε στο +38!!! Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν ξανά ένα αποτρόπαιο πρόσωπο με άμυνα για γέλια (χειρότερη στο πρωτάθλημα) και το τελικό σκορ αποτελεί κολακεία γι αυτούς καθώς στο τέλος οι Ρέηβενς έσβησαν μηχανές και έκαναν fair play. Εξαιρετικός ο κουόρτερμπακ Φλάκο με 306 γιάρδες και 5 τάτσνταουν πάσες σε 4 διαφορετικούς αποδέκτες!!! Εξίσου αποτελεσματικό και το ράννινγκ παιχνίδι για τους νικητές με το Φορσέτ (111γ) να εξελίσσεται σε σταθερή αξία για την ομάδα. Ολοκληρωτική εμφάνιση για τους Ρέηβενς, θα μπορούσαν να σπάσουν πολλά ρεκόρ αν συνέχιζαν να επιτίθενται στο β’ μέρος, τραγικοί ξανά οι Μπακανίρς.

ο Bortles υποφέρει
Στο ντέρμπι των αδυνάτων οι Τάιτανς πήραν τη νίκη με 16-14 επί των Τζάγκουαρς, με τον αγώνα να έχει δραματικό φινάλε. Οι επιθέσεις και των δύο ομάδων ήταν άκρως προβληματικές με το τελικό σκορ να αποδεικνύει πόσο δυσκολεύτηκαν να φτιάξουν ολοκληρωμένα ντράιβ. Οι Τάιτανς με τον αντικαταστάτη κουόρτερμπακ Γουάιτχερστ (233γ) πήραν προβάδισμα 16-7 στην 4η περίοδο και όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, όμως ο αγώνας επιφύλασσε σασπένς στο τέλος. Οι Τζάγκουαρς με τον ρούκι Μπορτλς (336γ/1Τ/1ΙΝΤ) στα ηνία (δέχθηκε 6 σακς) μείωσαν σε 16-14 μέσα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ξαναπήραν κατοχή με ελάχιστα δευτερόλεπτα έπειτα από επιτυχημένο Onside κικ. Ο κίκερ της ομάδας Σκόμπι είχε την ευκαιρία να δώσει την πρώτη νίκη της σεζόν στους φιλοξενούμενους, όμως αστόχησε στο φιλντ γκολ από τις 55 γιάρδες και οι Τάιτανς πήγαν στο 2-4. 


o Oliver σκοράρει το νικητήριο touchdown!
Στο ντέρμπι της Καλιφόρνια στο Όκλαντ οι Τσάρτζερς επικράτησαν πολύ δύσκολα των ραγδαία βελτιωμένων Ρέιντερς 28-31. Οι γηπεδούχοι Ρέιντερς υπό νέο προπονητή εμφανίστηκαν τρομερά βελτιωμένοι επιθετικά με το ρούκι κουόρτερμπακ Καρ να κάνει εξαιρετικό ματς με 282 γιάρδες  4 τάτσνταουν πάσες και μόλις μία ιντερσέπτιον στο τέλος του αγώνα. Ο ρισίβερ Χόλμς (121γ/2Τ) ταλαιπώρησε την καλή άμυνα των Τσάρτζερς με την ταχύτητά του και η ομάδα του σκόραρε από 1 τάτσνταουν σε κάθε περίοδο, όμως έμεινε δίχως νίκη σε 5 αγώνες. Οι νικητές Τσάρτζερς προερχόμενοι από εξαιρετικές εμφανίσεις βρέθηκαν να κυνηγούν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ίδρωσαν για να πάρουν την 5η σερί νίκη. Ο κουόρτερμπακ Ρίβερς ήταν ξανά πολύ καλός με 313 γιάρδες, 3 τάτσνταουν πάσες και απαράμιλλη ηγετική παρουσία στο γήπεδο. Άξιος συμπαραστάτης ο ρούκι ράννινγκ μπακ Όλιβερ (124γ/1Τ) που για 2ο σερί αγώνα εντυπωσιάζει. Εντυπωσιακή πολυφωνία στους ρισίβερ της ομάδας, χθες ήταν ο Φλόυντ που ξεχώρισε με 103 γιάρδες και 1 τάτσνταουν. 7-7, 14-14, 21-21 το σκορ έπειτα από κάθε περίοδο, οι Τσάρτζερς ανέτρεψαν το 28-21 στην 4η περίοδο με πρωταγωνιστή τον Όλιβερ.

o Floyd σκοράρει
Στην Αριζόνα οι Κάρντιναλς επικράτησαν 30-20 των Ρέντσκινς και οδηγούν την κούρσα στη δυνατή NFC Δύσης. Ο κουόρτερμπακ Πάλμερ (250γ/2Τ) επέστρεψε έπειτα από απουσία 3 αγωνιστικών και με ώριμο παιχνίδι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Το δίδυμο ρισίβερ Φιτζέραλντ και Φλόυντ επωφελήθηκε από αυτή την επιστροφή και σκόραρε από 1 τάτσνταουν, ενώ η άμυνα όταν χρειάστηκε δημιούργησε τα λάθη που έκριναν τον τελικό νικητή. Για τους ηττημένους καλύτερος της ομάδας ήταν ξανά ο ταχύτατος ρισίβερ Ντεσόν Τζάκσον με115 γιάρδες και 1 εντυπωσιακό τάτσνταουν. Ο κουόρτερμπακ Κάζινς έκανε ένα από τα γνωστά του ματς με μεγάλη παραγωγικότητα σε γιάρδες (354) αλλά και μεγάλα λάθη (3 ιντερσέπτιονς) που κόστισαν τον αγώνα. Στα θετικά επέστρεψε από τραυματισμό ο τάητ εντ Ριντ και ήταν θετικότατος με 92 γιάρδες. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 14-13 και στην επανάληψη οι Κάρντιναλς πήγαν τη διαφορά στο +10 (23-13) με 3 φιλντ γκολ. Οι Ρέντσκινς επανήλθαν με τάτσνταουν στο τέλος του αγώνα 23-20 και είχαν την τελευταία κατοχή για να κάνουν την απόλυτη ανατροπή, όμως ο Κάζινς υπέπεσε σε ιντερσέπτιον που επιστράφηκε για τάτσνταουν διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Εντελώς αντίθετες πορείες για Κάρντιναλς (4-1) και Ρέντσκινς (1-5).

εξαιρετικός ο Cutler!
Οι Μπερς αποδείχθηκαν πολύ καλύτεροι των Φάλκονς και πήραν σημαντική εκτός έδρας νίκη με 13-27. Ο κουόρτερμπακ Κάτλερ έκανε το καλύτερο φετινό του ματς με 381 γιάρδες, 1 τάτσνταουν πάσα και κυρίως δίχως ιντερσέπτιον! Το δίδυμο των ρισίβερ Μάρσαλ (113γ) και Τζέφρι (136γ) ήταν ασταμάτητο, ενώ ο ράννινγκ μπακ Φορτέ (80γ) έκανε τη βρώμικη δουλειά με 2 κοντινά τάτσνταουν. Και ενώ ήταν γνωστό το επιθετικό ταλέντο της ομάδας, μεγάλη συμβολή στη νίκη είχε η άμυνα των Μπερς που περιόρισε τους Φάλκονς (είχαν σκοράρει 93 πόντους σε 2 αγώνες εντός έδρας) σε μόλις 13 πόντους! Για τους ηττημένους το ράννινγκ παιχνίδι ήταν ανύπαρκτο και ο κουόρτερμπακ Ράιαν (271γ/1Τ/1ΙΝΤ) δεν μπόρεσε να κουβαλήσει την ομάδα, εβρισκόμενος υπό συνεχή πίεση (4 σακς). Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 3-13 και παρότι οι Φάλκονς ισοφάρισαν σε 13-13 στην 3η περίοδο, δεν διεκδίκησαν ουσιαστικά τη νίκη στο τέλος. 


ασταμάτητος ο Murray!
Στο Σιάτλ οι Κάουμποϊς πέτυχαν τη νίκη της χρονιάς ως τώρα με το πειστικό 23-30 επί των πρωταθλητών Σίχοκς! Οι φιλοξενούμενοι από το Ντάλας κυριάρχησαν στις μάχες των γραμμών και κατάφεραν να τρέξουν 167 γιάρδες απέναντι στην καλύτερη ράννινγκ άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η πίεση που κατάφεραν να ασκήσουν στον Ουίλσον που ήταν εκτός αγώνα σε όλη τη διάρκεια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 10-0 έπειτα από μπλοκαρισμένο παντ και νωρίς έδειξαν ότι θα πάρουν μία ακόμη εύκολη νίκη. Όμως οι Κάουμποϊς είναι άλλη ομάδα φέτος και με εξαιρετικά εκτελεσμένο πλάνο έτρεξαν την μπάλα συστηματικά με τον καλύτερο ράννινγκ μπακ του πρωταθλήματος Μάρεϊ που έχει 6 σερί αγώνες πια με +100 γιάρδες (115 γιάρδες και το νικητήριο τάτσνταουν). Κομβικό σημείο του αγώνα αν και συνέβη νωρίς, ήταν η φάση στο τέλος της 1ης περιόδου. Ο Ρόμο πάσαρε λανθασμένα στην αντίπαλη εντ ζόουν και ενώ ο αμυντικός των γηπεδούχων Μάξγουελ είχε την ευκαιρία να κάνει την ιντερσέπτιον και να επιστρέψει την μπάλα για ένα τάτσνταουν 99 γιαρδών σε άδειο γήπεδο για το 17-0, την έχασε μέσα από τα χέρια του και οι Κάουμποϊς σκόραραν στην αμέσως επόμενη φάση για το 10-7! Στη συνέχεια οι Κάουμποϊς ήταν εμφανώς καλύτεροι στο γήπεδο και πήγαν στα αποδυτήρια 10-17 μπροστά με ένα επί μέρους 0-10 στην 2η περίοδο. Οι Σίχοκς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα επιθετικά σε όλο τον αγώνα και οι 10 πόντοι που πέτυχαν στην 3η περίοδο ήρθαν από λάθη των αντιπάλων. Ο Ουίλσον ήταν τραγικός με μόλις 126 γιάρδες και 1 ιντερσέπτιον που τέλειωσε τον αγώνα, στη μόνη θετική του ενέργεια στον αγώνα, έτρεξε για 12 γιάρδες για το τάτσνταουν που έκανε το 17-17. Απορία προξένησαν και οι ελάχιστες προσπάθειες που πήρε ο κομβικός Λυντς (10 προσπάθειες για 61 γιάρδες). Οι Σίχοκς παρά την κακή τους εμφάνιση κατάφεραν να προηγούνται 23-20 στα μέσα της τελευταίας περιόδου χάρη στη βελτιωμένη τους άμυνα στο β’ μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το κρίσιμο ντράιβ των φιλοξενούμενων και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ρόμο (250γ/2Τ) στην φάση του αγώνα 4:30 πριν το τέλος υπό πίεση ελίχθηκε και πάσαρε για 22 γιάρδες κρατώντας το ντράιβ ζωντανό που εντέλει έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (23-27 ο Μάρεϊ). Οι Σίχοκς είχαν 2 τελευταίες κατοχές να ανατρέψουν την κατάσταση, όμως η επίθεση της ομάδας δεν είχε καθόλου ρυθμό χθες και αυτή ήταν που στοίχισε τη 2η εντός έδρας ήττα στις 21 τελευταίες αναμετρήσεις στο Σιάτλ.  Στο 5-1 οι Κάουμποϊς με 5 σερί νίκες, στο 3-2 πια οι Σίχοκς προβλημάτισαν επιθετικά. 


ο Manning υπό πίεση
Στο βραδινό ντέρμπι της NFC Ανατολής οι Ιγκλς ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και έπνιξαν τους Τζάιαντς 27-0! Ο αγώνας κρίθηκε νωρίς καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 20-0 στο ημίχρονο και αμυντικά έκαναν δύσκολη τη ζωή του Μάννινγκ (151γ). Ο βετεράνος κουόρτερμπακ που προερχόταν από πολύ καλές εμφανίσεις ήταν συνεχώς υπό πίεση δέχθηκε πολλά χτυπήματα και συνολικά 8 σακς, όντας ανήμπορος να δημιουργήσει έστω και ένα ολοκληρωμένο ντράιβ. Οι νικητές Ιγκλς επιθετικά απελευθερώθηκαν με τη ραγδαία βελτίωση του ράννινγκ παιχνιδιού. Η ομάδα υπέφερε σ αυτό τον τομέα τις τελευταίες βδομάδες και ο σούπερ σταρ Μακόι ήταν άφαντος, όμως χθες ο ταλαντούχος ράννινγκ μπακ επιτέλους βρήκε διαδρόμους και με 149 γιάρδες ήταν ο πρωταγωνιστής την νίκης. Μέτριο ματς από το Φόουλς με 248 γιάρδες 2 τάτσνταουν πάσες αλλά και 2 ιντερσέπτιονς, δεν εκτέθηκε λόγω εκπληκτικής άμυνας και αποτελεσματικού ράννινγκ παιχνιδιού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου