Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Σούπερ Wilson οδηγεί τους πρωταθλητές!!!




Οι πρωταθλητές Σίχοκς με απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα τον κουόρτερμπάκ τους κέρδισαν εύκολα 17-27 τους Ρέντσκινς στην πρωτεύουσα. 





ο εκπληκτικός Wilson ελίσσεται
Ο ταλαντούχος Ουίλσον όσο περνούν οι εβδομάδες παίζει ολοένα και πιο μυαλωμένα και στην 3η του σεζόν στο NFL ήδη συγκαταλέγεται στους καλύτερους του πρωταθλήματος. Χθες το βράδυ ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων Ρέντσκινς με ευστοχία 75% στις πάσες του και συγκομιδή 201 γιαρδών με 2 τάτσνταουν, ενώ ήταν άπιαστος και στο έδαφος καθώς όταν επέλεγε να τρέξει με την μπάλα πάντα έβρισκε διαδρόμους, γράφοντας συνολικά 122 γιάρδες και 1 σκορ! Άξιος συμπαραστάτης ο πάντα συνεπής Λυντς που τρέχοντας αλλά και υποδεχόμενος την μπάλα είχε 117 γιάρδες και σκόραρε το τελειωτικό τάτσνταουν του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά έδειξαν ότι θα είναι το αφεντικό του αγώνα, καθώς στο εναρκτήριο ντράιβ κιόλας προηγήθηκαν 0-7 και στα μέσα της 2η περιόδου το προβάδισμα έφτασε στο 0-17! Οι Ρέντσκινς είχαν ελάχιστες εκλάμψεις στον αγώνα και σε μία από αυτές ο Ντεσόν Τζάκσον (που προβλημάτισε την άμυνα των Σίχοκς με 157 γιάρδες και 1 Τ) μείωσε στο τελικό 7-17 του ημιχρόνου υποδεχόμενος μπαλιά 60 γιαρδών!
Στο δεύτερο μέρος και για 20 λεπτά σχεδόν, οι επιθέσεις κόλλησαν και οι ομάδες αντάλλαζαν κατοχές γρήγορα. Στην 4η περίοδο οι πρωταθλητές «ξεμπούκωσαν» και το τάτσνταουν για το 10-24 ουσιαστικά τέλειωσε τον αγώνα. Ο κουόρτερμπακ των Ρέντσκινς Κάζινς (283γ/2Τ) είχε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη άμυνα και από πάσα του μείωσαν αργά οι γηπεδούχοι σε 17-24, όμως δεν είχε καμία βοήθεια από το ράννινγκ παιχνίδι της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν πολύ νωρίτερα την υπόθεση νίκη, όμως πολλές ανόητες ποινές της επιθετικής γραμμής σταματούσαν τα ντράιβ και χαρακτηριστικά ακύρωσαν 3 τάτσνταουν του Χάρβιν!
Σφριγηλοί επέστρεψαν από το ρεπό οι Σίχοκς και πήγαν στο 3-1, υποδέχονται τους «καυτούς» Κάουμποϊς την επόμενη Κυριακή, στο 1-4 οι Ρέντσκινς ταξιδεύουν στην ισχυρή έδρα των Κάρντιναλς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου