Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Οι Broncos πρόσω ολοταχώς... για superbowl!!!



Στο Ντένβερ, οι γηπεδούχοι Μπρόνκος πήραν εκδίκηση για την περσινή ήττα από τους Τσάρτζερς και με το επιβλητικό 35-21 έδειξαν πως είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου όταν φτάσουμε στα play-offs


ο (18) Manning στα 38 του δείχνει καλύτερος από ποτέ!
Αν και οι ομάδες διαθέτουν εκρηκτικές επιθέσεις ο αγώνας ξεκίνησε διαφορετικά απ ότι αναμενόταν με το σκορ στην 1η περίοδο στο 0-0! Οι Τσάρτζερς κρατούσαν μακριά από το σκορ τους Μπρόνκος όμως αυτό άλλαξε άρδην στη συνέχεια. Στην 2η και 3η περίοδο η επίθεση του Μάννινγκ εξερράγη και με 14 πόντους σε κάθε 15λεπτο ξέφυγαν καθοριστικά από τον αντίπαλο (28-14). Οι Τσάρτζερς δεν μπόρεσαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ και η υπόθεση νικητής είχε κριθεί λίγο μετά την ανάπαυλα. Ο Μάννινγκ είχε μία ακόμη μέρα στο γραφείο με 286 γιάρδες και 3 τάτσνταουν πάσες διευρύνοντας το ρεκόρ του (περισσότερες Τ πάσες στο NFL) και οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην 6η φετινή νίκη. Από τους ρισίβερ του αυτή τη φορά ξεχώρισε ο Σάντερς, ο οποίος με 120 γιάρδες και 3 τάτσνταουν υποδοχές πραγματοποίησε το καλύτερο ματς της ζωής του. Σημαντική συνεισφορά και από τον Ντεμάριους Τόμας με 105 γιάρδες, ενώ και το ράννινγκ παιχνίδι ήταν αποτελεσματικό. Ο Χίλμαν έγραφε γιάρδες (109) και ο Τόμπσον «έσπρωχνε» την μπάλα στην αντίπαλη εντ ζόουν (2Τ).
           
o Sanders στο πρώτο από τα τρία touchdown του
Από τους ηττημένους Τσάρτζερς, ο κουόρτερμπακ Ρίβερς (252γ/3Τ/2ΙΝΤ) δεν έπιασε τα υψηλότατα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων στη σεζόν και οι 2 ιντερσέπτιονς του ελάττωσαν τις ελπίδες της ομάδας του. Συνεργάστηκε σωστά με τους Άλλεν (73γ/1Τ) και Γκέιτς (54γ/2Τ), όμως δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον επιθετικό ρυθμό των αντιπάλων. Καμία βοήθεια από το ράννινγκ παιχνίδι με τον ρούκι Όλιβερ να βρίσκει τοίχο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ράννινγκ άμυνες του πρωταθλήματος. Τέλος, η άμυνα της ομάδας δεν είχε αντίδοτο στο Μάννινγκ και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας αφού οι γηπεδούχοι μετά την 1η  περίοδο έδειχναν να σκοράρουν κατά βούληση.
            Στο 6-1 πια οι Μπρόνκος προπορεύονται στην AFC και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί να την εκπροσωπήσουν στο superbowl, στο 5-3 έπεσαν οι Τσάρτζερς με καλές πιθανότητες όμως να μπουν στα play-offs έστω και με wild card.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου