Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ζωντανοί οι Steelers



Στον αγώνα που έκλεισε την 7η αγωνιστική οι Στίλερς επικράτησαν εντός έδρας δύσκολα των Τέξανς 30-23 χάρη σε ένα ξέσπασμά τους λίγο πριν το ημίχρονο. Οι νικητές πήγαν στο 4-3 και παραμένουν ζωντανοί στην AFC Βορρά, οι ηττημένοι στο 3-4 έμειναν 2 νίκες πίσω από τους Κολτς στην AFC Νότου.


o Keisel (99) στη φάση της Interception
Οι Τέξανς ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, προηγήθηκαν 0-13 στην αρχή της 2ης περιόδου και αμυντικά έδειχναν να είναι ικανοί να περιορίσουν τα ατού των Στίλερς. Όμως αρχικά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-13 και 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η «καταιγίδα». Οι Τέξανς έκαναν 2 μεγάλα λάθη κοντά στην εντ ζόουν τους (φαμπλ του Φόστερ και ιντερσέπτιον του Φιτζπάτρικ) και οι Στίλερς τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο σκοράροντας 21 αναπάντητους πόντους μέσα σε 2:54!!!
Στην επανάληψη οι Στίλερς διαχειρίστηκαν το 24-13 του ημιχρόνου και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους παρότι χρειάστηκε μία περιπετειώδης φάση στα τελευταία λεπτά για να πάρουν την κατοχή σε ένα Onside κικ των Τέξανς και να ξοδέψουν το χρόνο.
o Antonio Brown πασάρει με το αριστερό!!!
Για τους νικητές ο κουόρτερμπακ Ρόθλισμπέργκερ ξέχωρα από το ξέσπασμα της 2ης περιόδου δεν έθελξε τελειώνοντας τον αγώνα με 265 γιάρδες και 2 τάτσνταουν πάσες, πρωταγωνιστής της ομάδας ο ράννινγκ μπακ Μπελ που απείλησε και στον αέρα με συνολικά 155 γιάρδες και 1 σκορ. Ο ρισίβερ Μπράουν ήταν ξανά πολύ καλός με 90 γιάρδες, ενώ σε μία τρικ φάση έγινε κουόρτερμπακ και πάσαρε για τάτσνταουν στον βετεράνο Μουρ!
Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Φόστερ (115γ/1Τ) και Χόπκινς (108γ) όμως αμφότεροι είχαν από ένα φαμπλ που τελικά στοίχισαν την ήττα. Ο κουόρτερμπακ Φιτζπάτρικ (262γ/2Τ/1ΙΝΤ) για ακόμα ένα ματς παρότι δεν ήταν κακός έδειξε ότι δεν μπορεί να είναι η μακροπρόθεσμη λύση της ομάδας στη θέση. Ο σούπερ σταρ Γουάτ είχε πάλι τις στιγμές του με ένα σακ και μία ανάκτηση κατοχής σε φαμπλ των αντιπάλων, όμως δεν μπόρεσε να επηρεάσει κομβικά το αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου